Μαλλον ο ..απολυτος μπερδευει την αφρικη και τη καραιβικη με τις φιλιππινες.Παντως φιλε ντοκερ τον αυγουστο που πηγα εγω κι εκατσα 25 μερες ,κατι 15λεπτες καταιγιδες ειδα που πλημμυριζαν τα παντα και μετα σταματαγε.Γενικα ο καιρος καλος ηταν,δεν εχω παει κι αλλη φορα να ειμαι απολυτος,αλλα φοβαται ο βρεγμενος τη βροχη?χαχαχαχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλιππίνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 988
- Εμφανίσεις 177K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
... Συναγωνιστές σας χαιρετώ... ... Είναι κανείς για Φιλιππίνες μάρτη - απρίλη;... Ψήνομαι για πρώτη φορά να επισκεφθώ κάτι διαφορετικό από Ταΐλάνδη και οι Φιλιππίνες προηγούνται κατά πολύ στο μυαλό μου, σε σχέση με το Βιετνάμ, την Καμπότζη και την Ινδονησία... ;) ... Αν τελικά δεν μπορεί να ακολουθήσει κανείς, να το τολμήσω να κατέβω μόνος;...
... Το σχέδιο μέχρι στιγμής λέει πάνω - κάτω τα εξής: 3 μέρες Μανίλα και 5 στο Angeles για διασκέδαση και αναζήτηση GFE και μετά άλλες 8 εως 12 μέρες σε παραλία-ες με το GFE... Σε περίπτωση που "στραβώσει" κάτι με το μωρό, επιστροφή στο Angeles και απαραίτητα 1 βράδυ στη Μανίλα πριν την αναχώρηση... Καλά το σκέφτομαι;... ...
... Οποιαδήποτε βοήθεια, πληροφορίες η προτάσεις, εδώ η με pm, ευπρόσδεκτη... ;) ... Άκη respect !!!!!... Καλά ταξίδια σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα...
... Το σχέδιο μέχρι στιγμής λέει πάνω - κάτω τα εξής: 3 μέρες Μανίλα και 5 στο Angeles για διασκέδαση και αναζήτηση GFE και μετά άλλες 8 εως 12 μέρες σε παραλία-ες με το GFE... Σε περίπτωση που "στραβώσει" κάτι με το μωρό, επιστροφή στο Angeles και απαραίτητα 1 βράδυ στη Μανίλα πριν την αναχώρηση... Καλά το σκέφτομαι;... ...
... Οποιαδήποτε βοήθεια, πληροφορίες η προτάσεις, εδώ η με pm, ευπρόσδεκτη... ;) ... Άκη respect !!!!!... Καλά ταξίδια σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα...
Γύρω στις 20 Μαρτίου, θα πάω από Ταιλάνδη (Πατάγια) Φιλιππίνες.
Δεν θα καθίσω Μανίλα γιατί δεν μ' αρέσει και θα πάω σίγουρα Angeles και Subic, παραλία, μια ώρα από το Angeles.
Γύρω στις 15 Θα γυρίσω Ταιλάνδη (Μπανγκοκ) και πετάω πίσω Αθήνα 19 Απριλίου.
Οπότε, αν μέσα σ' αυτές τις ημερομηνίες είσαι εκεί, μπορούμε να βρεθούμε.
Δεν θα καθίσω Μανίλα γιατί δεν μ' αρέσει και θα πάω σίγουρα Angeles και Subic, παραλία, μια ώρα από το Angeles.
... Suadam, θα είναι χαρά μου να συνταξιδέψω μαζί σου γενικότερα και όχι μόνο στις Φιλιππίνες... Βρίσκομαι στην διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων και έχω ελεύθερο χρόνο από τις 25 Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Απρίλη... Από το μήνυμά σου, καταλαβαίνω πως έχεις συγκεκριμένες ημερομηνίες μόνο για το σκέλος ATH - BKK - ATH, σωστά;... Οπότε βρισκόμαστε Ταΐλάνδη και κανονίζουμε από εκεί για Φιλιππίνες... ;)
Για δωσε πληροφοριες για το Subic.Γύρω στις 20 Μαρτίου, θα πάω από Ταιλάνδη (Πατάγια) Φιλιππίνες.
... Εντάξει φίλε... ;) ... Θα σε ενημερώσω μόλις πάρω τα εισιτήρια για τις ημερομηνίες... ... Το μόνο που με κρατάει για να αγοράσω, είναι αυτή η ιστορία με τις εσωτερικές διαμάχες στην Ταΐλάνδη... :- ... Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα εκτός ΒΚΚ, αλλά εντός μάλλον θα μας αγγίξει και περισσότερο με φοβίζει μην υπάρξει θέμα στο αεροδρόμιο... >
Για δωσε πληροφοριες για το Subic.
εχω γραψει καποια πραγματα στη σελιδα 18 του θρεντ.. μην περιμενεις να βρεις τιποτα φοβερο εκει, πηγαινε καλυτερα ανχελες, ειναι πολυ κοντα..
Εχει παραλιες για μπανακι τουλαχιστον;εχω γραψει καποια πραγματα στη σελιδα 18 του θρεντ.. μην περιμενεις να βρεις τιποτα φοβερο εκει, πηγαινε καλυτερα ανχελες, ειναι πολυ κοντα..
Ποση ωρα ειναι το Ανχελες απο εκει;
Εχει παραλιες για μπανακι τουλαχιστον;
Ποση ωρα ειναι το Ανχελες απο εκει;
οι παραλιες ειναι χαλια, εκτος αν θελεις να κανεις μπανιο παρεα με κανενα καραβι και ολη τη βρωμα που αφηνει εκει.
το ανχελες ειναι 1 ωρα δρομος απο εκει και η μανιλα 3-4.
Διαβαστε φίλοι αυτό το άρθρο για να αποφύγετε τις κακοτοπιές του τράφικινγκ
Roko,
Το Οlangapo που ήσουν το καλοκαίρι, δεν είναι δίπλα από το Subic?
Φυσικά και θα πάμε Angeles
το subic ειναι κολλητα στο olongapo. τα χωριζει ενας τυπικος ελεγχος απο την αστυνομια, σε ενα σημειο με μπαρες.
η περιοχη ειναι εμφανες πως στο παρελθον ηταν το κεντρο της sex σκηνης στις φιλιππινες.
φαρδιοι δρομοι, καζινο, ξενοδοχεια.. αλλα τωρα η εγκαταλειψη ειναι εμφανης λογω του οτι ο αμερικανικος στολος δεν ειναι πια εκει.
οταν εσκασε καραβι, σκασανε μυτη και καποια κοριτσια στους δρομους τριγυρω. δεν μπορω βεβαια να παρω ορκο οτι ολα ηταν κοριτσια, καποιες απο αυτες ηταν πολυ ψηλες για φιλιππινεζες..
μπαρ ειδα στο olongapo, στο δρομο που βρισκεται το μεγαλο mall της πολης και το 7/11. επισης, στο subic bay, ειναι ενας δρομος με παρακμιακα bars, δεν πηγα, ηταν πολυ underground για μενα η φαση.
(δεν ορκιζομαι πως η περιοχη με τα bars αυτα λεγεται subic bay, τα ειδα την πρωτη νυχτα, μετα φυγαμε απο εκει γιατι το ξενοδοχειο ηταν απαραδεκτο. ζητησα την επομενη μερα απο 2 ταριφες να με πανε εκει και εκαναν πως δεν ηξεραν το μερος. ετσι, βολευτηκαμε στο olongapo.)
τελος τα ξενοδοχεια στη περιοχη εχουν πολυ χαμηλο value fr money. με 2500 php και δωματια οχι τιποτα ιδιαιτερο. οσο για τη sex σκηνη? περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις. εμφανες σε καθε βημα αυτο.
... Έχω καταλήξει σε μερικά μέρη, μετά από την πρώτη ανάγνωση στον ιστό... Palawan, Bohol, Puerto Galera, Batangas και Davao... Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί, ας τα βάλει σε μία σειρά... Που να πάω οπωσδήποτε και ποια μπορώ να αφήσω για το δεύτερο ταξίδι... Πάντως στο θέμα "γυναίκες" δηλώνω ενθουσιασμένος, έστω και μόνο από τον ιστό... ... Προφανώς παίζει ρόλο το οτι προτιμάω τις καμπύλες... ...
... Έχω καταλήξει σε μερικά μέρη, μετά από την πρώτη ανάγνωση στον ιστό... Palawan, Bohol, Puerto Galera, Batangas και Davao... Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί, ας τα βάλει σε μία σειρά... Που να πάω οπωσδήποτε και ποια μπορώ να αφήσω για το δεύτερο ταξίδι... Πάντως στο θέμα "γυναίκες" δηλώνω ενθουσιασμένος, έστω και μόνο από τον ιστό... ... Προφανώς παίζει ρόλο το οτι προτιμάω τις καμπύλες... ...
palawan και bohol στανταρ. βεβαια θες πολλες μερες να τα δεις και τα 2, αρα επιλεγεις το ενα και αφηνεις το αλλο για την επομενη φορα. (εκτος αν καθησεις κανα μηνα κατω). το bohol συνδιαζεται και με cebu, ειναι διπλα, 3 ωρες με super fast (ετσι τα λενε) σαπιοκαραβο.
puerto galera δεν εχω παει. ακουγεται καλο το batangas που ειναι στο luzon (το νησι που βρισκεται η μανιλα δηλαδη) και δεν χρειαζεσαι αεροπλανο για να πας. επισης στο luzon υπαρχει και το 100 islands (πατα το στο google ετσι οπως το γραφω και θα δεις). φοβερο μερος.
davao και γενικοτερα στο mindanao (το νοτιο συμπλεγμα νησιων) θα σου προτεινα να μην πας. οι ταραχες με τους μουσουλμανους ειναι συχνες εκει κατω και δεν ειναι το καλυτερο μερος για εμας τους λευκους. φυλαγε τα ρουχα σου που λεει και η παροιμια..
... Άσε φίλε rokos, έχω περάσει στην κατηγορία των αναποφάσιστων... :- ... Και αυτό γιατί φλερτάρω με την περίπτωση να πάω μόνο Φιλιππίνες και για τις 40 περίπου μέρες... ... Μίλησα σήμερα με την πρεσβεία και μου είπανε να πάω δευτέρα πρωί στις 9 για να μου έχουνε την visa έτοιμη την τρίτη το μεσημέρι επειδή δεν μένω Αθήνα... Το ίδιο μπορεί να γίνει και από πέμπτη σε παρασκευή, τις τετάρτες μου είπε να μην πάω... ... Σε αυτή την περίπτωση λέω για Manila, Angeles, Batangas, Puerto Galera και Palawan... ... Να αφήσω Cebu, Bohol και οτιδήποτε άλλο για την επόμενη φορά... ;)... Τώρα για τα 100 islands, τα είχα τσεκάρει αλλά μου φένεται λίγο extreme η κατάσταση να μείνω εκεί για την ώρα... ... Στην περίπτωση που πάω και Ταΐλάνδη, τότε μάλλον για το διαθέσιμο 20ήμερο, θα αφήσω εκτός Batangas και Palawan...
palawan και bohol στανταρ. βεβαια θες πολλες μερες να τα δεις και τα 2, αρα επιλεγεις το ενα και αφηνεις το αλλο για την επομενη φορα. (εκτος αν καθησεις κανα μηνα κατω). το bohol συνδιαζεται και με cebu, ειναι διπλα, 3 ωρες με super fast (ετσι τα λενε) σαπιοκαραβο.
Πάντως αν θέλετε να επενδύσετε σε ζωή, ΜΗΝ κάνετε το λαθος να μπείτε σε κανένα απο αυτα τα σαπιοκάραβα. Έιναι πλωτά φέρετρα με ΌΛΗ τη σημασία της λέξης.
Επειδή ο χρόνος πιέζει αφόρητα, καταιγιστικός ο ρυθμός του ταξιδιού γαρ, θα είμαι προς το παρόν επιγραμματικός.
Αισθάνομαι σαν τον μεταλλωρύχο που έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού. Στα μάτια μου η (όμορφη) λατινο-ασιάτισσα φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστική.
Αισθάνομαι σαν τον μεταλλωρύχο που έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού. Στα μάτια μου η (όμορφη) λατινο-ασιάτισσα φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστική.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις