Νέα

Φιλιππίνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pattayas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Subic... μη περιμένεις καμιά φοβερή παραλία, έχει καμια 15ρια μπαράκια, με καλύτερες από αυτό που περίμενα γκόμενες, την ησυχία της επαρχίας (όσο ησυχία μπορεί να υπάρχει στις Φιλιππίνες)και την... δροσιά τη θάλασσας, που μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά μετά την κόλαση του Angeles είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Συνημμένα

• Angeles.jpg
    Angeles.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Subic1.jpg
    Subic1.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Subic2.jpg
    Subic2.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Subic3.jpg
    Subic3.jpg
    82,8 KB · Εμφανίσεις: 49

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τρομερες οι Φιλιππινες .Μου ειχε δειξει στιγμιοτυπα ο father οταν την ειχε επισκεφτει προσφατα ..Σκεφτομαι να παω κι εγω αμεσα .Δεν θα ηταν κακη ιδεα για μονιμη κατοικια ..Εχει και τα "καλα" του !! :dancing:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Boracay vs Phi Phi Don
Πρόκειται για προορισμούς, σε Φιλιππίνες και Ταϊλάνδη αντίστοιχα, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της τουριστικής βιομηχανίας, όσον αφορά το κεφάλαιο παραδεισένια τροπικά νησάκια.
Για να τα προσεγγίσεις από τις πρωτεύουσες Μανίλα και Μπανγκόκ χρησιμοποιείς και στις δύο περιπτώσεις συνδυασμό μεταφορικών μέσων, εναέριων, θαλάσσιων και χερσαίων.
Κατά την γνώμη μου τα Phi Phi υπερέχουν σε φυσικό κάλλος (έχουν μια άγρια ομορφιά), υστερούν όμως σε όλα τα υπόλοιπα (και στις παραλίες).
Στο επόμενο φιλιππινέζικο ταξίδι σκοπεύω να επισκεφθώ την χερσόνησο Caramoan, μια παρθένα και πολλά υποσχόμενη περιοχή.
Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από Caramoan και γενικότερα από Bicol;

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια εξόρμηση από το Άνχελες προς τα 100 νησιά δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Μπορεί άνετα να βγεί το πρόγραμμα και με μια μόνο διανυκτέρευση αρκεί οι μετακινήσεις να γίνουν με ταξί. Και ακόμα καλύτερη ιδέα (φαεινή για την ακρίβεια) αποδείχτηκε η επιλογή ντουέτου για συνοδεία.
Στη φωτό ο γράφων ανάμεσα σε δυο ζουμερά και έκφυλα μελανούρια από το Leyte. Ως κορωνίδα, περιορισμένη άποψη του νησιωτικού συμπλέγματος από το παρατηρητήριο του "νησιού του κυβερνήτη".
Ες αύριον τα σπουδαιότερα...

Συνημμένα

• 100 islands Luzon.jpg
    100 islands Luzon.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 50

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλη ανασταση σε ολους
καλη φαση αυτα τα νησακια..ποσο απεχουν απο μανιλα,κι απο ποια πολη παιρνεις βαρκα για να πας εκει?Αν φυγεις δλδ πρωι απο μανιλα προλαβαινεις να πας και να γυρισεις το βραδυ?

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια μόνο διανυκτέρευση αρκεί
Ήμασταν δυο εμείς συν τέσσερα τα κορίτσια σύνολο έξι άτομα. Έτσι πήραμε minivan με κόστος Ρ4200 για απλή μετάβαση.
Από το Άνχελες μέχρι το Lucap, τον παραθαλάσσιο οικισμό απ’ όπου ξεκινάνε τα μηχανοκίνητα πλοιάρια για τα 100 νησιά, η απόσταση καλύπτεται σε 4-4,5 ώρες.
Η διαδρομή είναι αδιάφορη και η διέλευση των οχημάτων μέσα από χωριά και κωμοπόλεις δεν επιτρέπει την ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας.
Μείναμε στο ξενοδοχείο Vista Del Mar, δίπλα στο λιμανάκι. Αρχικά είχαμε κατά νουν να κλείσουμε τρία δωμάτια για να μην προκαλέσουμε αλλά αφού μας το πρότεινε η ίδια η ρεσεψιονίστ καταλύσαμε σε δύο τρίκλινα (Ρ2000 έκαστον).
Ξεκινώντας από Άνχελες Τρίτη πρωί, κατά τις οκτώ, φτάσαμε στον προορισμό μας λίγο μετά τις δώδεκα και αφού τακτοποιηθήκαμε στα δωμάτια γραμμή για τα νησάκια.
Οι βαρκάρηδες -που το μυριστήκανε-  μας περιμένανε στη πόρτα. Νοικιάσαμε μια βάρκα για Ρ1000 από τις μία το μεσημέρι μέχρι τη δύση του ηλίου.
Η θάλασσα ήταν ήσυχη και το πρώτο νησάκι που προσεγγίσαμε ήταν το… Διαβολονήσι. Όμορφη αμμουδιά και τα ρηχά νερά πολύ δροσερά, ο βυθός όμως ήταν σπαρμένος με κοφτερές πέτρες. Στο εσωτερικό του νησιού τα βράχια σχηματίζουν ένα λαβύρινθο με αμμουδερά μονοπάτια, θαυμάσιο σκηνικό για υπαίθριο σεξ μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αισθανθήκαμε σαν τους πρωτόπλαστους ειδικά όταν έκανε την εμφάνισή του κι ένα φιδάκι. Λίγο αργότερα συζητώντας με τους βαρκάρηδες, που μας εξέφρασαν και τον διακαή πόθο τους να δουλέψουν σε πλοία του ελληνικού εμπορικού ναυτικού, πληροφορηθήκαμε πως πρόκειται για άκακα πλάσματα που μπορείς να τα πιάσεις άφοβα. Πιάσαμε λοιπόν ένα από την ουρά, που τεντώθηκε στον αέρα σαν κοντάρι, και όταν το ελευθερώσαμε ξαμολήθηκε προς τη παραλία και εξαφανίστηκε μέσα στη θάλασσα.
Επόμενος σταθμός το νησί Old Scout. Εδώ η αμμουδιά είναι ακόμα καλύτερη ενώ μεγάλα βράχια σχηματίζουν μια εύκολη πίστα αναρρίχησης. Τα κοριτσάκια πάσχιζαν πια θα ανέβει ψηλότερα και με κοφτερές πέτρες χάραζαν συνθήματα στα βράχια. Εμείς από κάτω τα καμαρώναμε και κάναμε σχέδια για τολμηρά παιχνίδια της παρέας.
Τέλος μετά από περιπλάνηση ανάμεσα σε βραχονησίδες φτάσαμε και στο νησί του Κυβερνήτη. Από το παρατηρητήριο, που βρίσκεται στην κορυφή, έχεις μια πανοραμική άποψη της περιοχής.
Το βράδυ στο Lucap δεν κυκλοφορούσε ψυχή, οπότε αποφασίσαμε να πάμε με τρίκυκλα ταξί στο γειτονικό Alaminos. Γενικά τα One Hundred Islands αποτελούν ταξιδιωτικό προορισμό για τους φιλιππινέζους κυρίως και λογικά μαζεύουν κόσμο μόνο τα σαββατοκύριακα.
Την άλλη μέρα το πρωί ξεκινήσαμε νωρίς την εκδρομή μας. Ο αέρας όμως φυσούσε δυνατά με αντίθετη φορά και μέχρι να φτάσουμε το σύμπλεγμα των νησιών είχαμε γίνει μούσκεμα. Ο ιδανικότερος μήνας, σύμφωνα με τους ντόπιους, για επίσκεψη των 100 νησιών είναι ο Απρίλιος, πιο πριν είναι η εποχή των αέρηδων ενώ μετά ξεκινά η περίοδος των βροχών.
Πρώτη στάση το μεγάλο νησί των Παιδιών. Ονομάστηκε έτσι γιατί ανάμεσα σ’ αυτό και μια βραχονησίδα απλώνεται μια παραλία με ρηχά νερά κατάλληλη για να τσαλαβουτάνε τα πιτσιρίκια. Και θα ήταν όμορφη η ακρογιαλιά αν δεν είχε κατασκευαστεί ένα τσιμεντένιο έκτρωμα, μια αποβάθρα που δεν εξυπηρετεί απολύτως τίποτα.
Από το σημείο που δένουν τα καραβάκια φαίνεται από μακριά η εντυπωσιακή διπλή παραλία της Μάρθας. Πρόκειται για μια αμμουδερή λωρίδα γης που ενώνει δυο μεγάλους πέτρινους όγκους. Από κοντά ως συνήθως τα πράγματα είναι λιγότερο ελκυστικά. Στη μία πλευρά, μάλλον ακατάλληλη για κολύμβηση, σχηματίζονται μονοπάτια δίπλα στη θάλασσα που χαράζουν πορεία προς τα βράχια, ενώ στην άλλη ο βυθός είναι ελαφρώς λασπώδης και σε μερικά σημεία καλυμμένος από φυτά.
Τρίτος σταθμός το νησάκι Ρόμολο, σαφώς κατώτερο από τα προηγούμενα. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι το μεγάλο σπήλαιο που διαθέτει.
Ο καιρός δεν μας επέτρεψε να επισκεφθούμε το μεγάλο νησί Quezon, ενώ την παραλία του μικρού νησιού Marcos την είχαν καταπιεί, καθώς είναι εκτεθειμένη στον αέρα, τα μεγάλα κύματα.
Αργά το μεσημέρι επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο όπου μας περίμενε το αυτοκίνητο για το ταξίδι της επιστροφής.
Εν ολίγοις μια σύντομη δροσερή – και οργιαστική – απόδραση από το Άνχελες. 

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... vegankz τώρα που τα έχεις "φρέσκα" στο μυαλό σου, κάνε μας μια αποτίμηση σχετικά με το κόστος όταν βρεις χρόνο...

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια αποτίμηση σχετικά με το κόστος
Μια αποτίμηση του κόστους παροχής ερωτικών υπηρεσιών στις Φιλιππίνες.
Μάλλον μια ελλιπής απόπειρα να καλυφθεί το θέμα συνοπτικά.
Λοιπόν στο Άνχελες το barfine κατά κανόνα τιμάται 20-25€. Με το tip μπορεί να φτάσει στο τριανταπεντάρι αλλά μόνο στην περίπτωση που η κοπέλα καθίσει όλο το βράδυ. Αν τη κοπανίσει γρήγορα ή την διώξεις εσύ δεν έχεις καμμιά ηθική υποχρέωση να την χαρτζιλικώσεις.
Στις casas,που βρίσκονται στο Makati, το μαλλί πηγαίνει γύρω στα 60€, πάλι για ολονύκτια διασκέδαση, ενώ προβλέπεται κι ένα φιλοδώρημα της τάξης των 15€ αν όλα πάνε καλά. Προσοχή μόνο σε δύο λεπτομέρειες. Δεν πηγαίνεις με ταξί, για τον φόβο του commision, και προσέρχεσαι εγκαίρως (γύρω στις 5 το απόγευμα με το άνοιγμα) για να μην συναντήσεις μόνο τα αποδέλοιπα. Δεν είναι ανάγκη να καθίσεις στον καναπέ σαν τους γιαπωνέζους, που βασίζονται περισσότερο στις συστάσεις του μάνατζερ, αλλά μπορείς να περπατήσεις μέσα στο δωμάτιο και ν' αποκτήσεις στενή επαφή με τα κοριτσάκια ώστε να κάνεις σωστές αγορές.
Στα μπαρ της οδού Burgos οι τιμές ανεβαίνουν κι άλλο. Για long time με την αφρόκρεμα υπολόγισε 120-130€. Σε μερικά μαγαζιά οι κοπέλες πιέζουν αφόρητα για ποτά γι' αυτό προτείνω την εξής τακτική. Κατ' αρχήν έχεις στο μυαλό μια εικόνα της παρτενέρ που ψάχνεις. Έστω ότι αναζητάς ένα λατινοασιατικό κουκλί, ένα πιπίνι δηλαδή με όμορφα ευρωπαικά χαρακτηριστικά, θανατηφόρο κορμί που το λικνίζει αισθησιακά και που δεν διστάζει να ανταμείψει την προσοχή σου μ' ένα τουλάχιστον υπομειδίαμα. Μπαίνεις λοιπόν στα μπαρ ιδιαίτερα ευδιάθετος, ρίχνεις τις ματιές σου κι αν κάποια σου αρέσει ιδιατέρως κάθεσαι. Αρνείσαι ευγενικά κάθε πρόταση άνευ ενδιαφέροντος και αφού καλέσεις κοντά σου αυτήν που σε ανάβει περισσότερο την κερνάς ποτό μόνο εφ' όσον δεχθεί να σε ακολουθήσει για τα περαιτέρω.
Αυτά τα ολίγα από προσωπικές εμπειρίες. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές ακόμα επιλογές, που ορισμένες έχουν ήδη αναλυθεί και τιμολογηθεί σε προηγούμενα post.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Όπως υποσχέθηκα, αρχιζω να κανω αναμετάδοση των πεπραγμένων στη Μανιλα.

Μερα 1η (σημερα):

Αφιξη στο αεροδρομιο και αναμονη 45 λεπτων για παραλαβη βαλιτσας. Τι σκατα εχουν παθει τωρα τελευταια και καθυστερουν οι βαλιτσες δεν εχω καταλαβει....
Μεταφορα στο ξενοδοχειο (με απιστευτο traffic ως συνηθως) μπανακι ανασυγκροτηση στο κουρασμενο μου κορμι μετα απο πτηση (μαζι με αναμονη στο Dubai) 20 ωρων. Φαι και βουρ στον πατσα!!

Επειδη ημουν ψιλοκομματια λεω κατι χαλαρο σημερα οποτε εβαλα πλωρη για Havana Cafe στο Greenbelts 3. Καθομαι με εναν φιλο σε επικαιρο σημειο για να εχω πληρη εικονα της καταστασης και ξεκινησαμε τα μοχιτο. Παρεπιπτοντως θερμοκρασια 34 βαθμοι.

Μεγαλη ποικιλια σημερα.. για ολα τα γουστα. Εμεινα αφωνος σε σχεση με προηγουμενες φορες.
Τελος παντων η κορασιδα στην οποια θα αναφερθω ακουει στο ονομα Trisha, 24 Μαιων. Κουκλι, σχετικα ψηλο για τα φιλιππινεζικα δεδομενα, με υπεροχο προσωπακι, σενιαρισμενη φτιαγμενη, μαυρο μοσχομυριστο μακρυ μαλλι μεχρι την μεση και σχετικα πεταχτο (παλι για τα φιλιππινεζικα δεδομενα) τρυφερο κωλαρακι που σε ωθουσε να του κανεις κατι... Αλλα το κλου της βραδιας ηταν το βυζι. Τεζαριστο 3αρι. Με σαρκωδεις ημισκληρες ρογες που ηθελαν να συγκατοικησουν με τα συννεφα. Τι βυζι ηταν αυτο... Εξαιρετο και σπανιο για τα μερη αυτα.
Στο κρεββατι το απολυτο GFE και πολυ στενη. Αν και κομματια απο το ταξιδι της εριξα 2 για να χαλαρωσω. Πιπα με καποτα (το ζητησε αυτη) που με χαλασε λιγο αλλα αποζημιωθηκα απο το γενικο συνολο. Θα την ξαναδοκιμασω υπο αλλες συνθηκες.

Ζημια: Tip 2000 pesos για 2 ωρες (την εστειλα γιατι πρεπει να ξεκουραστω και λιγο)  + ταξι πηγαινε-ελα + ποτα και κατι φαγητα για αυτην και τις φιλες της = 3500 pesos = 58 ευρα

Στην ερωτηση βεβαια για το ποσα θελει μου ειπε το γνωστο 'it's up to you' και οταν της εδωσα τα λεφτα μου λεει 'περιμενα 3000'. Καλα της λεω παρε αυτα και αυριο μερα ειναι.

Αυτα τα ολιγα για σημερα. Θα επανελθω επι του θεματος.  

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... vegankz, ευχαριστούμε πολύ φίλε...  :)... Αν έχω καταλάβει σωστά "παίζεις" μόνο pro...  :grin:... Εγώ είμαι πιο κοντά σε docker...  :P... Γουστάρω απίστευτα την όλη φάση του παιχνιδιού με freelancers, χωρίς να με χαλάει αν στην τελική κοιμηθώ και μόνος μου κάποιο βράδυ...  :uglystupid:... Τα 120 με 130 της αφρόκρεμας που αναφέρεις, είναι για μένα το ημερήσιο ταβάνι για ΟΛΑ τα κόστη του ταξιδιού...  :cheesy:... Καλού κακού βέβαια θα υπάρχει και μια πιστωτική για backup...  ;)

... docker, αναμένουμε την συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον...  :rockon:... Έχω την εντύπωση πως θα καλύψεις πολλές απορίες και όχι μόνο για τα κόστη...  :dancing:

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
... docker, αναμένουμε την συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον...  :rockon:... Έχω την εντύπωση πως θα καλύψεις πολλές απορίες και όχι μόνο για τα κόστη...  :dancing:

Θα προσπαθησω να μεταδωσω την εικονα της Μανιλας οσο γινεται καλυτερα.
Προς το παρον παω για LA Cafe  :dancing: :dancing: :dancing: και τα ξαναλεμε.

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν εχεις χρονο docker περνα κι απο το CAW BOY στη mabini εκει μαζευει πιο ομορφα μωρα και δεν ειναι <<επαγγελματιες>> και παιρνοντε ευκολοτατα..
καλο βολι..

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Αν εχεις χρονο docker περνα κι απο το CAW BOY στη mabini εκει μαζευει πιο ομορφα μωρα και δεν ειναι <<επαγγελματιες>> και παιρνοντε ευκολοτατα..
καλο βολι..

Σ'ευχαριστω για την πληροφορια φιλε mpoemhs,k. Θα παω και θα σου πω.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Λίγο πριν την αναχώρηση...

Συνημμένα

• An1.jpg
    An1.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 50
  • An2.jpg
    An2.jpg
    120,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • SubicGirl.jpg
    SubicGirl.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Roy4.jpg
    Roy4.jpg
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 47

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
... και no powel!
Πολύ ωραίο ταξίδι. To Subic είχε πλάκα (με γύρισε καμιά 25ρια χρόνια πίσω) και πολύ γλυκά κορίτσια, το Angeles μια κόλαση γεμάτη από πιτσιρίκια 18-21 που άφησαν κλινικά νεκρό!  :knockinb:  :pipa1: :fuck1:

Συνημμένα

• Roy5.jpg
    Roy5.jpg
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Roy6.jpg
    Roy6.jpg
    116,6 KB · Εμφανίσεις: 42

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Συνεχιζω......

Μερα 2η

Βολτα στο LA Cafe (del pillar str.) για να τσεκαρω την αγορα.
Πλουσιοτατη και για ολα τα γουστα..
Κατεληξα με συνοπτικες διαδικασιες με την Irene (σπανιο ονομα για φιλιππινεζα) το οποιο ηταν ενα καβλοραπανο 22 ετων απο το Cebu. Γενικα απο Cebu και Davao η πειρα εχει δειξει οτι προερχονται και τα πιο ομορφα κορμια.
Πολυ καλη συμπεριφορα στο κρεββατι και γενικοτερα πολυ γαμω τα τυπακια. Εντυπωση μου εκανε οτι τακτοποιουσε τα παντα στο δωματιο για να μην το κανει κωλοχανειο οπως συνηθως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις...

Ζημια: Tip+ ταξι + ποτα = 3000 pesos = 51 euros

Μερα 3η

Ο σοφος λαος λεει: 'Ειπανε του τρελου να χεσει κι αυτος εκατσε και ξεκωλοθηκε'
Ετσι κι εγω. Havana στο Greenbelts 3 για να βρω το αστερι της πρωτης μερας (σχετικο ποστ ανωθεν) αλλα εκτος αυτης βρηκα και τις αλλες 2 φιλες της την Catherine και την Ariline ολες απο Cebu. Τι να εκανα να τα αφηνα μονα τους τα κοριτσια?? Οχι βεβαια!! και αφου ξεσκιστηκαμε στο φαι και το πιωμα (τι νεροφιδες ρε παιδες) με ζημια 3500 pesos = 59 ευρα ηθελα και κλαμπακι για να χορεψουμε. Πηγαμε λοιπον σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι πολυ κοντα που ονομαζεται ICONS. Παρα πολυ καλο με ολα τα τελευταια κομματια που παιζονται στα clubs ανα τον κοσμο. Μπουκαλι Absolut με παρελκομενα 3600 pesos = 61 ευρα (Το μαγαζι δεν χρεωνει εισοδο και ειναι ανοιχτο μεχρι τις 6 το πρωι. Ο κοσμος που μαζευεται εκει ειναι η ελιτ της Μανιλας και αρκετοι ευρωπαιοι-αμερικανοι κλπ. Παρατηρησα και πολυ ξανθο ex-soviet μουνι οποτε πιστευω οτι κατι παιζεται.... Δεν το εψαξα παραπανω, 3 ειχα παναθεμα με...

Παμε ξενοδοχειο για τα περαιτερω... με τις 3 λοιπον στο δωματιο. Απο το πολυ το πιωμα ειχαν γινει και κωλοτρυπιδες οποτε μια εδω μια εκει μια παρακει.. τι το ηθελα? επρεπε να τις εστελνα ολες αλλα τελος παντων. Κανουν και το δωματιο πουτανα. Τελος παντων φριχτη βραδια. Εναν και αυτον με το ζορι. Δεν προκειται να ξαναγινει αυτο. Αλλα αυτα ειναι μαθηματα προς συμμορφωση. Αφηστε που η μια εξ αυτων εκανε και τον διαπραγματευτη για την τιμη. Ζηταγε 4000 για την καθε μια. Τι λες μωρη της λεω νταβατζη στην τσεπη μου σε εβαλα?? Δεν ειμαι κανας ιαπονας αγαμητος. 2 χιλιαρικακια η καθε μια και αμα σας αρεσει αλλιως δεν υπαρχει προβλημα, καντε την. Τελος παντων μετα απο σκληρες (απο την πλευρα τους) διαπραγματευσεις καταληξαμε στην τιμη που τους ειπα η οποια σημειωτεον ειναι και υψηλη για Μανιλα. Αυτα. Συμπερασμα: Μακρια απο μεθυσμενες.

θα επανελθω απο το σημερινο βραδυ.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Συνεχιζω..:

Μερα 4η:

LA Cafe το προγραμμα. Φτανω κατα τις 11:30. Πανικος. Απο μπαζα μεχρι 10ρια. Τσεκαριζα πινοντας τις San Miguel light μου (γαματη φιλιππινεζικη μπυρα) τι περναγε τι εμπαινε κλπ. Για να μην τα πολυλογω και αφου ειχε περασει αρκετα η ωρα (ειχε παει 2 παρα) καθομαι διπλα σε ενα αστερακι το οποιο με το ζορι ηταν 1,55 αλλα ηταν τοσο λεπτεπιλεπτο με ενα καταλευκο δερματακι στυλπνο μαυρο μαλλι μεχρι την μεση, σαν κρυσταλλινη κουκλα. Khate το ονοματακι της 23 Μαιων. Μπιμπελο με ολη τη σημασια της λεξης... Αυτο που μου εκανε κλικ ομως ηταν το οτι ηταν ντροπαλη. Ουτε μιλουσε ουτε λαλουσε σε κανεναν. Της την πεφτω λοιπον και με συνοπτικες διαδικασιες την παιρνω και φευγω για ξενοδοχειο. Αφου δινω και μια μαχη με τον ταριφα για το ποσα πρεπει να του δωσω για την διαδρομη (συνηθες φαινομενο να μην βαζουν το ταξιμετρο στους ξενους και βεβαιως παντα να παιρνουν τ'αρχιδια μου γιατι πανω κατω ξερω ποσο εχουν οι διαδρομες) ανεβαινουμε στο δωματιο. Στο κρεββατι πολυ καλη. GFE καταπληκτικο. Συμπεριφορα αψογη. Πολυ το ευχαριστηθηκα και αποζημιωθηκα πληρως απο την παρωδια της περασμενης βραδιας (στο πιο πανω ποστ). Το τηλεφωνο της περασε στην ατζεντα μου και θα την προτιμησω και τις επομενες μερες. Στο τελος την ρωταω ποσα θελει και βεβαιως μου λεει το θεικο 'it's up to you'. Δηλαδη της λεω αμα σου δωσω 500 πεσος εισαι ευχαριστημενη?? γελαει και μου το ξαναλεει. Επειδη δεν ειχα υπ'οψιν να της δωσω τοσα βεβαιως, της δινω 2,5 χιλιαρικα γιατι ειχα μεινει υπερ του δεοντως ευαχαριστημενος. Με το που τα βλεπει σκαει ενα χαμογελο που ηταν ολα τα λεφτα και μου σκαει κι ενα φιλι μεσα στο ναζι. Να ειναι καλα το κοριτσακι.

Παω για υπνο πληρως ικανοποιημενος.

Συνεχιζεται.........

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην τις αφηνεις να παρουν ανασα φιλε ντοκερ,κτυπα αλυπητα χαχαχα
Τελικα απο την εμπειρια σου σαν κυνηγος στο L.A (γτ εγω σα παρατηρητης το εχω επισκευτει)που ειναι καλυτερα,στο ισογειο η στον πανω οροφο,γτ εχω ακουσει  οτι πανω παιζουν καλυτερα κοματια.
Και κατι αλλο ακομα,οταν παιρνεις κοπελα απο εκει ,ειναι καλυτερα να περιμενεις ταξι απ εξω απ το μαγαζι,γτ τη στηνουν μπατσοι στο δρομο μεχρι να βγεις στη pedro gil και δηθεν για ελεγχο σε τραβανε στο τμημα για να σου φανε δυο τρια χιλιαρικα πεσος.
Γι αυτο αν μενεις κοντα κ δε θες ταξι πες της να σε ακολουθει απο πισω μεχρι το ξενοδοχειο

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Μην τις αφηνεις να παρουν ανασα φιλε ντοκερ,κτυπα αλυπητα χαχαχα
Τελικα απο την εμπειρια σου σαν κυνηγος στο L.A (γτ εγω σα παρατηρητης το εχω επισκευτει)που ειναι καλυτερα,στο ισογειο η στον πανω οροφο,γτ εχω ακουσει  οτι πανω παιζουν καλυτερα κοματια.
Και κατι αλλο ακομα,οταν παιρνεις κοπελα απο εκει ,ειναι καλυτερα να περιμενεις ταξι απ εξω απ το μαγαζι,γτ τη στηνουν μπατσοι στο δρομο μεχρι να βγεις στη pedro gil και δηθεν για ελεγχο σε τραβανε στο τμημα για να σου φανε δυο τρια χιλιαρικα πεσος.
Γι αυτο αν μενεις κοντα κ δε θες ταξι πες της να σε ακολουθει απο πισω μεχρι το ξενοδοχειο

Γεια σου φιλε mpoemhs,k. Αναμφισβητητα οι πανω κοπελες ειναι και οι πιο καλες και θα σου πω γιατι γινεται αυτο. Συνηθως επανω παιζει live μουσικη καποιο γρουπακι. Για να εισελθεις πληρωνεις μια εισοδο της ταξης των 100 πεσος τις καθημερινες και 150 πεσος τα Σ-Κ οποτε αυτες που νιωθουν σγουρια για το τι ειναι (ξερουν δηλαδη οτι μετρανε περισσοτερο σε ομορφια απο αυτες που ειναι κατω) τα δινουν και μπαινουν δεδομενου οτι αυτα τα χρηματα θεωρουνται πολλα για τα φιλιππινεζικα δεδομενα. Επανω συνηθως πανε Κορεατες και Ιαπονες που θεωρουνται απο τους πιο πουτανιαρηδες του κοσμου και τα χωνουν ασχημα, πολυ περισσοτερο απ'οτι εμεις οι Ευρωπαιοι. Οι λαοι αυτοι δεν εχουν βεβαιως σχεση στην ομορφια (κατι που κοιταζουν τα κοριτσια αυτα) με τους ευρωπαιους αλλα οτι ζητησουν απο τους κεφαλες τους κορεατες και τους διαστροφικους ιαπονες θα τους τα δωσουν. Με αλλα λογια ειναι σιγουρες οτι θα τα 'βγαλουν' αυτα τα λεφτα που εδωσαν με αλλο τροπο. Γι'αυτο και συνηθως πανω ζητανε περισσοτερα απ'οτι κατω. Ολα αυτα ειναι ο κανονας αλλα βεβαιως υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως ας πουμε οι αφραγκιες της κοπελας που γι'αυτο αλλωστε βρισκεται και στον χωρο αυτο κατι που κορεατες και ιαπονες δεν το φανταζονται. Για την ιστορια εγω παω και πανω και κατω κι πιστεψε με τα καλυτερα τα εχω πετυχει κατω μετα απο αρκετη υπομονη βεβαια... :rockon: Απ'οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω σε αυτες τις δυο εθνικοτητες ζητανε 4-5 χιλιαρικα και βεβαιως για τους λογους που προανεφερα τα δινουν χωρις δευτερα κουβεντα.

Οσον αφορα τα ταξι σωστο αυτο που λες οπως επισης ποτε δεν παιρνεις αυτους που περιμενουν απ'εξω γιατι ειναι μεγαλες λερες. Παιρνεις καποιο περαστικο ταξι.

Οσο για το χτυπημα προσπαθω οσο μπορω ο φουκαρας...χαχαχα :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom