Νέα

fifa 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 778
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τα παντα για την αρρωστια μας...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
το nba elite 2011 πρώην live θα κυκλοφορήσει τελικά?

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τιποτα "μυστικα" tips ισως?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ποιο ψευτικο ποδοσφαιρακι.και το παρουσιαζαν και σαν pro evo killer  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
nba elite δεν θα βγει αλλα τι να το κανεις οταν υπαρχει το nba 2k11 με τον Τζορνταν....

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
το ποιο ψευτικο ποδοσφαιρακι.και το παρουσιαζαν και σαν pro evo killer  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
nba elite δεν θα βγει αλλα τι να το κανεις οταν υπαρχει το nba 2k11 με τον Τζορνταν....
το προ ειναι για πιτσιρικαδες ρε τυπε..ακομα εκει εισαι?

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Fifa και παλι Fifa... ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! και το λεει καποιος που εχει φαει ωρες ατελειωτες και με τα δυο.

Μην αρχισετε τα περι gameplay, γιατι το Pro ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ καθε χρονια. Απλα η Konami πονταρει στη συνηθεια των αγοραστων γι αυτο δεν προσπαθει. Επισης εχει βγαλει τοσα εκατομμυρια απο το παιχνιδι, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για τα σωστα ονοματα ομαδων. απαραδεκτη

FIFA ρεεεε ΕΚΕΙ φαινεται ο μπαλαδωρος!!! :-)

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Fifa και παλι Fifa... ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! και το λεει καποιος που εχει φαει ωρες ατελειωτες και με τα δυο.

Μην αρχισετε τα περι gameplay, γιατι το Pro ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ καθε χρονια. Απλα η Konami πονταρει στη συνηθεια των αγοραστων γι αυτο δεν προσπαθει. Επισης εχει βγαλει τοσα εκατομμυρια απο το παιχνιδι, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για τα σωστα ονοματα ομαδων. απαραδεκτη

ακριβως!το προ ειναι μονο για πιτσιρικαδες..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

δεν θα συμφωνησω υπαρχουν απειρα patch για το pro που βαζουν τα πληρες ονοματα των παιχτων,υπαρχει σαιτ ελληνικο το που φτιαχνει πληρες ελληνικο patch με ονοματα,προσωπα,γηπεδα,συνθηματα,κατι που στο φιφα δεν υπαρχει σε τετοιο βαθμο.συμφωνουμε οτι το φιφα εχει πιο πολυ βαθος σαν παιχνιδι,με τις επιλογες manager,be a star,αλλα σε καθαρο gameplay δεν το φτανει το pro.φιφα δεν εχω δει καμια παρεα να παιζει τουρνουα.παντως εχει κανει αρκετα βηματα προοδου.

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
το κακο φιλε αεκτζη, ειναι οτι αυτοι που παιζουν φανατικα Pro, δεν εχουν δωσει ευκαιριες στο FIFA. Με αποτελεσμα οπως λες να μην υπαρχουν ατομα για "νταβαντουρι". Αν το κανουν καποια στιγμη, αν ασχοληθουν λιγο, δεν θα ξεκωλησουν!

Εγω παντως παιζω μεσω internet με ατομα απο ολο το κοσμο, και δεν χρειαζεται να ψαχνω υποψηφιους φιφατζηδες :>

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το κακο φιλε αεκτζη, ειναι οτι αυτοι που παιζουν φανατικα Pro, δεν εχουν δωσει ευκαιριες στο FIFA. Με αποτελεσμα οπως λες να μην υπαρχουν ατομα για "νταβαντουρι". Αν το κανουν καποια στιγμη, αν ασχοληθουν λιγο, δεν θα ξεκωλησουν!

Εγω παντως παιζω μεσω internet με ατομα απο ολο το κοσμο, και δεν χρειαζεται να ψαχνω υποψηφιους φιφατζηδες :>
εγω τα εχω και τα 2 αδελφε απλα το φιφα δεν μου δινει την αισθηση του αλληθινου και το βρισκω απιστευτα ευκολο,παιξε προ και φιφα στο πιο δυκολο επιπεδο και θα με θυμηθεις.Σαν simulation το φιφα ειναι κλασεις ανωτερο,μην το ξαναλεμε,σαν gameplay ομως το προ δεν μπορει να συγκριθει με το φιφα,απλα τα πραγματα.

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξερω ποιο είναι καλύτερο καθώς δεν ασχολούμαι με τα ποδοσφαιράκια αλλά οι περισσότεροι που ξέρω παίζουν το pro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom