alonso the WHAT????
ας ειμαστε σοβαροι..
ο τιτλος βασιλιας αρμοζει μονο σε εναν οδηγο,
που ηταν τοσο αξιος,που ο θεος δεν τον αφησε να χαραμιστει με τους κοινους θνητους..
http://[URL unfurl="true"]www.fullandfree.info/wp-content/uploads/2008/04/as.jpg[/img[/URL]]
**και γω εχω τις συμπαθειες μου,ως φινλαδοφιλος,αλλα μην το παρακανουμε..
για να πουμε και δυο λογια για τον αλονσο,το θεωρω αρκετα ατολμο και προβλεψιμο...
εχει δυνατοτητες και μεθοδικοτητα,δεν κανει ευκολα το λαθος,αλλα αρκετες φορες δισταζει και συμβιβαζεται....
προσωπικα το θεωρω κατωτερο του αισμαν..
[/quote]
Σε ολα αυτα που γραφεις συμφωνω, εκτος απο τα ατολμος και προβλεψιμος. ο αλονσο ειναι λογικος και ρεαλιστης. δεν ρισκαρει. και ειναι μια πετυχημενη συνταγη για το αν θες να παρεις πρωταθλημα. τωρα το προβλεψιμος απο που προκυπτει; Οσο για τον Σενα δεν χρειαζεται να πω κατι. Ειναι θρυλος. δεν τολμω καν να κανω συγκριση με αλονσο. οσο για το king αν και μου τα χετε ζαλισει λιγο, θα το ξαναπω ειναι ενα απο τα παρατσουκλια του. ισως επειδη η ισπανια εχει βασιλια, οχι γιατι ειναι κορυφαιος πιλοτος ολων(απ'τους παλιους εννοω). απο f1 ξερουμε καλα παρακολουθω πολλα χρονια δεν ειμαι κανενας τυχαιος και ξερω τι εστει Σενα, Προστ, Λαουντα, Βιλνεβ(τον γερο) κ.τ.λ. Μην τρελενεστε λοιπον με τον αλονσο.