Νέα

Fernando Alonso-The king

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οσον αφορα τον  gabadoo μαλλον ειναι σε παραλληρημα ή δεν εχει καταλαβει πως λειτουργει η F1.

Εισαι πολυ μικρος για να μπορεις να καταλαβεις ΕΣΥ το ΤΙ ΕΙΝΑΙ και το ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η Φ1

Οταν εγω μαθαινα για Λοτους 78 και αντεστραμμενες πτερυγες,για φαινομενα βεντουρι,πως εφαρμοζονται αυτα,τι ειναι οι
    δυναμικες αναρτησεις,οι πνευματικες βαλβιδες,οι κυλινδροκεφαλες κρος φλοου κεραμικα φρενα και χιλιαδες τεχνολογιες που
    πρωτοεφαρμοστηκαν στην Φ1,εσυ μαλλον δεν ηξερες τι ειναι τηλεοραση

Υπαρχουν αυτοι που βλεπουν ΑΠΛΑ Φ1 και υπαρχουν αυτοι που μελετανε Φ1
    Υπαρχουν οι θεατες του καναπε και υπαρχουν και οι μελετητες που μελετουν στην τηλεοραση (αφου πριν διαβασουν οτιδηποτε
    σχετικο-αν το εβρισκαν..)

Η Φ1 ειναι ΝΑΟΣ της τεχνολογιας,αυτο ηταν καποτε και τετοιους οδηγους παρηγαγε
    Που ωθουσαν την τεχνολογια ψηλα,που μπορουσαν να καταλαβουν τα δυο "κλικ" της διαφοροποιημενης αναρτησης

εσυ εισαι αποστειρωμενος,βλεπεις αυτο που σου σερβιρουνε,χειροκροτας αυτον που θελουνε εκεινοι και ολοι καλα
    εσυ εβλεπες και μεγαλωσες με πουρναρακη

εγω μεγαλωσα με Λαζακη και με Χοιδα,για οσους καταλαβαινουν την διαφορα

Τεσπα,δεν εχει νοημα

Κινγκ ο Αλονσο;
  μωρε και παιρνει και επιβατες λεμε

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
   Εισαι πολυ μικρος για να μπορεις να καταλαβεις ΕΣΥ το ΤΙ ΕΙΝΑΙ και το ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η Φ1

Για πες μας.
Με τις παντόφλες οδηγιέται καλύτερα???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Επίσης ανέλυσε μας τη σχέση της οδήγησης με το φαγωμα ροδακίνων Βελβεντού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για πες μας.
Με τις παντόφλες οδηγιέται καλύτερα???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Επίσης ανέλυσε μας τη σχέση της οδήγησης με το φαγωμα ροδακίνων Βελβεντού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να σου πω εσενα μωρε ηλιθιε;
  Πες εσυ καλυτερα κατιπου να ξερεις περα απο μαλακιες
  Πανηλιθιε ασχετιδη γαμω την αριστερα σου

OP
OP
diomides1

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26

Οταν εγω μαθαινα για Λοτους 78 και αντεστραμμενες πτερυγες,για φαινομενα βεντουρι,πως εφαρμοζονται αυτα,τι ειναι οι
    δυναμικες αναρτησεις,οι πνευματικες βαλβιδες,οι κυλινδροκεφαλες κρος φλοου κεραμικα φρενα και χιλιαδες τεχνολογιες που
    πρωτοεφαρμοστηκαν στην Φ1,εσυ μαλλον δεν ηξερες τι ειναι τηλεοραση

Υπαρχουν αυτοι που βλεπουν ΑΠΛΑ Φ1 και υπαρχουν αυτοι που μελετανε Φ1
    Υπαρχουν οι θεατες του καναπε και υπαρχουν και οι μελετητες που μελετουν στην τηλεοραση (αφου πριν διαβασουν οτιδηποτε
    σχετικο-αν το εβρισκαν..)

Η Φ1 ειναι ΝΑΟΣ της τεχνολογιας,αυτο ηταν καποτε και τετοιους οδηγους παρηγαγε
    Που ωθουσαν την τεχνολογια ψηλα,που μπορουσαν να καταλαβουν τα δυο "κλικ" της διαφοροποιημενης αναρτησης

εσυ εισαι αποστειρωμενος,βλεπεις αυτο που σου σερβιρουνε,χειροκροτας αυτον που θελουνε εκεινοι και ολοι καλα
    εσυ εβλεπες και μεγαλωσες με πουρναρακη

εγω μεγαλωσα με Λαζακη και με Χοιδα,για οσους καταλαβαινουν την διαφορα

Τεσπα,δεν εχει νοημα

Κινγκ ο Αλονσο;
   μωρε και παιρνει και επιβατες λεμε

Δεν θα πω κατι αλλο διοτι δεν μου αρεσει να μιλω για τον εαυτο μου. Θα χρησημοποισω εναν αδοκιμο ορο. Το τι ξερω εγω ασε να το ξερω εγω καλυτερα! Την F1 δεν την βλεπω απλως, αλλα την μελετω. Το οτι εχεις μελετησει καποια πραγματα παλιοτερα δεν σημαινει οτι τα εχεις αποκλειστηκοτιτα και δεν μπορει να τα ξερει κανενας αλλος. Αυτο ειναι βασικη αρχη της γνωσης. Ουτε και ξερεις φυσικα με ποιους συναναστρεφομαι. Και ουτε θα σου πω βεβαια. Απλα δεν ειμαι του στυλ οτι βλεπω 20 μονοθεσια να τρεχουν γυρω γυρω χωρις να ξερω τι μου γινεται. Εν παση περιπτωση δεν θελω να πω αλλα γιατι βαριεμαι κιολας. Και δεν εμαθα F1 απο κανεναν πουρναρακη. Οταν ξεκινησα να παρακολουθω ουτε που ηξερα την υπαρξη του. Και κατι τελευταιο, το οποιο προφανως δε λεει κατι απλα το αναφερω. Εχω παει σε 20 αγωνες
F1, σχεδον σε ολο τον κοσμο. Τυχαιο; Δε νομιζω...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν θα πω κατι αλλο διοτι δεν μου αρεσει να μιλω για τον εαυτο μου. Θα χρησημοποισω εναν αδοκιμο ορο. Το τι ξερω εγω ασε να το ξερω εγω καλυτερα! Την F1 δεν την βλεπω απλως, αλλα την μελετω. Το οτι εχεις μελετησει καποια πραγματα παλιοτερα δεν σημαινει οτι τα εχεις αποκλειστηκοτιτα και δεν μπορει να τα ξερει κανενας αλλος. Αυτο ειναι βασικη αρχη της γνωσης. Ουτε και ξερεις φυσικα με ποιους συναναστρεφομαι. Και ουτε θα σου πω βεβαια. Απλα δεν ειμαι του στυλ οτι βλεπω 20 μονοθεσια να τρεχουν γυρω γυρω χωρις να ξερω τι μου γινεται. Εν παση περιπτωση δεν θελω να πω αλλα γιατι βαριεμαι κιολας. Και δεν εμαθα F1 απο κανεναν πουρναρακη. Οταν ξεκινησα να παρακολουθω ουτε που ηξερα την υπαρξη του. Και κατι τελευταιο, το οποιο προφανως δε λεει κατι απλα το αναφερω. Εχω παει σε 20 αγωνες

Αν εισαι ολα αυτα που λες και εχεις παει εκει που λες
  δεν θα ανοιγες θρεντ για τον Αλονσο,ΑΠΛΑ...

Καληνυχτα

Νοβο...με σενα δεν εχει νοημα να ξαναπουμε κατι που συμφωνουμε
  Βιλνεβ και Τζοι Ντανλοπ για παντα στην καρδια μου

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
  Τι να σου πω εσενα μωρε ηλιθιε;
  Πες εσυ καλυτερα κατιπου να ξερεις περα απο μαλακιες
  Πανηλιθιε ασχετιδη γαμω την αριστερα σου

Αμα φας πολλά ροδακινα δε θα χωράς στο κοκπιτ.
Εσυ δε χωράς έτσι κι αλλίως.
Αυτό το ξέρω σίγουρα,
Παλιοκουμουνιστάκι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Φιλαράκο αν νομίζεις πως επειδή πήγες σε 20 αγωνες τρέχει κάτι, νόμιζε... :grin:

Ο τύπος που μιλάς δεν υπάρχει.
Δεν πάει απλώς σε αγώνες.
Πάει και μέσα στα εργοστάσια, και εξηγεί στους μηχανικους πως να βελτιώσουν μονοθέσια, μοτοσυκλέτες, μη σου πω ότι επιβλέπει και τις γραμμές παραγωγής!!!!
Για θέματα οδήγησης βέβαια δε μιλάμε. Βιβλίο. Εγκυκλοπαίδεια.
Και δεν τα ξέρει μονο. Τα εφαρμόζει και στο δρόμο!!!!

Τωρα πως γίνεται, τέτοιος χεράς, τέτοιο μυαλό, να έχει μείνει στην Ελλάδα και να γράφει από το πρωί ως τα μεσάνυχτα στο bourdela, ένα θεός το ξέρει

Ένας μεγάλος, πλήν όμως άδικος (γι αυτόν) θεός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φιλαράκο αν νομίζεις πως επειδή πήγες σε 20 αγωνες τρέχει κάτι, νόμιζε... :grin:

Πάει και μέσα στα εργοστάσια, και εξηγεί στους μηχανικους πως να βελτιώσουν μονοθέσια, μοτοσυκλέτες, μη σου πω ότι επιβλέπει και τις γραμμές παραγωγής!!!!

Τωρα πως γίνεται, τέτοιος χεράς, τέτοιο μυαλό, να έχει μείνει στην Ελλάδα και να γράφει από το πρωί ως τα μεσάνυχτα στο bourdela, ένα θεός το ξέρει

Ένας μεγάλος, πλήν όμως άδικος (γι αυτόν) θεός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ σαλτσα εισαι μαλακοπιτουριδη
  Οτι ξερω ξερω,το ξερω καλα ομως

δεν ειδα πουθενα ΠΟΤΕ ομως μια αποψη σου καλα τεκμηριωμενη
  κατι που να εχιες διαβασει,να εχεις μελετησει και να αναπτυξεις μια κουβεντα με επιχειρηματα
  απλα την λες σε αλλους που ξερουν πεντ-δεκα πραματα

Κλωναριδη ανυπαρκτε

Θες μηπως μια κοντριτσα για οποιοδηποτε θεμα εσυ γουσταρεις
  με απαντησεις κατω του 2λεπτου να αποφυγουμε τον γουγλη;
  Τι ξερεις καλα;

τιποτα

εισαι ενα απολυτο τιποτα
  ενα γελοιο υποκειμενο που εχει εκατομυρια μηνυματα με χιλια κλωναρια-νικς
  αυτο εισαι και τιποτα αλλο
  και ζηλευεις-εχθρευεσαι καποιους που ξερουν εστω και κατι ,ηλιθιε

δεν ξανασχολουμαι μαζι σου
  τελος

η μαργαριτα βρωμαει εξαλλου,σαν και σενα

OP
OP
diomides1

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26

Ένας μεγάλος, πλήν όμως άδικος (γι αυτόν) θεός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ τωρα απο που ξεφυτρωσες; δεν εχω μαζι σου αντιπαραθεση. Μηπως δεν βλεπεις καλα, γραφω το οτι εχω παει σε αγωνες δεν λεει κατι. Επισης με τα παραπανω δεν προσπαθω να την βγω στον αλλο ,ουτε να αποδειξω οτι ξερω περισσοτερα. Και ουτε εχω και κανενα προβλημα δηλαδη στον αν ο ανθρωπος ειναι γκουρου στον μηχανοκινητο αθλητισμο. απλα θελω πω οτι δεν ειμαι αυτα γραφει. τιποτα αλλο.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
λοιπον για να τελειωνει η ιστορια. απο το 2005 και μετα ποιος ειναι ο καλυτερος ρε μαγκες; γραψτε κατι, ενα επιχειρημα που αποδυκνευει το αντιθετο. το να βριζω ξερω και γω και ειναι ευκολο.

XXμμμμ.

Ο Χάμιλτον είναι μάλλον ένα κλικ καλύτερος όσο και αν δεν τον πάω. Πολύ politically correct μου κάνει και οι πιλότοι Φ1 πρέπει να είναι πιο αλήτες. Όμως είναι ο μόνος που δεν φοβάται (και ο Σουμάχερ) να του φύγει η μούρη και ο μόνος που δεν φοβάται να αλλάζει από τις "σωστές" γραμμές. Ο Αλόνσο ίσως είναι λίγο καλύτερος στη βροχή.
Ο Φέτελ. Το αλητάκι αν δεν είχαν πάρει τα μυαλά του αέρα και αν δεν τον είχε αγχώσει ο Βέμπερ θα τους είχε πάρει τα σώβρακα φέτος. Όμως είναι απίστευτος οδηγός, ίσως όχι για 60 γύρους αλλά για 20 τους γαμά χωρίς σάλιο.

OP
OP
diomides1

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
  Πολυ σαλτσα εισαι μαλακοπιτουριδη
  Οτι ξερω ξερω,το ξερω καλα ομως

δεν ειδα πουθενα ΠΟΤΕ ομως μια αποψη σου καλα τεκμηριωμενη
  κατι που να εχιες διαβασει,να εχεις μελετησει και να αναπτυξεις μια κουβεντα με επιχειρηματα
  απλα την λες σε αλλους που ξερουν πεντ-δεκα πραματα

Κλωναριδη ανυπαρκτε

Θες μηπως μια κοντριτσα για οποιοδηποτε θεμα εσυ γουσταρεις
  με απαντησεις κατω του 2λεπτου να αποφυγουμε τον γουγλη;
  Τι ξερεις καλα;

τιποτα

εισαι ενα απολυτο τιποτα
  ενα γελοιο υποκειμενο που εχει εκατομυρια μηνυματα με χιλια κλωναρια-νικς
  αυτο εισαι και τιποτα αλλο
  και ζηλευεις-εχθρευεσαι καποιους που ξερουν εστω και κατι ,ηλιθιε

δεν ξανασχολουμαι μαζι σου
  τελος

η μαργαριτα βρωμαει εξαλλου,σαν και σενα

Δηλαδη θα το παιξουμε αδωνις γεωργιαδης και πρωτοπαπας που του ελεγε ο αδωνις οτι πεσμου ολους τους αυτοκρατορες του βυζαντιου για να δω τι ξερεις απο ιστορια; Επειτα βλεπεις οτι μιλαω κοσμια και δεν βριζω, τα μαλακοπιτουριδη και τα σχετικα τι τα θες τωρα; Απο ολα αυτα που εγραψα εσυ καταλαβες οτι προσπαθω να στην βγω και οτι ξερω περισσοτερα; Αν καταλαβες αυτο οκ! Και θα σου πω και κατι τελευταιο. Οταν αισθανεσαι οτι αυτος που εχεις απεναντι σου ειναι τελειως ασχετος σε κατι που εσυ εισαι expert. Ή δεν του δινεις σημασια ή.... βρες το μονος σου το αλλο, δεν ειναι δυσκολο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ένας μεγάλος, πλήν όμως άδικος (γι αυτόν) θεός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πανηλιθιε
Για να το ληξουμε και αυτο το θεμα του ποιος γραφει πιο πολυ στο Μπουρδελα τελεια κομ

Γραφτηκες στο Μπου "
Ημερομηνία εγγραφής: 21/06/07, 18:06"

Το πρωτο σου μηνυμα ομως ηταν αυτο,τρια χρονια μετα...(μολις πριν 28 μερες δηλαδη..)
τα υπολοιπα δυο..ανενεργο δηλαδη,χαμενο στο απειρο,σακκακι στην ντουλαπα...

Μπες στο site της Acs φιλε. Έχει εργαλείο υπολογισμού κόστους.
Η συσκευασία είναι δική σου ευθύνη.
Αν στο συσκευάσουν αυτοί, θα στο χρεώσουν.

302 μηνυματα δια 28 μερες μας κανουν περιπου 11 ποστς την ημερα ηλιθιε

τα δικα μου ειναι κατω απο 5 οοολλλλα αυτα τα χρονια

σαλτα γαμησου Βασιλεα Των Κλωνων

OP
OP
diomides1

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
XXμμμμ.

Ο Χάμιλτον είναι μάλλον ένα κλικ καλύτερος όσο και αν δεν τον πάω. Πολύ politically correct μου κάνει και οι πιλότοι Φ1 πρέπει να είναι πιο αλήτες. Όμως είναι ο μόνος που δεν φοβάται (και ο Σουμάχερ) να του φύγει η μούρη και ο μόνος που δεν φοβάται να αλλάζει από τις "σωστές" γραμμές. Ο Αλόνσο ίσως είναι λίγο καλύτερος στη βροχή.
Ο Φέτελ. Το αλητάκι αν δεν είχαν πάρει τα μυαλά του αέρα και αν δεν τον είχε αγχώσει ο Βέμπερ θα τους είχε πάρει τα σώβρακα φέτος. Όμως είναι απίστευτος οδηγός, ίσως όχι για 60 γύρους αλλά για 20 τους γαμά χωρίς σάλιο.

ο χαμιλτον αυτη τη στιγμη δεν ειναι καλυτερος, ομως εχει ενα πλεονεκτημα εναντι του φερναντο. Ειναι πολυ πιο νεος αρα περισσοτερα χρονια μπροστα του.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δηλαδη θα το παιξουμε αδωνις γεωργιαδης και πρωτοπαπας που του ελεγε ο αδωνις οτι πεσμου ολους τους αυτοκρατορες του βυζαντιου για να δω τι ξερεις απο ιστορια; Επειτα βλεπεις οτι μιλαω κοσμια και δεν βριζω, τα μαλακοπιτουριδη και τα σχετικα τι τα θες τωρα; Απο ολα αυτα που εγραψα εσυ καταλαβες οτι προσπαθω να στην βγω και οτι ξερω περισσοτερα; Αν καταλαβες αυτο οκ! Και θα σου πω και κατι τελευταιο. Οταν αισθανεσαι οτι αυτος που εχεις απεναντι σου ειναι τελειως ασχετος σε κατι που εσυ εισαι expert. Ή δεν του δινεις σημασια ή.... βρες το μονος σου το αλλο, δεν ειναι δυσκολο.

Χαλαρωσε τυπε
 η παραθεση μου δεν αφορουσε εσενα
 ηρεμησε,παρε καμμια βαθια ανασα

με τον Κλωνο ηταν το παιχνιδι
 με σενα τιποτα,αλλοιμονο

καποτε θα τα πουμε σε αλλα θρεντ,και για πιστες και για σχετικα
 και θα γουσταρουμε και οι δυο,αρκει να μην λες για αλονσο χαχαχαχαχαχχαχαχαχ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον για να τελειωνει η ιστορια. απο το 2005 και μετα ποιος ειναι ο καλυτερος ρε μαγκες; γραψτε κατι, ενα επιχειρημα που αποδυκνευει το αντιθετο. το να βριζω ξερω και γω και ειναι ευκολο.
Τι επιχείρημα θες κ'εσύ στο bourdela.com;;;;;
Δίπλα τσακωνόμαστε περί Γκαλέτι-Γιαννακόπουλου, τους κατεβάζω 1 σελίδα στατιστικά από την καριέρα του στην Αγγλία
και το αντεπιχείρημα είναι "Ο Στέλιος ήταν μπετατζής" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
diomides1

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
 Χαλαρωσε τυπε
 η παραθεση μου δεν αφορουσε εσενα
 ηρεμησε,παρε καμμια βαθια ανασα

με τον Κλωνο ηταν το παιχνιδι
 με σενα τιποτα,αλλοιμονο

καποτε θα τα πουμε σε αλλα θρεντ,και για πιστες και για σχετικα
 και θα γουσταρουμε και οι δυο,αρκει να μην λες για αλονσο χαχαχαχαχαχχαχαχαχ

μαστορα για κανε ενα repeat γιατι δεν σε επιασα; ειμαι λιγο αργοστροφος βλεπεις. τι εστι κλωνος;

OP
OP
diomides1

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
Τι επιχείρημα θες κ'εσύ στο bourdela.com;;;;;
Δίπλα τσακωνόμαστε περί Γκαλέτι-Γιαννακόπουλου, τους κατεβάζω 1 σελίδα στατιστικά από την καριέρα του στην Αγγλία
και το αντεπιχείρημα είναι "Ο Στέλιος ήταν μπετατζής" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :zfuck: :zfuck:

γαμησε τα, μαλλον δεν εχεις αδικο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom