You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
feminization
- Μέλος που άνοιξε το νήμα heelslave
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ντύνεσαι μόνο εάν στο επιβάλλει ή και μόνος; τα ρούχα είναι δικά της ή δικά σου; είναι βασικά ερωτήματαΕκτός από την λατρεία σε γόβες, μπότες, καλσόν τρελαίνομαι για την επιβολή γυναικείου ντυσίματος απο την αφέντρα. Ποιά η γνώμη σας;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
τυπε heelslave για ριξε μια ματια εδω www.bourdela.com/forum/index.php?topic=80135.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=80135.0[/url]
ντύνεσαι μόνο εάν στο επιβάλλει ή και μόνος; τα ρούχα είναι δικά της ή δικά σου; είναι βασικά ερωτήματα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο λιλας και η γιωτα μπορουν να σε βοηθησουν τυπεΕκτός από την λατρεία σε γόβες, μπότες, καλσόν τρελαίνομαι για την επιβολή γυναικείου ντυσίματος απο την αφέντρα. Ποιά η γνώμη σας;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Ελεος τυπε μου, σε καθε ποσταρισμα σου ερχεται στο μυαλο ο Λιλας?ο λιλας και η γιωτα μπορουν να σε βοηθησουν τυπε
Τι εμμονη ειναι αυτη?
ναι θα σου γνωρίσει και την τεράστια κάβα που έχει η οποία είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο με άδεια μπουκάλια μιας και δεν ενδιαφέρει το περιεχόμενο των φιαλών. άλλωστε οι φιάλες είναι το περιεχόμενο.... της σούφρας τουο λιλας και η γιωτα μπορουν να σε βοηθησουν τυπε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εκτός από την λατρεία σε γόβες, μπότες, καλσόν τρελαίνομαι για την επιβολή γυναικείου ντυσίματος απο την αφέντρα. Ποιά η γνώμη σας;
Μονο με επιβολη τα φοραs τα γυναικεια η .....????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν φταιω εγω αν ο λιλας πηγαινει με ολαΕλεος τυπε μου, σε καθε ποσταρισμα σου ερχεται στο μυαλο ο Λιλας?
Τι εμμονη ειναι αυτη?
γερονταματα δικε μου
55αρης ειμαι,ετσι ειναι αυτη η ηλικια εχει κολληματα,μην δινεις σημασια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Με ανησυχησες τωρα τυπε μου. Δηλαδη σε 15 χρονια θα εχω κολληματα με τυπους τυπου Λιλα τυπε?τυπε δεν φταιω εγω αν ο λιλας πηγαινει με ολα
γερονταματα δικε μου
55αρης ειμαι,ετσι ειναι αυτη η ηλικια εχει κολληματα,μην δινεις σημασια
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αληθινος αντρας δλδ...η επιβολή είναι μέρος της φαντασίωσης. Με ντύνει, με εκπαιδεύει να περπατάω στις γόβες...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αναλογα τυπε μουΜε ανησυχησες τωρα τυπε μου. Δηλαδη σε 15 χρονια θα εχω κολληματα με τυπους τυπου Λιλα τυπε?
εγω εχω πολλα κολληματα οπως μου εχουν πει κατα καιρους
με τον αβραμη,με την παπια,με τον bbwlover
γενικα με οτι βγαζει γελιο εχω
male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
Είναι φοβερό φετίχ και ειδικά όταν υπάρχει και το στοιχείο της ερωτικής υποταγής .
Ρίξε μια ματιά και εδώ , είναι πολύ καλό άρθρο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html[/url]
Επίσης σου προτείνω να δεις και τις κριτικές του Σάρουμαν και τις δικές μου ....
Ρίξε μια ματιά και εδώ , είναι πολύ καλό άρθρο
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html[/url]
Επίσης σου προτείνω να δεις και τις κριτικές του Σάρουμαν και τις δικές μου ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις