Νέα

Φεμινίστριες VS Καυλιάριδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλισπερα γκαυλιαριδεσ!!!
εχθεσ ειχα βγει μια βολτουλα με τουσ σιναγονιστεσ chevalier fidel & gangstaxz!
ειχαμε παει μια βολτιτσα απο γκαζι...εκι στα δροσερα στεκια!
μιασ που ιμασταν κοντα στιν πιρεοσ ειπαμε να κανουμε μια καταδρομικι στο πειρεοσ 109!
καθοσ βγεναμε απο το μπουρδελακι....και διασχιζαμε τιν πιρεοσ να τιν περασουμε απεναντι...ειχαμε φτασει στο διαζομα!
κοιταο αξαφνα πισο μου και περνουσαν καμαροτεσ καμαροτεσ διο ψονισμενεσ ελεινιδεσ...διεσχισαν το πεζοδρομιο τισ πιρεοσ καμαροτεσ και αγεροχεσ!!!σαν παγονια τπερπατουσαν!

σικονο λοιπον τα χερια ψιλα και φοναζο αγαναχτισμενοσ  ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!
αυτεσ καυλοσαν και σινεχιζαν να προχορουν καμαροτεσ καμαροτεσ και τιν μιτι ψιλα...
ξαναφοναζο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΤΑΣ...
κριφοκιται λιγακι και ριχνι ενα ψονισμενο χαμογελο!!!!

και αμεσοσ αμεσοσ αναφονο!!!!!
ΕΙΣΑΙ Ι ΚΛΑΣΙΚΙ ΣΙΓΧΡΟΝΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ!!!!!

αξαφνα τισ κοπικε το ψονισμενο γελιο και με στραβομενι τιν μουτσουναρα τισ μου απανται!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ!!!

και εγο τισ στελνο καπακι ενα αμρτολο φιλακι του ιουδα!!!!

σιμπερασματα....τοσα χρονια ι γκομενα επιβεβεονοταν απο μουνοδουλουσ με ομορφα λογακια...
οταν ακουσε τιν πραγματικι αλιθια κατεβασε κατι μουτρα....επρεπε να διτε χιστεσ μου τα μουτρα τισ!!!!ξενεροσε ι βρομιαρα!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
καλισπερα γκαυλιαριδεσ!!!
εχθεσ ειχα βγει μια βολτουλα με τουσ σιναγονιστεσ chevalier fidel & gangstaxz!
ειχαμε παει μια βολτιτσα απο γκαζι...εκι στα δροσερα στεκια!
μιασ που ιμασταν κοντα στιν πιρεοσ ειπαμε να κανουμε μια καταδρομικι στο πειρεοσ 109!
καθοσ βγεναμε απο το μπουρδελακι....και διασχιζαμε τιν πιρεοσ να τιν περασουμε απεναντι...ειχαμε φτασει στο διαζομα!
κοιταο αξαφνα πισο μου και περνουσαν καμαροτεσ καμαροτεσ διο ψονισμενεσ ελεινιδεσ...διεσχισαν το πεζοδρομιο τισ πιρεοσ καμαροτεσ και αγεροχεσ!!!σαν παγονια τπερπατουσαν!

σικονο λοιπον τα χερια ψιλα και φοναζο αγαναχτισμενοσ  ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!
αυτεσ καυλοσαν και σινεχιζαν να προχορουν καμαροτεσ καμαροτεσ και τιν μιτι ψιλα...
ξαναφοναζο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΤΑΣ...
κριφοκιται λιγακι και ριχνι ενα ψονισμενο χαμογελο!!!!

και αμεσοσ αμεσοσ αναφονο!!!!!
ΕΙΣΑΙ Ι ΚΛΑΣΙΚΙ ΣΙΓΧΡΟΝΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ!!!!!

αξαφνα τισ κοπικε το ψονισμενο γελιο και με στραβομενι τιν μουτσουναρα τισ μου απανται!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ!!!

και εγο τισ στελνο καπακι ενα αμρτολο φιλακι του ιουδα!!!!

σιμπερασματα....τοσα χρονια ι γκομενα επιβεβεονοταν απο μουνοδουλουσ με ομορφα λογακια...
οταν ακουσε τιν πραγματικι αλιθια κατεβασε κατι μουτρα....επρεπε να διτε χιστεσ μου τα μουτρα τισ!!!!ξενεροσε ι βρομιαρα!!!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!! ΤΕΛΟΣ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

Εε.. μααα .. είχε ένα περπάτημα και ένα ύφος, σαν τον λόρδο Βύρωνα ήταν  :cheesy:.. Ούτε που γύρισε να κοιτάξει καλά καλά, παρά πήρε ένα χαμόγελο που έλεγε "οι άντρες με ποθούν αλλά είμαι τόσο γκομενάρα που δεν τους δίνω σημασία" (απ'το χαμόγελο όλα αυτά) :cheesy: .. και μόλις τις λέει "ΕΙΣΑΙ Ι ΚΛΑΣΙΚΙ ΣΙΓΧΡΟΝΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ" για πότε γύρισε προς τα εμάς.. Το ωραίο της χαμογελαστό προσωπάκι είχε μετατραπεί μέσα σε κλάσματα στη δαιμονισμένη αληθινή ελλεηνίδα που έκρυβε μέσα της αλλά κοιμότανε λόγω των επιβεβαιώσεων! :2funny:  :2funny: Απίστευτος Πίτσι .. :cum: :cum:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.167
Πόντοι
42.697
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

Εε.. μααα .. είχε ένα περπάτημα και ένα ύφος, σαν τον λόρδο Βύρωνα ήταν  :cheesy:.. Ούτε που γύρισε να κοιτάξει καλά καλά, παρά πήρε ένα χαμόγελο που έλεγε "οι άντρες με ποθούν αλλά είμαι τόσο γκομενάρα που δεν τους δίνω σημασία" (απ'το χαμόγελο όλα αυτά) :cheesy: .. και μόλις τις λέει "ΕΙΣΑΙ Ι ΚΛΑΣΙΚΙ ΣΙΓΧΡΟΝΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ" για πότε γύρισε προς τα εμάς.. Το ωραίο της χαμογελαστό προσωπάκι είχε μετατραπεί μέσα σε κλάσματα στη δαιμονισμένη αληθινή ελλεηνίδα που έκρυβε μέσα της αλλά κοιμότανε λόγω των επιβεβαιώσεων! :2funny:  :2funny: Απίστευτος Πίτσι .. :cum: :cum:

αύτή όπως κά πάρα πολλές άλλες που βγάινουν σε κοριτσοπαρέες μόνες καθε βράδυ, θα γύρισε σπίτι ΜΟΝΗ και το πιο πιθανό είναι να αυνανίστικε με το δαχτυλάκι της ή με τον δονητή της πρίν πέσει για ύπνο στο σπίτι του μπαμπά και της μαμάς...
καληνύχτα συχγχρονη Ελλεηνίδα, όνειρα γλυκά....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
αύτή όπως κά πάρα πολλές άλλες που βγάινουν σε κοριτσοπαρέες μόνες καθε βράδυ, θα γύρισε σπίτι ΜΟΝΗ και το πιο πιθανό είναι να αυνανίστικε με το δαχτυλάκι της ή με τον δονητή της πρίν πέσει για ύπνο στο σπίτι του μπαμπά και της μαμάς...
καληνύχτα συχγχρονη Ελλεηνίδα, όνειρα γλυκά....

ανακατεψε για τα καλα τη φασολαδα δηλαδη σαν πολλες αλλες. :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Διαβασα τα παραπανω.
Οσο και παραξενο αν φαινεται οι Ελλεινιδες εχουν περισσοτερα προνομια απο τους αντρες.
Εδω εχουμε φτασει το καθε μπαζο να εχει υφος κλπ,με τοσους μαλακες Ελληνες που βλεπει,λεει αφου με παιρνει καλα κανω.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οκ...ας παρουμε ως δεδομενο πως οι περισσοτερες την εχουν "ακουσει".....δεν διαφωνω καθολου κιολας....αλλα παραδεχτειτε πως και τη δικη μας πλευρα παιζει ποοοολυυυυ σαβουρα εξω....μα παρα πολυ ομως!

Και....Zero.....δεν εχει να κανει ρε man αν θα γυρισουν στο σπιτι του μπαμπα και της μαμας....δεν ειναι λιγοι κι αυτοι οι οποιοι τρωνε,γαμανε και το παιζουν κοκορακια απο τα "ετοιμα"!

Αny way...τα ιδια σκατα παιζουν και απο τη μια αλλα και απο την αλλη πιστευω εγω!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Για κάθε ωραία γυναίκα που βλέπετε, υπάρχει πάντα ένας γαμιάς που έχει βαρεθεί να την ξεσκίζει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δίπλα ήταν και το στουντιάκι! Έπρεπε να ακολουθούσε η προτροπή  " Εδώ θα ρθεις να δουλέψεις! Φέρε μου λεφτά- κάνε με πλούσιο!" :cheesy:  :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
pimping_qjpreviewth.jpg

1Pimping.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=6pt]καλά σβήστε το άμα είναι :cheesy:[/size]