Νέα

Φεμινίστριες VS Καυλιάριδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι φεισμπουκ χιστι μου.....απο ενα σαιτ στο οποιο δεν εχουν θεσι οι γινεκεσ αλλα μπενουν απο μονεσ τουσ και μπαστακονονται!
θελουν κρεμασμα κουρεμα και ξιλο οι φεμινιστριεσ!εχουν ισχορισει σε ολα τα σιμια τισ πορνοζοισ μασ χιστι μου!!!!δεν μπορο να σου πο απο πιο σαιτ ομοσ!ειναι πορνομιστικο!
red alert!!!!!

αααα με εχεις βαλει σε πορνοαγωνια και πορνοπεριεργεια μεγαλη.
Σκεφτομαι τωρα μερικα σιτες αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη!

Οπως και να χει οι φεμινιστριες καλα θα κανουν να αφησουν τα σιτες που δεν ειναι του θεματος τους και να πανε η σε κανενα σιτε μαγειρικης η σε κανενα κοινωνικο φορουμ να λενε μαζι με τους πακηδες τα κοινωνικοψυχολογικα προβληματα τους και τις ψευτοφεμινιστικες φιλοσοφιες τους

Επισκέπτης
μια ακομα ιστορια με μια φεμινιστρια!!!
ενα φεγγαρι νταραβεριζομουν με μια φεμινισττρια!
λοιπον τιν ειχα ψισει για χοτελ.....τιν παο στο χοτελ και ειχε ντιθει σαν πουτανα τισ πιατσασ!
με μινι κοντο και γοβεσ που δεν μπορουσε να προχορισι το σουργελο!χαχαχαχαχα!!!!
και προχοραγε προσ το χοτελ τισ καυλασ καμαροτι καμαροτι ι φοκια!
ειχα πεθανι στο γελιο!!!!και εγο να τιν κραταο για να μιν πεσι με τισ ψιλεσ γοβεσ....μορι λινατσα μορι καποτα μορι φλομπα μορι μιτρα...αφου δε το εχισ!!!!τι τι φορασ βρε καριολου φεμινιστρια!!!(αυτο το σκευτομουν απο μεσα μου)
αλλα και σιναμα με ειχε τιφλοσι ι καυλααα και αναγκαστικα βρο τιν θεραπια στο λιγμενο και σαπιο μουνακι ξεσκισμενο αιδιο τισ!
ι σιγκεκριμενι ανετα θα δουλευε σε οικο ανοχισ αφου το μουνι τισ ιταν σαν πλοιο χιστι μου!!!!!πολι ανικτομουνα!!!!χεχε!

Επισκέπτης
μια ακομα ιστορια με μια φεμινιστρια!!!
ενα φεγγαρι νταραβεριζομουν με μια φεμινισττρια!
λοιπον τιν ειχα ψισει για χοτελ.....τιν παο στο χοτελ και ειχε ντιθει σαν πουτανα τισ πιατσασ!
με μινι κοντο και γοβεσ που δεν μπορουσε να προχορισι το σουργελο!χαχαχαχαχα!!!!
και προχοραγε προσ το χοτελ τισ καυλασ καμαροτι καμαροτι ι φοκια!
ειχα πεθανι στο γελιο!!!!και εγο να τιν κραταο για να μιν πεσι με τισ ψιλεσ γοβεσ....μορι λινατσα μορι καποτα μορι φλομπα μορι μιτρα...αφου δε το εχισ!!!!τι τι φορασ βρε καριολου φεμινιστρια!!!(αυτο το σκευτομουν απο μεσα μου)
αλλα και σιναμα με ειχε τιφλοσι ι καυλααα και αναγκαστικα βρο τιν θεραπια στο λιγμενο και σαπιο μουνακι ξεσκισμενο αιδιο τισ!
ι σιγκεκριμενι ανετα θα δουλευε σε οικο ανοχισ αφου το μουνι τισ ιταν σαν πλοιο χιστι μου!!!!!πολι ανικτομουνα!!!!χεχε!

πωπω μα τι χαζες που ειναι.Ζυγιζουν 100 κιλα και πανε και βαζουν και γοβες και απο πανω.Που πας μωρη φακλανα!
Σαν να βλεπεις να πουμε εναν ελεφαντα να προσπαθει να κανει ισοροπια πανω σε ενα τεντομενο σκοινι.
Γινεται αυτο?Οχι βεβεαια!
Μα καλα λιγη αυτογνωσια δεν εχουν αυτες οι χαζες χοντρες φεμινιστριες?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κύριοι επειδή επαναλαμβάνεστε αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες σχετικά με τον τρόπο που εγώ τιμωρώ τις φεμινίστριες ...

Επισκέπτης
πωπω μα τι χαζες που ειναι.Ζυγιζουν 100 κιλα και πανε και βαζουν και γοβες και απο πανω.Που πας μωρη φακλανα!
Σαν να βλεπεις να πουμε εναν ελεφαντα να προσπαθει να κανει ισοροπια πανω σε ενα τεντομενο σκοινι.
Γινεται αυτο?Οχι βεβεαια!
Μα καλα λιγη αυτογνωσια δεν εχουν αυτες οι χαζες χοντρες φεμινιστριες?
χινοοοοοοοο!!δικιο εχισ σιναγονιστι ασπρουλι !αλλα πιοσ σε ακουει!

Επισκέπτης
καυλιαριδεσ οπιανου δεν του αρεσουν οι ιστοριεσ με τισ φεμινιστριεσ και γενικα οπιοσ εινια παντοφλακιασ καλο θα ειναι να μιν σιμετασχι στο αριστουργιμα που διμιουργισε ο προτομαστορασ τισ καυλασ ασπρουλισ!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ασπρούλη θα σε φαπώσω... η τιμωρία μιάς φεμινίστριας είναι να την υποτάξης.. να την κάνεις κτήμα σου.. να την σφραγίσεις με πυρωμένο σίδερο το όνομα σου... τέτοιες τιμωρίες επιβάλω εγώ..

Επισκέπτης
καυλιαριδεσ οπιανου δεν του αρεσουν οι ιστοριεσ με τισ φεμινιστριεσ και γενικα οπιοσ εινια παντοφλακιασ καλο θα ειναι να μιν σιμετασχι στο αριστουργιμα που διμιουργισε ο προτομαστορασ τισ καυλασ ασπρουλισ!

Οι φεμινιστριες εχουν διεστρεβλωσει τα παντα...ακομα και στις ανδρικες φιλιες επεμβενουν με σκοπο να τις καταστρεψουν...μεχρι και μπουρδελοσαιτ διαφθειρουν και ριχνουν κατω!Και ολα αυτα χαρης πολλες φορες την ανεκτικοτητα των διαφορων χυστων η την διαβρωση των αντρικων θεσμων!
Και πρεπει να υπαρχει παραδειγματικη τιμωρια και προς τους λυγισμενους παντοφλακηδες!Εξω οι φεμινιστρες φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και για του λόγου το αληθές αύριο δεσμεύομαι να βάλω φωτογραφίες από την πρόσφατη φεμινίστρια που υπετάχθη και έγινε κτήμα του τέρατος... σφραγισμένη δια παντός με το όνομα του...

Επισκέπτης
ασπρούλη θα σε φαπώσω... η τιμωρία μιάς φεμινίστριας είναι να την υποτάξης.. να την κάνεις κτήμα σου.. να την σφραγίσεις με πυρωμένο σίδερο το όνομα σου... τέτοιες τιμωρίες επιβάλω εγώ..

το θεμα ειναι μηπως μετα η υπουλη φεμινιστρια γινει σαν βδελα πανω στο πορνοκορμι σου!Και σε σφραγιζει για ολη την υπολοιπη ζωη!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οχι διατηρώ χαρέμι... έχω ολάκερο ποίμνιο υποταγμένων και σφραγισμένων φεμινιστριών...

Επισκέπτης
ασχετα ποστ και σπαμ θα σβινονται!θα ειμαι αμιλικτοσ σε αυτο το ιερο θρεντ που παρακαλο πολι να γραφουν μονο οι πραγματικοι αντρεσ που δεν εχουν ιποταχτι απο ελεινεσ φεμινιστριεσ!
κρεμασμα κουρεμα και ξιλο στουσ ανιαρουσ παντοφλακιδεσ που προσκινανε τισ φεμινιστριεσ μπασ και γλιψουν κανα μουνακι!!!!!

φεμινιστριεσ και μουνοδουλοι ιτιθικατε!!!απογιονομαστε!ι δικτατορια του μαυρου θανατου ξεκινισε!!!!!!!!!!
σασ παρακαλο πολι....ελπιζο να ειμια πορνοκατανοιτοσ....οχι σπαμ :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδώ θα γράφουμε τις πορνοπεριπέτειες μας με τις ξεβρακωκεφαλες φεμινιστριες.
Τιμωριες που τους εχουμε επιβαλει αλλα και κακα συναπαντηματα που ειχαμε μαζι τους.
Αστεια περιστατικα με την ανοησια και τον ναρκισισμο που τις περιβαλει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
μεγαλε τυπε
ετσι
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom