Νέα

Φεμινίστριες VS Καυλιάριδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εδώ θα γράφουμε τις πορνοπεριπέτειες μας με τις ξεβρακωκεφαλες φεμινιστριες.
Τιμωριες που τους εχουμε επιβαλει αλλα και κακα συναπαντηματα που ειχαμε μαζι τους.
Αστεια περιστατικα με την ανοησια και τον ναρκισισμο που τις περιβαλει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ελπίζω να μην αρχίσει πάλι τις μαλακίες ο φιλαράκος σου εντάξει...  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
καταρχιν ενα μεγαλο ρισπεκτ στον μεγα ασπρυλι τιμορο ατακτον φεμινιστριον για το μεγαλιοδεσ θρεντ!!!!

ασ αρχισουμε τιν πορνοδεσ εξιστορισεισ!!!!!
φεμινιστριεσ στα κρεβατια σασ και ο ασπρουλισ ψολαρμενιζει!

ι παρακατο ιστορια εινια για γερα νευρα!

γνοριζο μια φεμινιστρια στο ιντερνετ....
και σε ενα περιεργο σαιτ κιολασ που δεν ειναι και ο ιδανικοτεροσ ιστοτοποσ για γινεκεσ!  

ι εν λογο φεμινιστρια πρεπει εμενε οδοσ αγαμιτου και απαρτου γονιασ....
τετια γκαυλα δεν εχο ξαναδει!τετια λισα για πουτσα...διψασμενι για σπερμα.το μουνι τισ μιριζε ξινισμενι γκαυλα!
ναι ναι το ξερο ειμαι ιροασ!εχο πιτσιλισει και χιροτερεσ σε τσαρδια!
ειμαστε σκλιροπιρινικοι...εχουμε παθει ανοσια με τοσα τσαρδια!στιν φεμινιστρια θα κολοσουμε!

ασ σινεχισο ομοσ μετα τιν μικρι μου παρενθεσι...
παμε για καφε....και μετα τιν παο σε ενα ισιχο μεροσ στο βουνο μεσα στο αμαξι...
ειχε περιοδο ι φεμινιστρια!δε πειραζι ομοσ..ιπαρχι και το τσιμπουκοδρομιο στο οποιο πρεπει να εκπεδευτει...
τισ τον πεταο οξο λοιπον και αρχιζει να τον περνι πιπονι!
το ρουφουσε με μανια λεσ και δεν ειχε ξαναδει αντρικο κιρικιο στιν ζοι τισ!
χαλια πιπα ομοσ καυλιαριδεσ!
μου τον παλινδρομουσε και μου τον τσιμπουκονε για πολι ορα!
εγο ομοσ ιθελα να τριπισο το βρομομουνο τισ..να τιν τιμορισο!
παμε στα πισο καθισματα .....εφαρμοζο το καποτιδιο...
το μουνι τισ βρομουσε σαπιλα και μπακαλιαρουλιλασ...!δεν πτοιθικα πολιλατρεμενοι μου γκαυλιαριδεσ!
σαν μαχιμοσ ντεσπαρντο τισ ιδονισ τισ τον εχοσα βαθια χορισ να ιπολογισο τιν βρομα και τιν δισοδια που ξερναγε το κερατομουνι τισ!

ευτιχοσ δεν εβγαλε αιμα και δε μου λεροσε τα δερματινα καθισματα ι βρομιαρα φεμινιστρια!
ειχε καβαλισει το τριπανι μου και μετα απο μερικεσ δινατεσ διεισδισεισ πεταξα τα ζουμια στο φαλικο πορνολαστιχο!!!!!!
σιγκνονιστικι εμπιρια!τετια βρομα σε μουνι ουτε σε μπουρδελακι δεν εχο ξαναμιρισι!!!!!!!
παρεπιπτοντοσ ιταν και χοντρι σαν βοδι!ισοσ για αυτο μιριζε το αιδιο τισ....γιατι στισ χοντρεσ εχο ακουσει οτι μιριζει το αιδιο οταν ιδρονουν μετα απο μερικα χιλιομετρα ιδονισ!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μην ασχολειστε ρε μαλακες.

Αξια τους δινετε.

Ποτε θα το καταλαβετε?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Α ρε ανθρωπε τι τραβηξες. :2funny: :2funny:

ηρωας!!!

Επισκέπτης
πωπω χυστη μου!Καλα ρε και εσυ με την περιοδο στο αμαξι την εβαλες?
Και πως ηταν?Οντως πραγματικα ασχημη αυτη η ξετσιπωτη φεμινιστρια?Βλεπωταν εστω και με το ζορι?Χοντρες ειναι σχεδον οι περισσοτερες ξεβρακωκεφαλες φεμινιστριες αλλα ειχε και την κλασσικη τραβελοφατσα?

χυστη μου ελπιζω να πηγες μετα το αμαξι για απολυμανση  :rockon: :rockon: :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Δεν έχω κάνει κάτι το τρελό, ούτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Μια φορά μόνο σε μια τύπισσα αλάνι άνετη, τους άντρες μπεγλέρι κτλ κτλ...γδηθήκαμε, της έκανα γλυφ...νι και εκεί που ταν στις κάβλες σηκώθηκα και έφυγα και την άφησα έτσι γυμνή στο δωμάτιο!

Επισκέπτης
Δεν έχω κάνει κάτι το τρελό, ούτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Μια φορά μόνο σε μια τύπισσα αλάνι άνετη, τους άντρες μπεγλέρι κτλ κτλ...γδηθήκαμε, της έκανα γλυφ...νι και εκεί που ταν στις κάβλες σηκώθηκα και έφυγα και την άφησα έτσι γυμνή στο δωμάτιο!
προσκινο!!!!τελοσ!!!!

Επισκέπτης
σινοδοιπορε στα λαγνα σοκακια τισ ιδονισ ασπρουλι ειμαι τιχεροσ που δε μου εσπασε τισ αναρτισεισ στο αμαξι!
ιταν τροσο χοντροιδεσ αυτο το πραμα!
ιταν ορκια φιλε μου!φαλενα!τι αλο να πο!
οι διπλεσ που εκαναν το σομα τισ ιταν μια αιδια!
ασε που βρομαδε το μουνι τισ απο χιλιομετρα μακρια καυλεα μου!
ανεμενε για παρτι σου κιαλεσ πορνοιστοριεσ με φεμινιστριεσ!!!

Επισκέπτης
σινοδοιπορε στα λαγνα σοκακια τισ ιδονισ ασπρουλι ειμαι τιχεροσ που δε μου εσπασε τισ αναρτισεισ στο αμαξι!
ιταν τροσο χοντροιδεσ αυτο το πραμα!
ιταν ορκια φιλε μου!φαλενα!τι αλο να πο!
οι διπλεσ που εκαναν το σομα τισ ιταν μια αιδια!
ασε που βρομαδε το μουνι τισ απο χιλιομετρα μακρια καυλεα μου!
ανεμενε για παρτι σου κιαλεσ πορνοιστοριεσ με φεμινιστριεσ!!!

περιμενουμε με αγωνια να ακουσουμε και αλλες τετοιες επικες μαχες με θηρια της αποκαλυψης!

Θα παρεις πορνομεταλιο για το θαρος σου χυστη μου!
Η τερας εισαι η θεος πιτσι μου για να πηδηξες αυτο το πραγμα!

Δεν πιστευω να ειχες αλλες τετοιες καυτες περιπτυξεις με τον ελεφαντα ε?

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
μια φορα μου τυχε σα του πιτσι αλλα μειναμε στη προφορικη εκπαιδευση..καλυτερα, μπλιαχ..

Επισκέπτης
ασπρουλι μεγα ιροα και τιμορε τον ατιθασον ελεινιδον αυτι ι ισορια που περιγραφο ειναι αφιερομενι σε σενα και ολουσ τουσ επιβιτορεσ αντρεσ σιμαχουσ!!!!!

αλι μια πιπερατι πορνοιστορια με φεμινιστρια που ενιοσε ταπινομα και ειδε πραγματικα οτι οι αντρεσ κανουν κουμαντο και οτι οι αντρεσ ειναι αφεντεσ!!!

παο σε μια ταβερνα με μια φεμινιστρια...ειχε τοσα ψιχολογικα προβλιματα που ι εν λογο φεμινιστρια εινια αλκοολικι!
αρχισε να κατεβαζει κανατεσ με κρασι και δεν χορτενε ι πελορια κιλουμπα τισ!

τιν ψινο και παμε σε πορνοχοτελ!
τιν ταπινονο με χισιμο στι μουρι και αγριο σφιροκοπιμα επι 3 ορεσ!
βγενουμε απο το χοτελ και ακριβοσ πιο κατο ιταν ενα μπουρδελακι...
τισ λεο εσι περιμενε εδο και εγο παο στο μπουρδελακι να δο το πορνιδιο!!!
ι φεμξιινιστρια ιταν τοσο χαζι που περιμενε εξο απο το μπουρδελο ενο εγο ειχα παι να κοζαρο το πορνιδιο του τσαρδιου!!!!
εξαθλιομενι φεμινιστρια που για ακομα μια φορα διαπιστοσε πιοσ κανι κουμαντο και πιοσ ειναι ο κιριαρχοσ του παιχνιδιου!πιοσ ελενχι πραγματικα τι φασι!!!

Επισκέπτης
ασπρουλι μεγα ιροα και τιμορε τον ατιθασον ελεινιδον αυτι ι ισορια που περιγραφο ειναι αφιερομενι σε σενα και ολουσ τουσ επιβιτορεσ αντρεσ σιμαχουσ!!!!!

αλι μια πιπερατι πορνοιστορια με φεμινιστρια που ενιοσε ταπινομα και ειδε πραγματικα οτι οι αντρεσ κανουν κουμαντο και οτι οι αντρεσ ειναι αφεντεσ!!!

παο σε μια ταβερνα με μια φεμινιστρια...ειχε τοσα ψιχολογικα προβλιματα που ι εν λογο φεμινιστρια εινια αλκοολικι!
αρχισε να κατεβαζει κανατεσ με κρασι και δεν χορτενε ι πελορια κιλουμπα τισ!

τιν ψινο και παμε σε πορνοχοτελ!
τιν ταπινονο με χισιμο στι μουρι και αγριο σφιροκοπιμα επι 3 ορεσ!
βγενουμε απο το χοτελ και ακριβοσ πιο κατο ιταν ενα μπουρδελακι...
τισ λεο εσι περιμενε εδο και εγο παο στο μπουρδελακι να δο το πορνιδιο!!!
ι φεμξιινιστρια ιταν τοσο χαζι που περιμενε εξο απο το μπουρδελο ενο εγο ειχα παι να κοζαρο το πορνιδιο του τσαρδιου!!!!
εξαθλιομενι φεμινιστρια που για ακομα μια φορα διαπιστοσε πιοσ κανι κουμαντο και πιοσ ειναι ο κιριαρχοσ του παιχνιδιου!πιοσ ελενχι πραγματικα τι φασι!!!

α ναι αυτη την περιπετεια την θυμαμαι και απο ενα forum αναλογης θεματολογιας!!!Θεικη ηταν!Πωπω τι γελιο ειχαμε ριξει τοτε!
Μα ποσο χαζες ειναι οι φεμινιστριες τελικα.Ουτε το εργο τους δεν μπορουν να επιτελεσουν σωστα!
Η πορνη σιγουρα θα σε ανακουφισε απο το 3ωρο δραμα που θα ειχες με την φακλανα ε?
κριτικη εγραψες?

Επισκέπτης
διστιχοσ χιστι μου ειχα απλοσει ολον τον ακαθαρτο ζομο μου πανο στα βιζια τισ....στο αιδιο τισ...στο κορμι τισ...στο προσοπο τισ...στο στομα τισ...τιν ειχα χισι παντου.
τιν ειχα ταπινοσει με μεγατονουσ ακαθαρτου ζομου!!!και ετσι δε μπορεσα να πιτσιλισο τιν πορνι στο μπουρδελακι!!!ειχε αδειασει το πιτσιλιζατερ μου!

Επισκέπτης
διστιχοσ χιστι μου ειχα απλοσει ολον τον ακαθαρτο ζομο μου πανο στα βιζια τισ....στο αιδιο τισ...στο κορμι τισ...στο προσοπο τισ...στο στομα τισ...τιν ειχα χισι παντου.
τιν ειχα ταπινοσει με μεγατονουσ ακαθαρτου ζομου!!!και ετσι δε μπορεσα να πιτσιλισο τιν πορνι στο μπουρδελακι!!!ειχε αδειασει το πιτσιλιζατερ μου!

καθολου ομως δεν την χαλασε την υποκριτρια την φεμινιστρια αυτος ο χειμαρος σπερματος!
Και για να χουμε το καλο ρωτημα χυστη μου απο ποιο σιτε την πετυχες αυτη την χαζοπορνη ελεινιδα?Μην μου πεις οτι ειναι και καμια γνωστη εδω!
Δεν πιστευω απο κανα παπαρο facebook? εκει και αν ειναι φεμινιστριες μπαζολες χυστη μου....
για πες απο που ρε

anepithymitos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω ειμαι γυναικα,κ γραφω στο θρεντ του ασπρουλη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Πσσσ άρχοντας!

Επισκέπτης
οχι φεισμπουκ χιστι μου.....απο ενα σαιτ στο οποιο δεν εχουν θεσι οι γινεκεσ αλλα μπενουν απο μονεσ τουσ και μπαστακονονται!
θελουν κρεμασμα κουρεμα και ξιλο οι φεμινιστριεσ!εχουν ισχορισει σε ολα τα σιμια τισ πορνοζοισ μασ χιστι μου!!!!δεν μπορο να σου πο απο πιο σαιτ ομοσ!ειναι πορνομιστικο!
red alert!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε πίτσι επαναλαμβάνεσε ρε ... τα ίδια και τα ίδια μας έπρηξες τ'αρχίδια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom