Ωραίο θεματάκι, αλλά αυτό το είδος αυτό δεν υπάρχει. Ήξερα τους κύκλους κι έχω πηδήσει θεούσες (από αυτές με τις μάξι φούστες και τους κουμπωμένους γιακάδες) Ούτε μουνάρες είναι ούτε το έχουν επιλέξει, απλά έτσι τις έχουν μεγαλώσει. Εξαιρετικά ντροπαλές, άθλιες πίπες, τις παίρνεις απλά για το παλμαρέ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μαλακία, είναι κοπέλες για σπίτι, παντρεύεσαι και είσαι άρχοντας ...Άνοιξα το θέμα αποκλειστικά για παπαδιές. Το είδος γυναίκας που μπορεί να είναι μουνάρες αλλά έχουν επιλέξει να ζουν σε ένα συντηρητικό περιβάλλον παντρεμένες με παπάδες. Καλά κάνετε όσοι το ανοίξατε πιο πολύ βάζοντας στη συζήτηση και άλλες "κατηγορίες" συγγενείς. Το θέμα είναι όμως αν έχετε πηδήξει παπαδιά και γενικά τι εμπειρίες έχουν τα μέλη από το είδος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαντασίωση με παπαδιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hunter_30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αυτή που βλέπω συχνά είναι πάντως υπερκαύλαρος και πολύ σέξυΩραίο θεματάκι, αλλά αυτό το είδος αυτό δεν υπάρχει. Ήξερα τους κύκλους κι έχω πηδήσει θεούσες (από αυτές με τις μάξι φούστες και τους κουμπωμένους γιακάδες) Ούτε μουνάρες είναι ούτε το έχουν επιλέξει, απλά έτσι τις έχουν μεγαλώσει. Εξαιρετικά ντροπαλές, άθλιες πίπες, τις παίρνεις απλά για το παλμαρέ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μαλακία, είναι κοπέλες για σπίτι, παντρεύεσαι και είσαι άρχοντας ...
Έχει μακριά κοτσίδα και άσπρο κώλο;αυτή που βλέπω συχνά είναι πάντως υπερκαύλαρος και πολύ σέξυ
εντάξει, θα είναι η εξαίρεση στον κανόνααυτή που βλέπω συχνά είναι πάντως υπερκαύλαρος και πολύ σέξυ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.100
- Πόντοι
- 2.536
Που ήταν κρυμμένη αυτή η νηματάρα;Βλέπω συχνά μια μουνάρα παπαδιά και από τότε μου έχει καρφωθεί η φαντασίσωση. Έχει τύχει σε κανέναν φάση;
Εγώ βλέπω συχνά την κόρη ενός παπά. Είναι τόσο συνεσταλμένη και τόσο μουνάρα, μέσα στα κοντά της παπούτσια, το σκούρο μπλε υφασμάτινο παντελόνι της που τονίζει τα φοραδισια κωλομερια της και ένα λευκό πουκάμισο που δεν μπορεί να κρύψει τις καυλομένες της ρώγες, που με καυλώνει τέρμα.
Το καταλαβαίνει η πουτανίτσα και όποτε την πετυχαίνω γίνεται χαμηλοβλεπουσα και κοκκινίζει ελαφρώς. Σκέφτηκα πολλές φορές να ζητήσω μπροστά της, από τον παπά να μου την πουλήσει. Όταν νομίζω ότι καυλώνει κοκκινίζουν τα αυτάκια της. Να την γαμας αυτήν στα 4 σε δωμάτιο με καθρέφτες και να της λες βλαστήμιες αν πάει να κλείσει τα μάτια της, ω ρε καύλα!
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Η ορθοδοξία είναι ντεκαβλε, εγώ μια φορά είχα γνωρίσει μια ιεχωβου μια χαρά μουνακι έβαζε τα κααλ για να πει στο ναό του Ιεχωβά,γενικά αν και δεν πιστεύω μια χαρά με φάνηκαν οι ιεχωβαδες, οι ορθόδοξο είναι πολύ πιο πίσω, κι στην Αμερική από ότι έχω δει έχει παπάδες γκόμενές, σε προτεστανικες εκλησιες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.732
- Πόντοι
- 9.297
To ερώτημα του 1.000.000$ όπως λέει και η αγάπη μου η Σία....Έχει μακριά κοτσίδα και άσπρο κώλο;
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Λετε να αρχισουμε τα μοναστηρια τουρ μπας και γαμησουμε?
assofmaria
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Λοιπόν, το παραδέχομαι. Όταν ήμουν νέος με είχε καυλώσει με μια παπαδιά. Φαντασιώθηκα να τη γαμήσω, πράγμα που φυσικά δεν έγινε. Οι παρουσιάσιμες θεούσες έχουν μια ιδιότυπη καύλα, είτε πρόκειται για παπαδιές, είτε για πιστές, είτε για καλόγριες....
παπαδιά είναι αυτή;από το προφίλ της στο φβ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.100
- Πόντοι
- 2.536
Τηλεφωνάκι έχουμε;
Συγχαρητήρια, Καπετάνιε! Και του χρόνου!Τηλεφωνάκι έχουμε;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.100
- Πόντοι
- 2.536
Ευχαριστώ! Στο είχα πει Ρίο; Ότι θα πάρει η ΑΕΚ νταμπλ και μετά θα φύγω;Συγχαρητήρια, Καπετάνιε! Και του χρόνου!
Τώρα μπορώ να φύγω ήσυχος, αλλά θα γυρίσω για να πανηγυρίσω τα εκατό χρόνια με ακόμα ένα νταμπλ.
Έχει όμως πολύ άσπρο κώλο, έτσι ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 52