Νέα

Φαντασίωση με παπαδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hunter_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.762
Πόντοι
7.195
Άνοιξα το θέμα αποκλειστικά για παπαδιές. Το είδος γυναίκας που μπορεί να είναι μουνάρες αλλά έχουν επιλέξει να ζουν σε ένα συντηρητικό περιβάλλον παντρεμένες με παπάδες. Καλά κάνετε όσοι το ανοίξατε πιο πολύ βάζοντας στη συζήτηση και άλλες "κατηγορίες" συγγενείς. Το θέμα είναι όμως αν έχετε πηδήξει παπαδιά και γενικά τι εμπειρίες έχουν τα μέλη από το είδος.
Ωραίο θεματάκι, αλλά αυτό το είδος αυτό δεν υπάρχει. Ήξερα τους κύκλους κι έχω πηδήσει θεούσες (από αυτές με τις μάξι φούστες και τους κουμπωμένους γιακάδες) Ούτε μουνάρες είναι ούτε το έχουν επιλέξει, απλά έτσι τις έχουν μεγαλώσει. Εξαιρετικά ντροπαλές, άθλιες πίπες, τις παίρνεις απλά για το παλμαρέ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μαλακία, είναι κοπέλες για σπίτι, παντρεύεσαι και είσαι άρχοντας ...

OP
OP
H

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
Ωραίο θεματάκι, αλλά αυτό το είδος αυτό δεν υπάρχει. Ήξερα τους κύκλους κι έχω πηδήσει θεούσες (από αυτές με τις μάξι φούστες και τους κουμπωμένους γιακάδες) Ούτε μουνάρες είναι ούτε το έχουν επιλέξει, απλά έτσι τις έχουν μεγαλώσει. Εξαιρετικά ντροπαλές, άθλιες πίπες, τις παίρνεις απλά για το παλμαρέ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μαλακία, είναι κοπέλες για σπίτι, παντρεύεσαι και είσαι άρχοντας ...
αυτή που βλέπω συχνά είναι πάντως υπερκαύλαρος και πολύ σέξυ

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.079
Πόντοι
2.536
Βλέπω συχνά μια μουνάρα παπαδιά και από τότε μου έχει καρφωθεί η φαντασίσωση. Έχει τύχει σε κανέναν φάση;
Που ήταν κρυμμένη αυτή η νηματάρα;

Εγώ βλέπω συχνά την κόρη ενός παπά. Είναι τόσο συνεσταλμένη και τόσο μουνάρα, μέσα στα κοντά της παπούτσια, το σκούρο μπλε υφασμάτινο παντελόνι της που τονίζει τα φοραδισια κωλομερια της και ένα λευκό πουκάμισο που δεν μπορεί να κρύψει τις καυλομένες της ρώγες, που με καυλώνει τέρμα.

Το καταλαβαίνει η πουτανίτσα και όποτε την πετυχαίνω γίνεται χαμηλοβλεπουσα και κοκκινίζει ελαφρώς. Σκέφτηκα πολλές φορές να ζητήσω μπροστά της, από τον παπά να μου την πουλήσει. Όταν νομίζω ότι καυλώνει κοκκινίζουν τα αυτάκια της. Να την γαμας αυτήν στα 4 σε δωμάτιο με καθρέφτες και να της λες βλαστήμιες αν πάει να κλείσει τα μάτια της, ω ρε καύλα!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Η ορθοδοξία είναι ντεκαβλε, εγώ μια φορά είχα γνωρίσει μια ιεχωβου μια χαρά μουνακι έβαζε τα κααλ για να πει στο ναό του Ιεχωβά,γενικά αν και δεν πιστεύω μια χαρά με φάνηκαν οι ιεχωβαδες, οι ορθόδοξο είναι πολύ πιο πίσω, κι στην Αμερική από ότι έχω δει έχει παπάδες γκόμενές, σε προτεστανικες εκλησιες

OP
OP
H

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
έχει υπέροχα μακριά σπαστά μαλλιά, και σέξυ κορμί

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Λετε να αρχισουμε τα μοναστηρια τουρ μπας και γαμησουμε?

OP
OP
H

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
λογικά οι παπαδιες πρέπει να είναι φουλ από καύλες

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Για παπαδιά δεν ξέρω,αλλά κάτι τύπισες (θεολόγοι) που είναι στο κατηχητικό της ενορίας λίγο πιο κάτω,είναι για τρελά πηδήματα.

assofmaria

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
212
Πόντοι
20
Λοιπόν, το παραδέχομαι. Όταν ήμουν νέος με είχε καυλώσει με μια παπαδιά. Φαντασιώθηκα να τη γαμήσω, πράγμα που φυσικά δεν έγινε. Οι παρουσιάσιμες θεούσες έχουν μια ιδιότυπη καύλα, είτε πρόκειται για παπαδιές, είτε για πιστές, είτε για καλόγριες....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Εμενα μου αρεσει οτι φορανε φουστες!
Επιτελους, ντυνονται σαν γυναικες!

OP
OP
H

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
632
Πόντοι
81
από το προφίλ της στο φβ

Συνημμένα

• 602756.jpg
    602756.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 83

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.079
Πόντοι
2.536
Συγχαρητήρια, Καπετάνιε! Και του χρόνου!
Ευχαριστώ! Στο είχα πει Ρίο; Ότι θα πάρει η ΑΕΚ νταμπλ και μετά θα φύγω;

Τώρα μπορώ να φύγω ήσυχος, αλλά θα γυρίσω για να πανηγυρίσω τα εκατό χρόνια με ακόμα ένα νταμπλ.

Έχει όμως πολύ άσπρο κώλο, έτσι ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom