You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητηση καμεραμάν- σκηνοθέτη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hubwwif
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.909
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου καπου σ'εχασα! Ψαχνεις μουσαντενιο σκηνοθετη/φωτογραφο μονο διακοσμητικο για την ιδεα και σκηνικο ή ψαχνεις καποιον για την ολη φαση αλλα να ξερει και 5 πραγματα (πλανα, καδραρισμα κτλ) για να τραβηξει ΚΑΙ το βιντεο που θα εχεις μετα?
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
μονο για το "μποι" στην ηλικια μου χρωσταω μπουκαλακι!Ρόλο σκηνοθέτη ρε μπόι να δίνει οδηγίες κτλπ
λοιπον θα χρειαστεις σεναριογραφο,costume designer,μακιγιερς προσωπο σωμα,τουλαχιστο 3 καμεραμαν,εναν ηχοληπτη,εναν ηλεκρολογο για το φωτισμο,συνεργειο για το στησιμο του πλατο και των σκηνικων,αναλογα το σεναριο ισως χρειαστεις και χορογραφο,και σιγουρα εναν νανο!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.765
- Πόντοι
- 3.506
Τον δεύτερο πρέπει να τον πληρωσει και ο νηματοθετης αμείβει μόνο με .. μάτι. Σιγά μη ξέρει κάποιος και πάει τζάμπα....μαγκα μου καπου σ'εχασα! Ψαχνεις μουσαντενιο σκηνοθετη/φωτογραφο μονο διακοσμητικο για την ιδεα και σκηνικο ή ψαχνεις καποιον για την ολη φαση αλλα να ξερει και 5 πραγματα (πλανα, καδραρισμα κτλ) για να τραβηξει ΚΑΙ το βιντεο που θα εχεις μετα?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.389
- Πόντοι
- 22.886
Αυτό το "θέλουν να γαμήσουν γενικά" ??Εδώ και καιρό έχω μια να την πω…φαντασίωση;;;;
Τέλος πάντων.
Η σκέψη είναι να κάνω σεξ με την γυναίκα μου κ κάποιος-α δεν νομίζω ότι με νοιάζει τόσο αν είναι άντρας η γυναίκα να τραβάει βίντεο με κάμερα κ να μας δίνει κ οδηγίες τύπου σαν σκηνοθέτης. Δεν θέλω να συμμετέχει καθόλου στην φάση απλά να κάνει αυτό που ειπα για προλάβω τυχόν μύστες που δεν κρατιούνται κ θα θέλουν να γαμησουν γενικά.
Το σκηνικό θα γίνει Αθήνα σε ξενοδοχείο εφόσον το κανονίσουμε. Αυτά, οποίος-α ειναι στελνει εδώ η dm.
Για κάντο μας λιανά ...
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.909
- Πόντοι
- 11.146
....αααα δν ξερω μαγκα μου, γουστα ειναι αυταΤον δεύτερο πρέπει να τον πληρωσει και ο νηματοθετης αμείβει μόνο με .. μάτι. Σιγά μη ξέρει κάποιος και πάει τζάμπα.
hubwwif
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 6.907
- Πόντοι
- 1.041
Χαχαχαχαχα καλός είσαι, αν έρθουν όλοι αυτοί μόνο για να με δουν να γαμιεμαι με την δικιά μου οκ….. χαχαχαμονο για το "μποι" στην ηλικια μου χρωσταω μπουκαλακι!
λοιπον θα χρειαστεις σεναριογραφο,costume designer,μακιγιερς προσωπο σωμα,τουλαχιστο 3 καμεραμαν,εναν ηχοληπτη,εναν ηλεκρολογο για το φωτισμο,συνεργειο για το στησιμο του πλατο και των σκηνικων,αναλογα το σεναριο ισως χρειαστεις και χορογραφο,και σιγουρα εναν νανο!
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Τι αμοιβή δίνεις;Εδώ και καιρό έχω μια να την πω…φαντασίωση;;;;
Τέλος πάντων.
Η σκέψη είναι να κάνω σεξ με την γυναίκα μου κ κάποιος-α δεν νομίζω ότι με νοιάζει τόσο αν είναι άντρας η γυναίκα να τραβάει βίντεο με κάμερα κ να μας δίνει κ οδηγίες τύπου σαν σκηνοθέτης. Δεν θέλω να συμμετέχει καθόλου στην φάση απλά να κάνει αυτό που ειπα για προλάβω τυχόν μύστες που δεν κρατιούνται κ θα θέλουν να γαμησουν γενικά.
Το σκηνικό θα γίνει Αθήνα σε ξενοδοχείο εφόσον το κανονίσουμε. Αυτά, οποίος-α ειναι στελνει εδώ η dm.
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
αν θες στους φερνω αυτους και παραπανω αλλα θα εκτελειτε τις οδηγιες του σκηνοθετα και τα δικαιωματα του βιντεο θα μου τα πουλησεις...Χαχαχαχαχα καλός είσαι, αν έρθουν όλοι αυτοί μόνο για να με δουν να γαμιεμαι με την δικιά μου οκ….. χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ταπερ πιο πιθανον...Δεν πιστεύω να είσαι κανας τραπερ και να ψάχνεις σκηνοθέτη κάμεραμαν για να γυρίσεις τσάμπα κάνα βιντεοκλίπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε προλαβε αλλος...Τι αμοιβή δίνεις;
Κεφτεδάκια της μαμάς!Τι αμοιβή δίνεις;
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.090
- Πόντοι
- 456
Σκέτα; Πατατούλες και χωριάτικη δεν έχει; Τι τσιγκούνηδες είσαστε ρε πούστη μου!Κεφτεδάκια της μαμάς!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.033
- Πόντοι
- 22.266
Σου συστήνω έναν μοναδικό κάμεραμαν που γνωρίζουμε εδώ μέσαΕδώ και καιρό έχω μια να την πω…φαντασίωση;;;;
Τέλος πάντων.
Νομίζω έχει τελειώσει κ σχολή
Τον ποδολαγνο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.820
- Πόντοι
- 2.606
τυπε θες κανεναν να κανει τα βογγητα και τους διαλογους?Για αρχή χύμα τώρα αν ο σκηνοθέτης μπει στο ρόλο κ δίνει οδηγίες βλέπουμε
hubwwif
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 6.907
- Πόντοι
- 1.041
Βασικά μου λείπει η πρωταγωνίστρια η γυναίκα αλλά οκ…τυπε θες κανεναν να κανει τα βογγητα και τους διαλογους?
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.909
- Πόντοι
- 11.146
...κανε εσυ και τους δυο ρολους, θα το φτιαξουμε στο μονταζΒασικά μου λείπει η πρωταγωνίστρια η γυναίκα αλλά οκ…
hubwwif
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 6.907
- Πόντοι
- 1.041
Χαχαχαχαχαχα...κανε εσυ και τους δυο ρολους, θα το φτιαξουμε στο μονταζ
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.396
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε έχω μεγάλη πείρα σε αυτό που θέλεις και έχει αναφερθεί και σε άλλο νήμα, αυτή τη στιγμή γυρίζω και σκηνοθετώ τη νέα μου ταινία " Ο αράπης άργησε μια μέρα" υπερπαραγωγή που γυρίζετε σε τρείς χώρες στη Λετονία στη Σουηδία και στο εξοχικό μου στο Πόρτο Ράφτη, είμαι στη διάθεσή σου!Εδώ και καιρό έχω μια να την πω…φαντασίωση;;;;
Τέλος πάντων.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις