Νέα

Φαντασίωση καθημερινής γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εμένα πάλι είναι λίγος καιρός που μου έχει μπει στο μυαλό μια ταμίας ενός γειτονικού σουπερ - μάρκετ.
Γύρω στα 35, 1.65, λεπτή, με ζουμερό στήθος (3 άρι τό κόβω), μαλλί κόκκινο βαμμένο, και απίστευτα, ανοιχτά πράσινα μάτια.
Έχει λίγες ρυτίδες, που μάλλον την ομορφαίνουν παρά τη χαλάνε, είναι πάντα σεμνά ντυμένη, ποτέ όμως απεριποίητη.
Πάντα διακριτικά (και θηλυκα πολύ κατα τη γνώμη μου βαμμένη).
Εμένα πραγματικά μου βγάζει αυτό το ''άρωμα γυναίκας'', χωρίς καμία πουτανιά....με δυό λόγια αυτό που λέμε κυρία.
Πάντα χαμογελαστή, έχουμε πια γνωριστεί, μου μιλάει, με κοιτάει πρόσχαρα με κείνες τις καταπράσινες ματάρες, και επειδή μου δείχνει φανερή συμπάθεια, μου έχουν μπεί .....πονηρές ιδέες.
Την έχω κι εγώ πελάτισσα στη δουλειά μου, και πάντα έρχεται μόνη, με αποτέλεσμα να πιστεύω ότι είναι χήρα ή χωρισμένη.
Ενώ μου έχει αναφέρει την ύπαρξη γυιού γύρω στα 19 (!), δεν έχει αναφέρει ποτέ σύζυγο.....
Και μου δείχνει φανερά ότι τουλάχιστον με συμπαθεί !
Και γώ της κάνω κοπλιμέντα , πως έχει τόσο μεγάλο παιδί τόσο νέα και όμορφη, και γελάει γιατί κολακεύεται !
Μιλάμε αν κάτσει φάση άνετα της τον σφύριζα !
Τη φαντάζομαι σε πολλές φάσεις, αλλά κυρίως να τον ρουφάει με τις χειλάρες της και να με κοιτάει με κέινες τις πράσινες ματάρες της !
Έλα δω μωρό μου να σου δείξω εγώ το barcode !
Θα χτυπήσει τίλτ το ταμείο από το πιτσίλισμα! (για να είμαι και της μόδας).

Μπορεί να σου δώσει και δωρεάν σοκοφρέτα μετα το γαμήσι. Πάντως και εγώ γουσταρα κατα καιρούς ταμίες σε σούπερ-μάρκετ.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Και μένα ρε συ jdf γιατί μου βγάζουν τα κοκινομάλικα την αίσθηση ότι είναι γενημμένες για πούτσο? Είναι τρελή φαντασίωση μου....
Μου 'χει τύχει τρείς φορές στη ζωή μου να πάω με φυσικές κοκκινομάλλες και -ως της συμπτώσεως- ήταν η μία πιο καυλιάρα από την άλλη.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Προχθες αργα τη νυχτα ,  πηγα σ`ενα εφημερευον φαρμακειο(σε απομερο στενακι) , και καθως παρκαριζα απ`εξω , προσεξα οτι οι δυο μιλφ ιδιοκτητριες χαιδευοντουσαν πισω απ`τον παγκο του ταμειου...
Συγκεκριμενα , παρεμεινα μεσα στο αυτοκινητο γιατι με καλυπτε το σκοταδι , και καθως το φαρμακειο ηταν αρκετα υπερυψωμενο σε σχεση με τον δρομο , παρατηρουσα τις δυο "φιλεναδες" να εχουν μισοσηκωμενες τις φουστες , και να χωνουν η μια στο μουνι της αλλης τα δαχτυλα τους , να τα γλυφουν και να παιζουν με τις γλωσσες τους........
....αρχισα να τον παιζω απαλα , και σκεπτομουν να ορμηξω μεσα και να τις ξεσκισω , αλλα εκανα υπομονη ,διοτι το θεαμα ηταν ακρως αισθησιακο .
Εκεινες συνεχισαν τα παιχνιδια ,ενω η μια χωθηκε κατω απ`την φουστα της αλλης και εγλυφε με μανια την μουναρα της αλλης....
Βγηκα αθορυβα απ`το αμαξι , και γλυστρισα σχεδον εντος του φαρμακειου , χωρις να με παρουν ειδηση αμεσως......
Φορουσα μακρυ πουκαμισο , αλλα τον ειχα σηκωμενο και εξω απ`το φερμουαρ του παντελονιου , ετοιμο για μαχη !
Η ξετσιπωτη φαρμακοποιος μου μιλαγε (ενω η φιλη της εχωνε την γλωσσα της στην καυτη της μουναρα ) ψυχραιμοτατα, και μεσα στην συζητηση περι των φαρμακων που ηθελα , μου ειπε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να τις γαμησω ,καθ`οτι ζευγαρι απ`την Λεσβο....
Της ζητησα απλα ,να παρω ματι παιζοντας το καυλι μου , πραγμα που εγινε ,κι ετσι εχυσα κι εφυγα ξαλαφρωμενος.... :jerking:

...περιπτωσαρα ! ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.810
Πόντοι
12.056
Ποια ειναι αυτη??? Ειναι η γνωστη ΤΖΕΝΙΦΕΡ τις ΠΟΠΗΣ????

Συνημμένα

• jennadult.jpg
    jennadult.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.810
Πόντοι
12.056
ασχετο ποσταρισμα α.λλα βαριομουν να ανοιξω νεο θεμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
lyraki ελπιζω να ειναι φαντασιωση σου διαφορετικα περιμενω με πμ να μου πεις που ειναι το φαραμκειο !!!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
lyraki ελπιζω να ειναι φαντασιωση σου διαφορετικα περιμενω με πμ να μου πεις που ειναι το φαραμκειο !!!

+1
κι εγώ αυτό ελπίζω. Αλλιώς θα πάρω σβάρνα όλα τα διανυκτερεύοντα του Ν.Αττικής για εκείνο το βράδυ....

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Ο ενας με λεει lilaki , ο αλλος lyraki.......
Lykaki ειμαι βρε συν-καβλιαρηδες  :uglystupid:

Οσο για την φαση με το φαρμακειο , ειναι μιση φαντασιωση , και μιση πραγματικη..... :o

Οντως οι δυο φιλες ειναι λεσβιες.........και τους την εχουν πεσει οι ωραιοτεροι και ματσοτεροι αντρες της περιοχης , αλλα αυτες τιποτα .
Ειναι και παντρεμενες ! :o
.....και τις εχω δει να ψιλοπαιζουν (χαιδεματακια και τετοια)
Δεν ειδα βεβαια ολα οσα περιεγραψα ,διοτι αυτα αποτελουν μια φαντασιωση μου σχετικα με ωριμες ανωμαλιαρες καβλωμενες λεσβιες  :jerking: :jerking: :jerking:(αχχχχ!)

Εκεινο το βραδυ οντως ειχα παει εκει για φαρμακα , και μονο που πηρα ματι τις βυζαρες της μιας να μισοβγαινουν απο το δαντελωτο σουτιεν αποκαλυπτοντας την μιση ρωγα καθως εσκυβε , ξεροχυσα......μιλαμε για πολυ εκφυλη καριολα !
Η αλλη ηταν σε σταση βαθυ καθισμα με την μεγαλη της κωλαρα να διαγραφεται εντονα , πισω απ`τον παγκο , και τακτοποιουσε τα συρταρια , με ανασηκωμενη την στενη της φουστα αρκετα ψηλα ,ετσι ωστε καποια στιγμη καταφερα να διαπιστωσω πως φορουσε ζαρτιερες  :P, και στρινγκ κοκκινο διαφανες  :P:jerking:(ωχχχχ!)

Μεχρι να μου βρει τα φαρμακα η πρωτη , περπατησα ως την αλλη ακρη του φαρμακειου και τον εβγαλα εξω ξαλαφρωνοντας (δεν αντεξα αλλο) :grin:

Kaman327

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
που να έχεις και ιατρικό πρόβλημα δηλαδή!! Θα πας μια ώρα νωρίτερα... 0:)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Τις στρατιωτίνες στη γραμμή μετρό Εθνική ʼμυνα - Μοναστηράκι.

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Συναγωνιστέσ, εκτόσ από φαρμακοποιούσ καμιά γιατρίνα μουνάρα ξέρετε, για να έχουμε να παίρνουμε δουλειά για το σπίτι. Από τα πιο καβλωτικά επαγγέλματα!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Στο ακτινολογικό του Ασκληπιείου Βούλας παίζουν για κάποιο λόγο καλά τεμάχια πάντα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχω βρεθεί εκεί συχνά σε εφημερίες, μετά από ατυχήματα στο ποδόσφαιρο και πάντα συμβαίνει να πέφτω πάνω σε σέξυ ακτινολόγισσες.

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Καλό ακούγεται αλλά κινδυνεύουμε εκεί να μασ πέσει ο π... από την ακτινοβολία ρε συ andras!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τον ξεκανες τωρα τον φιλο fler!!!! Θα εχει ξεκινησει το στοκαρισμα !!  :2funny:

Stories