Νέα

Φαντασίωση καθημερινής γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι ρε παιδιά! Που θα πάει αυτή η κατάσταση!!! Πάντως για την όποια βαρετή δουλειά και να έχω στο κέντρο, μόνο και μόνο στη ιδέα του τι θα δω, πηγαίνω με όρεξη!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ναι ρε παιδιά! Που θα πάει αυτή η κατάσταση!!! Πάντως για την όποια βαρετή δουλειά και να έχω στο κέντρο, μόνο και μόνο στη ιδέα του τι θα δω, πηγαίνω με όρεξη!!!
Να μπει δακτυλιος στα μινακια τα κολαν και τα ξωβυζα για να λιγοστεψουμε οσοι κατεβαινουμε για τον σκοπο αυτο στο κεντρο και να υπαρξει αποσυμφορηση του κυκλοφοριακου.

Επισκέπτης
Που να αρχίσουμε να πηγαίνουμε και στις παραλίες παίδες....
Σκάω πέρσι το καλοκαίρι σε ένα μπουρδέλο στη Σαλονίκη Κυριακή βραδύ και γινόταν χαμός, και ακούω την τσατσά να λέει ''ε, να πήγανε όλοι σαββατοκύριακο στις παραλίες και είδαν είδαν και τώρα είναι όλοι εδω'' χαχαχα μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι τσατσάδες

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Διακοπες  :headbang:

Συνημμένα

• lesvos.jpg
    lesvos.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 50

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
LEFTY2, η κάμερα είναι ενσωματωμένη στο χερι σου μου φαινεται  :grin:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Εμένα πάλι είναι λίγος καιρός που μου έχει μπει στο μυαλό μια ταμίας ενός γειτονικού σουπερ - μάρκετ.
Γύρω στα 35, 1.65, λεπτή, με ζουμερό στήθος (3 άρι τό κόβω), μαλλί κόκκινο βαμμένο, και απίστευτα, ανοιχτά πράσινα μάτια.
Έχει λίγες ρυτίδες, που μάλλον την ομορφαίνουν παρά τη χαλάνε, είναι πάντα σεμνά ντυμένη, ποτέ όμως απεριποίητη.
Πάντα διακριτικά (και θηλυκα πολύ κατα τη γνώμη μου βαμμένη).
Εμένα πραγματικά μου βγάζει αυτό το ''άρωμα γυναίκας'', χωρίς καμία πουτανιά....με δυό λόγια αυτό που λέμε κυρία.
Πάντα χαμογελαστή, έχουμε πια γνωριστεί, μου μιλάει, με κοιτάει πρόσχαρα με κείνες τις καταπράσινες ματάρες, και επειδή μου δείχνει φανερή συμπάθεια, μου έχουν μπεί .....πονηρές ιδέες.
Την έχω κι εγώ πελάτισσα στη δουλειά μου, και πάντα έρχεται μόνη, με αποτέλεσμα να πιστεύω ότι είναι χήρα ή χωρισμένη.
Ενώ μου έχει αναφέρει την ύπαρξη γυιού γύρω στα 19 (!), δεν έχει αναφέρει ποτέ σύζυγο.....
Και μου δείχνει φανερά ότι τουλάχιστον με συμπαθεί !
Και γώ της κάνω κοπλιμέντα , πως έχει τόσο μεγάλο παιδί τόσο νέα και όμορφη, και γελάει γιατί κολακεύεται !
Μιλάμε αν κάτσει φάση άνετα της τον σφύριζα !
Τη φαντάζομαι σε πολλές φάσεις, αλλά κυρίως να τον ρουφάει με τις χειλάρες της και να με κοιτάει με κέινες τις πράσινες ματάρες της !
Έλα δω μωρό μου να σου δείξω εγώ το barcode !
Θα χτυπήσει τίλτ το ταμείο από το πιτσίλισμα! (για να είμαι και της μόδας).

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πάντα χαμογελαστή, έχουμε πια γνωριστεί, μου μιλάει, με κοιτάει πρόσχαρα με κείνες τις καταπράσινες ματάρες, και επειδή μου δείχνει φανερή συμπάθεια, μου έχουν μπεί .....πονηρές ιδέες.

Ποιός φυσιολογικός, μη κομπλεξικός άνθρωπος, δε θα σε αντιμετώπιζε πρόσχαρα και φιλικά, Τζώννυ; Όσο για τις πονηρές ιδέες, μακάρι να έχουν μπει και σ' αυτήν :boobies: ;)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ποιός φυσιολογικός, μη κομπλεξικός άνθρωπος, δε θα σε αντιμετώπιζε πρόσχαρα και φιλικά, Τζώννυ; Όσο για τις πονηρές ιδέες, μακάρι να έχουν μπει και σ' αυτήν :boobies: ;)

Αυτός είναι ο ...........κρυφός μου πόθος φίλε flesh !

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ξέχασα να πώ πως μου έχει αναφέρει (όταν δήλωσα έκπληκτος για την ηλικία του γυιού της), πως την πάντρεψαν 16 χρονών !
Φαντάζεσαι να πάιζει το κλασσικό σενάριο του αποτυχημένου γάμου μετά από ''συμφωνία '' των γονιών ;
Μιλάμε θα είναι .......φωτιά και λάβρα !

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ξέχασα να πώ πως μου έχει αναφέρει (όταν δήλωσα έκπληκτος για την ηλικία του γυιού της), πως την πάντρεψαν 16 χρονών !
Φαντάζεσαι να πάιζει το κλασσικό σενάριο του αποτυχημένου γάμου μετά από ''συμφωνία '' των γονιών ;

Αχχχχχχχ, πόσοι ποθούν τέτοια σχήματα!!! Και σε πόσους (ελάχιστους) κάθονται!!!

Επισκέπτης
Έχω μια γειτόνισσα... κορμί-θανατηφόρο-σε-θέλω-με-έναν-όρο!!! Η τύπισσα πρέπει να είναι γύρω στα 25 και συζεί (δεν είναι παντρεμένη) με έναν 35άρη. Το γκομενάκι παιδιά έχει ΤΟ κορμί. Όχι πολύ ψηλή αλλά φοβερό "χυτό" σώμα, τρελλή πλάτη κι όσο για την κωλάρα της... τι να σας λέω. Την χαζεύω κάθε φορά που βγαίνω έξω για τσιγάρο (λόγω του μπόμπιρα!). Συνήθως κυκλοφορεί "ελαφριά" ντυμένη μέσα στο σπίτι (καλά, μην φανταστείτε με στρινγκ και φανελάκι αλλά το στάνταρ της είναι κολάν με φανελάκι) κι επειδή το μπαλκόνι μου βλέπει στο παράθυρο του καθιστικού της (και στο βάθος κουζίνα), την βλέπω σε διάφορες φάσεις. Πρέπει να γυμνάζεται συστηματικά γιατί το σώμα της είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο (πρέπει να βαράει πολύ step και aerobics). Είναι καινούργια στην γειτονιά, μετακόμισε πριν 2-3 μήνες, ούτε "καλημέρα" δεν έχουμε πει ακόμα... ε, θα δούμε. Ωστόσο η θέση μου είναι δύσκολη, μένει απέναντί μου... οπότε προς το παρόν αρκούμαι στο να την χαζεύω!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Φίλε Dmax, αυτές οι νεοπαντρεμένες που έχουν δει ένα και μοναδικό καυλί στη ζωή τους και από τότε δεν έχουν ξαναδεί ποτέ το φως, είναι πολύ καλή περίπτωση...
Προσοχή όμως γιατί ζεις επαρχία και η κοινωνία είναι μικρή...Αν θυμάμαι καλά είσαι και παντρεμένος...
Να της τον σφυρίξεις πάντως...
Και, που σαι?, Κέρασέ τη και ένα από μένα. - Τα γουστάρω τα κοκκινομάλικα!!

Επισκέπτης
Έχω μια γειτόνισσα... κορμί-θανατηφόρο-σε-θέλω-με-έναν-όρο!!! Η τύπισσα πρέπει να είναι γύρω στα 25 και συζεί (δεν είναι παντρεμένη) με έναν 35άρη.

Aκριβως η ιδια ιστορια συνεβη σε εμενα το καλοκαιρι πριν απο 2 χρονια...Αυτη ηταν ξανθια, γυρω το 1,70 με ωραιο σωμα και με κουκλιστικο προσωπακι. Το ζευγαρι εμενε ακριβως απεναντι απο το μπροστινο μου μπαλκονι...

Η διαφορα ηταν οτι η κυρια με ειχε καταλαβει οτι μου αρεσε και με την πρωτη ευκαιρια γδυνοταν και κυκλοφορουσε τελειως γυμνη μεσα στο σπτι..Πολλες φορες οπως περπαταγε, ενιωθα πως κοιτουσε να δει εαν την βλεπω...
Εγω ομως για λογους που ακομα δεν ξερω, ειχα γινει κοτα..
Απλα την εβλεπα...Ειχα γινει απλα ο "ματακιας" της..
Προς το τελος του καλοκαιριου ξαφνικα μετακομισαν και δεν την ξαναειδα..Κριμα.

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Και μένα ρε συ jdf γιατί μου βγάζουν τα κοκινομάλικα την αίσθηση ότι είναι γενημμένες για πούτσο? Είναι τρελή φαντασίωση μου....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Έχω κι εγώ μία...

Δουλεύει σε μία εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου (support, ανάλυση και εκπαίδευση σε ERP συστήματα) είμαστε σε σχετικά συχνή επαφή, τηλεφωνική και μη.

Την ξέρω ήδη 4-5 χρόνια, είναι τρελό μουνάκι, 32άρα, καστανή, 4άρι βύζο, απίστευτο κορμί, ωραίο πάτο και πολύ πρόστυχη φάτσα με ωραία τσιμπουκόχειλα... Πάντα πολύ προσεγμένη στο ντύσιμο, με περιποιημένα νύχια (γαλλικό ή κόκκινα) και βαμένη τόσο όσο χρειάζεται...

Στην αρχή ήταν αραβωνιασμένη, τα υποννοούμενα έδιναν κι έπαιρναν και από τις 2 πλευρές.... Πριν 2 χρόνια παντρεύτηκε και έκανε  και παιδί, αλλά η φάση συνεχίζει. Γουστάρει το γκομενάκι, είμαι σίγουρος.
Πριν κανά μήνα που είχα πάει πάλι από το γραφείο της με περίμενε να φύγουμε μαζί με τη μηχανή, με την πρόφαση να την πετάξω στον πλησιέστερο σταθμό μετρό. Και καλά... 2 στενά από το γραφείο της είναι ...Απλά ήθελε κουβεντούλα...Είμασταν έξω απ το σταθμό μισή ώρα και τα λέγαμε...

Θέλω να την γαμήσω σαν τρελός...  :P  :P

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Έχω κι εγώ μία...

Δουλεύει σε μία εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου (support, ανάλυση και εκπαίδευση σε ERP συστήματα) είμαστε σε σχετικά συχνή επαφή, τηλεφωνική και μη.

Την ξέρω ήδη 4-5 χρόνια, είναι τρελό μουνάκι, 32άρα, καστανή, 4άρι βύζο, απίστευτο κορμί, ωραίο πάτο και πολύ πρόστυχη φάτσα με ωραία τσιμπουκόχειλα... Πάντα πολύ προσεγμένη στο ντύσιμο, με περιποιημένα νύχια (γαλλικό ή κόκκινα) και βαμένη τόσο όσο χρειάζεται...

Στην αρχή ήταν αραβωνιασμένη, τα υποννοούμενα έδιναν κι έπαιρναν και από τις 2 πλευρές.... Πριν 2 χρόνια παντρεύτηκε και έκανε  και παιδί, αλλά η φάση συνεχίζει. Γουστάρει το γκομενάκι, είμαι σίγουρος.
Πριν κανά μήνα που είχα πάει πάλι από το γραφείο της με περίμενε να φύγουμε μαζί με τη μηχανή, με την πρόφαση να την πετάξω στον πλησιέστερο σταθμό μετρό. Και καλά... 2 στενά από το γραφείο της είναι ...Απλά ήθελε κουβεντούλα...Είμασταν έξω απ το σταθμό μισή ώρα και τα λέγαμε...

Θέλω να την γαμήσω σαν τρελός...  :P  :P

Χμμμμ....ακούγεται πολλά υποσχόμενο !
Βούρ dzf !

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Και μένα ρε συ jdf γιατί μου βγάζουν τα κοκινομάλικα την αίσθηση ότι είναι γενημμένες για πούτσο? Είναι τρελή φαντασίωση μου....

Δεν βγάζουν αυτή την αίσθηση μόνο σε σένα Φλέρ....
Στο 90% του αντρικού πλυθησμού... Ίσως επειδή υπάρχουν λίγες, έστω και βαμμένες...
Και μιλάμε για το πρόστυχο το κόκκινο χρώμα, έτσι? Όχι δαμασκινί και μαλακίες υποκατάστατα...
Σε συνδυασμό και με πράσινο ή γαλάζιο μάτι...  :o  :o

Και ναι, είναι γεννημένες για τον πούτσο!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.311
Πόντοι
10.413
κάμποσες στιφογυρνάνε στο μυαλό μου...
ακολουθούν οι 2 πιο πρόσφατες κοπέλες από τη δουλειά μου:

Η πρώτη (που ΔΕΝ ΕΧΩ γαμήσει ακόμα)
1,60, όμορφα εξωτικά πράσινα μάτια (θυμίζει Ασιάτισα), μικρά βυζάκια, πανέμορφα πόδια/πατούσες, ολοστρόγγυλο-τουρλωτό-γεμάτο κωλαράκι για ατέλειωτο μερεμέτισμα με γλώσσα και καυλί...
παρόλο που δεν είναι Θεά, είναι σκέτη καύλα γιατί έχει μία τσαχπινιά και μία πιπινόφατσα για αμαρτίες....

το πιο ερεθιστικό: αν και τριαντάρα (με μπόλικες εμπειρίες), φαίνεται το πολύ για 22 λόγω αύρας και ντυσίματος (ότι trendy και μοντέρνο υπάρχει, θα το φορέσει πρώτη)

το πιο γαργαλιστικό: αποτελεί μία από τις σύγχρονες περιπτώσεις εργαζόμενης που δεν έχει βρει κάτι καλό και είναι "ανήσυχη" και πρόθυμη να ψαχτεί...να μην πω πως είναι και απογοητευμένη...άρα εάν το παίξω καλά θα φάω γλυκό κοκό παρόλο που ξέρει πως είμαι παντρεμένος....

Η δεύτερη (που ΕΧΩ γαμήσει κάμποσες φορές)
1,65, λάθος (δηλ. όχι και τα ομορφότερα) μάτια/μύτη/χείλη αλλά: γλυκό προσωπάκι, ερεθιστικές πλούσιες μπλούκλες, ζουμερά βυζιά, αμαρτωλό κορμί, ωραία πόδια, sexy πατούσες...
παρόλο που δεν είναι Θεά, είναι σκέτη καύλα γιατί τα κάνει όλα στο κρεββάτι (τουλάχιστον με εμένα)...

το πιο ερεθιστικό: και αυτή τριαντάρα (με τις μπόλικες εμπειρίες της), που μου δίνεται στο κοριτσίστικο δωμάτιό της κάτω από την μύτη της μάνας της...και ποζάρει στην κάμερα σε όλες τις πόζες (έχω κάμποσα πορνοβίντεο με αυτήν)

το πιο γαργαλιστικό: και αυτή αποτελεί μία από τις σύγχρονες περιπτώσεις εργαζόμενης που δεν έχει βρει κάτι καλό και είναι "ανήσυχη" και πρόθυμη να ψαχτεί...και η συγκεκριμένη είναι σίγουρα απογοητευμένη από τις σχέσεις και με το σωστό γαμήσι κάθεται παντού και πάντα με τους δικούς μου όρους (παρόλο που είμαι παντρεμένος και το ξέρει..)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom