Νέα

Φαντασίωση καθημερινής γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καταλαβαινο και σιμπονο καθε καυλιαρι!!!!γιατι εμεισ οι καυλιαριδες πασχουμε απο τιν ιδια ασθενεια!!!!!τιν ασθενεια τις καυλασ!!!!!ανιατι ασθενεια!!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
είναι η κατασταση δυσκολη pitsilisti αλλά ξέρω ότι με καταλαβαίνεις!!!
...τωρα που ανοιγει και ο καιρος, κι αρχιζουν οι φουστιτσες, τα τιραντακια, τα πεδιλάκια (μεγάλη αρρώστεια  :cheesy: ) δυσκολευει πολύ η κατασταση...
Όλο το πιτσιλισμα πάει το μυαλό μας.
Θα μας πεθανουν παλι φετος!!!Αντε να δουλεψεις .

Επισκέπτης
θα μασ τρελανουν οι ξεσκιστρες φετοσ παλι!!!θα βγαλουν τα μπουτακια εξω......φουστιτσες...κολιτα παντελονακια...αχ θα μας τρελανουν!!!!θα θελουμε σινεχεια να πιτσιλαμε μετα!!!!!γεια σου ρε lefty με τις καυλιαρικες φοτο σου!μεγαλε καυλεα!!!!

Επισκέπτης
γεια σου βαγκο μεγαλε χιστι !!!καλοσιρθες στο σαιτ τις καυλας!!!!!πεσ μασ και εσι τι φαντασιοσι σου!!!!

Επισκέπτης
με το παπάρι στο χέρι θα πρέπει να κυκλοφορούμε Gushallo από δω και πέρα

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
:jerking:
(πάμε τραγουδιστά με ρυθμό)

η μαλακία, είναι υγεία, είναι δυναμωτική
κάνει μπράτσα, ωραία φάτσα
είναι κι οικονομική

(and again)
:jerking:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το ωραιο ειναι πως τα φορανε αλλα κατα τα αλλα δεν θελουνε να προκαλουν. .... τσουλες

Επισκέπτης
φαντασιωσεις μικρης γυναικας

Συνημμένα

• simpson_05.jpg
    simpson_05.jpg
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 26

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
το ωραιο ειναι πως τα φορανε αλλα κατα τα αλλα δεν θελουνε να προκαλουν. .... τσουλες
Ναι καθολου οι καημενες.Γνωστη μου θεωρει ρουχο της επιτυχημενο και το ξαναβαζει μονο αν την πειραζουν οι αντρες στο δρομο οταν το φορα.Διαφορετικα λεει της αδικει το σωμα!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, αλλάξτε τον τίτλο του thread...Όταν το είδα νόμιζα πως  αφορά αυτά που φαντασιώνεται μια καθημερινή καρ..., sorry, γυναίκα :dancing:

Επισκέπτης
Ήμουν δεν ήμουν 16, έμενα τρίτο όροφο και στην απέναντι πολυκατοικία στο εισόγιο είχε ένα μαγαζί με κυριλέ ρούχα, στο οποίο δούλευε ένα τσιμπούκι απίστευτο. Ψηλό. ξανθό μαλλί σγουρό, σώμα αλλογίσιο και συνέχεια με κάτι μίνι φούστες,μπότες, γόβες μαύρο καλσόν. Κάθε απόγευμα την έστηνα στο παράθυρο πίσω απ΄την κουρτίνα και πήγαινε η μαλακία σύννεφο. Μέχρι που έκλεισε το μαγαζάκι....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απέναντι από το σπίτι μου στο παρκάκι!!! ΤΙ ΚΑΒΛΟΜΟΥΝΑΡΑ ήταν αυτή που δούλευε εκεί ως "φροντιστής" και καλά!!!

Όμως είχα βρει το μπελά μου! Να κάθομαι απογευματάκι στο μπαλκόνι μου για καφέ και τσιγάρο και να παθαίνω ζημιές!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Οπου να θα αρχισουν οι θερινες περικοπες στο ρουχισμο. :dancing:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ρε παιδια, όσο χορτασμένος και να σαι, έτσι και βγεις έξω, μέρα μεσημέρι να 'ναι,  δεν ξέρεις που να πρωτογυρίσεις το κεφάλι σου...
έχουν τρελαθει οι πουτάνες, όλες μα όλες, μικρές και γριές!!!
μέχρι μια οδοκαθαρίστρια που σκουπίζει κάτω από το σπίτι μου, με έχει κατακαβλώσει  :jerking:
άμα αφαιρεσεις το πορτοκαλι γιλεκάκι, όλο με κατι κολάν, κατι κολλητά...τι να πεις ρε πούστη μου..και σκύβει και συνέχεια!!!
είναι να μη θες να τις πιτσιλίσεις όλες????????????

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Εγω εχω σοβαρο προβλημα ετσι και δω καμια που μου αρεσει  λιγο βυζακι να δειξει λιγο μπουταρες τρελενομαι φανταζομαι πως ειναι να την γαμαω και παει η μαλακια συννεφο.βασικα 70% το γυναικων κατω των 40 θελω να το γαμισω οποτε καταλαβαινετε γιατι ποσοτητες μιλαμε.εγω ειχα παθει κολλημα τρελο με τη καθηγητρια που ερχοτανε και μου εκανε ιδαιτερο μαθημα στα αρχαια πριν 7 χρονια μιλαμε για μουναρο με τεραστιες φυσικες βυζαρες και σκυλοφατσα μιλαμε για γεμιζα κουβαδες, ηθελα να ανοιξω τρυπα και να  βαλω βιντεοκαμερα στο μπανιο και κατω απο τραπεζι που καναμε μαθημα,πως τη γλυτωσε και δεν τη Βιασα ουτε εγω πιστευω στον αυτοελεγχο που εχω,βεβαια με βοηθουσε η μαλακια που τραβαγα οταν χρειαζοτανε και μου περνουσε για λιγο, πολυ λιγο η καψα.τωρα εχω φαει κολλημα και θελω να γαμησω μια ψιλικατζου(και εγω) γυρω στα 25 εχει μεγαλουτσικα βυζια και καλο σωμα. :dancing: :boobies: :uglystupid:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ρε σεις πάμε καλά, η να μας κοιτάξει κάνας doctor????

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γαμάτε γιατί χανόμαστε!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
Μωρε και που μαμας μολις βγεις απο το σπιτι ειδικα καλοκαιρι με τον χαμο που γινεται τρεχεις παλι μεσα η για καταθεση στη τσατσα.Μας εχουν τρελανει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom