Νέα

Φαντασίωση καθημερινής γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μπορούμε να ποστάρουμε εδώ ποιες γυναίκες από την καθημερινότητα μας "μας δίνουν δουλειά για το σπίτι". Π.χ. γειτόνισες, συνάδελφοι, μαγαζατόρισες ή υπάλληλοι της γειτονιάς, γιατροί, υπάλληλοι υπηρεσιών, δικηγορίνες κλπ

Επισκέπτης
Γυναίκα πόθος για μένα είναι μια γειτόνισσά μου που είναι νοσοκόμα .
Χυμώδης με έκφυλες χειλάρες και πρόσωπο  που κάποια στιγμή στο ασανσέρ θα πάρω ανάποδες και  :headbang: :headbang: δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.
Βέβαια για να μου την σπάσει είναι παντρεμένη με ένα τύπο ορισμό του ΜΑΛΑΚΑ στην πολυκατοικία .
Τρελοπουτάνες όλες  :headbang: :headbang: Δεν ξέρετε τι θέλετε

Συνημμένα

• pic10.jpg
    pic10.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 76
  • pic12.jpg
    pic12.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 58

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ελληνίδα milf στο voyeurweb,τρομερή κωλάρα....

Συνημμένα

• 20070313-13309-1.jpg
    20070313-13309-1.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 239

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
...milf τρελο στην γειτονια μου.... κομμωτρια.....δυστυχως το κομμωτηριο δεν ειναι κοντα.... παντρεμενη με εναν...πιτουρα.... τυχεροι οι πελατες της.....!!!!!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παιδια ειναι κανονας οι μουναρες παντρευονται μαλακες για να τοον εχουν του χεριου τους.life its simple

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
- Κομμώτρια στη γειτονιά μου. Πανύψηλη, πανέμορφη, στυλάτη, ευγενική, καλωσυνάτη, γοητευτική milf
- Φουρνάρισσα στη γειτονιά μου, πενηντάρα, νταρντάνα, ξανθιά, γαλανομάτα, σμιχτοφρύδα. Να την πάρεις πάνω στον πάγκο με τ' αλεύρια.
-  Απλή υπάλληλος σούπερ-μάρκετ στη γειτονιά μου. Αλλοδαπή (άγνωστο από ποια χώρα), τριαντάρα, μέτρια σε ύψος, ωραίο σώμα, μελαχρινή, με μακριά μαλλιάα, με πολύ γλυκό πρόσωπο και χαμόγελο.
- Φαρμακοποιός, όχι ακριβώς στη γειτονιά μου, αλλά κάπου μέσα στη συνοικία. Σαραντάρα, παντρεμένη (μάλλον), πολύ γόησσα, παίζει το μάτι της (όποτε την έχω πετύχει απόβραδα και μόνη στο κατάστημα).
- Σε ένα από τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς μου, η κόρη του ψιλικατζή, ένα εικοσάχρονο, κοντό, λεπτό, ξανθό, με μία προσποιητή ευγένεια που μοιάζει σχεδόν αυθαδική, σωστό νυμφίδιο.
- μία πρόσφατη συνεργάτις μου, σαραντα-κάτι, εργένισσα, σώμα απίστευτο (με τις πλαστικές της από 'δώ, τις αφαιρετικές της από 'κεί, τις γλυπτικές της από πέρα κλπ.), πρόσωπο καύλα, στύλ υπέροχο, υφάκι ψιλοαριστροκρατικό και υπεροπτικό που από μόνο του έφτανε για την χειρότερη τιμωρία.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
με τις δικηγορίνες του 4ου ορόφου, πάντα καθαρές, κυριούλες, με τα ταγεράκια και τις γόβες τους...για στρίμωγμα και ρουχουμούχου στο ασανσέρ μέρα μεσημέρι.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
- Φουρνάρισσα στη γειτονιά μου, πενηντάρα, νταρντάνα, ξανθιά, γαλανομάτα, σμιχτοφρύδα. Να την πάρεις πάνω στον πάγκο με τ' αλεύρια.

πασπαλισμενη με ζαχαρη άχνη  και κανελλα...
σαν μπουγατσα θεσσαλονικης........    :2funny:    :2funny:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
με τις δικηγορίνες του 4ου ορόφου, πάντα καθαρές, κυριούλες, με τα ταγεράκια και τις γόβες τους...για στρίμωγμα και ρουχουμούχου στο ασανσέρ μέρα μεσημέρι.

και κατα τα αλλα........

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Μια γιατρός που πηγαίνω να θεωρήσω το βιβλιάριο ασθενείας. Λεπτή, καλοντυμένη, με υπέροχα πόδια και μια υποψία ότι φοράει πολύ καβλωτικά εσώρουχα. Την έχω πασαλείψει επανειλημμένα κάθε φορά που επέστρεφα σπίτι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Η κόρη του περιπτερά στην γειτονια μου που κρατάει το περίπτερο τα πρωινά. Σωστό νυμφίδιο. Επίσης μια ψιλικατζού που δουλευει κοντά στο σπίτι ενός φίλου μου και ένα σωρό milf που βλέπω στο λεωφορείο και στο τρένο...

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
η κορη του σουβλατζη πεδεσ ειναι τριμουνο !!!! 19 με ενα πεταχτο κολαρακι... τρεολο βυζι και  αγγελικο προσωπακι!!!!!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Προσοχη στις ΚΟΡΕΣ των σουβλατζιδων γιατι ο μπαμπας τους μα μαθει κατι μπορει να σας σερβιρει κανενα χαλασμενο διπλοπιτο και να την βγαλετε ολη την νυχτα τουαλετα.............χααχαχαχαχα

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Υπάρχει νομίζω ανάλογο θρεντ, καλό θα ήταν να συγχωνευθούν.

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αμα δειτε την προπατζου μου θα παιζεται κινο ολη μερα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Είχα ερωτευτει κι εγώ την κόρη του σουβλατζή...κι από τα πολλά πιτα γυρο-κεμπαπ-κοτόπουλα..έφτασε η χοληστερινη στο 400!!
άσε που έγινα και σα βόδι...
ευτυχώς έφυγε και γλίτωσα!
Πάντως σήμερα πήγα σ' ένα ρουχαδικο, και είχε μια πωλήτρια ρε σύντροφοι, να αρχίσεις τις  :jerking: μες το δοκιμαστηριο...ίσα που κρατήθηκα και δεν πιτσίλισα τα ντουβάρια  :grin:

Επισκέπτης
γεια σου ρε πιτσιλιστι gushaloo!!!!δε κρατιεσε ρε μπαγασακο!!!!!εισαι αρροστοσ απο καυλα!!!!!!!χεχε!!!!εισαι ορεος ρε καυλιαρετζο!!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
είναι η κατασταση δυσκολη pitsilisti αλλά ξέρω ότι με καταλαβαίνεις!!!
...τωρα που ανοιγει και ο καιρος, κι αρχιζουν οι φουστιτσες, τα τιραντακια, τα πεδιλάκια (μεγάλη αρρώστεια  :cheesy: ) δυσκολευει πολύ η κατασταση...
Όλο το πιτσιλισμα πάει το μυαλό μας.
ʼσε που έχω δίπλα μου μια γειτόνισα 38αρα μαμα, και με κολάζει κι αυτή κάθε που τη βλέπω  :grin:

Επισκέπτης
παντοσ σε κατι καφετεριεσ...πχ...στα φλοκαφε τισ πευκις εχει κατι ξεβρακοκεφαλες στι πορτα ...να βγαλεις εξο το εργαλειο και να αρχεισεις να τισ πιτσιλας ανελειτα!!!μεσα στα φλοκαφε!!!!τοσο καυλιαριες!!!!εχει παι κανεις???θα χασετε το μπυσουλα οταν δειτε το μορο στι πορτα...τα καλοκαιρια εχει διο στιν εισοδο...τορα μονο μια...!!!!αν τις δειτε θα χισετε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom