You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαντασίωση καθημερινής γυναίκας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Γυναίκα πόθος για μένα είναι μια γειτόνισσά μου που είναι νοσοκόμα .
Χυμώδης με έκφυλες χειλάρες και πρόσωπο που κάποια στιγμή στο ασανσέρ θα πάρω ανάποδες και δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.
Βέβαια για να μου την σπάσει είναι παντρεμένη με ένα τύπο ορισμό του ΜΑΛΑΚΑ στην πολυκατοικία .
Τρελοπουτάνες όλες Δεν ξέρετε τι θέλετε
Χυμώδης με έκφυλες χειλάρες και πρόσωπο που κάποια στιγμή στο ασανσέρ θα πάρω ανάποδες και δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.
Βέβαια για να μου την σπάσει είναι παντρεμένη με ένα τύπο ορισμό του ΜΑΛΑΚΑ στην πολυκατοικία .
Τρελοπουτάνες όλες Δεν ξέρετε τι θέλετε
Συνημμένα
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
παιδια ειναι κανονας οι μουναρες παντρευονται μαλακες για να τοον εχουν του χεριου τους.life its simple
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
- Κομμώτρια στη γειτονιά μου. Πανύψηλη, πανέμορφη, στυλάτη, ευγενική, καλωσυνάτη, γοητευτική milf
- Φουρνάρισσα στη γειτονιά μου, πενηντάρα, νταρντάνα, ξανθιά, γαλανομάτα, σμιχτοφρύδα. Να την πάρεις πάνω στον πάγκο με τ' αλεύρια.
- Απλή υπάλληλος σούπερ-μάρκετ στη γειτονιά μου. Αλλοδαπή (άγνωστο από ποια χώρα), τριαντάρα, μέτρια σε ύψος, ωραίο σώμα, μελαχρινή, με μακριά μαλλιάα, με πολύ γλυκό πρόσωπο και χαμόγελο.
- Φαρμακοποιός, όχι ακριβώς στη γειτονιά μου, αλλά κάπου μέσα στη συνοικία. Σαραντάρα, παντρεμένη (μάλλον), πολύ γόησσα, παίζει το μάτι της (όποτε την έχω πετύχει απόβραδα και μόνη στο κατάστημα).
- Σε ένα από τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς μου, η κόρη του ψιλικατζή, ένα εικοσάχρονο, κοντό, λεπτό, ξανθό, με μία προσποιητή ευγένεια που μοιάζει σχεδόν αυθαδική, σωστό νυμφίδιο.
- μία πρόσφατη συνεργάτις μου, σαραντα-κάτι, εργένισσα, σώμα απίστευτο (με τις πλαστικές της από 'δώ, τις αφαιρετικές της από 'κεί, τις γλυπτικές της από πέρα κλπ.), πρόσωπο καύλα, στύλ υπέροχο, υφάκι ψιλοαριστροκρατικό και υπεροπτικό που από μόνο του έφτανε για την χειρότερη τιμωρία.
- Φουρνάρισσα στη γειτονιά μου, πενηντάρα, νταρντάνα, ξανθιά, γαλανομάτα, σμιχτοφρύδα. Να την πάρεις πάνω στον πάγκο με τ' αλεύρια.
- Απλή υπάλληλος σούπερ-μάρκετ στη γειτονιά μου. Αλλοδαπή (άγνωστο από ποια χώρα), τριαντάρα, μέτρια σε ύψος, ωραίο σώμα, μελαχρινή, με μακριά μαλλιάα, με πολύ γλυκό πρόσωπο και χαμόγελο.
- Φαρμακοποιός, όχι ακριβώς στη γειτονιά μου, αλλά κάπου μέσα στη συνοικία. Σαραντάρα, παντρεμένη (μάλλον), πολύ γόησσα, παίζει το μάτι της (όποτε την έχω πετύχει απόβραδα και μόνη στο κατάστημα).
- Σε ένα από τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς μου, η κόρη του ψιλικατζή, ένα εικοσάχρονο, κοντό, λεπτό, ξανθό, με μία προσποιητή ευγένεια που μοιάζει σχεδόν αυθαδική, σωστό νυμφίδιο.
- μία πρόσφατη συνεργάτις μου, σαραντα-κάτι, εργένισσα, σώμα απίστευτο (με τις πλαστικές της από 'δώ, τις αφαιρετικές της από 'κεί, τις γλυπτικές της από πέρα κλπ.), πρόσωπο καύλα, στύλ υπέροχο, υφάκι ψιλοαριστροκρατικό και υπεροπτικό που από μόνο του έφτανε για την χειρότερη τιμωρία.
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
πασπαλισμενη με ζαχαρη άχνη και κανελλα...
σαν μπουγατσα θεσσαλονικης........
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
με τις δικηγορίνες του 4ου ορόφου, πάντα καθαρές, κυριούλες, με τα ταγεράκια και τις γόβες τους...για στρίμωγμα και ρουχουμούχου στο ασανσέρ μέρα μεσημέρι.
και κατα τα αλλα........
και κατα τα αλλα........
ναι, μεταμόρφωσις, κάτι σαν καφκικό σύνδρομο.
Η κόρη του περιπτερά στην γειτονια μου που κρατάει το περίπτερο τα πρωινά. Σωστό νυμφίδιο. Επίσης μια ψιλικατζού που δουλευει κοντά στο σπίτι ενός φίλου μου και ένα σωρό milf που βλέπω στο λεωφορείο και στο τρένο...
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει νομίζω ανάλογο θρεντ, καλό θα ήταν να συγχωνευθούν.
Είχα ερωτευτει κι εγώ την κόρη του σουβλατζή...κι από τα πολλά πιτα γυρο-κεμπαπ-κοτόπουλα..έφτασε η χοληστερινη στο 400!!
άσε που έγινα και σα βόδι...
ευτυχώς έφυγε και γλίτωσα!
Πάντως σήμερα πήγα σ' ένα ρουχαδικο, και είχε μια πωλήτρια ρε σύντροφοι, να αρχίσεις τις μες το δοκιμαστηριο...ίσα που κρατήθηκα και δεν πιτσίλισα τα ντουβάρια
άσε που έγινα και σα βόδι...
ευτυχώς έφυγε και γλίτωσα!
Πάντως σήμερα πήγα σ' ένα ρουχαδικο, και είχε μια πωλήτρια ρε σύντροφοι, να αρχίσεις τις μες το δοκιμαστηριο...ίσα που κρατήθηκα και δεν πιτσίλισα τα ντουβάρια
Επισκέπτης
γεια σου ρε πιτσιλιστι gushaloo!!!!δε κρατιεσε ρε μπαγασακο!!!!!εισαι αρροστοσ απο καυλα!!!!!!!χεχε!!!!εισαι ορεος ρε καυλιαρετζο!!!!!
είναι η κατασταση δυσκολη pitsilisti αλλά ξέρω ότι με καταλαβαίνεις!!!
...τωρα που ανοιγει και ο καιρος, κι αρχιζουν οι φουστιτσες, τα τιραντακια, τα πεδιλάκια (μεγάλη αρρώστεια ) δυσκολευει πολύ η κατασταση...
Όλο το πιτσιλισμα πάει το μυαλό μας.
ʼσε που έχω δίπλα μου μια γειτόνισα 38αρα μαμα, και με κολάζει κι αυτή κάθε που τη βλέπω
...τωρα που ανοιγει και ο καιρος, κι αρχιζουν οι φουστιτσες, τα τιραντακια, τα πεδιλάκια (μεγάλη αρρώστεια ) δυσκολευει πολύ η κατασταση...
Όλο το πιτσιλισμα πάει το μυαλό μας.
ʼσε που έχω δίπλα μου μια γειτόνισα 38αρα μαμα, και με κολάζει κι αυτή κάθε που τη βλέπω
Επισκέπτης
παντοσ σε κατι καφετεριεσ...πχ...στα φλοκαφε τισ πευκις εχει κατι ξεβρακοκεφαλες στι πορτα ...να βγαλεις εξο το εργαλειο και να αρχεισεις να τισ πιτσιλας ανελειτα!!!μεσα στα φλοκαφε!!!!τοσο καυλιαριες!!!!εχει παι κανεις???θα χασετε το μπυσουλα οταν δειτε το μορο στι πορτα...τα καλοκαιρια εχει διο στιν εισοδο...τορα μονο μια...!!!!αν τις δειτε θα χισετε!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις