bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Βαλε το μειλ σου και τον κωδικο
να δεις αν σε εχει κρατησει στην βαση.
Αν δεν σε εχει σημαινει πως εισαι οριστικα
διεγραμμενος.
ευχαριστώ.
Βαλε το μειλ σου και τον κωδικο
να δεις αν σε εχει κρατησει στην βαση.
Αν δεν σε εχει σημαινει πως εισαι οριστικα
διεγραμμενος.
οδηγίες διαγραφής:
δοκιμασε να μπεις με αλλον browser τυπεMαγκες το facebook στον υπολογιστη μου εχει ενα σοβαρο προβλημα!!
Καταρχην αργει να φορτωσει στον υπολογιστη μου (γυρω στο 1 λεπτο)
ενω κατω ενω φορτωνει η σελιδα του fb μου λεει.<<Αποστολη αιτησης>>,και οταν
φορτωσει πληρως παλι στην σελιδα φαινονται ελαχιστα πραγματα τα στοιχεια μου και η
φωτογραφια του προφιλ μου τιποτ'αλλο.ουτε καν το μπλε χρωμα του facebook.
Πηγα σε ενα αλλο υπολογιστη σε ενα internet cafe και μου εμφανιζεται κανονικα
Oλες οι αλλες ιστοσελιδες στο internet επισης στον υπολογιστη μου φορτωνουν κανονικα,
τι να συμβαινει αραγε στο facebook του H/Y μου
Mε ποιο broweser δηλαδη; εχω δοκιμασει το google chrome το mozilla και το internet explorerδοκιμασε να μπεις με αλλον browser τυπε
δυο απλες ισως αποριες για τους πολλους...στην αρχικη σελιδα οταν παω να κανω log in κ μου ζηταει το mail μου ενω παω να το γραψω αμεσως εμφανιζονται εκτος απο το δικο μου κ τα υπολοιπα mails χρηστων που εχουν μπει απο τον υπολογιστη μου...πως θα μπορουσα να τα σβησω κ να μην εμφανιζονται ξανα?επισης θα ηθελα οταν γραφω μια ιστοσελιδα να μη φαινονται οι προηγουμενες ιστοσελιδες που εχω επισκεφτει,με αλλα λογια το ιστορικο...εχω τα windows 7...thanks
δυο απλες ισως αποριες για τους πολλους...στην αρχικη σελιδα οταν παω να κανω log in κ μου ζηταει το mail μου ενω παω να το γραψω αμεσως εμφανιζονται εκτος απο το δικο μου κ τα υπολοιπα mails χρηστων που εχουν μπει απο τον υπολογιστη μου...πως θα μπορουσα να τα σβησω κ να μην εμφανιζονται ξανα?επισης θα ηθελα οταν γραφω μια ιστοσελιδα να μη φαινονται οι προηγουμενες ιστοσελιδες που εχω επισκεφτει,με αλλα λογια το ιστορικο...εχω τα windows 7...thanks
Πηγαινε στα tools, μετα πάτα options, μετά security, saved passwords, και σβήσε όλα τα password εκτός απο το δικό σου
Πηγαινε στα tools, μετα πάτα options, μετά security, saved passwords, και σβήσε όλα τα password εκτός απο το δικό σου
πας στους φιλους. δημιουργεις εκει μια λιστα.Ερωτηση μαγκες..πως γινεται να μην μου ποσταρει στον τοιχο καποιος και ταυτοχρονα να μην βλεπει τι μου ποσταρουν οι αλλοι..?με βαση τις νεες ρυθμισεις δεν γινεται νομιζω.πιο παλια γινοταν.τωρα το ποσταρισμα στο wαll γινεται ειτε απο ολους ειτε απο μενα μονο.επιλεκτικα δεν πρεπει να γινεται...αν ξερει καποιος,ευχαριστω
πας στους φιλους. δημιουργεις εκει μια λιστα.
βαζεις τον ανεπιθυμητο μεσα.
στις ρυθμισεις της λιστας ρυθμιζεις τι θα βλεπει-σχολιαζει ο ανεπιθυμητος.
εξπερ σε βλεπω σιλβα.πας στους φιλους. δημιουργεις εκει μια λιστα.
βαζεις τον ανεπιθυμητο μεσα.
στις ρυθμισεις της λιστας ρυθμιζεις τι θα βλεπει-σχολιαζει ο ανεπιθυμητος.
μπαινεις στο προφιλ του ανεπιθυμητου.εννοεις "διαχειρηση λιστας"?
www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]εξπερ σε βλεπω σιλβα.
μπαινεις στο προφιλ του ανεπιθυμητου.
ακριβως δεξια απο το ονομα του εχει ενα [size=14pt]φιλοι[/size] κλικαρεις εκει σου βγαζει διαφορες επιλογες αναμεσα σε αυτες καπου λεει Νεα λιστα. κλικαρεις σε αυτο και κανεις αυτα που σου ειπα πριν...
www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]
πας ρυθμισεις απορρητου.εχω φτιαξει λιστα silva!απλα αυτο το *συγκεκριμενο που σε ρωταω δεν το βρισκω..(<Ποιοι μπορούν να δημοσιεύουν στον τοίχο σας;>αυτη η ερωτηση εχει μονο "φιλοι"-μονο εγω" ως επιλογη στις ρυθμισεις απορρητου.αυτο ρωταω αν γινεται καπως..εαν αντι για "φιλοι"(δηλαδη ολοι ανεξαρτητα αν ειναι σε λιστα η οχι) εχει καπου αλλου να κανα καμια αφαιρεση 2,3 ατομων που θελω
πας ρυθμισεις απορρητου.
κλικαρεις στο προσαρμοσμενο και κλικαρεις (φωτο ενα)
σου βγαζει το παραθυρακι (φωτο 2) και στο αποκρυψη απο βαζεις το ονομα του ανεπιθυμητου.