αυτο δεν το εχω δοκιμασει,παω να δω.ευχαριστω παντως!
Δυστυχως ουτε αυτο αποτρεπει το ποσταρισμα στον τοιχο μου απο καποιους.το μονο που κανει ειναι να κρυβει αυτα που ανεβαζω(δεν πειραζει πανε για σβησιμο αν ειναι )
αυτο δεν το εχω δοκιμασει,παω να δω.ευχαριστω παντως!
Υπάρχει προγραμματάκι για να βλέπουμε φωτος ρε παίδες;
Κατέβασα ένα, βάζω και καλά user/pass και παπάρια παίζει.
μάλλον έστειλες τα στοιχεία σε κάποιον... αλλά δε στο λέωΤο ξέρω αυτό. Για backdoor hack ψάχνω. Υποτίθεται ότι υπάρχει proggie που κάνει αυτή τη δουλειά... Facebook Profile Viewer ή κάπως έτσι.
Αυτό που δοκίμασα όμως ζητάει user/pass το οποίο κάνει online check και παίρνεις τα @@ σου.
Θα ανοίξω θεματάκι μάλλον.
μήπως το λάπτοπ σου δεν έχει ντριγκιντράγκα φίλε ;)Καλησπερα παιδια,εδω και 2 μερες δεν μπορω να μπω στο FACEBOOK απο το laptop,απο αλλον υπολογιστη μπαινω κανονοκα.
Δοκιμασα εκτος απο τον CHROME και τον INTERNET EXPLORER !!!!!
Σε ολα τα αλλα SITE μπαινω κανονικα
μήπως το λάπτοπ σου δεν έχει ντριγκιντράγκα φίλε ;)
βασικά δεν μου έρχεται κάτι, δοκίμασε να σβήσεις τα cookies
Απο τοτε που εβαλα το AVG ANTIVIRUS,εχω το προβλημα...
ε τότε βγάλτο και βάλε το avira που είναι καλό και freeΑπο τοτε που εβαλα το AVG ANTIVIRUS,εχω το προβλημα...
σβήσε μια φορά τα κούκις ρε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσειςΤο απενεργοποιησα και παλι τιποτα!!!
τα εσβησα αλλα...τιποτασβήσε μια φορά τα κούκις ρε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις
τα εσβησα αλλα...τιποτα
AYTO!!!
Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά: [video]www.facebook.com[/video]
Επιπλέον προτάσεις:
Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα προσωρινά αποθηκευμένο αντίγραφο της σελίδας [video]www.facebook.com[/video]
Αναζήτηση στο Google