Νέα

Facebook: προβλήματα/απορίες κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Το εκανα τωρα σωστο η λαθος δεν ξερω!!Μπαινω με το λογαριασμο της μανας μου καιτο λογαριασμο της κοπελας μου στο προφιλ μου,και μου εμφανιζει το παλιο καλο προφιλ μου χωρις χρονολογιο,οταν μπαινω ομως απο το λογαριασμο μου μου το εμφανιζει κανονικα το χρονολογιο!!Αλλο παλι και τουτο.

εβαλες επιλογη internet explorer 7?

εργαλεια/ ντιφολτ user agent/internet explorer/και μετα επιλεγεις το 7

Επισκέπτης
Το χρονολογιο ξερετε αν θα γινει υποχρεωτικο σε όλους?.......

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Δείτε πως διαγράφεται οριστικά ένας λογαριασμός στο Facebook

Τι να κάνετε για να σβήσετε για πάντα τα στοιχεία σας από την υπηρεσία. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από…
τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.

Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται.

Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση: facebook.com/help/delete_account

Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε.

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

[video]http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/facebook_1641.html[/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom