P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
μπες απο αλλον browser
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ...
Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα
μπες απο αλλον browser
AYTO!!!
Ωχ! Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Google Chrome με τη διεύθυνση Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά: [video]www.facebook.com[/video]
Επιπλέον προτάσεις:
Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα προσωρινά αποθηκευμένο αντίγραφο της σελίδας [video]www.facebook.com[/video]
Αναζήτηση στο Google
Παντος σας ευχαριστω για την προσπαθεια σας....
θα δοκιμασω αυριο...
Παντος
τι να κλασει ο παντος μπροστα στον βυντρινιο τυπε
τελικά μέχρι και οι βαρδινογιάννηδες έφυγαν αυτός...τι να κλασει ο παντος μπροστα στον βυντρινιο τυπε
οι κυβερνησεις πεφτουν ο βυντρα μενει τυπετελικά μέχρι και οι βαρδινογιάννηδες έφυγαν αυτός...
είναι που κάτι βλέπουν όλοι οι προπονητές σ'αυτόν στις προπονήσεις είναι αθλητής λέειοι κυβερνησεις πεφτουν ο βυντρα μενει τυπε
αν παει στο διαολο ο ραλιστας το καλοκαιρι δεν νομιζω να την γλυτωσει ο βυντρα
ας τον βαλουν να κανει 800αρι τυπεείναι που κάτι βλέπουν όλοι οι προπονητές σ'αυτόν στις προπονήσεις είναι αθλητής λέει
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ...
Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα
Τo ξερεις για πεσ μου το ,εχω μοτζιλα!!υγ υπαρχει ενα add on στο μοτζιλα που απλα το κρυβει
Ερωτηση: πως μπορω να σβησω τα μηνυματα μου στο fb μονιμα?
Τo ξερεις για πεσ μου το ,εχω μοτζιλα!!
Θελω το παλιο καλο προφιλ μου :'( :'(
ευχαριστω θα το προσπαθησω.Κατι ειναι κ αυτο!!
κανε ακριβως οτι λεει. κατεβασε το add on user agent βαλτο στον μοτζιλα και μετα δες το βιντεο.τα λεει πολυ αναλυτικά.δεν στο βγαζει ομως απλα το κρυβει.αν μπεις πχ με κρομε θα δεις παλι την μαλακια timeline.
Πας στα μυνηματα μου πανω αριστερα (αναμεσα στα αιτηματα φιλιας και τις ειδοποιησεις)
πατας SEE ALL MESSAGES.Bλεπεις τα μυνηματα σου και τερμα δεξια σε καθε μυνημα εχει ενα Χ που λεει archive
Το πατας και σβηνεις οποιο μυνημα θελεις!!