μιλάμε για μεγάλο έρωτα!
αφου γουσταρει τι να πεις, αβυσσος η ψυχη της γυναικας
δε θα με χαλαγε βεβαια να τις εβλεπα σε χορο σε καμια γωνία
μιλάμε για μεγάλο έρωτα!
αφου γουσταρει τι να πεις, αβυσσος η ψυχη της γυναικας
δε θα με χαλαγε βεβαια να τις εβλεπα σε χορο σε καμια γωνία
Καλα κάποι έχουνε ξεφύγει εδώ !
ναι...θα μας πιάσουν τα κλάματα τώρα...τον κακόμοιρο τον πουρούλη...
Ρε τις καριόλας γίνεται...
Άλλοι πάνε σε στριπ με γκόμενες...
Άλλοι φεύγουν με γκόμενες απ'τα στριπ κ πάνε βόλτες κ χάνουν πτήσεις κ χωρίζουν...
Άλλοι...χαλάνε λεφτά κ δε γαμάνε καν....
Άλλοι...πηγαίνουν τις γκόμενες στο γκόμενο...
Χαμός...
εγώ δεν χαλάω πάνω από 15 ευρώ πια....με έμαθε ο πουρούλης να συμπεριφέρομαι στα κωλάδικα
ναι...κ τα πληρώνεις μόνος σου...τρομάρα σου....
Έμαθα ότι πελάτης σε έξαλλη κατάσταση κυνηγούσε στρίπερ μέσα στο μαγαζί γιατί του απέσπασε μεγάλο ποσό χρημάτων εκτός μαγαζιού.
Ποια ρε φίλε σε pm ?
Για το ποιος είναι έχω καποια ιδέα !
Ρε μάγκες διαβάστε σκηνικό που μου έτυχε πέρσι στο ΚΟΥΚΛΕΣ.Ήταν καθημερινή (νομίζω Πέμπτη) και ήμασταν 5 πελάτες μέσα στο μαγαζί,οπότε ότι μαλακία κι αν έκανε κάποιος φαινόταν πολύ καθαρά.Σε κάποια φάση κατά τις 02:30 σκάει μύτη ένας χοντρός, κοιλαράς γύρω στα 55-60.Με το που μπήκε αμέσως πηγαν στο τραπέζι του 3 γκόμενες ταυτόχρονα(περίεργο μου φάνηκε) αλλά με αυτά που είδα μετά το διακιολόγησα απόλυτα.Ο τύπος λοιπόν είχε μόνιμα στο τραπέζι του 3 γκόμενες τις οποίες καιρνούσε συνεχώς ποτά και κάθε 10 λεπτά περίπου έβαζε τις 2 από αυτές να χορεύουν η μία πάνω στην άλλη(ενώ μιλούσε με την τρίτη),ξέρετε σαν να κάνει χορό στριπτιτζού σε πελάτη,κι αυτός έπαιρνε το μάτι του.Και γαμώ τα σκηνικά πάντως,μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε όλοι παρόμοια...
Πόσο χοντρός - κοιλαράς δηλαδή?
Και γαμώ τα σκηνικά πάντως,μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε όλοι παρόμοια...
Δεν σε πιάνω ρε μεγάλε,εσένα θα σε χαλούσε δηλαδή να έχεις 3 γκόμενες στο τραπέζι σου και να τις βάζεις να χορευούν μεταξύ τους??Εκτός κι αν έχεις στο μυαλό σου κάτι πιο μεγαλειώδες,γιατί εμένα αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κάτι...