Επισκέπτης
Γι αυτό προνόησα και στο ζήτησα απο τώρα ...Αμα δε μου το ζητήσεις όχι... Αμα μου το ζητήσεις όμως, σαν τους καλούς χριστιανούς θα σε βοηθήσω πάραυτα ;) ;)
Γι αυτό προνόησα και στο ζήτησα απο τώρα ...Αμα δε μου το ζητήσεις όχι... Αμα μου το ζητήσεις όμως, σαν τους καλούς χριστιανούς θα σε βοηθήσω πάραυτα ;) ;)
Επειδή εμένα η πνευματική μου κατάσταση είναι μεταξύ γελοιότητας και ΤΙΛΤ. Και επειδή το διάβασα 3 φορές και δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο παμμέγιστος ποιητής... Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να μου το εξηγήσει με γελοίο σκεπτικό παρακαλώ τι κατάλαβε ;Πάντως, αν εξαιρέσουμε κάτι γελοιότητες του τύπου "Δε με ρώτησε κανείς εάν θέλω να έρθω, οπότε δε θα ρωτήσω και κανέναν εάν θέλω να φύγω" που μόνο TILT μπορούν να προκαλέσουν σε οποιονδήποτε σοβαρά σκεπτόμενο και αν παρακάμψουμε τις γενναιότητες και λοιπές τυμπανοκρουσίες, αλλά και τις διαφωνίες που υπάρχουν από κάποιους σύμφωνα με την καθοδήγηση της "πνευματικής ηγεσίας" τους - η θέση "πάντα διαφωνείτε, πάντα χτυπάτε τους" θυμίζει σε κάποιους κάτι; - καλό θα ήταν, όσοι έχουν ανοικτό μυαλό και δεν κρύβονται πίσω από ψευτοανθρωπιστικά επιχειρήματα, να αναλογιστούν το εξής:
Η λύσσα κάποτε ήταν μη αναστρέψιμη και θανατηφόρα. Φαντάζεται κανείς τη στενοχώρια των οικείων του ασθενούς;
Ομοίως και η φυματίωση. Και η χολέρα. Και η σύφιλη.
Ομοίως και τα εγκεφαλικά επεισόδια πριν τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις.
Μήπως αν όλοι τόσους αιώνες ήταν ανθρωπιστές και βοηθούσαν τους αντικειμενικά ανίκανους τότε να αποφασίσουν ασθενείς να "ανακουφιστούν" ήταν καλύτερα;
Γιατί φυσικά η ιατρική θα πήγαινε περίπατο και ο άνθρωπος δεν θα το έπαιζε θεός.
Ενώ τώρα που έμαθε να βελονιάζει...
Εσένα που να χτύπαγες τον κώλο σου κάτω δε θα στο έκοβα με τπτ το καλώδιο...Γι αυτό προνόησα και στο ζήτησα απο τώρα ...
Επειδή εμένα η πνευματική μου κατάσταση είναι μεταξύ γελοιότητας και ΤΙΛΤ. Και επειδή το διάβασα 3 φορές και δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο παμμέγιστος ποιητής... Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να μου το εξηγήσει με γελοίο σκεπτικό παρακαλώ τι κατάλαβε ;
Με συγκινείς ! :'( :'( :'(Εσένα που να χτύπαγες τον κώλο σου κάτω δε θα στο έκοβα με τπτ το καλώδιο...
Και καλά ρε φίλε είναι δυνατόν να μας το περιγράφει με ολόκληρη έκθεση ιδεών;;;;; Η μήπως να ρωτήσω την Πυθεία;.....Μαλλον ενοει οτι αν η ευθανασια εφαρμοζοταν παντα απο παλια η ιατρικη δεν θα ειχε εξελιχθει?
Ε αφού έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα του σήμερα και του χθες μπορούμες πλέον αναπόσπαστοι να αφιερωθούμε στη σχέση μας με τις ρίζες, τα ζωύφια, τα μικρόβια και το χώμα.....Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να ανακαλύψεις σε 2 μέτρα γη.......όση ώρα γράφετε έτυχε κανείς να δει την αποψινή εκπομπή του Χαρδαβέλα; Μίλαγε για το μετά.
Μη σε πάρουν τα ζουμιά..... Θα σου κάνω ηλεκτροσόκ απ το καλώδιο....Με συγκινείς ! :'( :'( :'(
Και καλά ρε φίλε είναι δυνατόν να μας το περιγράφει με ολόκληρη έκθεση ιδεών;;;;; Η μήπως να ρωτήσω την Πυθεία;.....
Μη σε πάρουν τα ζουμιά..... Θα σου κάνω ηλεκτροσόκ απ το καλώδιο....
Μάλλον τα Ελληνικά μου θέλουν βελτίωση.....Και να ηταν λιγο ξεκαθαρες και με μια δομη η εκθεση των ιδεων....Μερικες φορες αναγνωση ηθελε απλα το ποστ του
Μάλλον δεν είδες την εκπομπή γιατί μίλησε για το μετά όπως το περιέγραψαν όσοι γύρισαν. Μεταθανάτιες εμπειρίες. Εν τάχει να σου πω όσοι πέθαναν ξενέρωσαν όταν επέστρεψαν.Ε αφού έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα του σήμερα και του χθες μπορούμες πλέον αναπόσπαστοι να αφιερωθούμε στη σχέση μας με τις ρίζες, τα ζωύφια, τα μικρόβια και το χώμα.....Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να ανακαλύψεις σε 2 μέτρα γη.......
Μάλλον τα Ελληνικά μου θέλουν βελτίωση.....
Γι αυτό σου λέω nongrata ... πήγαινε γρήγορα εκεί ... μπορεί να μην είσαι τόσο ανεπιθύμητος όσο εδώ ...Εν τάχει να σου πω όσοι πέθαναν ξενέρωσαν όταν επέστρεψαν.
Αφού ρε φίλε δεν έμειναν καιρό στο χώμα δεν έκαναν γνωριμίες με τον κάτω κόσμο.......Τους στέρησαν τη χαρά της γνωριμίας... Γι αυτό μετά ξενέρωσαν.....Μάλλον δεν είδες την εκπομπή γιατί μίλησε για το μετά όπως το περιέγραψαν όσοι γύρισαν. Μεταθανάτιες εμπειρίες. Εν τάχει να σου πω όσοι πέθαναν ξενέρωσαν όταν επέστρεψαν.
Θα έρχεσαι να μου φέρνεις τσιγάρα;Γι αυτό σου λέω nongrata ... πήγαινε γρήγορα εκεί ... μπορεί να μην είσαι τόσο ανεπιθύμητος όσο εδώ ...
Στο χώμα πάει το υλικό σώμα. Ξενέρωσαν γιατί όπως εγκατέλειπαν τον κόσμο και το σώμα τους αισθανόντουσαν μία γαλήνη και όρεξη να φύγουν χωρίς να σκέφτοντε τι αφήνουν πίσω και μετά η απότομη επιστροφή.Αφού ρε φίλε δεν έμειναν καιρό στο χώμα δεν έκαναν γνωριμίες με τον κάτω κόσμο.......Τους στέρησαν τη χαρά της γνωριμίας... Γι αυτό μετά ξενέρωσαν.....