Νέα

Ευθανασία..λύτρωση ή έγκλημα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της ευθανασίας ;

• Υπέρ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν έχω άποψη

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Παραδείγματα οι αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας....Οι στο '' παρά πέντε '' αυτόχειρες με το πέρας...μονολογούν πολλές φορές ''Τι μαλακία πήγα να κάνω????? ''

Φιλλερ,

Αυτοί που ΔΕΝ απέτυχαν όμως (π.χ. Σφηνιάς, για να πω τον πρώτο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό), ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το πουν ποτέ όμως ε? ΠΟΤΕ λέω!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φρέντυ,
Σε αρίθμησα για να σε προλάβω:

1) Φιλε stype καταρχην δεν προσπαθω να επιβαλλω σε κανενα καμμια γνωμη,ουτε και φασκω και ανιτφασκω (αληθεια πως σου ηρθε αυτο?)...

2)...γιατι βλεπω τοσους ανθρωπους εδω μεσα να μιλουν τοσο ανετα για την ευθανασια...

3)...το χρημα κινει τον κοσμο και οχι η ηθικη

4)...θελουν τα νοσοκομεια να αδειασουν θεσεις για αλλους ασθενεις με περισσοτερες ελπιδες για ζωη

5)...Εδω υπαρχει μια λογικη,αλλα και παλι οφειλε το συστημα υγειας μας να εχει επαρκεια θεσεων και ειδικες ξεχωριστες πτερυγες για τους βαρεως πασχοντες...

6)...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ που η συντριπτικη πλειοψηφια ταχθηκε υπερ της ευθανασιας με τοση ευκολια...

7)...μιλαμε για ατομα νοημοντα που προσωπικα εγω εχω εκτιμησει ασχετα που ερχομαι σε αντιπαραθεσεις μαζι τους...

8)...Κλεινοντας θα αναφερω αλλη μια φορα μια παρομοιωση:Αν ενα κερι το δεις να τρεμοσβηνει,ποιος εισαι εσυ που θα πας να του αποτελειωσεις τη φλογα πριν το κανει ο ανεμος απο μονος του?...

1) Ναι ρε Stype, πως σου ήρθε αυτό? Έχεις καμιά ένδειξη?

2) Ενώ θα έπρεπε να μιλάνε κάπως... πιο "σφιγμένοι" (όχι με τόση άνεση)

3) Όταν εγώ σου λέω για πουρμπουάρ όμως, εξανίστασαι! Και μου λες πως το γάλα είναι υπηρεσίες!

4) Θέλουν να αδειάσουν για να μπουν νέοι που θα δώσαουν κι άλλο πουρμπουάρ (φακελλάκι το λένε οι γιατροί).

5) Θα πλήρωνες ευχαρίστως εσύ το πουρμπουάρ των βαρέως πασχόντων, Φρέντυ, μια που εκ των πραγμάτων αυτοί δεν είναι σε θέση να κουνήσουν το χέρι τους?

6) Έχεις ΔΡΟΜΟ ακόμα μπροστά σου στην κατεύθυνση της απογοήτεψης... Trust me.

7) Ελπίζω να συγκαταλέγομαι και εγώ σε αυτούς.

8) Κλείνοντας, ποιός λογοτέχνης κρύβεται μέσα σου ρε Κρούγκερ? Ο Ελύτης? Ο Καβάφης? Ο Παπαδιαμάντης? ο Καρυωτάκης? Ο Ρίτσος? Ο Μπεν Γκουριόν? Ο Καζαντζάκης? Ο James Bond? Ο Όσκαρ Ουάϊλντ? Ο Γιούρι Γκαγκάριν?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Η ψήφος μου εμένα συναγωνιστές είναι υπέρ. Εμείς σκεφτόμαστε λίγο περίεργα για τον άνθρωπο που είναι σε άσχημη κατάσταση. Από τη μία δε θέλουμε να το παίξουμε Θεοί και να αφαιρέσουμε εμείς τη ζωή του. Από την άλλη είμαστε λίγο εγωιστές διότι σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε (ειδικά εάν είναι πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο) μετά που θα μας λύπει κλπ. Επίσης υπάρχει πάντα η ελπίδα που προέρχεται από το γεγονός ότι έχουμε ακούσει για θαύματα. Σημαντικό ρόλο παίζει και η αβεβαιότητα για το μετά. Υπάρχουν καταγεγραμμένες ιστορίες από άτομα που γύρισαν και τελικά το μετά δεν είναι και τόσο άσχημο. Σε κάθε περίπτωση πάντως η άποψή μου είναι πως πρέπει να διευκολύνεται ο άνθρωπος που υποφέρει εάν μιλάμε για μη αναστρέψιμη κατάσταση.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φιλλερ,

Αυτοί που ΔΕΝ απέτυχαν όμως (π.χ. Σφηνιάς, για να πω τον πρώτο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό), ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το πουν ποτέ όμως ε? ΠΟΤΕ λέω!
Stavros...Ειδική περίπτωση σου ήρθε πρώτο πρώτο στο μυαλό...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
κατα!
πως γινεται να μη σεβομαστε την ζωη οποια και αν ειναι αυτη? αφου αυτη μονο γνωριζουμε? πως ειναι δυνατον να γνωριζουμε οτι αυτος που βασανιζεται θα "ησυχασει"? οταν θα ξερουμε πως ειναι τι αισθηση που πως γιατι αν ξανα ερωτηματικα του θανατου , τοτε ισως μπορεσουμε να εχουμε αποψη περι ευθανασιας.
Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ . Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.το "αγνωστο" ποναει περισσοτερο
μηπως ο αςς ειναι ο χαρδαβελας του σαιτ?
παντως μπραβο ! καλο πολυ καλο θεμα ανοιξε

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Σε αυτο το thread κολλαει το ανεκδοτο με το"ευτυχως δεν πάθαμε και τίποτα"

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Stavros...Ειδική περίπτωση σου ήρθε πρώτο πρώτο στο μυαλό...

Filler.
Δεν είναι "ειδική" περίπτωση. Είναι ένας που αυτοκτήνησε (και δεν επέζησε). Υπάρχουν κι άλλοι.

Μάλλον όμως δεν κατάλαβες σε τι σου απάντησα.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Filler.
Δεν είναι "ειδική" περίπτωση. Είναι ένας που αυτοκτήνησε (και δεν επέζησε). Υπάρχουν κι άλλοι.

Μάλλον όμως δεν κατάλαβες σε τι σου απάντησα.
stavros

Κατάλαβα...αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι πόσοι απο αυτούς '' που δεν επέζησαν '' είχαν σχέση με μια τέτοιου μεγέθους τραγωδία...

Αυτο και μονο τον κάνει σχεδον '' μοναδική'' περίπτωση..

μάλλον όμως κατάλαβες τι σου έλεγα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κατα!
πως γινεται να μη σεβομαστε την ζωη οποια και αν ειναι αυτη? αφου αυτη μονο γνωριζουμε? πως ειναι δυνατον να γνωριζουμε οτι αυτος που βασανιζεται θα "ησυχασει"? οταν θα ξερουμε πως ειναι τι αισθηση που πως γιατι αν ξανα ερωτηματικα του θανατου , τοτε ισως μπορεσουμε να εχουμε αποψη περι ευθανασιας.
Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ . Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.το "αγνωστο" ποναει περισσοτερο

συμφωνω με το "κατα",αλλα καπου τα εχεις μπερδεψει τα λογια σου φιλτατε...δεν ειναι θεμα αγνωστου και οτι ποναει περισσοτερο οπως χαρακτηριστικα λες......απλα η ζωή γενναται και χανεται υπο την ανωθεν εποπτεια,αρωγη σε συνδυασμο με την "εδω" ελευθερια των νομων της φυσης.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
stavros

Κατάλαβα...αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι πόσοι απο αυτούς '' που δεν επέζησαν '' είχαν σχέση με μια τέτοιου μεγέθους τραγωδία...

Αυτο και μονο τον κάνει σχεδον '' μοναδική'' περίπτωση..

μάλλον όμως κατάλαβες τι σου έλεγα...

Όχι, επιμένω ότι δεν κατάλαβες, ιδίως μετά απο αυτό το post σου.

Το μέγεθος της τραγωδίας δε μπορεί να το κρίνει κανένας "απ' έξω". Για κάποιον τραγωδία είναι ότι έχασε ξένα λεφτά, για άλλον ότι έχασε το παιδί του, για άλλον ότι ψόφησε ο σκύλος του.

Το τι γίνεται μέσα στο συναίσθημα του καθενός, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (και δεν πρέπει) να εμπίπτει σε εξέταση "αντικειμενικής" κρίσης. Γιατί απλούστατα, δεν υπάρχει τέτοια.

Γι αυτό άλλωστε είχα γράψει και για τους τρελλούς του Δαφνιού... (και θυμήσου και το έργο "Η φωλιά του κούκου", με το Νίκολσον, αν το έχει δει).

"Μοναδικές" είναι όλες οι περιπτώσεις. Του καθ' ενός ξεχωριστά.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φρέντυ,
Σε αρίθμησα για να σε προλάβω:

1) Ναι ρε Stype, πως σου ήρθε αυτό? Έχεις καμιά ένδειξη?

2) Ενώ θα έπρεπε να μιλάνε κάπως... πιο "σφιγμένοι" (όχι με τόση άνεση)

3) Όταν εγώ σου λέω για πουρμπουάρ όμως, εξανίστασαι! Και μου λες πως το γάλα είναι υπηρεσίες!

4) Θέλουν να αδειάσουν για να μπουν νέοι που θα δώσαουν κι άλλο πουρμπουάρ (φακελλάκι το λένε οι γιατροί).

5) Θα πλήρωνες ευχαρίστως εσύ το πουρμπουάρ των βαρέως πασχόντων, Φρέντυ, μια που εκ των πραγμάτων αυτοί δεν είναι σε θέση να κουνήσουν το χέρι τους?

6) Έχεις ΔΡΟΜΟ ακόμα μπροστά σου στην κατεύθυνση της απογοήτεψης... Trust me.

7) Ελπίζω να συγκαταλέγομαι και εγώ σε αυτούς.

8) Κλείνοντας, ποιός λογοτέχνης κρύβεται μέσα σου ρε Κρούγκερ? Ο Ελύτης? Ο Καβάφης? Ο Παπαδιαμάντης? ο Καρυωτάκης? Ο Ρίτσος? Ο Μπεν Γκουριόν? Ο Καζαντζάκης? Ο James Bond? Ο Όσκαρ Ουάϊλντ? Ο Γιούρι Γκαγκάριν?
Απαντω στα εξης:2)Τοσο σφιξιμο κανει κακο στην υγεια αγορινα μου...ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΡΤΟ...ΧΑΛΑΡΑ....

3)Τον κινει το γαμημενο...οντως...γι αυτο και για ενα πουρμπουαρ τοσος διαλογος.... :grin:...α,και να πινεις ολο σου το γαλα...γιατι προσφρει στην αναπτυξη.... :2funny:...προσφερεις ετσι υπηρεσια και προς τον εαυτο  σου...

4)Αυτο με τα φακελακια παλι...οι γιατροι ειναι χειροτεροι κι απο πουτανες...

5)Θα το εκανα ρε φιλε...εικρινα...ακομη κι αν το ποδι τους ειναι αυτο που δε μπορει να κουνηθει...εσυ παρεπιπτοντως που εισαι φανατικα υπερ του πουρμπουαιρ θα το εκανες? :think:

6)Εσενα περιμενα να μου δειξεις το δρομο...

7)Αν και εχεις αρχισει να με κουραζεις,ωστοσο συγκαταλεγεσαι...τιποτα προσωπικο και φυσικα να ξερεις πως ακομη κι αν φαινομενικα ειμαι ανενδοτος,μη νομιζεις οτι δεν κοιταω κι απ την δικη σου οπτικη τα πραγματα,μην πιστεψεις οτι απορριπτω εντελως τις ιδεες σου...απλα πιστευω πως για να βγαλεις το καλυτερο που εχει να σου πει ο αλλος σε καποιο θεμα πρεπει μερικες φορες να τον κοντραρεις και λιγο... ;)

8)Ο Γιουρι Γκαγκαριν... :uglystupid:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Όχι, επιμένω ότι δεν κατάλαβες, ιδίως μετά απο αυτό το post σου.

Το μέγεθος της τραγωδίας δε μπορεί να το κρίνει κανένας "απ' έξω". Για κάποιον τραγωδία είναι ότι έχασε ξένα λεφτά, για άλλον ότι έχασε το παιδί του, για άλλον ότι ψόφησε ο σκύλος του.

Το τι γίνεται μέσα στο συναίσθημα του καθενός, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (και δεν πρέπει) να εμπίπτει σε εξέταση "αντικειμενικής" κρίσης. Γιατί απλούστατα, δεν υπάρχει τέτοια.

Γι αυτό άλλωστε είχα γράψει και για τους τρελλούς του Δαφνιού... (και θυμήσου και το έργο "Η φωλιά του κούκου", με το Νίκολσον, αν το έχει δει).

"Μοναδικές" είναι όλες οι περιπτώσεις. Του καθ' ενός ξεχωριστά.
Οπως λεει και ενα φίλος μου απο το Brooklyn ....Whatever..  :grin:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγω παντως θα γινω υπερ,οταν θα ερθει καποιος απο αυτους που λυτρωθηκαν απο τη ταλαιπωρια της ζωης και μου πει οτι τωρα περναει καλυτερα.
Προς το παρον ειμαι κατα.

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε stype καταρχην δεν προσπαθω να επιβαλλω σε κανενα καμμια γνωμη,ουτε και φασκω και ανιτφασκω(αληθεια πως σου ηρθε αυτο?Εχεις πει εσυ ποτε, 'μακαρι να πεθανω αποτομα η στον υπνο μου?'σορυ αλλα αυτα ειναι μαλακιες και λογια δειλιας για μενα και φυσικα ΟΥΔΕΠΟΤΕ εχω πει ετσι...)ΕΧΩ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...απλα σε αυτα που γραφω εχω μια εμφανη συναισθηματικη φορτιση γιατι βλεπω τοσους ανθρωπους εδω μεσα να μιλουν τοσο ανετα για την ευθανασια...που καποια ομαδα γιατρων στον πλανητη την επιδοκιμαζει μονο και μονο για να 'αποσυμφοριθουν'τα εξοδα της κλινικης τους και των ασφαλιστικων εταιριων...το χρημα κινει τον κοσμο και οχι η ηθικη...θελουν τα νοσοκομεια να αδειασουν θεσεις για αλλους ασθενεις με περισσοτερες ελπιδες για ζωη?Εδω υπαρχει μια λογικη,αλλα και παλι οφειλε το συστημα υγειας μας να εχει επαρκεια θεσεων και ειδικες ξεχωριστες πτερυγες για τους βαρεως πασχοντες...οπως πολυ σωστα παρατηρεις υπαρχουν περιπτωσεις που επανεκαμψαν και πιστεψε με ΕΙΧΑΝ τα 'συμπτωματα'που αναφερεις(με αρκετη ασαφεια κι εδω κανεις το λαθος γιατι γιατρος δεν εισαι για να τα καθορισεις...υπαρχουν και...'συμπτωματα' που καταδικαζουν?Μια καλυτερη τοποθετηση θα ηταν να πεις 'αρνητικα'προγνωστικα σημεια...)...Για τη θρησκεια το ξερω πως καταδικαζει την ευθανασια και καλα κανει,αλλα διαβασε ξανα αυτο που εγραψα...εχει 'αλαφρυνει 'την ιδεα το θανατου τοσο πολυ με τις θεωρησεις περι παραδεισου,που οταν καποιος υποφερει,αυτοματως καταδικαζει τη ζωη του ελπιζοντας σε 'γαληνεψη'της ψυχης του...Επισης πως ξερεις πως δε γνωριζω τον αγωνα και τη μαχη που δινουν οι συγγενεις των ασθενων?...Πως απορριπτεις ιδεες και τοποθετησεις σα να παιζεις στοιχημα?...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ που η συντριπτικη πλειοψηφια ταχθηκε υπερ της ευθανασιας με τοση ευκολια...και μιλαμε για ατομα νοημοντα που προσωπικα εγω εχω εκτιμησει ασχετα που ερχομαι σε αντιπαραθεσεις μαζι τους...ΚΡΙΜΑ ειλικρινα....τοσο πολυ αδιαπραγματευτοι ολοι σας η σχεδον ολοι?Θα ξαναρωτησω και παλι:Αν ησασταν εσεις στη θεση αυτου που καλειται να 'παψει'μια ζωη η και στη θεση του μελλοθανατου...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ τοτε θα ησασταν τοσο ΜΑΓΚΕΣ να ζητατε το τελος της με βαση τα κριτηρια σας 'αναξιας' ζωης?Θα νοιωθατε ωραια αν τερματιζατε τη ζωη καποιου?Η θα ειχατε τυψεις?Μακαρι να μη βρεθει ποτε κανεις μας σε θεση να απαντησει...Κλεινοντας θα αναφερω αλλη μια φορα μια παρομοιωση:Αν ενα κερι το δεις να τρεμοσβηνει,ποιος εισαι εσυ που θα πας να του αποτελειωσεις τη φλογα πριν το κανει ο ανεμος απο μονος του?...   
Φιλε freddie, αν θαρραλεος ειναι αυτος που προτιμαει να υποφερει περιμενοντας το τελος τοτε καλυτερα να ειμαι δειλος αφου προτιμω να πεθανω ορθιος.Δεχομαι την συναισθηματικη φορτιση που λες ποσο μαλλον να εχεις χασει μεσα σε ενα χρονο δυο πολυ αγαπητα και κοντινα προσωπα.Εκει να δεις συναισθηματικη φορτιση οταν μαλιστα και στις δυο περιπτωσεις εχεις την ιδιοτητα του θεατρανθρωπου.Δεν παιζω στοιχημα ποσο μαλλον με τον πονο των αλλων.Απλα παροτι ειμαι διαλακτικος οταν θεωρω οτι αφηνονται υπονοουμενα γινομαι απολυτος.Η ουσια ειναι πως το θεμα ειναι πολυ λεπτο και μην απογοητευεσαι γιατι ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αποψεις επι του θεματος.Ακομη θεωρω οτι καπου εχουμε μπερδεψει το θεμα.Αλλιως ειναι να σου ζηταει καποιος να του παρεχεις την ΄΄λυτρωση΄΄ , αλλιως να παρεις την αποφαση γιαυτον και αλλιως να την ζητας εσυ απο καποιον.Η ουσια βεβαια ειναι η ιδια το σκηνικο αλλαζει...............

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ θα ήθελα να διατυπώσω μια απορία μου σχετικά με την άποψη ότι η ευθανασία δεν πρέπει να επιτραπεί σε κάποιον που το επιθυμεί, ειδικά όταν εκείνος υποφέρει.
Σε ποιον ανήκει η δική μου ζωή για να μου πει τι θα την κάνω;
Θέλω να πω, για ποιους λόγους κάποιος να μου απαγορεύσει να τελειώσω τη ζωή μου αν αυτή είναι η απόφασή μου; :idiot: :idiot: :huh: :huh:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ θα ήθελα να διατυπώσω μια απορία μου σχετικά με την άποψη ότι η ευθανασία δεν πρέπει να επιτραπεί σε κάποιον που το επιθυμεί, ειδικά όταν εκείνος υποφέρει.
Σε ποιον ανήκει η δική μου ζωή για να μου πει τι θα την κάνω;
Θέλω να πω, για ποιους λόγους κάποιος να μου απαγορεύσει να τελειώσω τη ζωή μου αν αυτή είναι η απόφασή μου; :idiot: :idiot: :huh: :huh:

Συμφωνώ απόλυτα...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ψάχνω πολλά χρόνια να βρω απάντηση αλλά δεν μπορώ με βάση τη λογική...

Δηλαδή ΟΚ. Τα σπίτια μας ή τα αυτοκίνητά μας ή γενικότερα τις περιουσίες μας, λέμε ότι είναι δικές μας αλλά αν δεν πληρώσουμε το κράτος κάποια στιγμή αυτές θα κατασχεθούν.
Για τις ζωές μας; Πάλι κουμάντο κάνει το κράτος, η εκκλησία, ο Θεός ή ο Βούδας;
Και ΟΚ. Γιατί τότε πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι καθημερινά από ολιγωρία/αδιαφορία/κακές υπηρεσίες και δε συμμαζεύεται; Εκεί; Δεν έχει να πει κανείς τίποτα;

Επισκέπτης
Εγω ειμαι παντως υπερ της επιλογης για ευθανασια.Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να επιβαλει σε καποιον με τι συνθηκες θα ζησει την ζωη του.Αν καποιος πραγματικα υποφερει απο μια ασθενεια και θελει να βαλει ενα τελος απο το να ζει μεσα στην δυστυχια ,τον πονο κτλ και δεν μπορει επειδη δεν του το επιτρεπουν τοτε θεωρω οτι τον καταδικαζουν και δεν διαφερει και πολυ απο ενα εγκλημα το να καταδικαζεις εναν ανθρωπο να ζει τα υπολοιπα χρονια της ζωης του μεσα στον πονο αφαιρωντας του καθε διεξοδο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom