Φρέντυ,
Σε αρίθμησα για να σε προλάβω:
1) Φιλε stype καταρχην δεν προσπαθω να επιβαλλω σε κανενα καμμια γνωμη,ουτε και φασκω και ανιτφασκω (αληθεια πως σου ηρθε αυτο?)...
2)...γιατι βλεπω τοσους ανθρωπους εδω μεσα να μιλουν τοσο ανετα για την ευθανασια...
3)...το χρημα κινει τον κοσμο και οχι η ηθικη
4)...θελουν τα νοσοκομεια να αδειασουν θεσεις για αλλους ασθενεις με περισσοτερες ελπιδες για ζωη
5)...Εδω υπαρχει μια λογικη,αλλα και παλι οφειλε το συστημα υγειας μας να εχει επαρκεια θεσεων και ειδικες ξεχωριστες πτερυγες για τους βαρεως πασχοντες...
6)...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ που η συντριπτικη πλειοψηφια ταχθηκε υπερ της ευθανασιας με τοση ευκολια...
7)...μιλαμε για ατομα νοημοντα που προσωπικα εγω εχω εκτιμησει ασχετα που ερχομαι σε αντιπαραθεσεις μαζι τους...
8)...Κλεινοντας θα αναφερω αλλη μια φορα μια παρομοιωση:Αν ενα κερι το δεις να τρεμοσβηνει,ποιος εισαι εσυ που θα πας να του αποτελειωσεις τη φλογα πριν το κανει ο ανεμος απο μονος του?...
1) Ναι ρε Stype, πως σου ήρθε αυτό? Έχεις καμιά ένδειξη?
2) Ενώ θα έπρεπε να μιλάνε κάπως... πιο "σφιγμένοι" (όχι με τόση άνεση)
3) Όταν εγώ σου λέω για πουρμπουάρ όμως, εξανίστασαι! Και μου λες πως το γάλα είναι υπηρεσίες!
4) Θέλουν να αδειάσουν για να μπουν νέοι που θα δώσαουν κι άλλο πουρμπουάρ (φακελλάκι το λένε οι γιατροί).
5) Θα πλήρωνες ευχαρίστως εσύ το πουρμπουάρ των βαρέως πασχόντων, Φρέντυ, μια που εκ των πραγμάτων αυτοί δεν είναι σε θέση να κουνήσουν το χέρι τους?
6) Έχεις ΔΡΟΜΟ ακόμα μπροστά σου στην κατεύθυνση της απογοήτεψης... Trust me.
7) Ελπίζω να συγκαταλέγομαι και εγώ σε αυτούς.
8) Κλείνοντας, ποιός λογοτέχνης κρύβεται μέσα σου ρε Κρούγκερ? Ο Ελύτης? Ο Καβάφης? Ο Παπαδιαμάντης? ο Καρυωτάκης? Ο Ρίτσος? Ο Μπεν Γκουριόν? Ο Καζαντζάκης? Ο James Bond? Ο Όσκαρ Ουάϊλντ? Ο Γιούρι Γκαγκάριν?