Νέα

Ευθανασία..λύτρωση ή έγκλημα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της ευθανασίας ;

• Υπέρ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν έχω άποψη

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Εχεις κάποια δίκια αν και διαφωνώ σε πολλά.... Οσο για τον ασπρούλη, ακριβώς επειδή είναι πολύ μικρός παίζει με τη φλόγα και χωρίς πυρίμαχη στολή θα του μείνουν εγκαύματα που θα τα θυμάται και αυτός σε όλη του τη ζωή, αλλά και οι άλλοι θα τον παίρνουν γραμμή από χιλιόμετρο και μόνο απ τα σημάδια......
Μεγαλώνοντας και ξεπερνώντας τα 35 έχω διαπιστώσει ότι οι γονείς μου εν γένει αν και με αγαπούσαν παθολογικά, η αγάπη αυτή πολλές φορές μου έκανε τεράστιο κακό, είτε λόγω υπερπροστατευτικότητας, είτε λόγω αδυναμίας, είτε λόγω λάθος επιλογών. ΑΥΤΌ λοιπόν που κατάλαβα είναι ότι το παιδί σου δεν είναι ούτε προέκταση του εαυτού σου, ούτε η χρονική παράταση πραγματοποίησης των δικών σου ανεκπλήρωτων ονείρων, ούτε βεβαίως και η υπέρβαση των προσωπικών σου κόμπλεξ..... Είναι ένας ξεχωριστός οργανισμός, την ανάπτυξη του οποίου όσο πιο αντικειμενικά αντιμετωπίσεις τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να γίνει, μαλακισμένο, κομπλεξικό, φασίστας, κουκουλοφόρος, πρεζάκιας, κωλομπαράς και άλλα πολλά......
Βλέποντας βεβαίως την κοινωνία γύρω μου, διαπιστώνω ότι τις περισσότερες φορές τα παιδιά απλά μεταφέρουν στην επόμενη γενιά τη μαλακία που δέρνει τους γονείς τους. Αυτός είναι ο κοινός τόπος.

περσονα σε αυτο που λες δεν εχεις κ αδικο για τα σημαδια...αυτο οτι θα τον περνουν γραμμη κ μονο απο τα σημαδια ειναι απολυτα σωστο κ εχεις δικιο αλλα η αποψη η δικια μου ειναι οτι με τετοιες γυναικες πονηρευεσαι αρκετα τουλαχιστον καλυετερα να πληγωθει τωρα,θα τον παει αρκετα πισω αυτες οι ιστοριες αλλα μετα θα βγει πολυ δυνατος....καλυτερα να ειναι πονηρεμενος αρκετα παρα να την περνει την ζωη στο φλου κ να του βγουν μετα τα πραγματα τουμπα χωρις να τα περιμενει...σιγουρα με τετοιες γυναικες αποκτας κ τα δικα τους κομπλεξ κ τα δικα τους απωθημενα συχενεσαι τις γυναικες μεταγενεστερα τις θεωρεις ολες πουτανες κατι το οποιο δεν ισχυει απωμονωνεσαι απο τον κοσμο κ μαθαινεις να ζεις οπως ο υποκοσμος κ αυτο το λεω γι αυτες τις ηλικιες γιατι πιο μεγαλος δυσκολα πεφτεις σε τετοιες παγιδες να ακολουθησεις τον δρομο της....

τωρα οσο αναφορα τους γονεις θα σου πω οτι κ εμενα οι γονεις μου επειδη ειμαι μοναχοπαιδι μου ειχαν υπερβολικη αγαπη με στειλαν σε ιδιωτικα σχολεια μου επερναν τους καλυτερους φροντηστηριατζηδες μου αγοραζαν βοηθηματα οποτε μου καυλωνε ετσι με αποτελεσμα να περασω σε μια καλη σχολη αλλα απο την αλλη γνωριζοντας οτι εαν δεν ειχα αυτες τις δυνατοτητες μπορει κ να μην εκανα τιποτα απολυτως κ να ειμαι ενας καθυστερημενος που να ασχολειται ολη μερα με το φαγητο χωρις γενικοτερες ανυσηχιες....κ μενα με υπεραγαπσουνε κ με ειχαν ολη μερα στις αγαπες με αποτελεσμα να γινω σπιτογατος....ειχα κ εγω μια περιοδο που εβγαινα καθε μερα βραδυ κ το αποτελεσμα ηταν παραλιγο να βρεθω στον αλλο κοσμο με ενα τρακαρισμα που ειχα...κ τι θελω να πω με αυτο...το ελλατωμα που εσυ θεωρεις η υπεραγαπη που εμενα με εκανε σπιτογατο εγω πλεον το θεωρω προτερημα γιατι εχω την ψυχικη μου ηρεμια κ οποτε μου την καυλωσει βγαινω

Επισκέπτης
η ευθανασια ειναι ενα απο τα πολλα ζητηματα που αποδεικνυουν οτι ο ανθρωπινος''πολιτισμος''εχει ακομη πολλη δουλεια.βλεπουμε περιπτωσεις οπου θεωρειται μη ηθικο και βαρβαρο να τερματισεις τη ζωη ενος ανθρωπου που το επιζητα για ευνοητους λογους ενω παραλληλα βιαστες παιδιων αθωωνονται η μενουν φυλακη για κανα χρονο και μετα παλι τα ιδια.

Επισκέπτης
κ για να σε προλαβω  περσονα καταλαβα τι εννοεις με τα κομπλεξ αλλα απαντησα με αλλη βαση δεδομενων:grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειχα κ εγω μια περιοδο που εβγαινα καθε μερα βραδυ κ το αποτελεσμα ηταν παραλιγο να βρεθω στον αλλο κοσμο με ενα τρακαρισμα που ειχα...κ τι θελω να πω με αυτο...το ελλατωμα που εσυ θεωρεις η υπεραγαπη που εμενα με εκανε σπιτογατο εγω πλεον το θεωρω προτερημα γιατι εχω την ψυχικη μου ηρεμια κ οποτε μου την καυλωσει βγαινω
Πρώτον έχεις το γονιδιακό υπόβαθρο και δεύτερον πήρες τα μαθήματά σου... Υπάρχουν πολλοί που χάνουν τον έλεγχο και δεν σοβαρεύουν/συνειδητοποιούν ορισμένα πράγματα όπως εσύ.... Επίσης κακός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν θα πρέπει να λες δόξα τω θεώ γλίτωσα τα χειρότερα, αλλά πώς την επόμενη φορά θα γλιτώσεις και το "Δοξα τω Θεώ" ;) ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η ευθανασια ειναι ενα απο τα πολλα ζητηματα που αποδεικνυουν οτι ο ανθρωπινος''πολιτισμος''εχει ακομη πολλη δουλεια.βλεπουμε περιπτωσεις οπου θεωρειται μη ηθικο και βαρβαρο να τερματισεις τη ζωη ενος ανθρωπου που το επιζητα για ευνοητους λογους ενω παραλληλα βιαστες παιδιων αθωωνονται η μενουν φυλακη για κανα χρονο και μετα παλι τα ιδια.
και άλλο ένα που συμφωνούμε.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα με συγχωρήσετε για λίγο τώρα θα μεταφερθώ στα θρεντ κωλομπάρων όπου ο φίλος μου ο Βασος μάλλον εχει αρχίσει το εκατοστό δεύτερο διδακτορικό..... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σύμπτωσις...

Κάνω copy από το in.gr τα αποτελέσματα της αντίστοιχης ψηφοφορίας του και αυτό επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρον ότι τα ποσοστά είναι αρκετά κοντά με εκείνα της παρούσας ψηφοφορίας χαχα

IN ψηφίστε
Είστε υπέρ ή κατά της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας (ευθανασίας), σε περιπτώσεις ανίατων και επώδυνων ασθενειών;

Υπέρ 3001 - 78,4%
Κατά 581 - 15,18%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 246 - 6,43%
Σύνολο: 3828

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ιταλία: Απόφαση υπέρ της ευθανασίας μιας γυναίκας

Το πράσινο φως για την ευθανασία μιας γυναίκας, που βρίσκεται σε κώμα περισσότερα από 16 χρόνια, έδωσε η ιταλική δικαιοσύνη, επιτρέποντας τη διακοπή της σίτισης της.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, το Εφετείο του Μιλάνου επέτρεψε στον πατέρα της Ελουάνα Ενγκλάρο να διακόψει την αναγκαστική σίτιση η οποία διατηρεί στη ζωή την κόρη του από τις 18 Ιανουαρίου 1992, όταν έπεσε θύμα τροχαίου. Το κώμα χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμο.

Ο πατέρας της Ελουάνα Ενγκλάρο διεκδικούσε από το 1999 το δικαίωμα της ευθανασίας για την κόρη του, η οποία δεν έχει συνέλθει ποτέ από το κώμα.

cosmo.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom