ασπρουλη αυτο που σου λεει πραγματικα ειναι πολυ σημαντικο καθως οι μονοι που θα σου συμπαρασταθουν σε οτι προβλημα σοβαρο κ μη ειναι ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...οι φιλοι κατα βασειν ειναι μονο για χαβαλε κ για την παρτι τους οχι οτι δεν υπαρχουν κ καλα παιδια.....αλλα γενικα περσονα το λεω για σενα οι ανθρωποι αλλαζουν αποψεις οσο μεγαλωνουν η ηλικια που ειναι ο ασπρουλης ειναι ηλικια που πλαθεται ακομα επομενως αυτα που λεει τωρα δεν ειναι αποψεις απο βιωματα αλλα αποψεις με βαση αυτο που θα ηθελε να ειναι επομενως οτι κ να του εξηγησει ο καθενας κ για αυτο το θεμα κ για το οποιοδηποτε εαν δεν το ζησει αυτο αλλα κ γενικοτερα δεν προκειται να καταλαβει τιποτα....ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...
Εχεις κάποια δίκια αν και διαφωνώ σε πολλά.... Οσο για τον ασπρούλη, ακριβώς επειδή είναι πολύ μικρός παίζει με τη φλόγα και χωρίς πυρίμαχη στολή θα του μείνουν εγκαύματα που θα τα θυμάται και αυτός σε όλη του τη ζωή, αλλά και οι άλλοι θα τον παίρνουν γραμμή από χιλιόμετρο και μόνο απ τα σημάδια......
Μεγαλώνοντας και ξεπερνώντας τα 35 έχω διαπιστώσει ότι οι γονείς μου εν γένει αν και με αγαπούσαν παθολογικά, η αγάπη αυτή πολλές φορές μου έκανε τεράστιο κακό, είτε λόγω υπερπροστατευτικότητας, είτε λόγω αδυναμίας, είτε λόγω λάθος επιλογών. ΑΥΤΌ λοιπόν που κατάλαβα είναι ότι το παιδί σου δεν είναι ούτε προέκταση του εαυτού σου, ούτε η χρονική παράταση πραγματοποίησης των δικών σου ανεκπλήρωτων ονείρων, ούτε βεβαίως και η υπέρβαση των προσωπικών σου κόμπλεξ..... Είναι ένας ξεχωριστός οργανισμός, την ανάπτυξη του οποίου όσο πιο αντικειμενικά αντιμετωπίσεις τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να γίνει, μαλακισμένο, κομπλεξικό, φασίστας, κουκουλοφόρος, πρεζάκιας, κωλομπαράς και άλλα πολλά......
Βλέποντας βεβαίως την κοινωνία γύρω μου, διαπιστώνω ότι τις περισσότερες φορές τα παιδιά απλά μεταφέρουν στην επόμενη γενιά τη μαλακία που δέρνει τους γονείς τους. Αυτός είναι ο κοινός τόπος.