Νέα

Ευθανασία..λύτρωση ή έγκλημα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της ευθανασίας ;

• Υπέρ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν έχω άποψη

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
η γιατι δεν τα φτιαχνεις με εναν αναπηρο που να του λειπει το χερι και το ποδι

Ωραία τα επιχειρήματά σου. Μπράβο.
Μπανανία continued...

streetpanthersanapiria0zo4.jpg
streetpanthersanapiria0ai8.jpg
Σε παραπέμπω σε αυτό το ποστ μου και πες μου αν χωράνε οι συγκεκριμένοι πουθενά.
Και άσε τις μπούρδες περί "γιατί δεν τα φτιάχνεις με έναν ανάπηρο". Η λογική σου (?) θυμίζει δεκαπεντάχρονο γι' αυτό δε θα μπω σε περαιτέρω διάλογο μαζί σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως ζεις στον κόσμο σου;
Οχι ρε τι λες τώρα;
Το πρόβλημά του είναι εάν θα τα φτιάξεις με ανάπηρο, όχι εάν θα τον βοηθήσεις να μην πεθάνει από την ασιτία και την ανεργία, ή την κατάθλιψη από απομόνωση.....

Σε μερικούς ανθρώπους όλη τους η φιλοσοφία ζωής περιστρέφεται γύρω από τη γεννετήσια ορμή.......

Επισκέπτης
καταλαβα,δεν εχεις τι να πεις...το επιχειρημα κουκλα σημαινει οτι αλλο να λες κι αλλο να κανεις.εγω δε θα τα φτιαχνα ποτε με ασχημη αλλα παραδεχομαι οτι ειμαι ρατσιστης...οπως επισης παραδεχομαι οτι αν καποιος χτυπαγε ενα παιδακι θα του εσπαγα το λαρυγγι...η διαφορα μας ειναι οτι εγω ξερω τι ειμαι ενω εσυ καθεσαι και βριζεις

Επισκέπτης
Οχι ρε τι λες τώρα;
Το πρόβλημά του είναι εάν θα τα φτιάξεις με ανάπηρο, όχι εάν θα τον βοηθήσεις να μην πεθάνει από την ασιτία και την ανεργία, ή την κατάθλιψη από απομόνωση.....

Σε μερικούς ανθρώπους όλη τους η φιλοσοφία ζωής περιστρέφεται γύρω από τη γεννετήσια ορμή.......
αυτο τι  σχεση εχει τωρα?η γενετησια ορμη??παραδειγμα της εφερα για να δει οτι αλλο τι λες κι αλλο τι κανεις.γκομενα σου ειναι?και την υπερασπιζεσαι ε,καλα κανεις αληθεια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οχι ρε τι λες τώρα;

Περσόνα μου SOS!!!
Αν τα φτιάξω εγώ με ανάπηρο θα του λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην κοινωνία.
Αλλά άσε... να μη λέω άλλα γιατί "βρίζω κιόλας εγώ"...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
[move][size=10pt]Αντε Γεια !!!!!...........[/size][/move]

Επισκέπτης
το παραδειγμα ειναι παραδειγμα κουκλα,δε νομιζω να τα εφτιαχνες ποτε με ασχημο ,κουτσο κτλ κι ας λες οτι εισαι καλη.τριχες δηλαδη,ουτε για παιδια νοιαζεσαι ουτε τιποτα.κι ακομα δεν καταλαβες οτι στο ειπα αυτο για τους ασχημους γιατι αλλο τι λες κι αλλο τι κανεις...

Επισκέπτης
Περσόνα μου SOS!!!
Αν τα φτιάξω εγώ με ανάπηρο θα του λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην κοινωνία.
κολλησες εσυ στον αναπηρο.με τη λογικη σου αν βοηθησω εγω καποιον θα λυθουν ολα τα προβληματα των υπολοιπων??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κολλησες εσυ στον αναπηρο.με τη λογικη σου αν βοηθησω εγω καποιον θα λυθουν ολα τα προβληματα των υπολοιπων??
όχι ρε μάγκα αλλά από κάπου πρέπει όλοι να ξεκινήσουμε. Εσύ έχεις βάλει στο μυαλό σου λειτουργικό που εάν αποκλίνει από το εύρος αpοδεκτών τιμών απαντά....
bad command or file name.......
Ευτυχώς ο εγκέφαλος των ανθρώπων δεν μπορεί να προσομοιωθεί από το δυαδικό σύστημα.....

Επισκέπτης
όχι ρε μάγκα αλλά από κάπου πρέπει όλοι να ξεκινήσουμε. Εσύ έχεις βάλει στο μυαλό σου λειτουργικό που εάν αποκλίνει από το εύρος αpοδεκτών τιμών απαντά....
bad command or file name.......
Ευτυχώς ο εγκέφαλος των ανθρώπων δεν μπορεί να προσομοιωθεί από το δυαδικό σύστημα.....
αμα εχεις βοηθησει ΕΣΥ κοσμο μονο τοτε ισχυουν αυτα που λες,αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα αλλα που ανταποκριση...για να ισχυουν τα λεγομενα σου και της κοπελιας που μαλλον ειναι γκομενα σου πρεπει να τα εχετε κανει και πραξη αλλιως ειστε για την πλακα και οι δυο.αν  τα εχετε κανει πραξη μπραβο και στους δυο σας αλλιως μη λετε τιποτα

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Περσόνα μου SOS!!!

ΟΧΙΑ μου αν δεν τοξερες μεχρι τωρα ειμαι ΑΝΑΠΗΡΟΣ και μου αρεσει το βρισιμο!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
και μαυρος κρινοντας απο το αβαταρ οποτε μια χαρα της κανεις
και μαυρος κρινοντας απο το αβαταρ οποτε μια χαρα της κανεις

Ετσι μπραβο ανοιξε τη καρδια σου!!!
Αν καταλαβα καλα κατα τη γνωμη σου οι ΜΑΥΡΟΙ ειναι εξ ορισμου ΑΝΑΠΗΡΟΙ?
Θυμησε μου λιγο αυτο πως λεγεται ελληνικα? Ρατσισμος μηπως?

Υ.Σ. By the way δεν ειναι αβαταρ, εγω ειμαι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα εχεις βοηθησει ΕΣΥ κοσμο μονο τοτε ισχυουν αυτα που λες,αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα αλλα που ανταποκριση...για να ισχυουν τα λεγομενα σου και της κοπελιας που μαλλον ειναι γκομενα σου πρεπει να τα εχετε κανει και πραξη αλλιως ειστε για την πλακα και οι δυο.αν  τα εχετε κανει πραξη μπραβο και στους δυο σας αλλιως μη λετε τιποτα
Διάβασα ξανά όλα τα προηγούμενα ποστς σου... Αυτό που έγραψες τώρα δεν έχει καμμιά σχέση με όλα όσα γράφεις και τον τρόπο που προσπαθείς να προσεγγίσεις το όλο θέμα.....Δε νομίζω ότι έχει σημασία να πω πώς και αν βοηθάω κόσμο. Αλλωστε η βοήθεια δεν γίνεται για να δείξεις τη φιλευσπλαχνία σου (όπως απλά κάνεις εσύ όπως προανέφερες), αλλά για να βάλεις ένα μικρό λιθάρι στην αλλαγή της βρωμιάς που επικρατεί παντού....... Η δική σου θεώρηση ελάχιστα νομίζω πως βοηθάει προς μια άλλη πορεία και δη επαναστατική.......

Επισκέπτης
Διάβασα ξανά όλα τα προηγούμενα ποστς σου... Αυτό που έγραψες τώρα δεν έχει καμμιά σχέση με όλα όσα γράφεις και τον τρόπο που προσπαθείς να προσεγγίσεις το όλο θέμα.....Δε νομίζω ότι έχει σημασία να πω πώς και αν βοηθάω κόσμο. Αλλωστε η βοήθεια δεν γίνεται για να δείξεις τη φιλευσπλαχνία σου (όπως απλά κάνεις εσύ όπως προανέφερες), αλλά για να βάλεις ένα μικρό λιθάρι στην αλλαγή της βρωμιάς που επικρατεί παντού....... Η δική σου θεώρηση ελάχιστα νομίζω πως βοηθάει προς μια άλλη πορεία και δη επαναστατική.......
[/quote
επαναστατικο ειναι να λες αυτο που αισθανεσαι φιλε,εγω προσωπικα οτικανω το κανω για μενα .απλως ο τροπος που τοποθετηθηκατε ηταν αρκετα
δηθεν ,τουλαχιστον ετσι μου φανηκε.αλλα επιμενω στο οτι οτι κανεις πρεπει να γινεται για σενα μονο

Επισκέπτης
Ετσι μπραβο ανοιξε τη καρδια σου!!!
Αν καταλαβα καλα κατα τη γνωμη σου οι ΜΑΥΡΟΙ ειναι εξ ορισμου ΑΝΑΠΗΡΟΙ?
Θυμησε μου λιγο αυτο πως λεγεται ελληνικα? Ρατσισμος μηπως?

Υ.Σ. By the way δεν ειναι αβαταρ, εγω ειμαι!
μα το ειπα οτι ειμαι ρατσιστης!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επαναστατικο ειναι να λες αυτο που αισθανεσαι φιλε,εγω προσωπικα οτικανω το κανω για μενα .απλως ο τροπος που τοποθετηθηκατε ηταν αρκετα
δηθεν ,τουλαχιστον ετσι μου φανηκε.αλλα επιμενω στο οτι οτι κανεις πρεπει να γινεται για σενα μονο
Δήθεν ο περσονανονγκράτα; Δε νομίζω... Εάν έχεις δει όλα τα ποστ μου είναι όλα ότι πιστεύω. Μπινελικώνω, διαφωνώ, γελάω, με μπινελικώνουν, λέω τη μαλακία μου, κάνω χαβαλέ, κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, αλλά πάντα λέω αυτό που πιστεύω. Δεν έχω μπει ποτέ με άλλο νικ, κλώνους δεν έχω (αν και λόγω δουλειάς θα μπορούσα να μπω και μέσω Ουγκάντας.......) και γενικά είμαι αυτό που φαίνομαι..... Το δήθεν ψάχτο αλλού......
Και πίστεψέ με ό,τι κάνω το κάνω για πάρτη μου και γιατί το πιστέυω.......
Καληνύχτα και ώρα σου καλή.

Επισκέπτης
Δήθεν ο περσονανονγκράτα; Δε νομίζω... Εάν έχεις δει όλα τα ποστ μου είναι όλα ότι πιστεύω. Μπινελικώνω, διαφωνώ, γελάω, με μπινελικώνουν, λέω τη μαλακία μου, κάνω χαβαλέ, κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, αλλά πάντα λέω αυτό που πιστεύω. Δεν έχω μπει ποτέ με άλλο νικ, κλώνους δεν έχω (αν και λόγω δουλειάς θα μπορούσα να μπω και μέσω Ουγκάντας.......) και γενικά είμαι αυτό που φαίνομαι..... Το δήθεν ψάχτο αλλού......
Και πίστεψέ με ό,τι κάνω το κάνω για πάρτη μου και γιατί το πιστέυω.......
Καληνύχτα και ώρα σου καλή.
δε σε ξερω φιλε οποτε μη  μου λες για περσονα και τετοια,εμενα μου φανηκες δηθεν οπως και η κοπελια και γι αυτο σου ειπα καποια πραγματα.αποψεις ανταλλασουμε εδω εξαλλου,σιγα μη τσακωθουμε κιολας.αλλα εχω ακουσει πολλους να μιλανε ετσι ωραια οπως εσυ και εξω να ειναι εντελως αντιθετοι.τουλαχιστον εγω και ρατσιστης ειμαι και εχω διαφορα στραβα αλλα ποτε δεν ειπα οτι θελω να φτιαξω τον κοσμο.καποια πραγματα που μπορω να αλλαξω τα αλλαζω αλλα μεχρι εκει.απλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε σε ξερω φιλε οποτε μη  μου λες για περσονα και τετοια,εμενα μου φανηκες δηθεν οπως και η κοπελια και γι αυτο σου ειπα καποια πραγματα.αποψεις ανταλλασουμε εδω εξαλλου,σιγα μη τσακωθουμε κιολας.αλλα εχω ακουσει πολλους να μιλανε ετσι ωραια οπως εσυ και εξω να ειναι εντελως αντιθετοι.τουλαχιστον εγω και ρατσιστης ειμαι και εχω διαφορα στραβα αλλα ποτε δεν ειπα οτι θελω να φτιαξω τον κοσμο.καποια πραγματα που μπορω να αλλαξω τα αλλαζω αλλα μεχρι εκει.απλα
σου είπα και στο ξαναλέω. Δε μ ενδιαφέρει τι είσαι ποιός είσαι, πόσες γαμάς, πόσο την έχεις και τι αυτοκίνητο κυκλοφοράς. Εγώ θα λέω ότι πιστεύω όπως πάντα έκανα μέσα και όξω από δω.....

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι