Νέα

Ευθανασία..λύτρωση ή έγκλημα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της ευθανασίας ;

• Υπέρ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν έχω άποψη

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
είμαι σε σύγχυση τις τελευταίες μέρες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μπερδεύομαι γενικώς...... Πήγαιν έλα στον κάτω κόσμο μπλέχθηκα ο έρμος...
Το εχω καταλάβει οτι πηγαινοέρχεσαι ...
Να φανταστείς , ούτε η λυχνία για το αν εισαι συνδεδεμένος ή όχι δεν ανάβει πλέον , κάτω απο το νίκ σου !  :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το εχω καταλάβει οτι πηγαινοέρχεσαι ...
Να φανταστείς , ούτε η λυχνία για το αν εισαι συνδεδεμένος ή όχι δεν ανάβει πλέον , κάτω απο το νίκ σου !  :thumbsup:
κάηκε δημήτριε... κάηκε....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Είναι ΘΛΙΨΗ να βλέπει κανείς ανθρώπους με δημοσιογραφική ιστορία σαν τον Χαρδαβέλα να κάνουν εκπομπές με τέτοιες παπαριές, και ακόμη μεγαλύτερη (θλίψη) να βλέπει ότι έχουν και κοινό...
Τι κάνει κανείς για να βγάλει το μεροκάματο!

Η αποψινή εκπομπή του Χαρδαβέλα (περί επιχορηγήσεων Ζαχόπουλου, που και πόσα δινόντουσαν και που ΔΕΝ δινόντουσαν) ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (τελειώνει τώρα).

Πράγμα που αποδεικνύει ότι ο Χαρδαβέλας δεν έχει χάσει το μυαλό του και ασχολείται με τα UFO, το κάνει γιατί αυτά τα θέματα έχουν "τράβηξη".

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επαναφέρω το thread λόγω ενός άρθρου που διάβασα στο in.gr. Παραθέτω και την φωτό για πλήρη εικόνα του τι εστί να υποφέρεις, να μη θες να ζεις πια και να μη σε αφήνουν.

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=884045&lngDtrID=245]Πέθανε η Γαλλίδα στην οποία η Δικαιοσύνη αρνήθηκε την ευθανασία[/url]
Η 52χρονη Γαλλίδα Σαντάλ Σεμπίρ, η οποία είχε παραμορφωθεί από έναν επώδυνο όγκο στο πρόσωπο και έγινε πρωτοσέλιδο λόγω του αιτήματός της για υποβοηθούμενη αυτοκτονία, τελικά πέθανε από άγνωστα αίτια δύο ημέρες μετά την αρνητική απάντηση του δικαστηρίου.

Η Σεμπίρ, πρώην δασκάλα και μητέρα τριών παιδιών, έπασχε από αισθησιονευροβλάστωμα, μια εξαιρετικά σπάνια νεοπλασία που την άφησε τυφλή και χωρίς αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης. Από το 2000 ο όγκος είχε εξαπλωθεί μέσα στα ιγμόριά της, διογκώνοντας τη μύτη της και ωθώντας το ένα μάτι της έξω από την κόγχη του. Οι πόνοι που της προκαλούσε ήταν αφόρητοι.

Τη Δευτέρα, δικαστήριο της Ντιζόν απέρριψε το αίτημά της να της χορηγηθεί από τους γιατρούς ένα θανατηφόρο μείγμα βαρβιτουρικών -oι δικαστές επικαλέστηκαν τη γαλλική νομοθεσία, που δεν επιτρέπει την ευθανασία, καθώς και λόγους ιατρικής ηθικής.

Την Τετάρτη η Σεμπίρ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, κοντά στη Ντιζόν, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Η άτυχη γυναίκα είχε πάντως δηλώσει μετά την απόφαση του δικαστηρίου ότι σκόπευε να βρει μόνη της τα μέσα για να αυτοκτονήσει.

Η Σεμπίρ πέθανε την ίδια ημέρα με τον 78χρονο Βέλγο συγγραφέα Oύγκο Κλάους, ο οποίος έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Το Βέλγιο και η Ολλανδία είναι οι μόνες ευρωπαϊκές χώρες όπου η ευθανασία επιτρέπεται, ενώ το Λουξεμβούργο αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα.

Συνημμένα

• neoplasia.jpg
    neoplasia.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Επαναφέρω το thread λόγω ενός άρθρου που διάβασα στο in.gr. Παραθέτω και την φωτό για πλήρη εικόνα του τι εστί να υποφέρεις, να μη θες να ζεις πια και να μη σε αφήνουν.

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=884045&lngDtrID=245]Πέθανε η Γαλλίδα στην οποία η Δικαιοσύνη αρνήθηκε την ευθανασία[/url]
Η 52χρονη Γαλλίδα Σαντάλ Σεμπίρ, η οποία είχε παραμορφωθεί από έναν επώδυνο όγκο στο πρόσωπο και έγινε πρωτοσέλιδο λόγω του αιτήματός της για υποβοηθούμενη αυτοκτονία, τελικά πέθανε από άγνωστα αίτια δύο ημέρες μετά την αρνητική απάντηση του δικαστηρίου.

Η Σεμπίρ, πρώην δασκάλα και μητέρα τριών παιδιών, έπασχε από αισθησιονευροβλάστωμα, μια εξαιρετικά σπάνια νεοπλασία που την άφησε τυφλή και χωρίς αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης. Από το 2000 ο όγκος είχε εξαπλωθεί μέσα στα ιγμόριά της, διογκώνοντας τη μύτη της και ωθώντας το ένα μάτι της έξω από την κόγχη του. Οι πόνοι που της προκαλούσε ήταν αφόρητοι.

Τη Δευτέρα, δικαστήριο της Ντιζόν απέρριψε το αίτημά της να της χορηγηθεί από τους γιατρούς ένα θανατηφόρο μείγμα βαρβιτουρικών -oι δικαστές επικαλέστηκαν τη γαλλική νομοθεσία, που δεν επιτρέπει την ευθανασία, καθώς και λόγους ιατρικής ηθικής.

Την Τετάρτη η Σεμπίρ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, κοντά στη Ντιζόν, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Η άτυχη γυναίκα είχε πάντως δηλώσει μετά την απόφαση του δικαστηρίου ότι σκόπευε να βρει μόνη της τα μέσα για να αυτοκτονήσει.

Η Σεμπίρ πέθανε την ίδια ημέρα με τον 78χρονο Βέλγο συγγραφέα Oύγκο Κλάους, ο οποίος έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Το Βέλγιο και η Ολλανδία είναι οι μόνες ευρωπαϊκές χώρες όπου η ευθανασία επιτρέπεται, ενώ το Λουξεμβούργο αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα.

neoplasiaid4.jpg
ελα ρε βγαλτη τη φωτογραφια τι ειναι αυτα τωρα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ούτε εμένα μ αρέσει να την κοιτάζω φυσικά.
Αλλά έτσι έχει μάθει η κοινωνία. Ό,τι δεν της αρέσει δεν το κοιτάζει. Απλά.
Δεν προσπαθεί να το λύσει ώστε να πάψει να υπάρχει...

Επισκέπτης
Ούτε εμένα μ αρέσει να την κοιτάζω φυσικά.
Αλλά έτσι έχει μάθει η κοινωνία. Ό,τι δεν της αρέσει δεν το κοιτάζει. Απλά.
Δεν προσπαθεί να το λύσει ώστε να πάψει να υπάρχει...
αυτα ειναι τριχες,ουτε εγω υποστηριζω να ταλαιπωρειται αδικα ο αλλος αλλα δεν εισαι ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανενας υπευθυνος για ολα τα κακα του κοσμου ,ποσο μαλλον για το συγκεκριμμενο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το καλύτερο επιχείρημα στο δικαστήριο για την ευθανασία.
Ο καλύτερος μάρτυρας......
Είμαι o drummerboy και δεν αντέχω ούτε να την βλέπω κύριε πρόεδρε...........
Ο TEMPORA O MORES κύριε πρόεδρε..... :think:

Επισκέπτης
Το καλύτερο επιχείρημα στο δικαστήριο για την ευθανασία.
Ο καλύτερος μάρτυρας......
Είμαι o drummerboy και δεν αντέχω ούτε να την βλέπω κύριε πρόεδρε...........
Ο TEMPORA O MORES κύριε πρόεδρε..... :think:
αμα ειναι μαλακας ο προεδρος νομιζεις θα βρεις επιχειρημα που θα τον συγκινησει?ασε που ο προεδρος ακολουθει το συνταγμα και οχι την προσωπικη του γνωμη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα ειναι μαλακας ο προεδρος νομιζεις θα βρεις επιχειρημα που θα τον συγκινησει?ασε που ο προεδρος ακολουθει το συνταγμα και οχι την προσωπικη του γνωμη
μάλον δε είσαι πολύ ενημερωμένος περί νομικών....Ο δικαστής συνδυάζει πάντα την προσωπική του κρίση με το νομικό σύστημα. Αλλιώς οι αποφάσεις θα έβγαιναν από υπολογιστή..........
Υ.Γ.
Φαντάζομαι ότι ούτε αυτή η φωτό σου αρέσει. Δεν πάει να πει βέβαια ότι δεν υπάρχει... Ψέμματα.... Μάλλον υπάρχει γιατί δεν σου αρέσει την βλέπεις........

Συνημμένα

• ActionAid4.jpg
    ActionAid4.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 24

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μάλον δε είσαι πολύ ενημερωμένος περί νομικών....Ο δικαστής συνδυάζει πάντα την προσωπική του κρίση με το νομικό σύστημα. Αλλιώς οι αποφάσεις θα έβγαιναν από υπολογιστή..........
Υ.Γ.
Φαντάζομαι ότι ούτε αυτή η φωτό σου αρέσει. Δεν πάει να πει βέβαια ότι δεν υπάρχει... Ψέμματα.... Μάλλον υπάρχει γιατί δεν σου αρέσει την βλέπεις........

Ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος ούτε για τους φτωχούς, ούτε για τους άσχημους ούτε για τους ταλαίπωρους. Αυτοί δε χωράνε πουθενά, ούτε στα μάτια μας....

Επισκέπτης
Υ.Γ.
σχετικα με τα νομικα πασο γιατι δεν ξερω αλλα να σου πω κατι ,αν καποιος θελει να κανει ευθανασια και του το αρνουνται δε φταιω εγω.αν ηταν στο χερι μου θα το αλλαζα αυτο αλλα δεν ειναι.ουτε στο δικο σου.εκτος κι αν κατεβεις για προεδρος η ψηφισεις υπερ καπου που να μετραει η ψηφος σου.για ολα τα παιδακια που πεινανε εχω στειλει πολλες φορες βοηθεια στο παρελθον αλλα δεν ξερω ποιος την καρπωθηκε γιατι σιγουρα δεν θα πηγε σε αυτα.ο κοσμος μονο με επανασταση αλλαζει αλλα επανασταση μυαλου οχι σπασιμο βιτρινων και λοιπες μαλακιες

Επισκέπτης
Ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος ούτε για τους φτωχούς, ούτε για τους άσχημους ούτε για τους ταλαίπωρους. Αυτοί δε χωράνε πουθενά, ούτε στα μάτια μας....
η γιατι δεν τα φτιαχνεις με εναν αναπηρο που να του λειπει το χερι και το ποδι

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γιατι δεν υιοθετεις ενα μαυρακι τοτε?

Και πού ξέρεις ότι δεν το έχω κάνει ήδη? :tickedoff:
Ή μήπως νομίζεις ότι το να υιοθετήσεις ένα παιδάκι - ακόμα και από τον τρίτο κόσμο - είναι εύκολη υπόθεση;
Μήπως ζεις στον κόσμο σου;

Επισκέπτης
Και πού ξέρεις ότι δεν το έχω κάνει ήδη? :tickedoff:
Ή μήπως νομίζεις ότι το να υιοθετήσεις ένα παιδάκι - ακόμα και από τον τρίτο κόσμο - είναι εύκολη υπόθεση;
Μήπως ζεις στον κόσμο σου;
ειπα εγω οτι ειναι ευκολο?αν το εκανες μπραβο σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
>>σχετικα με τα νομικα πασο γιατι δεν ξερω αλλα να σου πω κατι
τη λες αγόγγυστα τη μαλακία συο βέβαια και αποπροσαατολίζεις.....

>>αν καποιος θελει να κανει ευθανασια και του το αρνουνται δε φταιω εγω.
φταις και συ... Εσύ δεν είσαι μέρος της κοινωνίας; Φυτευτός ήρθες;

>>αν ηταν στο χερι μου θα το αλλαζα αυτο αλλα δεν ειναι.
Οχι δεν είναι... Αφού δεν θες ούτε να το βλέπεις. Θα το αλλάξεις κιόλας;

>>ουτε στο δικο σου.
ευτυχώς έχω άλλη άποψη και γω και πολλές άλλες διεθνείς οργανώσεις....που ειναι συγκροτημένες από πολλά χέρια σαν το δικό σου.....

>>για ολα τα παιδακια που πεινανε εχω στειλει πολλες φορες βοηθεια στο παρελθον αλλα δεν ξερω ποιος την καρπωθηκε γιατι σιγουρα δεν θα πηγε σε αυτα.
αφού είσαι σίγουρος ότι δεν πήγε γιατί τα έστειλες; για να δείξεις στους άλλους πόσο φιλεύσπλαχνος είσαι; Και εάν είσαι σίγουρος ότι δεν πήγαν γιατί δεν τα πήγες μόνος σου;

>>ο κοσμος μονο με επανασταση αλλαζει αλλα επανασταση μυαλου οχι σπασιμο βιτρινων και λοιπες μαλακιες
έχει γιομίσει ο κόσμος με επαναστάτες "drummerboy". Γι αυτό είναι όλος ο κόσμος ένα απέραντο μπουρδέλο.......

Υ.Γ.
Επανάσταση του μυαλού..... Μόνο αυτό δεν βλέπω να επιτελείται στο δικό σου κρανίο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom