Νέα

Ευθανασία..λύτρωση ή έγκλημα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της ευθανασίας ;

• Υπέρ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν έχω άποψη

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είδες που είχα δίκιο? Προσωρινή λύση είναι. Όχι μόνιμη.
Δεν λέω ότι είναι μόνιμη.... Υπάρχουν πάντως απ ότι είχα διαβάσει και περιπτώσεις αναμονής χρόνων (στην Ελλάδα δεν είμαστε ρατσιστές αλλά τους Αλβανοπακιστανοινδοπολωνοεβραίους δεν τους συμπαθούμε, ούτε σταρχιδιστές είμαστε και ανάλγητοι, αλλά η θρησκεία μας δεν μας επιτρέπει τη δωρεά οργάνων) μέχρι να βρεθεί μόσχευμα κατάλληλο..... Με άλλα λόγια συμφωνώ πλήρως με τα αυτά που λες, αλλά επειδή όπωε ξέρεις στη Ελλάδα ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, καλύτερα βάρτα παρά πάρτα.......

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
λυτρωση ειναι αλλα οταν προκειται για δικο σου ανθρωπο ειναι μεγαλο διλημα δεν θες να τον χασεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λυτρωση ειναι αλλα οταν προκειται για δικο σου ανθρωπο ειναι μεγαλο διλημα δεν θες να τον χασεις
ε βέβαια, όλα γίνονται για την πάρτη μας.... Τι μας ενδιαφέρει εάν ο άλλος υποφέρει. Να μαστε εμείς καλά και δε γαμιέται ο άλλος.....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αυτο καταλαβες οτι ειπα; Χριστος Ανεστη

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Και αν εγώ όμως σου δώσω ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ πουρμπουάρ, πάλι θα το αρνηθείς?
...τοσο πολυ 'πεθαινεις' Σταυρε για να δωσεις ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ και μαλιστα ΜΕΓΑΛΟ?Να υποθεσω οτι εχεις 'κορεστει' τοσο πολυ πια απο το 'πουρμπουαρ' που εχεις παρει(βλ αβαταρ σου)που σε διακατεχει μια εντονη επιθυμια να δωσεις κι εσυ μια φορα...εστω κι αν ειναι η τελευταια σου... :grin:...Ξερω οτι σε ΣΚΟΤΩΝΩ τωρα που στο λεω,αλλα θα πρεπει να στο αρνηθω... :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
...τοσο πολυ 'πεθαινεις' Σταυρε για να δωσεις ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ και μαλιστα ΜΕΓΑΛΟ?
Μπερδεμένο σε βλέπω, γιατί άλλα έγραψες αρχικά στο post σου, και μετά τα διόρθωσες. ΞΕΡΩ τι έγραψες. Αν αμφιβάλλεις, να στο στείλω με ΡΜ...

Απάντηση:
Απλώς έχω συνηθίσει να δίνω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπερδεμένο σε βλέπω, γιατί άλλα έγραψες αρχικά στο post σου, και μετά τα διόρθωσες. ΞΕΡΩ τι έγραψες. Αν αμφιβάλλεις, να στο στείλω με ΡΜ...

Απάντηση:
πουρπουάρ..... Το φακελλάκι του ανειδίκευτου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θες και σύ?

[λέγεται πουρΜπουαρ. Με "Μ"]
εγώ το λέω πουρπουάρ γιατί μ αρέσει καλύτερα ... τραβάς κάνα ζόρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: .. Oπως και γκαβλες και μπάοκ......
Εγώ φίλε τα λεφτά που παίρνω θέλω να τα τιμάω.... Τι υπηρεσίες μπορώ να προσφέρω με πουρπουάρ;;;;;;

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Απάντηση:
Αν θες μπορεις να μου το στειλεις...ξερω οτι εγραψα κατι αλλο,που το εσβησα γιατι σκεφτηκα πως δε χρειαζεται να σου απαντησω σε αυτο που γραφεις,αφου ειναι για χαβαλε...αλλα ρε φιλε αυτο το τελευταιο,με ετρωγαν τα χερια πανω απο το πληκτρολογιο να στο στειλω...γιατι τα θελει ο κωλαρακος σου... :grin:...απαραιτητη προσθηκη:Κι εγω δινω ΟΠΟΥ και ΟΤΑΝ πρεπει...το οτι δε δινω στις εκδιδομενες γυναικες δε σημαινει πως ειμαι ανενδοτος ετσι σε ολους τους τομεις της ζωης και φυσικα υπαρχουν και αλλα αγαθα απο τα υλικα για να προσφερεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξέρω γω ?
Νομίζω οτι το νικ μου , λέει Δημήτριος1000 και όχι Δήμητρα1000 , για να μπερδεύεις τα γένη !
είμαι σε σύγχυση τις τελευταίες μέρες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μπερδεύομαι γενικώς...... Πήγαιν έλα στον κάτω κόσμο μπλέχθηκα ο έρμος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom