tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.313
- Πόντοι
- 3.656
Αλλά ; τι ψήφισες ;Μήπως έχεις μπερδευτεί με άλλον? Εγώ ναχω ψηφίσει κουλι???
Αλλά ; τι ψήφισες ;Μήπως έχεις μπερδευτεί με άλλον? Εγώ ναχω ψηφίσει κουλι???
Κουλι πάντως οχιΑλλά ; τι ψήφισες ;
εκεί καλούν μόνο τα πρωτοκλασάτα στελέχη?Oχι βεβαια. Τι δουλεια εχω εκει?
Σε λίγο θα ψηφίσετε κ την Αλογομουρα την τουνη ρε ναυαγιαέβαλες σε ελεωνόρα?
εμπαινα ελεωνόρα με 400χλμ/ώραΣε λίγο θα ψηφίσετε κ την Αλογομουρα την τουνη ρε ναυαγια
Πορτοκαλάδα Fanta, δεν είδες το κυριακάτικο θέμα που άνοιξα;μα καλά εκεί στη νέα δημοκρατία τι πίνετε? νερό από το λάστιχο?
Δεν ειμαι στελεχος της ΝΔ ούτε καν μελος ρε παλικαρι μουεκεί καλούν μόνο τα πρωτοκλασάτα στελέχη?
Α ρε Ζανουλη αθανατεΜεγάλος ενθουσιασμός καταγράφετε στη Κουμουνδούρου.
Στη μακεδονια η αποχη ειναι μεγαλη και σε ολα τα προπύργια της νδ.
Επίσης η Θεσσαλία φέτος θα έχει εκπλήξεις.
21.00 το βραδι θα τα ξέρουμε ολα.
Ενώ εσύ τυπάρα είσαι εξελίξιμος !!!!!!!Α ρε Ζανουλη αθανατε
Παντα ο ιδιος και απαραλλακτος
έβαλες σε ελεωνόρα?
Ρίχτο στο κοντοπούτανο προσωρινά μέχρι να μεθύσουμε τον ήλιο με Κούλη αυτή τη φορά, μην αφήσεις να σου ΧΑΛΚΕΦΣΟΥΝ την ψήφο ΜΙΣΘΩΤΕ, περπάτα με θάρρος προς το παραβάν χωρίς φόβο και πάθος άσε τους μαλακες να κοιτάνΠΑΩ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ
win - win situation. Και αυτή θα λάμβανε ψηφουλάκια και εσύ θα έκανες τη δουλειά σουεγώ θα μπορούσα να της εξασφαλίσω τουλάχιστον 30 ψήφους αν τα βρίσκαμε
Οσο αυτονόητα είναι τα δικά σου τόσο είναι και τα δικά του. Δημοκρατία δν έχουμε???? Δημοκρατία δεν έχει η Ευρώπη και βγάζει άκρο δεξιά στοιχεία στη βουλή γιατί έχει σιχαθεί ο κόσμος την δημοκρατία σας????Εσυ πού ζεις. Εγω λεω απολυτως αυτονοητα πραγματα, εσυ λες τσιτατα του ΚΚΕ του 1980
Τρίτο κύμα exit poll: ΝΔ 31,2%, ΣΥΡΙΖΑ 16,5%, ΠΑΣΟΚ 12,1%, ΚΚΕ 8,8% – Εκτίμηση αποχής 57%
Τρίτο κύμα exit poll: ΝΔ 31,2%, ΣΥΡΙΖΑ 16,5%, ΠΑΣΟΚ 12,1%, ΚΚΕ 8,8% - Εκτίμηση αποχής 57% - Fimotro
Ολοκληρώθηκε η στάθμιση και στο τρίτο δείγμα του κοινού exit pol. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro.gr, ο μέσος όρος των ποσοστών διαμορφώνεται ως εξής: ΝΔ 31,2% ΣΥΡΙΖΑ 16,5% ΠΑΣΟΚ 12,1% ΚΚΕ 8,8% ΛΥΣΗ 8,5% ΝΙΚΗ…fimotro.gr
- ΝΔ 31,2%
- ΣΥΡΙΖΑ 16,5%
- ΠΑΣΟΚ 12,1%
- ΚΚΕ 8,8%
- ΛΥΣΗ 8,5%
- ΝΙΚΗ 4%
- ΠΛΕΥΣΗ 3,4%
- ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 2,9%
- ΜΕΡΑ 2,5%
- ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 2,4%
- ΛΟΒΕΡΔΟΣ 1,8%
- ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1,6%
άσε ρε πονηρέΔεν ειμαι στελεχος της ΝΔ ούτε καν μελος ρε παλικαρι μου
Τοσο τσιμπουκι η Νεα Αριστερα? Εντυπωσιακο.
Δεν το βλεπωΠολυ καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν μπει η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και μείνει εκτος η μουρλοΠΛΕΥΣΗ ......