Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.305
- Πόντοι
- 4.546
Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα....τι ψήφισες ;;
Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα....τι ψήφισες ;;
φοροφυγα σε περιμενει βραχιολι στην καλυτερηδε με νοιάζουν εμένα αυτά δεν είμαι σουπερφίσιαλ
εγώ λεφτά και γνωριμίες θέλω
είσαι και εσύ του βασιλιά
Όλοι οι καπιταλιστές ίδια φάραδε με νοιάζουν εμένα αυτά δεν είμαι σουπερφίσιαλ
εγώ λεφτά και γνωριμίες θέλω
Eυτυχως υπαρχει ποικιλία..Ακριβώς αυτό. Μέχρι και απατεώνες υπάρχουν να ψηφίσεις. Ανοιχτά απατεώνες με καταδίκες. Απορώ γιατί δεν πάει ο κόσμος και μετά κλαίγεται.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣαψογη η κυρια Λατινοπουλου....υπερκομψη με ΣΩΣΤΕΣ αποψεις
γιατί επειδή είμαι ειλικρινής?φοροφυγα σε περιμενει βραχιολι στην καλυτερη
Δεν μου αρέσει η ιδεολογική κηδεμονία των πασοκοτσυριζαιων...ισταμαι απέναντι των ως όρος προ μυών .είσαι και εσύ του βασιλιά
ΑΝ διαβάζει η αφροδίτη και ΑΝ πραγματικά έχει την οικονομική επιφάνεια ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΌλοι οι καπιταλιστές ίδια φάρα
Πολυ λιγαΜια ακόμη ραδιουργία του φασίστα πρωθυπουργού όπως και το παράβολο των 20.000 που έβαλε για τη συμμετοχή
ξεκινα να τραγουδας μονος σου για να μην φτασουμε σε μεθοδους που κανεις μας δεν θελειΑυτά είναι προσωπικά δεδομένα....
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣΑΝ διαβάζει η αφροδίτη και ΑΝ πραγματικά έχει την οικονομική επιφάνεια ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ
την προσκαλώ να στείλει pm για να της ανακοινώσω το πρόγραμμα και τις χρεώσεις μου
είσαι και εσύ λόρδος δηλαδή? του παλατιού?Δεν μου αρέσει η ιδεολογική κηδεμονία των πασοκοτσυριζαιων...ισταμαι απέναντι των ως όρος προ μυών .
Βελόπουλοξεκινα να τραγουδας μονος σου για να μην φτασουμε σε μεθοδους που κανεις μας δεν θελει
δε με λένε κυριάκοΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Τογραψα πιο πάνωεμπαινα ελεωνόρα με 400χλμ/ώρα
Αλεξ δώσε πρόβλεψη για ΜΠΛΕ ΣΎΡΙΖΑ (κουλόνδ) και ΛΟΑΤΚΙ ΠΛΑΣ Αριστεροντεμοκρατς(Κασελ Σύριζα)Δεν το βλεπω
ο μέσος χρήστης μπου δεν θα έμπαινε ελεωνόραΤογραψα πιο πάνω
"ναυάγια"...