Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.406
Πες μας για το Σεπτέμβρη που θα βγει ο κόσμος στους δρομουςοχι ρε ειμαι δημοκρατης
Πες μας για το Σεπτέμβρη που θα βγει ο κόσμος στους δρομουςοχι ρε ειμαι δημοκρατης
εννοειταιΓύρισε ο Ανέστης Ζαπάτας;
ειμαι συγκεκριμενος σε αυτα που γραφω....Πες μας για το Σεπτέμβρη που θα βγει ο κόσμος στους δρομους
είμαι τίμιος εργαζόμενος μισθωτός που βγάζω το τίμιο και πατριωτικό μεροκάματο με τον ιδρώτα του προσώπου μουεισαι μικρος Χαρτοπολεμος
Τι ψήφισες τυπε;είμαι τίμιος εργαζόμενος μισθωτός που βγάζω το τίμιο και πατριωτικό μεροκάματο με τον ιδρώτα του προσώπου μου
είμαι τίμιος εργαζόμενος μισθωτός που βγάζω το τίμιο και πατριωτικό μεροκάματο με τον ιδρώτα του προσώπου μου
Πόσα κύματα θα έχουμε ακόμα;Τρίτο κύμα exit poll: ΝΔ 31,2%, ΣΥΡΙΖΑ 16,5%, ΠΑΣΟΚ 12,1%, ΚΚΕ 8,8% – Εκτίμηση αποχής 57%
Τρίτο κύμα exit poll: ΝΔ 31,2%, ΣΥΡΙΖΑ 16,5%, ΠΑΣΟΚ 12,1%, ΚΚΕ 8,8% - Εκτίμηση αποχής 57% - Fimotro
Ολοκληρώθηκε η στάθμιση και στο τρίτο δείγμα του κοινού exit pol. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro.gr, ο μέσος όρος των ποσοστών διαμορφώνεται ως εξής: ΝΔ 31,2% ΣΥΡΙΖΑ 16,5% ΠΑΣΟΚ 12,1% ΚΚΕ 8,8% ΛΥΣΗ 8,5% ΝΙΚΗ…fimotro.gr
- ΝΔ 31,2%
- ΣΥΡΙΖΑ 16,5%
- ΠΑΣΟΚ 12,1%
- ΚΚΕ 8,8%
- ΛΥΣΗ 8,5%
- ΝΙΚΗ 4%
- ΠΛΕΥΣΗ 3,4%
- ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 2,9%
- ΜΕΡΑ 2,5%
- ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 2,4%
- ΛΟΒΕΡΔΟΣ 1,8%
- ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1,6%
σημασία έχει τι ΔΕΝ ψήφισαΤι ψήφισες τυπε;
Tεσσερα ειναι ολαΠόσα κύματα θα έχουμε ακόμα;
Οι νόμοι είναι για να αλλάζουν νύχταΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.....ΝΟΜΟΣ 4000 ,ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ,ΔΗΜΕΥΣΗ,ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΠΑ
Τύπε ό,τι και να λες τωρα, εδωσες ηδη χαρα σε ολους αυτους που κατακρινειςΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.....ΝΟΜΟΣ 4000 ,ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ,ΔΗΜΕΥΣΗ,ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΠΑ
3 αλλά θα τα βλέπουμε από τιβι πλέον.Πόσα κύματα θα έχουμε ακόμα;
Δεν σε βλεπω ευχαριστημενο3 αλλά θα τα βλέπουμε από τιβι πλέον.
ΔΕΞΙΟΣ σημαινει ΦΩΣ και οχι προβατοΤύπε ό,τι και να λες τωρα, εδωσες ηδη χαρα σε ολους αυτους που κατακρινεις
Eχει και η νδ τουρκαλες μη ψαχνεσαι εκει πανωΘα το ρίξω στους Τούρκους της Θρακης κόμμα ισότητας ειρήνης και φιλίας. Η πιο τιμωρητική και αντισυστημικη ψήφος που μπορεί να υπάρξει !
Kαναμε απλη αναλογικη και ειδαμε τα αποτελεσματα
Πρεπει να κυβερνηθει και η χωρα ξέρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ασε τι κανουμε εμεις.
Πιο κατω απο περσι ο Στεφ? Γιατι?
Χασοδίκαινα θα το πιάσετε το 3 μπροστά?Δεν σε βλεπω ευχαριστημενο
κομμένο φως θες να πειςΔΕΞΙΟΣ σημαινει ΦΩΣ
Καλα, καλα
Ξεφτιλιστικε ο αθηνεζος,νόμιζε θα του πούνε κ μπράβο ,τώρα θα τον φάει η μαρμάγκα όπως όλους τους προδότεςΤύπε ό,τι και να λες τωρα, εδωσες ηδη χαρα σε ολους αυτους που κατακρινεις
Μια χαρα ειναι το 32%Χασοδίκαινα θα το πιάσετε το 3 μπροστά?
Χλωμό ε?
Τον χειροκροτουν οι αλλοθρησκοιΞεφτιλιστικε ο αθηνεζος,νόμιζε θα του πούνε κ μπράβο ,τώρα θα τον φάει η μαρμάγκα όπως όλους τους προδότες