satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.961
- Πόντοι
- 5.956
Οχι να αμφισβητείς και τον τεράστιο πατριώτη και ιδειαλιστή Ιωνα Δραγούμη αγαπητέ Αlex.Καλα, καλα
Οχι να αμφισβητείς και τον τεράστιο πατριώτη και ιδειαλιστή Ιωνα Δραγούμη αγαπητέ Αlex.Καλα, καλα
ειμαι μοναχικος λυκος εγωΞεφτιλιστικε ο αθηνεζος,νόμιζε θα του πούνε κ μπράβο ,τώρα θα τον φάει η μαρμάγκα όπως όλους τους προδότες
Τι να συνετιστει ρε το λσμογιο. Ο νέος Άκης είναιεννοειται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειμαι συγκεκριμενος σε αυτα που γραφω....
στειλε μνμ στον Κυριακο να συνετιστει αν με θελει ξανα στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ
Βεβαια το προδοτικο κρατος που ανεφερε ο μακαριτης, εφτασε την Ελλαδα απο τον Ολυμπο στην ΤσατάλτζαΟχι να αμφισβητείς και τον τεράστιο πατριώτη και ιδειαλιστή Ιωνα Δραγούμη αγαπητέ Αlex.
εγω θα περιμενω να δω υπαρχει χρονοςΤι να συνετιστει ρε το λσμογιο. Ο νέος Άκης είναι
Η μάλλον ο νέος Γιάννος Παπαντωνίου
Στο ρόλο Άκη ο κωλο Τούμπας σπυρίδων αδωνης
ειμαι μοναχικος λυκος εγω
Μια χαρα ειναι το 32%
Βεβαια το προδοτικο κρατος που ανεφερε ο μακαριτης, εφτασε την Ελλαδα απο τον Ολυμπο στην Τσατάλτζα
μουνοπανο.........
Απο τι να συνέλθειΔΕΞΙΟΣ σημαινει ΦΩΣ και οχι προβατο
ραντεβου στις εθνικες εκλογες
ΑΝ συνελθει Κυριακος εδω θα ειμαστε
πως πάτε λεβέντη κερδάτε?Ποιο 32 κάτω από 30 σας βλέπω. Ευχαριστημένος που χάσατε πάνω από 10%? χαχα
α ρε ψωλόχυμα του κούλη
Θα σου καίει το σπίτι ο μαλάκας κ θα λες μπράβο.
δυστυχως εχει υπαρξει κυβερνηση συριζα οποτε καταλαβαινειςΑπο τι να συνέλθει
Ο εαυτός του είναι
Λσμογιο παρτάκιας αλλαζων
Ευτυχως( ελπίζω) οι κανονικοί Ευρωπαίοι δεν είναι σαν εσάς τα ναυάγιαεγω θα περιμενω να δω υπαρχει χρονος
κατσε κατα τις 9 θα δουμεΕυτυχως( ελπίζω) οι κανονικοί Ευρωπαίοι δεν είναι σαν εσάς τα ναυάγια
το καλο ειναι οτι ελπιζει οτι εχει χρόνο ..... θα πεσει και σε αυτο μέσα οπως εχει πεσει και σε όλα τα άλλα
Εσυ ρε τυπε πηγές κ ψήφισες τον Κιουταχή Πασά κ θα μας πεις για ραγιαδεςΑν βάλει 3 μπροστά η ΝΔ είμαστε άξιοι της τύχης μας και ραγιάδες αν και πάντα θα σου πουν τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό και ψηφίζουμε το λιγοτερο κακό
«ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου είχε πει ότι κράτος χωρίς απλή αναλογική δεν είναι δημοκρατικό κράτος».Λεβέντης:«Κράτος χωρίς απλή αναλογική δεν είναι δημοκρατικό κράτος»