alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ψηφιζει ποτέ, λεει ολοι κλεφτες ειναιμονο η κωλομπιανα μπορει να σε βαλει να αλλαξεις κομμα.
Δεν ψηφιζει ποτέ, λεει ολοι κλεφτες ειναιμονο η κωλομπιανα μπορει να σε βαλει να αλλαξεις κομμα.
Mε 35 έδρες ή 600.000 ψήφους που δεν τον ψήφισε ο λαός.Κανενας δεν σε κλεβει
Κυβερναει ο πρωτος με τεραστια διαφορα μαλιστα
Μακαρι γιατι το εχω πονταρει χοντρα συμμετοχη κατω απο 45%Τα ρωτάνε αυτά στον αγαπητό Αlex?
Eδώ θα πέσει μάλλον μέσα και στο 42 τα εκατό της συμμετοχής που πρόβλεψε σήμερα.
και δεν σε κραζει που εισαι φανατιλα κομματικος?της εχεις δειξει τον πρωθυπουργο μας?Δεν ψηφιζει ποτέ, λεει ολοι κλεφτες ειναι
Μέσα θα είσαι.Μακαρι γιατι το εχω πονταρει χοντρα συμμετοχη κατω απο 45%
Πες μου ότι είναι μοντάζ μανΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Ναι, καλος της φαινεταικαι δεν σε κραζει που εισαι φανατιλα κομματικος?της εχεις δειξει τον πρωθυπουργο μας?
Μέσα θα είσαι.
Αν πάει έτσι βαριά βαριά θα έχει 4 μπροστά στον αριθμό της η συμμετοχή σήμερα.
Μόλις στο 13,1% είναι η συμμετοχή των πολιτών στις σημερινές ευρωεκλογές, κάτι που σημαίνει πολύ μεγάλο ποσοστό αποχής , όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.Μακαρι γιατι το εχω πονταρει χοντρα συμμετοχη κατω απο 45%
Τότε θα έπρεπε όλοι οι υπόλοιποι να έχουν κάτω από 5%..Αν βάλει 3 μπροστά η ΝΔ είμαστε άξιοι της τύχης μας και ραγιάδες αν και πάντα θα σου πουν τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό και ψηφίζουμε το λιγοτερο κακό
Kαι πες οτι παίρνει 28 αντί για 32Τότε θα έπρεπε όλοι οι υπόλοιποι να έχουν κάτω από 5%..
Το ότι έχουμε κόμματα με 16,13,9,8,5,3,3,3,3,2,2 % δείχνει την μαλακία που μας δέρνει
Για αρχη πρεπει να αλλαξει ονομα.Μαρία ωραιοζηλη Κουτσουπιά μόνο
Αν επιβεβαιωθεί είναι απογοητευτικό αλλά τουλάχιστον δε μπαίνει ο 87χρονος Εμφιετζογλου ο άνθρωπος του Κασιδιάρη που κανονικά θα έπρεπε να προβάρει τον τάφο του αντί να πολιτεύεταιΠρωτη εκτιμηση exit polls
ΝΔ 32% Συριζα 17%, Πασοκ 12% ΚΚΕ 9%, Ελληνικη Λυση 8.5%, Νικη 4%, Πλευση 3.5%
Απο τα υπολοιπα μονο η Λατινοπουλου δειχνει να πλησιαζει, αλλα να μην παινει, το 3%
Ενδεχομενως η ενσωματωση της επιστολης ψηφου να τροποποιησει +/- 1% το αποτελεσμα
Δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.Kαι πες οτι παίρνει 28 αντί για 32
Τι θ αλλάξει. Το πολυ ενας βουλευτης
Μια χαρά την έλαβες την απάντηση από μένα γι'αυτό το θέμα αλλά επειδή είσαι γυμνοσαλιαγκας κάνεις πως δεν θυμάσαι...Άσχετα
Καμία απάντηση δεν είχα για τους υπολογισμούς μου για τους μη επαγγελματίες στο επίδομα βενζίνης
Είμαι πρόθυμος να συζητήσω με αριθμούς και όχι με γενικότητες
Στα άλλα 2 δεν έχει σημασία η ουσία
Πού είναι άλλη συζήτηση
Αλλά το ποιος παπαγαλίζει και ποιος οχι
Όταν σου λέω μάγος είσαι
Πήγαινε σε όλες τις υποθέσεις σου φυσικά
Για το υπόγειο απάντησα μόνο επειδή έχω βάλει φωτογραφίες και έχω αποδείξει ότι είναι τεσσάρι και τεσσάρια σε υπόγειο δεν υπάρχουν
Για τις άλλες υποθέσεις σου ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι
Εμείς παλιά λέγαμε μαγος εισαι ή βοηθός φακίρη
Πάω να ψηφίσω τώρα αργότερα πάλι
Εκτός από αυτή είναι μαλακιστηρια και οι γονείς της με το όνομα που της διάλεξανΓια αρχη πρεπει να αλλαξει ονομα.
Μετα θελουμε να δουμε φωτο με μαγιώ. Και μετα βλεπουμε
87 εάν έχεις λεφτά γαμάς οποία θές στην Ελλάδα του κούλη πλέονΑν επιβεβαιωθεί είναι απογοητευτικό αλλά τουλάχιστον δε μπαίνει ο 87χρονος Εμφιετζογλου ο άνθρωπος του Κασιδιάρη που κανονικά θα έπρεπε να προβάρει τον τάφο του αντί να πολιτεύεται