Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
win - win situation. Και αυτή θα λάμβανε ψηφουλάκια και εσύ θα έκανες τη δουλειά σου
όταν δεν καταφέρει να μπει όμως θα είναι αργά γιατί εγώ δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες
win - win situation. Και αυτή θα λάμβανε ψηφουλάκια και εσύ θα έκανες τη δουλειά σου
Πολυ καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν μπει η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και μείνει εκτος η μουρλοΠΛΕΥΣΗ ......
Ποιο πλαφον ρε τύπε?Για το άδικο πλαφόν του 3% που κλέβει έδρες από τα μικρά κόμματα και τις δίνει στα μεγάλα θα πει κανείς κάτι;
4,762 % για την ακρίβεια αλλά υπάρχει πλαφόν 3% το οποίο ρίχνει το εκλογικό μέτροΠοιο πλαφον ρε τύπε?
21 εδρες ειναι, 4,75% ειναι το εκλογικο μετρο.
Αν εχεις κατω απο 3,5% περιπου δεν παιρνεις καν εδρα ετσι κι αλλιως
Μια ακόμη ραδιουργία του φασίστα πρωθυπουργού όπως και το παράβολο των 20.000 που έβαλε για τη συμμετοχήΠοιο πλαφον ρε τύπε?
21 εδρες ειναι, 4,75% ειναι το εκλογικο μετρο.
Αν εχεις κατω απο 3,5% περιπου δεν παιρνεις καν εδρα ετσι κι αλλιως
Στα Σαλωνα σφαζουν αρνια και στο Μπραχαμι ανθρωπους
ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΨΗΦΙΣΕ....ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
τοσες εχουμε στειλει ας ερθουν και απο ΕυρωπαςΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Γερά για την ανατροπή με τη ζουρλήΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΨΗΦΙΣΕ....ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
Μη δείτε ωραία, νέα, μορφωμένη και πλούσια γυναίκα να κατεβαίνει στις εκλογές, αμέσως να την κακοχαρακτηρίσετετοσες εχουμε στειλει ας ερθουν και απο Ευρωπας
Έχει πλούσια κάλληείναι πλούσια η λατινοπούλου?
τι ψήφισες ;;Έχει πλούσια κάλλη
αψογη η κυρια Λατινοπουλου....υπερκομψη με ΣΩΣΤΕΣ αποψειςΜη δείτε ωραία, νέα, μορφωμένη και πλούσια γυναίκα να κατεβαίνει στις εκλογές, αμέσως να την κακοχαρακτηρίσετε
δε με νοιάζουν εμένα αυτά δεν είμαι σουπερφίσιαλΈχει πλούσια κάλλη
έτσι και σας πάρουν χαμπάρι οι βασιλικοί ότι ψέγετε τους γαλαζοαίματους θα έχουμε πρόβλημα