δωσε λιγο βαση γιατι κλαιγονται τα μουνοπανα οι ε.ε.
τι τους λεει ο νομος;οτι ρε μουνοπαναδες δεν μπορειτε να δηλωνετε λιγοτερα απο τον βασικο μισθο και αναλογα τα χρονια προστιθονται και οι τριετιες
και σκουζουν ρε φιλε που εγω που ειμαι μισθωτος μου γαμανε το αιμοπεταλιο
Το ότι μπορεί κάποιος να δηλώνει και όντως να βγάζει λιγότερα από τον κατώτατο μισθό είναι αυτονόητο, γι'αυτό ο νόμος αντί του τεκμαρτού προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις ένσταση και να σε περάσουν από έλεγχο.
Άρα αυτό που λες, ότι δεν μπορείτε να δηλώνετε λιγότερα από τον βασικό είναι μαλακία, γιατί ο ίδιος ο νόμος - έστω και μετά από ένσταση και έλεγχο - το δέχεται.
Επίσης πρέπει να καταλάβατε επιτέλους σχετικά με την εφορία πως άλλο να είσαι μισθωτός και άλλο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.
Ο ελεύθερος επαγγελματίας βγάζει από την τσέπη του λεφτά και τα σκάει.
Στον μισθωτό του τα παρακρατάνε απλώς. Δεν βγάζεις από την τσέπη σου λεφτά.
Είμαι σίγουρος οι μισθωτοί πολλές φορές δεν έχουν καν εικόνα των κρατήσεων, ξέρουν μόνο τα καθαρά τους.
Και λες ότι σου γαμανε και το αιμοπετάλιο από πάνω!
Οπότε λες μαλακίες εμφανώς, και αν είσαι ιδιωτικό τομέα παρακαλα να μην κλείσει ο εργοδότης σου και πας ταμείο ανεργίας και ζεις με ψίχουλα.
Δεν σας φταίει κανείς που δεν γίνατε ποτέ αφεντικά και επιλέξατε να είστε υπάλληλοι, στα αρχιδια μας. Μη βγάζετε μιζέρια όμως και κάνετε σαν μιζερες κακογαμημενες γεροντοκόρες.