Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.293
Πόντοι
6.056
στην Ελλάδα δεν υπάρχει άνεργος ,υπάρχει άεργος και αμέτρητο μαύρο χρήμα...
Τι αμέτρητο ρε μαλάκα ....

450.000 ε.ε. δεν πληρώνουν εισφορές ....

Βαρέθηκα να διαβάζω μαλάκες να λένε ότι υπάρχει πολύ χρήμα ... επειδή πήγαν σε μια κωλοπλατεία

και είδαν ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ .....

ή τις ξαπλώστρες που γεμίζουν με πελάτες του κλαμπ σάντουϊτς και του φρεντοτσίνο ....

ή κάτι επιχειρηματίες εδώ ... και άλλους λεφτάδες .... που δεν έχουν σπίτι ....
και δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές ....

έλεος ....

Τη βουλγαρία την περνάτε του χρόνου.
Σύντομαι μετά θα ξεπεράσετε και εκτός Ε.Ε.

Αλβανία και Σκόπια ... και μετά κοντράρετε Ελ Σαλβαδόρ και Ζάμπια ....

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.752
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 021122-C.jpg
    021122-C.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 13

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.293
Πόντοι
6.056
Το ότι μπορεί κάποιος να δηλώνει και όντως να βγάζει λιγότερα από τον κατώτατο μισθό είναι αυτονόητο, γι'αυτό ο νόμος αντί του τεκμαρτού προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις ένσταση και να σε περάσουν από έλεγχο.

Άρα αυτό που λες, ότι δεν μπορείτε να δηλώνετε λιγότερα από τον βασικό είναι μαλακία, γιατί ο ίδιος ο νόμος - έστω και μετά από ένσταση και έλεγχο - το δέχεται.
Θα επιλέξει κανείς να πάει σε έλεγχο ;
Μάλιστο ο νόμος ... δεν καθόρισε τα πλαίσια του ελέγχου ....

Οι επικεφαλείς της ΑΑΔΕ όρισαν ... ότι θα είναι σε βάθος 5ετίας .... και θα αφορά συνολικό έλεγχο περιουσίας και οικονομικών .

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ 3/4 ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ σε 2 χρόνια .

Βέβαια έτσι όπως ψήφισαν
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ .

Οι μισθωτοί ... νομίζουν ότι δεν τους αφορά.

Σε 2 χρόνια ... ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ... ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.

Η βενζίνη θα είναι 3€ το λίτρο ......
τενεκές λάδι 300€ ....

τα ... καρπούζια σήμερα έχουν 1€ το κιλό ... θα πάνε 2€ ....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.042
Πόντοι
6.056
Τι αμέτρητο ρε μαλάκα ....

450.000 ε.ε. δεν πληρώνουν εισφορές ....

Βαρέθηκα να διαβάζω μαλάκες να λένε ότι υπάρχει πολύ χρήμα ... επειδή πήγαν σε μια κωλοπλατεία

και είδαν ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ .....

ή τις ξαπλώστρες που γεμίζουν με πελάτες του κλαμπ σάντουϊτς και του φρεντοτσίνο ....

ή κάτι επιχειρηματίες εδώ ... και άλλους λεφτάδες .... που δεν έχουν σπίτι ....
και δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές ....

έλεος ....

Τη βουλγαρία την περνάτε του χρόνου.
Σύντομαι μετά θα ξεπεράσετε και εκτός Ε.Ε.

Αλβανία και Σκόπια ... και μετά κοντράρετε Ελ Σαλβαδόρ και Ζάμπια ....
εσένα τι σε κόφτει αν ο άλλος δεν έχει σπίτι και δεν πάει διακοπές ?
τι θες ? να του τσοντάρουμε να πάρει σπίτι ? τι ακριβώς θέλεις ? δεν έχω αντιληφθεί τι θέλεις ...
η μητέρα Τερέζα είσαι ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.210
Πόντοι
12.756
Το ότι μπορεί κάποιος να δηλώνει και όντως να βγάζει λιγότερα από τον κατώτατο μισθό είναι αυτονόητο, γι'αυτό ο νόμος αντί του τεκμαρτού προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις ένσταση και να σε περάσουν από έλεγχο.

Άρα αυτό που λες, ότι δεν μπορείτε να δηλώνετε λιγότερα από τον βασικό είναι μαλακία, γιατί ο ίδιος ο νόμος - έστω και μετά από ένσταση και έλεγχο - το δέχεται.

Επίσης πρέπει να καταλάβατε επιτέλους σχετικά με την εφορία πως άλλο να είσαι μισθωτός και άλλο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο ελεύθερος επαγγελματίας βγάζει από την τσέπη του λεφτά και τα σκάει.
Στον μισθωτό του τα παρακρατάνε απλώς. Δεν βγάζεις από την τσέπη σου λεφτά.
Είμαι σίγουρος οι μισθωτοί πολλές φορές δεν έχουν καν εικόνα των κρατήσεων, ξέρουν μόνο τα καθαρά τους.
Και λες ότι σου γαμανε και το αιμοπετάλιο από πάνω!

Οπότε λες μαλακίες εμφανώς, και αν είσαι ιδιωτικό τομέα παρακαλα να μην κλείσει ο εργοδότης σου και πας ταμείο ανεργίας και ζεις με ψίχουλα.

Δεν σας φταίει κανείς που δεν γίνατε ποτέ αφεντικά και επιλέξατε να είστε υπάλληλοι, στα αρχιδια μας. Μη βγάζετε μιζέρια όμως και κάνετε σαν μιζερες κακογαμημενες γεροντοκόρες.
τυπε διαβασα το μυνημα σου και πηγε αυτοματα στα ξυρισμενα μου αρχιδια...στιν ιδιωτικο τομεα ειμαι,προσεχω τι μου κρατανε και οσοι ειστε μουνοπανα ε.ε.να κλεισετε και να γινετε μισθωτοι..
εσεις κλαιγεστε και μας εχετε πρηξει τα αρχιδια...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.293
Πόντοι
6.056
τι θες ? να του τσοντάρουμε να πάρει σπίτι ? τι ακριβώς θέλεις ? δεν έχω αντιληφθεί τι θέλεις ...
η μητέρα Τερέζα είσαι ?

Ξέρω πολλούς μάγκες σαν εσένα ... παλιότερων γενεών ....

Σε συσσίτια εκκλησίας τρώνε σήμερα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.491
Πόντοι
3.656
η μητέρα Τερέζα είσαι ?
θέλει να μπορεί να δηλώνει 10.000 το χρόνο να βγάζει 100.000 και να μην τον ενοχλεί κανείς

για να μπορεί μετά να πουλάει μούρη με τα υπάρχοντα του στους φτωχούς που σήμερα υπερασπίζεται :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.042
Πόντοι
6.056
Ξέρω πολλούς μάγκες σαν εσένα ... παλιότερων γενεών ....

Σε συσσίτια εκκλησίας τρώνε σήμερα.
αν και είμαι θρήσκος , δεν θα με χάλαγε μια ναπάλμ σε όσους μαζεύονται σε κάθε είδους συσσίτια στην ΔΥΣΗ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.042
Πόντοι
6.056
θέλει να μπορεί να δηλώνει 10.000 το χρόνο να βγάζει 100.000 και να μην τον ενοχλεί κανείς

για να μπορεί μετά να πουλάει μούρη με τα υπάρχοντα του στους φτωχούς που σήμερα υπερασπίζεται :coffee:
όσο επικεντρωνόταν στα λαμόγια με τις συνταξάρες , οτετζήδες τραπεζικοί κτλπ είχε δίκιο
Από κεί κ πέρα είναι σε σύγχυση ....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.042
Πόντοι
6.056
λέω για Βελό τελικά ...
δεν γίνεται , δεν εξηγείτε αλλιώς ..κάτι πρέπει να ψεκάζουν και λένε αφρικανική σκόνη :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.491
Πόντοι
3.656
όσο επικεντρωνόταν στα λαμόγια με τις συνταξάρες , οτετζήδες τραπεζικοί κτλπ είχε δίκιο
Από κεί κ πέρα είναι σε σύγχυση ....
λέει κάποια σωστά αλλά μυρίζομαι ότι τα λέει επειδή την τρώει κάπως από την κατάσταση...

ως παλιός νεοδημοκράτης......αν ήταν χωμένος σε κάνα καλό ντιλ με το δημόσιο...ή σε καμιά ιδιωτική κλινική

δεν θα τον πείραζε τόσο η νέα δικτατορία :coffee::coffee::coffee::coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
ρε εισαι μπουφος; μπροστα στις καμερες τι ηθελες να πει; μλκα ποσο χαπατα ειστε που τα πιστευετε κιολας
Δεν είναι αυτό το θέμα
Το θέμα είναι ότι αυτός που άρχισε αυτή τη συζήτηση
Είπε ότι ο γεωργιάδης πήγε σε εργοδότη που έλεγε να ψηφίσουν υπέρ της νέας δημοκρατίας χωρίς να πει τι είπε ο γεωργιάδης

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.042
Πόντοι
6.056
λέει κάποια σωστά αλλά μυρίζομαι ότι τα λέει επειδή την τρώει κάπως από την κατάσταση...

ως παλιός νεοδημοκράτης......αν ήταν χωμένος σε κάνα καλό ντιλ με το δημόσιο...ή σε καμιά ιδιωτική κλινική

δεν θα τον πείραζε τόσο η νέα δικτατορία :coffee::coffee::coffee::coffee:
ξερω γω τι να υποθέσω ?

ο ένας θέλει κότερο αλλιώς νιώθει δυστυχισμένος, ο άλλος ο καμένος θέλει κίνα , ο τέλλυ ελεύθερη οικονομία αλλά μιλάει σαν υποπρολετάριος ..
δεν ξέρω τι τους φταίει ...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
Μοιράζει τον πλούτο ;;;;;
Μαλακά που ζεις; Σε γυάλα σε έχουν κ σε μεταφέρουν από γραφείο δικαστήρια ,δικαστήριο γραφείο ..;;:confused:
Τον μοιράζουν τον πλούτο , απλά πάει πως έλεγαν ένα εσυ ένα εγω ... ε , καμία σχέση. Απο οτι έχω καταλάβει το 99% του πλούτου θα πάει στους ολιγάρχες στις τράπεζες και στους πολιτικούς (ίσως και στην εκκλησία) και το υπόλοιπο 1% σε εμάς ... η κάπως έτσι.
Μπορεί να είναι και 90 - 10 , η και 80 - 20 δεν ξέρω ακριβώς τα ποσοστά.

Ειδικός δεν είμαι , στο περίπου αυτό έχω καταλάβει. Πιο αναλυτικά τα λέει ο Κοσμάς Μαρινάκης στο τελευταίο βίντεό του σχετικά με τις μεθόδους που μπορεί να γίνει κανείς πλούσιος , και πως μπορεί αυτές να επηρεάσουν και εμάς τους λιγότερο εύπορους ... για να το θέσω κομψά :P

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.481
Πόντοι
26.141
αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου κομισάριο του κόμματος
να τρως να πίνεις να γλεντάς ,να μένεις σε έπαυλη ,να μην εργάζεσαι , να χαφιεδίζεις ,να εξουσιάζεις ,μια χαρά είναι ο κομμουνισμός !!!
αρκεί να είσαι ο κομισάριος, ο θύτης :rockon:

Γιατί δεν ρωτάς κάποιον αλβανό να σου πεί για τον Χότζα ?
κάποιον ρουμάνο για τον τσαουσέσκου ?
κάποιον ανατολικό για την ΕΣΣΔ ,κάποιον ουκρανό για το Χολοντομόρ ?
Για τις ρουσίδες που έπεσε ο κομμουνισμός και μάμησε ο φτωχός δυτικός ,το κάλυψες
Οι Ρωσίδες ήρθαν όταν ήρθε στη χώρα τους ο καπιταλισμός
Δεύτερον πόσοι μέσα σε κομμουνιστικά συστήματα πεινούσαν επί τοις εκατό κ πόσοι μέσα στην ολιγαρχία που ζούνε τώρα ;;;;;;καντο.αναγωγη

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.903
Πόντοι
3.556

Ξέρω ναι, η ειδική έκδοση για μλάκες. *λολ* Την ξαναείχαμε τούτη την κουβέντα.

Πατριωτική ή λαϊκή δεξιά αυτή τη φορά καλύτερα, ενάντια στην ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Ο τρίτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό μπορεί να περιμένει, δεν βιάζεται κανείς να τον διαβεί.

:—)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.481
Πόντοι
26.141
δωσε λιγο βαση γιατι κλαιγονται τα μουνοπανα οι ε.ε.
τι τους λεει ο νομος;οτι ρε μουνοπαναδες δεν μπορειτε να δηλωνετε λιγοτερα απο τον βασικο μισθο και αναλογα τα χρονια προστιθονται και οι τριετιες
και σκουζουν ρε φιλε που εγω που ειμαι μισθωτος μου γαμανε το αιμοπεταλιο
Κ εμείς η ΕΕ τι θα κάνουμε; Θες να μας πτωχυνετε κ να μην μπορούμε να αγοράσουμε γούνα στην κολομπιανα ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρω ναι, η ειδική έκδοση για μλάκες. *λολ* Την ξαναείχαμε τούτη την κουβέντα.

Πατριωτική ή λαϊκή δεξιά αυτή τη φορά καλύτερα, ενάντια στην ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Ο τρίτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό μπορεί να περιμένει, δεν βιάζεται κανείς να τον διαβεί.

:—)
Δεν παίζει ρόλο το σύστημα αλλά αρκεί να βρίσκεσαι στη σωστή μερια του συστήματος

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.042
Πόντοι
6.056
Οι Ρωσίδες ήρθαν όταν ήρθε στη χώρα τους ο καπιταλισμός
Δεύτερον πόσοι μέσα σε κομμουνιστικά συστήματα πεινούσαν επί τοις εκατό κ πόσοι μέσα στην ολιγαρχία που ζούνε τώρα ;;;;;;καντο.αναγωγη
ρε συ μπατζανάκη θα μας τρελάνεις ?
έπεσε ο κομμουνισμός και ήταν νηστικοί οι άνθρωποι , ήρθαν δύση να λιγδώσει το αντεράκι τους

Αν εννοείς δεν πείναγαν επειδή τρώγανε με κουπόνια κ συσσίτια οκέι...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.481
Πόντοι
26.141
ρε συ μπατζανάκη θα μας τρελάνεις ?
έπεσε ο κομμουνισμός και ήταν νηστικοί οι άνθρωποι , ήρθαν δύση να λιγδώσει το αντεράκι τους

Αν εννοείς δεν πείναγαν επειδή τρώγανε με κουπόνια κ συσσίτια οκέι...
Ε και εμείς που έχουμε δημοκρατία ..μπουαχαχαχσ πάλι με κουπόνια δεν είμαστε;κ.μαλιστα περισσοτερΑ:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom