Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 3.656
Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονταιΤι πετσοκομμα ηταν αυτο?
αν και με έχει ιγκνόρ δε θα το δει
Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονταιΤι πετσοκομμα ηταν αυτο?
Κομμουνιστής μεν, κομισάριος δε. Να τα λές και αυτά.Τσπ διαφωνούμε πολιτικά διότι εγώ είμαι κομμουνιστής
Σε αφήνω τώρα διότι πάω για βουτιές με το κότερο μου
τι θα ψηφίσεις μαν?Εδω που τα λεμε καλυτερος ειναι ο tyler απ τη μαρεβα
Τύπε, ρεβιζιονιστης μου φαινεταιθα επαναφέρουμε λαική δημοκρατία αλλά στη γειτονιά το κουμάντο θα είμαι εγώ , ο Κομματικός καπετάνιος εγώ !!!
συμφωνείς ή θα το γυρίσεις στο αντιδραστικό ? εχθρός της επανάστασης ?
οπορτουνιστής.. ρεβιζιονιστής... της πόπης γινότανε ,ποιός σύντροφος θα είναι πάνω από τον άλλον σύντροφοΤύπε, ρεβιζιονιστης μου φαινεται
Πρεπει να παει για αναμορφωση
Τύπε πες μου ποσες ψηφους σε αριθμο θα παρει η ΝΔ κατα τη γνωμη σου
Κάτω από 2 μύρια.Τύπε πες μου ποσες ψηφους σε αριθμο θα παρει η ΝΔ κατα τη γνωμη σου
Κάποιοι πρέπει να διοικούν κ αυτό σημαίνει να σκέπτονται σωστά με ηρεμία άρα να έχουν κ κάποιες ανέσειςΚομμουνιστής μεν, κομισάριος δε. Να τα λές και αυτά.
Sevagio .... μη μας πεις ότι δεν είσαι εσύ ....όσο επικεντρωνόταν στα λαμόγια με τις συνταξάρες , οτετζήδες τραπεζικοί κτλπ είχε δίκιο
Από κεί κ πέρα είναι σε σύγχυση ....
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ στους υπαλλήλους μου όταν πάνε να δείξουν αχαριστίαΚάποιοι πρέπει να διοικούν κ αυτό σημαίνει να σκέπτονται σωστά με ηρεμία άρα να έχουν κ κάποιες ανέσεις
Μακάρι να βουλιάξουν ΝΔ+ΠΑΣΟΚ.Στις αυριανές εκλογες θα υπάρχουν πολλες εκπλήξεις,κομματα οπως ο βελοπουλος νικη και πλευση θα ενισχυθουν.
Το κκε θα μείνει σταθερο και το πασοκ ισως δει μια μικρή άνοδο.
Τώρα η νδ ειναι σίγουρο οτι θα δει πτώση,ισως η πτώση να είναι αρκετά μεγάλη και ο συριζα να δει μια ενίσχυση.
Δεν ξερω ακομα αν θα παω κάλπητι θα ψηφίσεις μαν?
O sevagio παλιά πριν γίνει ROB C , ήταν υπερασπιστής της κρίσης , όπως ο Mr MalakasΚάποιοι πρέπει να διοικούν κ αυτό σημαίνει να σκέπτονται σωστά με ηρεμία άρα να έχουν κ κάποιες ανέσεις
ποιός σεβατζιο ρε ? πας καλά ? σύνελθε !!!Sevagio .... μη μας πεις ότι δεν είσαι εσύ ....
Εσύ άεργος δεν είσαι ;
Τώρα δηλώνεις αφεντικό ;
ή μήπως δεν είσαι ο sevagio ;;;
Ψάχνεις κόντρες στο μπου, επειδή βαριέσαι την αεργία σου ;
και θα αφήσεις τον κυριάκο να σε κοροιδεύει 3 χρόνια ακόμα χωρίς να έχεις εκφράσει την αντίθεση σου?Δεν ξερω ακομα αν θα παω κάλπη
Δεν ξερω ακομα αν θα παω κάλπη
Γιατί ντρέπεσαι sevagio ;ποιός σεβατζιο ρε ? πας καλά ? σύνελθε !!!
τι σημαίνει υπερασπιστής της κρίσηςO sevagio παλιά πριν γίνει ROB C , ήταν υπερασπιστής της κρίσης , όπως ο Mr Malakas
και το μαλακισμένο σπαραρχίδι νοικάρης των ΒΠ , Saul ;
Οχι. Ποσους δηλαδη? Περιπου?Κάτω από 2 μύρια.
Διαφωνείς ;
Βλέπω το 2019 είχατε .... 1.870.000Οχι. Ποσους δηλαδη? Περιπου?
Τύπε αν παρει 1.800.000, θα εχει 41% παλι, με την αποχη που ερχεταιΒλέπω το 2019 είχατε .... 1.870.000
Κάτω από 1.800.000 φαντάζομαι .
Γιατί ρωτάς ;
Όταν πάει 3€ το λίτρο η απλή ... θα πάρεις ηλεκτρικό ;