Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Ε και εμείς που έχουμε δημοκρατία ..μπουαχαχαχσ πάλι με κουπόνια δεν είμαστε;κ.μαλιστα περισσοτερΑ:confused:
αυτά ναί είναι προβλήματα ...βλέπεις οι ψήφοι δεν μετριούνται ποιοτικά αλλά ποσοτικά ...
πρέπει να καλοπιάνονται και οι "άεργοι" που ψάχνουν κάθε παπατζή σωτήρα :confused:

Αυτά βέβαια δεν αναιρούν το γεγονός ότι κάποιοι νταβατζήδες έπρεπε να φάνε :zfuck:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
ξερω γω τι να υποθέσω ?

ο ένας θέλει κότερο αλλιώς νιώθει δυστυχισμένος, ο άλλος ο καμένος θέλει κίνα , ο τέλλυ ελεύθερη οικονομία αλλά μιλάει σαν υποπρολετάριος ..
δεν ξέρω τι τους φταίει ...
δεν έχουμε πραγματικά προβλήματα επιβίωσης γιαυτό ο καθένας κοιτάει την παρτάρα του....

αλλά όχι και υποπρολετάριος πολυ χοντρό :confused::confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δεν έχουμε πραγματικά προβλήματα επιβίωσης γιαυτό ο καθένας κοιτάει την παρτάρα του....

αλλά όχι και υποπρολετάριος πολυ χοντρό :confused::confused::confused::confused:
Mια χαρα τα λεει
Εκει με τον Βελοπουλο μου τα χαλασε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε μαλάκα ....

Ο ε.ε, με ίδιο τεκμαρτό με μισθωτό .... πληρώνει τριπλάσιο φόρο .

Χωρίς να δηλώνει τίποτε .... πλήρωνε 1200€ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΠΛΑ
και έμενε στο σπίτι του πατέρα του ...

ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...
γιατί δεν θα διαβάσω την απάντηση ...

μπήκες λίστα ....
Τύπε πες μου ποσες ψηφους σε αριθμο θα παρει η ΝΔ κατα τη γνωμη σου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
αυτά ναί είναι προβλήματα ...βλέπεις οι ψήφοι δεν μετριούνται ποιοτικά αλλά ποσοτικά ...
πρέπει να καλοπιάνονται και οι "άεργοι" που ψάχνουν κάθε παπατζή σωτήρα :confused:

Αυτά βέβαια δεν αναιρούν το γεγονός ότι κάποιοι νταβατζήδες έπρεπε να φάνε :zfuck:
Τσπ διαφωνούμε πολιτικά διότι εγώ είμαι κομμουνιστής
Σε αφήνω τώρα διότι πάω για βουτιές με το κότερο μου

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τέσσε
ρειε τουλάχιστον από την άλλη πλευρά
Λένε μην ψηφίσετε νέα δημοκρατία
Ο ένας μάλιστα υποτίθεται ότι κράταγε ισες αποστάσεις
Δεν ξέρω αν από τη δικιά μας πλευρά υπάρχει κανείς που να λέει μη ψηφίσετε συριζα

Ούτε και εγώ φυσικά

Και φυσικά το μήνυμα απευθύνονται σε σκεπτόμενους ανθρώπους που σκέφτονται αν και τι θα ψηφίσουν

Πού είναι πιο εύκολο Μία μουσουλμάννα με μπούργκα να γίνει γυμνίστρια παρά αυτοι να ψηφίσουν ΝΔ

Αν ήταν η ψήφος μία τιμωρία στην κυβέρνηση για τα λάθη που έκανε θα το καταλάβαινα

Δυστυχώς όμως όπως και στην περίπτωση του δούκα θα γίνει μεγάλη πολιτική εκμετάλλευση με σκοπό τα επόμενα χρόνια
Να υπάρχει συνεχης επίκληση για εκλογές θα έχει χάσει την πλειοψηφία αν η νεα δημοκρατία δεν πάει καλά

Αν δεν σας πειράζει μπορείτε να απέχετε ή να ψηφίσετε μικρό κόμμα

Η κύρια ερώτηση όμως κατά τη γνώμη μου είναι
Αν ήταν ο συριζα η το πασοκ στη θεση της νέας δημοκρατίας θα είχε καλύτερα αποτελέσματα;

Όπου υπήρχε το ερώτημα για το συριζα που έχει καιρό να τεθεί τώρα τελευταία
Η απάντηση ήταν σαφώς αρνητική

Περιμένω απαντηση και απαντώ μόνο σε αναποφάσιστους και όχι σε γνωστά κομματόσκυλα ξ μη που εξυπηρετούν όμως πολιτικές σκοπιμότητες

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Τσπ διαφωνούμε πολιτικά διότι εγώ είμαι κομμουνιστής
Σε αφήνω τώρα διότι πάω για βουτιές με το κότερο μου
υποσχέσου πως θα είμαι κομισάριος
να γίνω καλύτερος κομμουνιστής από σένα
Και δεν θέλω κότερο, εξουσία γουστάρω να με παρακαλάνε να τους βάλω δυο δράμια παραπάνω συσσίτιο :embarrased:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
υποσχέσου πως θα είμαι κομισάριος
να γίνω καλύτερος κομμουνιστής από σένα
Και δεν θέλω κότερο, εξουσία γουστάρω να με παρακαλάνε να τους βάλω δυο δράμια παραπάνω συσσίτιο :embarrased:
Θα σε κανω ολιγαρχη στα υπόλοιπα 150 κράτη δημοκρατικά που πέθανουν της πείνας κ δεν χρειάζεται να τους μοιράζεις συσσίτιο αλλά υποσχέσεις και θα είναι ικανοποιημένοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
τον καπιταλισμό δεν θα τον νικήσετε ποτέ γιατί είναι το μόνο πολιτικό σύστημα που πουλάει αυτό που θέλουν όλοι οι άνθρωποι κατά βάθος

(τζούφια)Ελπίδα

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Θα σε κανω ολιγαρχοι στα υπόλοιπα 150 κράτη δημοκρατικά που πέθανε κ δεν χρειάζεται να τους μοιράζεις συσσίτιο αλλά υποσχέσεις μια είναι ικανοποιημένοι
ο μόνος που πέθανε είναι ο στάλιν :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
σε λίγο θα μας πείτε ότι το τείχος του βερολίνου έγινε για να μην μπαίνουν οι καπιταλιστές στον ανατολικό παράδεισο.
όπως στέλνουν υποχρεωτικά τους νεοναζί εκδρομή στο άουσβιτς,
έτσι και σεις οι ταξιδιάρηδες, πρέπει να πάτε στα σχετικά μουσεία (φυλακές - αρχηγείο στάζι) στο βερολίνο και στη λειψία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στις αυριανές εκλογες θα υπάρχουν πολλες εκπλήξεις,κομματα οπως ο βελοπουλος νικη και πλευση θα ενισχυθουν.
Το κκε θα μείνει σταθερο και το πασοκ ισως δει μια μικρή άνοδο.
Τώρα η νδ ειναι σίγουρο οτι θα δει πτώση,ισως η πτώση να είναι αρκετά μεγάλη και ο συριζα να δει μια ενίσχυση.
Μυστικη δημοσκοπηση?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
σε λίγο θα μας πείτε ότι το τείχος του βερολίνου έγινε για να μην μπαίνουν οι καπιταλιστές στον ανατολικό παράδεισο.
όπως στέλνουν υποχρεωτικά τους νεοναζί εκδρομή στο άουσβιτς,
έτσι και σεις οι ταξιδιάρηδες, πρέπει να πάτε στα σχετικά μουσεία (φυλακές - αρχηγείο στάζι) στο βερολίνο και στη λειψία
Πήγανε κ είδαμε ότι η εκλεγμένη κυβέρνηση της Γερμανίας ( Χίτλερ) φυλάκισε τον Ζαχαριάδη στο παραπάνω κρεβάτι
Πήγα για προσκύνημα στον αγωνιστή Ζαχαριάδη
IMG_20160708_091718.jpg
IMG_20160708_103409.jpg
IMG_20160708_105034.jpg
IMG_20160708_112437.jpg
IMG_20160708_092319.jpg

Κ στην ολιγαρχία οποίος διαφωνεί στέλνετε φυλακές πλέον

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
θέλει να μπορεί να δηλώνει 10.000 το χρόνο να βγάζει 100.000 και να μην τον ενοχλεί κανείς

για να μπορεί μετά να πουλάει μούρη με τα υπάρχοντα του στους φτωχούς που σήμερα υπερασπίζεται :coffee:
:2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μυστικό για το πως θα ρίξω την αντιεισαγγελέα δεν μού είπες ακόμη όμως :cry:
Πες της οτι εισαι κομμουνιστης
Βεβαιη επιτυχια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θέλει να μπορεί να δηλώνει 10.000 το χρόνο να βγάζει 100.000 και να μην τον ενοχλεί κανείς

για να μπορεί μετά να πουλάει μούρη με τα υπάρχοντα του στους φτωχούς που σήμερα υπερασπίζεται :coffee:
Τι πετσοκομμα ηταν αυτο?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Κ.η δημοκρατία έχει πεθάνει παντού ...
Έχουμε ολιγαρχία ...
θα επαναφέρουμε λαική δημοκρατία αλλά στη γειτονιά το κουμάντο θα είμαι εγώ , ο Κομματικός καπετάνιος εγώ !!!

συμφωνείς ή θα το γυρίσεις στο αντιδραστικό ? εχθρός της επανάστασης ? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom