Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.331
Πόντοι
3.656
Α καλα....
Αρχισα να στενοχωριεμαι, μαλλον θα φυγω.
Δεν μπορω να βλεπω ενηλικους ανθρωπους να μην μπορουν να καταλαβουν απλα πραγματα. Ειναι θλιβερο.
Κριμα, ειλικρινα. Κριμα

Σου λέμε να κάνεις την ανάλυσή σου ... αλλά δεν την κάνεις !
Μόνο λυπάσαι !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σιγα μην σαφησει η Εφορια να παρεις τα λεφτα και ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.Ποτε δεν το αφηνει αυτο.
Αυτο ομως λεει το αρθρο ρε τύπε, για ονομα του θεου.
Αν το λεει λαθος, ειναι αλλο ζητημα.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου λέμε να κάνεις την ανάλυσή σου ... αλλά δεν την κάνεις !
Μόνο λυπάσαι !
Και πολυ μαλιστα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ανέκαθεν εκδίδεται φορολογική ενημερότητα για μεταβίβαση ακινήτου με παρακράτηση μέρους του τιμήματος.
Τωρα δεν θα χρειαζεται η παρακρατηση (αυτο λεει το αρθρο)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Αυτο ομως λεει το αρθρο ρε τύπε, για ονομα του θεου.
Αν το λεει λαθος, ειναι αλλο ζητημα.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ.

Και πολυ μαλιστα
Σοβαρα τωρα το αρθρο λεει μαλακίες.Δεν βγαζεις ακρη.

Μάλλον θελει να πει οτι αυτο που γινεται ηδη εδω και πολλά χρόνια θα γινεται πλέον ηλεκτρονικά και πιο γρηγορα.

Δεν γραφει πουθενα πότε και πως πληρωνεις την Εφορία.
Βασικά δεν φταιει το αρθρο,ειναι copy paste της εγκυκλίου Πιτσιλή

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
ανέκαθεν εκδίδεται φορολογική ενημερότητα για μεταβίβαση ακινήτου με παρακράτηση μέρους του τιμήματος.
επειδή είναι πονηροί όμως......

αν οι οφειλές είναι ρυθμισμένες παρακρατεί όλο το ποσό ή συνεχίζεις να πληρώνεις την ρύθμιση????

γιατί για είσπραξη χρημάτων το παρακρατεί δε πα να έχεις κάνει ρύθμιση...και μάλιστα κρατά και ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ της....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.331
Πόντοι
3.656
Αύριο θα λυπάσαι περισσότερο .

• Οι Χριστιανοδημοκράτες θα είναι η πρώτη δύναμη με μικρές απώλειες και η απόσταση τους από τους Σοσιαλιστές θα μειωθεί
  • Τρίτη δύναμη θα εmiναι το ECR η πολιτική ομάδα της Μελόνι,.
  • Οι ηττημένοι θα είναι οι φιλελεύθεροι. Από τρίτη δύναμη θα είναι τέταρτη και υπάρχουν πιθανότητες να είναι πέμπτη δύναμη.
  • Παρατηρούμε πτώση και στους οικολόγους. Υπάρχει περίπτωση να είναι και η μικρότερη ομάδα εκτός και αν ενταχθούν κόμματα που τώρα είναι «ανεξάρτητοι»
  • Για να δημιουργηθεί πλειοψηφία θα χρειαστούν οι Σοσιαλιστές, οι Χριστιανοδημοκράτες και οι Φιλελεύθεροι.
  • Η δύναμη των λαικιστών ευρωσκεπτιστών θα είμαι στο ένα τρίτο της δύναμης του Ευρωκοινοβουλίου.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
επειδή είναι πονηροί όμως......

αν οι οφειλές είναι ρυθμισμένες παρακρατεί όλο το ποσό ή συνεχίζεις να πληρώνεις την ρύθμιση????

γιατί για είσπραξη χρημάτων το παρακρατεί δε πα να έχεις κάνει ρύθμιση...και μάλιστα κρατά και ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ της....
πιστώνεται το παρακρατηθέν σε μελλοντικές δόσεις ρύθμισης

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186

Εδω εχει περισσότερα παραδειγματα αλλά και πάλι δεν βγαζεις ακρη.(παράδειγμα 3 και 4;;;;;;)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.331
Πόντοι
3.656
Το AfD θα είναι 2ο στη Γερμανία.

Στη Γερμανία θα γίνουν Εθνικές Εκλογές τον Οκτώμβριο του 2025.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.146
Πόντοι
216
Δεν είναι αυτό το θέμα
Το θέμα είναι ότι αυτός που άρχισε αυτή τη συζήτηση
Είπε ότι ο γεωργιάδης πήγε σε εργοδότη που έλεγε να ψηφίσουν υπέρ της νέας δημοκρατίας χωρίς να πει τι είπε ο γεωργιάδης
σοβαρεψου εισαι μεγαλος ανθρωπος... αυτο ειναι το θεμα ακριβως οτι επικροτεις που ειπε κατι ο αλλος στημενος μπροστα στις καμερες για να φανει και καλα κομπλε ενω δεν μπορεις να ξεχωρισεις οτι ο σαουλ τρολλαρει ειδικα εσενα γτ δεν μπορεις να νοιωσεις και απλα παπαγαλιζεις. ζεις σε μια γυαλα και δεν μπορεις να καταλαβεις τον κοσμο γυρω σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
πιστώνεται το παρακρατηθέν σε μελλοντικές δόσεις ρύθμισης
δεν το έπιασα αυτό....πες ότι εγώ τον άλλο μήνα ρυθμίσω φπα 20 χιλιάρικα με την τοκογλυφία να πάει πχ 23......

και τον άλλον μήνα το δημόσιο μου βγάλει μια πληρωμή 43.......

εγώ για να βγάλω φορολογική ενημερότητα για είσπραξη από κεντρική κυβέρνηση δεν την βγάζω ακόμα και αν έχω ρυθμίσει το ποσό και πληρώνω τις δόσεις κανονικά...

βγάζω ενημερότητα με παρακράτηση και επειδή είναι στην αρχή της ρύθμισης η παρακράτηση είναι 80% (αν θυμάμαι καλά)

όμως μέσα στο 80% που θα κρατήσουν του βεβαιωμένου ποσού είναι μέσα και τα 3Κ τόκοι....δεν είναι????

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
μάλλον, η έννοια της διαδικασίας είναι ότι υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός - έλεγχος του ποσοστού ή του ποσού παρακράτησης για να μην κάνει αυθαιρεσίες κατά το δοκούν (είτε εις βάρος του δημοσίου είτε υπερβολικής αυστηρότητας) κάποιος εφοριακός

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
δεν το έπιασα αυτό....πες ότι εγώ τον άλλο μήνα ρυθμίσω φπα 20 χιλιάρικα με την τοκογλυφία να πάει πχ 23......

και τον άλλον μήνα το δημόσιο μου βγάλει μια πληρωμή 43.......

εγώ για να βγάλω φορολογική ενημερότητα για είσπραξη από κεντρική κυβέρνηση δεν την βγάζω ακόμα και αν έχω ρυθμίσει το ποσό και πληρώνω τις δόσεις κανονικά...

βγάζω ενημερότητα με παρακράτηση και επειδή είναι στην αρχή της ρύθμισης η παρακράτηση είναι 80% (αν θυμάμαι καλά)

όμως μέσα στο 80% που θα κρατήσουν του βεβαιωμένου ποσού είναι μέσα και τα 3Κ τόκοι....δεν είναι????
δεν ξέρω, μήπως γίνεται επανυπολογισμός λόγω πρόωρης εξόφλησης διευκόλυνσης ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
δεν ξέρω, μήπως γίνεται επανυπολογισμός λόγω πρόωρης εξόφλησης διευκόλυνσης ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
τίποτα δεν γίνεται

από τη στιγμή που κάνεις ρύθμιση το τελικό ποσό (μαζί με τους τόκους) βεβαιώνεται ως μια ενιαία οφειλή (μη ληξιπρόθεσμη)

αλλά όταν είναι να εισπράξεις λεφτά από το κράτος σου τα παίρνουν όλα μαζί με τους τόκους ακόμα και αν είσαι στην 2η δόση της ρύθμισης.

Τοκογλυφία δηλαδή.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.331
Πόντοι
3.656
Εδώ που τα λέμε , όσο κι αν βουλιάξει η χώρα και γίνει μπουρδέλο με αμοιβές υποσαχάριας αφρικής και βγάλε ... το να πάψουν κάτι σαν το Σαούλ να το παίζουν επαγγελματίες
και να βρεθούν εκεί που τους αξίζει , χαμάληδες δηλαδή
αξίζει τον κόπο .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εδώ που τα λέμε , όσο κι αν βουλιάξει η χώρα και γίνει μπουρδέλο με αμοιβές υποσαχάριας αφρικής και βγάλε ... το να πάψουν κάτι σαν το Σαούλ να το παίζουν επαγγελματίες
και να βρεθούν εκεί που τους αξίζει , χαμάληδες δηλαδή
αξίζει τον κόπο .
κάποιοι άλλοι αν και δεν είναι χαμαληδες ασχολούνται μόνο με φραγκοδίφραγκα 2-3 κατοστάρικα για τις εισφορές και μετράνε γραμμάρια καρπουζιού όμως....

η φυσική επιλογή τους έβαλε στη θέση τους αφού πέρασαν οι εποχές που βασίζονταν στα δανεικά της αγοράς και ζούσαν αρμέγοντας τις παχιές αγελάδες...

και μόλις έσφιξαν οι κώλοι.....έμειναν με το λεόν.......

άξιζε τον κόπο :alivedick:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.470
Πόντοι
1.196
Κι όμως, αυτοί που τα τελευταία χρόνια λένε ότι είναι χειρότερα απ'ότι με κομμουνισμό είναι πολλοί.
Υπάρχουν measured data και όποιος έχει δουλέψει με ανατολικοευρωπαίους το ξέρει first-hand.
Δε στηρίζω κομμουνισμό but that's a fact.

Συνημμένα

• Pew Com.png
    Pew Com.png
    700,9 KB · Εμφανίσεις: 13

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μάλλον, η έννοια της διαδικασίας είναι ότι υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός - έλεγχος του ποσοστού ή του ποσού παρακράτησης για να μην κάνει αυθαιρεσίες κατά το δοκούν (είτε εις βάρος του δημοσίου είτε υπερβολικής αυστηρότητας) κάποιος εφοριακός
Να συζητησουμε οσο θελετε το τι ακριβως ισχυε και θα ισχυσει,
Αλλά εχουμε φυγει απο την ουσια.
Το θεμα ξεκινησε απο το οτι ο Τελης με εβαλε να σχολιασω το αρθρο, επειδη θεωρησε οτι εννοει οτι θα εκποιούνται ακινητα για να πληρωνονται οφειλες προς την εφορια.
Τωρα βεβαια που πιασαμε την βαρια αναλυση, το ξεπερασαμε αυτο και ο Τελης κάνει τον κινεζο θολωνοντας τα νερα για να ξεχασουμε τη μαλακια που ειπε

Κι όμως, αυτοί που τα τελευταία χρόνια λένε ότι είναι χειρότερα απ'ότι με κομμουνισμό είναι πολλοί.
Υπάρχουν measured data και όποιος έχει δουλέψει με ανατολικοευρωπαίους το ξέρει first-hand.
Δε στηρίζω κομμουνισμό but that's a fact.
77% στην Ουγγαρια?
Και ψηφιζουν ακροδεξιο Ορμπαν με 55%?
Πολυ λογικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom