διαφαίνεται άσπρος καπνός ,Τελικά δεν θες να τον ξεμητριάσεις με κούκλα?
Ήρεμα μαν,σου είπα είναι δάσκαλος....
πίπα της ειρήνης
διαφαίνεται άσπρος καπνός ,Τελικά δεν θες να τον ξεμητριάσεις με κούκλα?
Ήρεμα μαν,σου είπα είναι δάσκαλος....
περιγράφεις σωστά τα καρτέλ ...
το πρόβλημα γενικότερα είναι πως είμαστε για τα πανηγύρια...
όχι εδώ στο μπου μόνον αλλά γενικότερα ...το "ευρύ" κοινό είναι για αννίτα ...άγνοια κ αγκυλώσεις ...
επομένως τρολ loaded , ψήφο στην μιλφάρα του μυτιληναίου που μας άλλαξε τα φώτα
Δεν έχει καμία σημασία διότι σήμερα δε θα πάρεις φτηνό ρεύμα εκτός και αν πέσει η κυβέρνηση και φέρεις τον κουτσούμπα να κάνει κουμάντα στη ΔΕΗ.
τα εγκλήματα που έχουν γίνει με την ΔΕΗ είναι πάρα πολλά και ξεκινάνε από πολύ πίσω...τότε που δεν ενδιαφερόταν κανένας γιατί είχε λεφτά ο κόσμος.
Και με απολύτως κρατική δεη πάλι τα ίδια θα πληρώνεις.....
δεν φταίει η ιδιωτικοποίηση αλλά η μπάσταρδοι που κινούν τα νήματα.....μεγαλοπαράγωντες και πολιτικοί.
Η Λατινοπούλου της Φωνής Λογικής.Ποια είναι η μιλφάρα του μυτιληναίου και δεν την έχω πάρει χαμπάρι να την ψηφίσω?
θα την λένε Λατινο... αλλά δεν θα είναι Λατίνα ,Ποια είναι η μιλφάρα του μυτιληναίου και δεν την έχω πάρει χαμπάρι να την ψηφίσω?
Εντομεταξυ αυτή τη μαλακια ότι την στηρίζει ο Μυτιληναίος (πιο νδ πεθαίνεις) ποιος την έβγαλε;;Ποια είναι η μιλφάρα του μυτιληναίου και δεν την έχω πάρει χαμπάρι να την ψηφίσω?
Το Μακελειό και ο Στέφανος Χίος.Εντομεταξυ αυτή τη μαλακια ότι την στηρίζει ο Μυτιληναίος (πιο νδ πεθαίνεις) ποιος την έβγαλε;;
όπως έχει καλομάθει με τον ντάντυ στα ακριβά γούστα ,είναι ωραίο μουνί αλλά χαραμίζεται στην πολιτική
εγώ θα της τα είχα όλα κανονισμένα
αφροδίτη αν διαβάζεις έλα δε θα χάσεις
ε και τι δε θα της προσφέρω εγώ ακριβά γούστα?όπως έχει καλομάθει με τον ντάντυ στα ακριβά γούστα ,
μόνο ένας μποέμ άπλας σαν τον Τέλλυ θα την έφερνε βόλτα
τι πιό βολικό να έχεις αντιπολίτευση τα φιλαράκια σου ?Το Μακελειό και ο Στέφανος Χίος.
Η Λατινοπούλου πόθεν προέρχεται?
2019 ήταν υποψήφια και πολιτεύτρια Θεσσαλονίκη. με ΝΔ.
Στην οποία ήταν μέχρι 2022.
Eύστοχο αυτό.τι πιό βολικό να έχεις αντιπολίτευση τα φιλαράκια σου ?
όπως έχει καλομάθει με τον ντάντυ στα ακριβά γούστα ,
μόνο ένας μποέμ άπλας σαν τον Τέλλυ θα την έφερνε βόλτα
Το λένε σε όλους τους τόνους ότι είναι κουμμούνια και όχι αριστεροί.Το ΚΚΕ για εμενα ειναι ενα κουμμουνιστικο κομμα και οχι ενα αριστερο.
Ρισκαρεις,βλεπω σε 1-2 εβδομαδες να αρχισει τα "Κολλητουλη" και την αναζητηση οικονομικης στηριξηςστα ειχα πει εγω , αυτη ειναι η σωστη ψηφος
Eγω γυρω στο 42% την υπολογιζωΜην πάει και under 40 η συμμετοχή φοβάμαι.
Και πολύ θα είναι .Υπάρχει μεγάλη απάθεια στην κοινωνία για αυτές τις Ευρωεκλογές.Eγω γυρω στο 42% την υπολογιζω
Την έχω ψηφίσει.Την Ωραιοζήλη Κουτσουπιά για αντιπραξη στη Λατινοπουλου την έβαλε ο Κυριάκος;
Κι αυτή που πάει με τέτοιο όνομα;
Ακου Ωραιοζηλη......
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ .....ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ