alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Να ακους και κανεναν ανθρωπο που γνωριζειΟι αναρτήσεις μου τοις εντευξομένοις και ουχί τοις πωρωμένοις...
Ο νοών, νοείτω.
Μην εισαι προβατο
Να ακους και κανεναν ανθρωπο που γνωριζειΟι αναρτήσεις μου τοις εντευξομένοις και ουχί τοις πωρωμένοις...
Ο νοών, νοείτω.
Ισχύει το εις την προηγούμενη ανάρτηση λεχθέν ακόμα περισσότερο και επιπροσθέτως: έχω και χρόνο να διαχειριστώ, δεν ματαιοπονώ αντικρούοντας πωρωμένους εν νυχθημερόν υπηρεσία.Να ακους και κανεναν ανθρωπο που γνωριζει
Μην εισαι προβατο
Κριμα, εγω προσπαθησα παντωςΙσχύει το εις την προηγούμενη ανάρτηση λεχθέν ακόμα περισσότερο και επιπροσθέτως: έχω και χρόνο να διαχειριστώ, δεν ματαιοπονώ αντικρούοντας πωρωμένους εν νυχθημερόν υπηρεσία.
Μπέεεεεεε.... (χαιρετισμός).
Ισχύει.Είχε και τα συν η λίστα.Πήγαιναν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι.Λεωνίδας Κύρκος,Μιχάλης Παπαγιαννάκης,Παρασκευάς Αυγερινός,Αλέκος Αλαβάνος και Γιώργος Καρατζαφέρης πιο μετά.Είναι απαξιωμένες οι ευρωεκλογές. Θα έπρεπε να επιλέγονται πρόσωπα που να ξέρουν τα ευρωπαϊκά θέματα και μπορούν να λειτουργήσουν σε διεθνές περιβάλλον. Με αυτό το σύστημα εκλέγονται μόνο παλιοί πολιτικοί που πάνε εκεί για σύνταξη όπως οι ποδοσφαιριστές στο Κατάρ (π.χ. Μεϊμαράκης) και διάσημοι του κώλου (Αυτιάς, Γεωργούλης κλπ.) που αμφιβάλλω αν έστω ξέρουν σοβαρά αγγλικά. Σε προηγούμενες ευρωεκλογές κατέβηκε με ΝΔ κάποιος που έτυχε να ξέρω λίγο προσωπικά και είναι worthwhile person. Πήρε τ' αρχίδια του γιατί δεν είναι ούτε επαγγελματίας πολιτικός ούτε TV persona. Νομίζω παλιά έφτιαχναν τα κόμματα λίστες πριν τις εκλογές και στέλναμε στις Βρυξέλλες κάπως πιο σοβαρά άτομα.
Μην πάει και under 40 η συμμετοχή φοβάμαι.Πονταρετε under 46,5% συμμετοχη
Ανετα λεφτα
Φυσικά και η αποχή δεν είναι υγιής στάση και δεν τιμωρεί αυτόν που θες να τιμωρήσεις.Ο απεχων δεν ειναι υγιής ψηφοφορος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικα τον εμπιστευομαι, απολυτως. Ποιον να εμπιστευθω δηλαδη?
Αδελφέ, τους πρώτους τρεις δεν τους ξέρω, δεν είμαι τόσο μεγάλος. Τον Κύρκο κάπου τον έχω ακούσει σαν όνομα, ότι ήταν σοβαρός αριστερός αλλά δεν τον έχω προλάβει. Ο Αλαβάνος και ο Καρατζαφέρης ψωλομαέστροι μου φαίνονταν, σιγά τις προσωπικότητες.Ισχύει.Είχε και τα συν η λίστα.Πήγαιναν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι.Λεωνίδας Κύρκος,Μιχάλης Παπαγιαννάκης,Παρασκευάς Αυγερινός,Αλέκος Αλαβάνος και Γιώργος Καρατζαφέρης πιο μετά.
Οι εκλογές της Κυριακής πραγματοποιούνται σε μάλλον σαθρό έδαφος.[...]
Πρώτον, οι εκλογικοί κατάλογοι δεν γνωρίζουμε εάν είναι ενημερωμένοι, καθώς πιθανότατα περιλαμβάνεται άγνωστος αριθμός ονομάτων που δεν αντιστοιχούν σε εν ζωή ανθρώπους. [...]
Δεύτερον, η επιστολική ψήφος καταργεί de facto τη μυστικότητα της ψηφοφορίας και παραβιάζει τον βασικό κανόνα, δηλαδή την πλήρως ελεύθερη έκφραση της βούλησης του ψηφοφόρου [...] Αυτή η βασική αρχή παραβιάζεται από την επιστολική ψήφο, διότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως διασφάλιση πως ο συγκεκριμένος εκλογέας που ψηφίζει επιστολικά το κάνει με απολύτως ελεύθερη βούληση. <σ.σ.: με άλλα λόγια ΔΕΝ μπορεί να επιβεβαιωθεί με κανένα τρόπο ότι ο φερόμενος και αναγραφόμενος ως επιστολικός ψηφοφόρος έχει σώας τας φρένας και έχει ψηφίσει ο ίδιος και όχι κάποιος τρίτος ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, εκ των στενών ή ευρυτέρων συγγενών ή ακόμα και φίλος.> Επιπλέον δεν είναι σαφές με ποιο τρόπο γίνεται ο έλεγχος της διπλοψηφίας. [...]
Τρίτον, η συλλογή και έκδοση των αποτελεσμάτων έχει ανατεθεί από την κυβέρνηση με απευθείας ανάθεση σε μια ιδιωτική εταιρεία. Κανείς δεν γνωρίζει εάν η κεντρική εφορευτική επιτροπή εκλογών επιβλέπει αυτή τη διαδικασία. [...]
Τέταρτον, όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως, πλην ίσως της ΝΔ και του ΚΚΕ, δεν έχουν τη δυνατότητα συγκέντρωσης και καταμέτρησης όλων των αποτελεσμάτων της επικράτειας. Επομένως αρκούνται στα αποτελέσματα που δίνει το υπουργείο, μέσω της ιδιωτικής εταιρείας. [...]
Πέμπτον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, είχε προ μηνών ζητήσει την παρουσία διεθνών παρατηρητών στις εκλογές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Το ερώτημα είναι το εξής: για να ζητήσει παρατηρητές ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει κάτι να τον έχει ανησυχήσει και επομένως τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει επ΄αυτού; [...]
Μετά από όλα αυτά, είναι προφανής η ανάγκη τα κόμματα και κυρίως τα κοινοβουλευτικά, να φροντίσουν για τον πλήρη έλεγχο όλων των αποτελεσμάτων, από όλα τα εκλογικά τμήματα. Πρέπει δηλαδή να έχουν στα χέρια τους, το ίδιο βράδυ των εκλογών, μέσω των αντιπροσώπων τους στα εκλογικά τμήματα, το συνολικό και κατά τμήμα εκλογικό αποτέλεσμα.
Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, εάν δηλαδή δεν καταφέρουν να έχουνο δικά τους εκλογικά αποτελέσματα, τότε δεν έχουν άλλη λύση από το να ζητήσουν επίσημη επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων τη Δευτέρα το πρωί, μέσω των πρακτικών Νο2 που έχουν καταθέσει οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Το αίτημα αυτό προς την κεντρική εφορευτική επιτροπή εκλογών, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος, θα διασφαλίσει πλήρως την εκλογική διαδικασία και θα επιβεβαιώσει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Επιλογές από την πηγή:
Να καταμετρηθούν οι ψήφοι! • antinews.gr
Οι εκλογές της Κυριακής πραγματοποιούνται σε μάλλον σαθρό έδαφος. Πλείστες ελλείψεις και αμφίβολης εγκυρότητας κανονισμοί, καθιστούν υποχρεωτική την εγρήγορση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης...www.antinews.gr
Σε Ελλάδα Αλαβάνος και Καρατζαφέρης ήταν κωλοτούμπες και λαικιστές.Αδελφέ, τους πρώτους τρεις δεν τους ξέρω, δεν είμαι τόσο μεγάλος. Τον Κύρκο κάπου τον έχω ακούσει σαν όνομα, ότι ήταν σοβαρός αριστερός αλλά δεν τον έχω προλάβει. Ο Αλαβάνος και ο Καρατζαφέρης ψωλομαέστροι μου φαίνονταν, σιγά τις προσωπικότητες.
.ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ .....ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ
Κάτι ωραίες μιλφοδημοσιογραφινες είχε και στον Σωρρα .Έχει τωρα τον προεδρο της Δημιουργίας στο ερτ2,σοβαρός φαίνεται αλλά σαν να του γραψε ολο τον λόγο ο Τζήμερος κι αυτός τον διαβάζει.Εν τω μεταξύ πίσω του περνάνε όλη την ώρα μουνάκια
Τί μοντέλο είναι αυτό του ΑΠΘ ?Τεχνητής νοημοσύνης?Το μοντέλο προγνώσεων στη βάση τεχνητής νοημοσύνης του ΑΠΘ βγάζει τη ΝΔ στο 32%, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ γύρω στο 14%.
Ευρωεκλογές: To καινοτόμο σύστημα του ΑΠΘ που κάνει προβλέψεις με εργαλείο την ΑΙ - Ο Καθηγητής Ιωάννης Πήτας στο Naftemporiki TV
Για το καινοτόπο σύστημα του ΑΠΘ που κάνει προβλέψεις των εκλογικών προτιμήσεων με μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης μίλησε ο Καθηγητής Ιωάννης Πήτας στο κανάλιwww.naftemporiki.gr
η πιό ωραία παραλία μέχρι Καλό Νερό κ πέρα ,κρύσταλλο τα νερά, αμμουδιά άντε γειά , τα νέτα φίνα, τα πάντα όλα σούπερ στην περιοχήAρκαδιά=Κυπαρισσία
Κυριάκο κάνε πράγματα αν με θες στις εθνικές εκλογές...Χαρτοπολεμος με έπεισε τελικά με τα επιχειρήματα του