Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Να ακους και κανεναν ανθρωπο που γνωριζει

Μην εισαι προβατο
Ισχύει το εις την προηγούμενη ανάρτηση λεχθέν ακόμα περισσότερο και επιπροσθέτως: έχω και χρόνο να διαχειριστώ, δεν ματαιοπονώ αντικρούοντας πωρωμένους εν νυχθημερόν υπηρεσία.
Μπέεεεεεε.... (χαιρετισμός).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ισχύει το εις την προηγούμενη ανάρτηση λεχθέν ακόμα περισσότερο και επιπροσθέτως: έχω και χρόνο να διαχειριστώ, δεν ματαιοπονώ αντικρούοντας πωρωμένους εν νυχθημερόν υπηρεσία.
Μπέεεεεεε.... (χαιρετισμός).
Κριμα, εγω προσπαθησα παντως

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.693
Πόντοι
5.956
Είναι απαξιωμένες οι ευρωεκλογές. Θα έπρεπε να επιλέγονται πρόσωπα που να ξέρουν τα ευρωπαϊκά θέματα και μπορούν να λειτουργήσουν σε διεθνές περιβάλλον. Με αυτό το σύστημα εκλέγονται μόνο παλιοί πολιτικοί που πάνε εκεί για σύνταξη όπως οι ποδοσφαιριστές στο Κατάρ (π.χ. Μεϊμαράκης) και διάσημοι του κώλου (Αυτιάς, Γεωργούλης κλπ.) που αμφιβάλλω αν έστω ξέρουν σοβαρά αγγλικά. Σε προηγούμενες ευρωεκλογές κατέβηκε με ΝΔ κάποιος που έτυχε να ξέρω λίγο προσωπικά και είναι worthwhile person. Πήρε τ' αρχίδια του γιατί δεν είναι ούτε επαγγελματίας πολιτικός ούτε TV persona. Νομίζω παλιά έφτιαχναν τα κόμματα λίστες πριν τις εκλογές και στέλναμε στις Βρυξέλλες κάπως πιο σοβαρά άτομα.
Ισχύει.Είχε και τα συν η λίστα.Πήγαιναν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι.Λεωνίδας Κύρκος,Μιχάλης Παπαγιαννάκης,Παρασκευάς Αυγερινός,Αλέκος Αλαβάνος και Γιώργος Καρατζαφέρης πιο μετά.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.693
Πόντοι
5.956
Ο απεχων δεν ειναι υγιής ψηφοφορος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυσικα τον εμπιστευομαι, απολυτως. Ποιον να εμπιστευθω δηλαδη?
Φυσικά και η αποχή δεν είναι υγιής στάση και δεν τιμωρεί αυτόν που θες να τιμωρήσεις.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.503
Πόντοι
1.196
Ισχύει.Είχε και τα συν η λίστα.Πήγαιναν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι.Λεωνίδας Κύρκος,Μιχάλης Παπαγιαννάκης,Παρασκευάς Αυγερινός,Αλέκος Αλαβάνος και Γιώργος Καρατζαφέρης πιο μετά.
Αδελφέ, τους πρώτους τρεις δεν τους ξέρω, δεν είμαι τόσο μεγάλος. Τον Κύρκο κάπου τον έχω ακούσει σαν όνομα, ότι ήταν σοβαρός αριστερός αλλά δεν τον έχω προλάβει. Ο Αλαβάνος και ο Καρατζαφέρης ψωλομαέστροι μου φαίνονταν, σιγά τις προσωπικότητες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Οι εκλογές της Κυριακής πραγματοποιούνται σε μάλλον σαθρό έδαφος.[...]

Πρώτον, οι εκλογικοί κατάλογοι δεν γνωρίζουμε εάν είναι ενημερωμένοι, καθώς πιθανότατα περιλαμβάνεται άγνωστος αριθμός ονομάτων που δεν αντιστοιχούν σε εν ζωή ανθρώπους. [...]

Δεύτερον, η επιστολική ψήφος καταργεί de facto τη μυστικότητα της ψηφοφορίας και παραβιάζει τον βασικό κανόνα, δηλαδή την πλήρως ελεύθερη έκφραση της βούλησης του ψηφοφόρου [...] Αυτή η βασική αρχή παραβιάζεται από την επιστολική ψήφο, διότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως διασφάλιση πως ο συγκεκριμένος εκλογέας που ψηφίζει επιστολικά το κάνει με απολύτως ελεύθερη βούληση. <σ.σ.: με άλλα λόγια ΔΕΝ μπορεί να επιβεβαιωθεί με κανένα τρόπο ότι ο φερόμενος και αναγραφόμενος ως επιστολικός ψηφοφόρος έχει σώας τας φρένας και έχει ψηφίσει ο ίδιος και όχι κάποιος τρίτος ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, εκ των στενών ή ευρυτέρων συγγενών ή ακόμα και φίλος.> Επιπλέον δεν είναι σαφές με ποιο τρόπο γίνεται ο έλεγχος της διπλοψηφίας. [...]

Τρίτον, η συλλογή και έκδοση των αποτελεσμάτων έχει ανατεθεί από την κυβέρνηση με απευθείας ανάθεση σε μια ιδιωτική εταιρεία. Κανείς δεν γνωρίζει εάν η κεντρική εφορευτική επιτροπή εκλογών επιβλέπει αυτή τη διαδικασία. [...]

Τέταρτον, όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως, πλην ίσως της ΝΔ και του ΚΚΕ, δεν έχουν τη δυνατότητα συγκέντρωσης και καταμέτρησης όλων των αποτελεσμάτων της επικράτειας. Επομένως αρκούνται στα αποτελέσματα που δίνει το υπουργείο, μέσω της ιδιωτικής εταιρείας. [...]

Πέμπτον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, είχε προ μηνών ζητήσει την παρουσία διεθνών παρατηρητών στις εκλογές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Το ερώτημα είναι το εξής: για να ζητήσει παρατηρητές ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει κάτι να τον έχει ανησυχήσει και επομένως τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει επ΄αυτού; [...]

Μετά από όλα αυτά, είναι προφανής η ανάγκη τα κόμματα και κυρίως τα κοινοβουλευτικά, να φροντίσουν για τον πλήρη έλεγχο όλων των αποτελεσμάτων, από όλα τα εκλογικά τμήματα. Πρέπει δηλαδή να έχουν στα χέρια τους, το ίδιο βράδυ των εκλογών, μέσω των αντιπροσώπων τους στα εκλογικά τμήματα, το συνολικό και κατά τμήμα εκλογικό αποτέλεσμα.

Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, εάν δηλαδή δεν καταφέρουν να έχουνο δικά τους εκλογικά αποτελέσματα, τότε δεν έχουν άλλη λύση από το να ζητήσουν επίσημη επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων τη Δευτέρα το πρωί, μέσω των πρακτικών Νο2 που έχουν καταθέσει οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Το αίτημα αυτό προς την κεντρική εφορευτική επιτροπή εκλογών, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος, θα διασφαλίσει πλήρως την εκλογική διαδικασία και θα επιβεβαιώσει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Επιλογές από την πηγή:

Συνημμένα

• 120px-Pestaxrysostome.jpeg
    120px-Pestaxrysostome.jpeg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 11

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.693
Πόντοι
5.956
Αδελφέ, τους πρώτους τρεις δεν τους ξέρω, δεν είμαι τόσο μεγάλος. Τον Κύρκο κάπου τον έχω ακούσει σαν όνομα, ότι ήταν σοβαρός αριστερός αλλά δεν τον έχω προλάβει. Ο Αλαβάνος και ο Καρατζαφέρης ψωλομαέστροι μου φαίνονταν, σιγά τις προσωπικότητες.
Σε Ελλάδα Αλαβάνος και Καρατζαφέρης ήταν κωλοτούμπες και λαικιστές.
Εξω όμως άφησαν καλές εντυπώσεις και έργο.
Ο Κύρκος,ο Παπαγιαννάκης και ο Αλαβάνος μπορούσαν με παρεμβάσεις και ερωτήσεις να φέρουν σε δύσκολη θέση τους λομπίστες και τις εταιρείες γιατί δεν τα έπαιρναν από αυτούς(όρα Εύα Kα"ι¨λή) ακόμα κι αν τους τα ακουμπούσαν.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Το μοντέλο προγνώσεων στη βάση τεχνητής νοημοσύνης του ΑΠΘ βγάζει τη ΝΔ στο 32%, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ γύρω στο 14%.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
στα ειχα πει εγω , αυτη ειναι η σωστη ψηφος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Έχει τωρα τον προεδρο της Δημιουργίας στο ερτ2,σοβαρός φαίνεται αλλά σαν να του γραψε ολο τον λόγο ο Τζήμερος κι αυτός τον διαβάζει.Εν τω μεταξύ πίσω του περνάνε όλη την ώρα μουνάκια :sunglasses:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406

Συνημμένα

• ti-les-re-malaka-makeleio.gif
    ti-les-re-malaka-makeleio.gif
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 13

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Έχει τωρα τον προεδρο της Δημιουργίας στο ερτ2,σοβαρός φαίνεται αλλά σαν να του γραψε ολο τον λόγο ο Τζήμερος κι αυτός τον διαβάζει.Εν τω μεταξύ πίσω του περνάνε όλη την ώρα μουνάκια :sunglasses:
Κάτι ωραίες μιλφοδημοσιογραφινες είχε και στον Σωρρα .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Κυριάκο κάνε πράγματα αν με θες στις εθνικές εκλογές...Χαρτοπολεμος με έπεισε τελικά με τα επιχειρήματα του

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.693
Πόντοι
5.956
Το μοντέλο προγνώσεων στη βάση τεχνητής νοημοσύνης του ΑΠΘ βγάζει τη ΝΔ στο 32%, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ γύρω στο 14%.

Τί μοντέλο είναι αυτό του ΑΠΘ ?Τεχνητής νοημοσύνης?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Κυριάκο κάνε πράγματα αν με θες στις εθνικές εκλογές...Χαρτοπολεμος με έπεισε τελικά με τα επιχειρήματα του
:2funny:
έχει λεφτά ρε ο sugar daddy μυτιληναίος (κονομάει από το ρεύμα) να τη στείλει βρυξέλλες , δεν έχει ανάγκη ψήφο ..
τα είπε, δεν τα είπε ο ναυαρχούλης ? :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom