Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.100
- Πόντοι
- 1.056
μουνοπανα που μασ εχουν καταστρεψει ειναι ολλοι μηδενοσ εξαιρουμενου.κανεναν δεν ειναι να ψηφυσουμε.κα νε ναν.
Ορθός συλλογισμός. Είμαι και εφορευτική επιτροπή τη Κυριακή και με το ζόρι θα παωΑν πρεπει οπωσδηποτε να διαλεξεις ενα απο τα δυο, τοτε Λατινοπουλου, γιατι αφενος πλεον η δημιουργια δεν εχει τον Τζημερο, αφετερου η Λατινοπουλου ειναι πιο κοντα στο 3% ενώ στους αλλους θα παει χαμενη η ψηφος
Να πας, παιρνεις και 40 ευρω νομιζωΟρθός συλλογισμός. Είμαι και εφορευτική επιτροπή τη Κυριακή και με το ζόρι θα παω
ψάχνεις κάτι συστημικό που θα είναι πιό "συντηρητικό" ?Δημιουργία ξανά ή φωνή λογικής;
Ε, δεν φαινεται?ψάχνεις κάτι συστημικό που θα είναι πιό "συντηρητικό" ?
Αγγαρεία είναι. Από τις 6 το πρωί μέχρι τρέχα γυρεύε. Κανονικά θα έπρεπε να διορίσουν δυ. Αν θέλετε ενδεικτικό αποτέλεσμα στείλτε πμ.Να πας, παιρνεις και 40 ευρω νομιζω
το πιθανότεροΕ, δεν φαινεται?
γνώμη μου σταυρό στην ΕλίζαΔεν θέλω να ψηφίσω κασιδιαροκομμα ή βελοπουλο ή χριστιανοταλιμπαν.
Kαι καλα κάνειςΔεν θέλω να ψηφίσω κασιδιαροκομμα ή βελοπουλο ή χριστιανοταλιμπαν.
Εγω εχω ηδη σταυρωσει την Ελιζατο πιθανότερο
Πάντως θα είναι μεγαλύτερη η απογοήτευση να αδειαστεί
από αυτούς που θεωρεί λίγο πιό εντάξει ...
Επομένως η Ελίζα είναι μια καλή επιλογή, ξέρεις τι να αναμένεις στα ρηχά νερά κ σε κάθε περίπτωση είναι σοβαρή
γνώμη μου σταυρό στην Ελίζα
Η Βοζενμπεργκ της ΝΔ υποθετωΠοια είναι η ελιζα;
Oι ΔΥ εξαιρουνται ρητα.Αγγαρεία είναι. Από τις 6 το πρωί μέχρι τρέχα γυρεύε. Κανονικά θα έπρεπε να διορίσουν δυ. Αν θέλετε ενδεικτικό αποτέλεσμα στείλτε πμ.
NΔ δεν θελεις δηλαδη με τιποταΑν ψήφιζα ΝΔ θα επέλεγα μπελερη, Μανώλη κεφαλογιαννη, Βαγγέλη μειμαρακη και πυρρο Δήμα. Αυτοί είναι οι σταυροι της μάνας μου
Ψηφίζει η υπόλοιπη οικογένεια. Να βοηθήσουμε και κανέναν μικρό. Υγ. Ψήνεται κανείς για κινκυ όπερα εντός μιας ώρας; βαριέμαι και λέω να βγωNΔ δεν θελεις δηλαδη με τιποτα
Ξερεις οτι αυτο το ελεγε μια αναρχικη εβραια ε?Aν οι εκλογές αλλάζαν κάτι θα ήταν παράνομες
H Emma Goldman.όχι...
η μεγαλύτερη μπαρούφα που αναπαράγεται σαν κάτι ουάουΞερεις οτι αυτο το ελεγε μια αναρχικη εβραια ε?
Σοβαρά λεφτά, για τη χώρα που θα ξεπεράσει σε φτώχια τη Βουλγαρία σύντομα.Να πας, παιρνεις και 40 ευρω νομιζω
Eιναι εκ των βασικων παραδοσιακων αναρχικων συνθηματωνΣε μια αφίσα στο δρόμο το είχα διαβάσει.