Το γιο του πρώην πρωθυπουργού Σαρμά παντρεύτηκε από ότι βλέπω.Κραταει η σκουφια της απο καραμανλη βλεπω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Η Λατινοπουλου, σε μια συνέντευξη του Δανίκα που είδα αρκετές φωτό της, δε λέει πολλά. Συνηθισμένη χωρίς φωτοσοπια.την είδα σε άλλες φωτό , νομίζω η Ωραιοζήλη νικάει Λατινοπούλου αλλά υστερεί με Λυδία
αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των δύο
Τέσπα Κυριακή πριν την κάλπη θα στρίψω παλιά δραχμή κορώνα γράμματα Λυδία-Ωραιοζήλη
Άλεξ , με βρίσκεις δίκαιο ?
Η Λυδία τυπικό μελαχρινό καυλακι.
Στηρίζουμε Ωραιοζηλη λόγω μαλακωδους ονόματος.
Που πας κυρά μου με τέτοιο όνομα;
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
Τί μοντέλο είναι αυτό του ΑΠΘ ?Τεχνητής νοημοσύνης?
Ναι. Θα δούμε, αν θα πέσει μέσα στις προβλέψεις της αυτή η προσέγγιση στη βάση τεχνητής νοημοσύνης και μαθηματικών μοντέλων.
Ο καθηγητής εξηγεί κανά δυο πράγματα σχετικά με τη μεθοδολογία, και υποστηρίζει ότι στις δεύτερες εκλογές του 2023 είχαν επιτύχει το πιο ακριβές δημοσκοπικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με παραδοσιακές σφυγμομετρήσεις. Στις πρώτες όμως, δεν είχε εντυπωσιάσει. Έκανε τα ίδια λάθη, όπως οι άλλοι.
32% και κάτι η Νέα Δημοκρατία,
14% περίπου ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ,
προβλέπει για τις Ευρωεκλογές.
Ιωάννης Πήτας στο Naftemporiki TV: Ο «ρόλος» της Τεχνητής Νοημοσύνης στις ευρωεκλογές
Για τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησε ο καθηγητής Πληροφορικής του ΑΠΘ, Ιωάννης Πήτας, στην εκπομπή «Rush Hour» με τον
www.naftemporiki.gr
την Λατίνο την έχω πετύχει πολλές φορές έξω , καλούλα είναιΗ Λατινοπουλου, σε μια συνέντευξη του Δανίκα που είδα αρκετές φωτό της, δε λέει πολλά. Συνηθισμένη χωρίς φωτοσοπια.
Η Λυδία τυπικό μελαχρινό καυλακι.
Στηρίζουμε Ωραιοζηλη λόγω μαλακωδους ονόματος.
Που πας κυρά μου με τέτοιο όνομα;
Εμένα μου αρέσει το Ωραιοζήλη , πάντως σε φωτό που είδα δεν λέει πολλά , απλά συμπαθητικούλα
Η Λυδία σαν πακέτο είναι καύλα ,
όμορφη ,μορφωμένη ,φρεσκαδούρα, ακομπλάριστη, με θράσος.. μαγκάκι !!
Δεν είναι λίγο να κοντράρεσαι με παλιές καραβάνες σε στούντιο ενώ υπερασπίζεσαι λαλακίες
και ξεφεύγει από το άπλυτο mode...
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Δεν τα'ψαξες καλά. Στο Βιετνάμ πέταξαν μετά από πολυετείς αγώνες τα μουνάκια τους Αποικιοκράτες Φλωρογάλλους και ξεπάτωσαν μετά τα Αμερικανάνια. Στην Κίνα επίσης πέταξαν τους εθνικίστές στην Ταϊβάν και κατήργησαν Αυτοκράτορες και λοιπούς παπάρες (δυστυχώς βέβαια δεν εφάρμοσαν πραγματική Λαϊκή Δημοκρατία, όμως πρακτικά πουθενά δεν εφαρμόστηκε, παρά μόνο βραχυχρόνια κατά τη διάρκεια των επαναστατικών διεργασιών, βλέπε π.χ. Μπολσεβίκους, Ισπανικό Εμφύλιο κλπ). Παντού τα πουστράκια οι Δυτικοί γαμάγανε και αφαιμάζανε τους λαούς ως αποικιοκράτες. Ζήτω λοιπόν όσοι αντιστάθηκαν και κατάφεραν να τους γαμήσουν.Θα ψήφιζα κκε. Μετά ξαναψάχτηκα για κίνα και βιετνάμ και κορέα και λέω ούτε για αστείο ντρελέ μου.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 3.656
Εδώ κάνεις λάθος από τα σεντόνια σου ούτε τα μισά δεν αντέχω να διαβάσω για να απαντήσωΚαι στα πολλά ποσταρίσματά μου θα έχω αντίστοιχα τα δικά σου να απαντάς
Γιατι χωρίς απάντηση σαούλ δεν υπάρχει
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.409
- Πόντοι
- 3.936
Ξυπνα Αλεξ, βγαλε τις παρωπιδες -σπασε τα δεσμα σου επιτελους και βγες απο αυτο τον φαυλο κυκλο. Μονο ετσι θα απελευθερωθεις.NΔ δεν θελεις δηλαδη με τιποτα
Πάμε Λυδία λοιπόν.την Λατίνο την έχω πετύχει πολλές φορές έξω , καλούλα είναι
Εμένα μου αρέσει το Ωραιοζήλη , πάντως σε φωτό που είδα δεν λέει πολλά , απλά συμπαθητικούλα
Η Λυδία σαν πακέτο είναι καύλα ,
όμορφη ,μορφωμένη ,φρεσκαδούρα, ακομπλάριστη, με θράσος.. μαγκάκι !!
Δεν είναι λίγο να κοντράρεσαι με παλιές καραβάνες σε στούντιο ενώ υπερασπίζεσαι λαλακίες
και ξεφεύγει από το άπλυτο mode...
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.390
- Πόντοι
- 3.656
ξαναψάχτηκα για κίνα
Φαντάζομαι , έχεις πάει Κίνα, παντού.
Και , εννοείται , έχεις πάει και στην Αθήνα Αγίας Άννης και Ορφέως ... στα πρακτορεία ... έτσι ;;;
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.895
- Πόντοι
- 456
Την Ωραιοζήλη Κουτσουπιά για αντιπραξη στη Λατινοπουλου την έβαλε ο Κυριάκος;
Κι αυτή που πάει με τέτοιο όνομα;
Ακου Ωραιοζηλη......
Κραταει η σκουφια της απο καραμανλη βλεπω
Εγώ για το φρύδι έλεγαΤο γιο του πρώην πρωθυπουργού Σαρμά παντρεύτηκε από ότι βλέπω.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.946
- Πόντοι
- 6.946
Παναγοπουλος Ανδρέας, με Φωνή Λογικής.
Τα βίντεο του και τα επιχειρήματα του, όαση Λογικής, ενάντια σε woke, λαθρο κ.λ.π.
Επίσης πετυχημένος επιχειρηματίας, όχι αεργο κοπρόσκυλο της πολιτικής.
Τα βίντεο του και τα επιχειρήματα του, όαση Λογικής, ενάντια σε woke, λαθρο κ.λ.π.
Επίσης πετυχημένος επιχειρηματίας, όχι αεργο κοπρόσκυλο της πολιτικής.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
φιλε το βιογραφικο της ειναι εκπληκτικοτην είδα σε άλλες φωτό , νομίζω η Ωραιοζήλη νικάει Λατινοπούλου αλλά υστερεί με Λυδία
αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των δύο
Τέσπα Κυριακή πριν την κάλπη θα στρίψω παλιά δραχμή κορώνα γράμματα Λυδία-Ωραιοζήλη
Άλεξ , με βρίσκεις δίκαιο ?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.946
- Πόντοι
- 6.946
Αν έχετε αηδιάσει με τους άχρηστους της Βουλής, πηγαίνετε να ψηφίσετε.
Μόνο έτσι θα τσούξει η κωλοτρυπιδα τους.
Μόνο έτσι θα τσούξει η κωλοτρυπιδα τους.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ .....ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ
Νίκησε η Λογική τύπε .... χαίρομαι για την απόφασή σου!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Γιατί να συμμετάσχω σε κάτι που μου είναι αποκρουστικό ;;
Δεν κατάλαβα.
Θα ψηφίσουμε εμει΄ς που ξέρουμε το σωστό τραλαλάκη ..... κάτσε στο καναπέ και πιες καμιά μπύρα των 0,70 ευρώ .....
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
ΚΚΕ εγγύηση ....
Βέβαια ο Έλληνας φοβάται τον κομμουνισμό μην του πάρει την γκαρσονιέρα που ζει στα Σεπόλια κ τη μοιράσει στους φτωχους
Να το πεις αυτό στη Βαρσοβία τύπε .... πόσες ψιλές θα έτρωγες έτσι για πλάκα .....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.886
- Πόντοι
- 19.795
Eχω παει 8 φορες. 6 στην Γκουανγκζου και 2 στην Σενζεν. Θα παω και φετος τον χειμωνα.
Φαντάζομαι , έχεις πάει Κίνα, παντού.
Και , εννοείται , έχεις πάει και στην Αθήνα Αγίας Άννης και Ορφέως ... στα πρακτορεία ... έτσι ;;;
Γκουανγκζου.
Σενζεν.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.345
- Πόντοι
- 22.266
Τυπε δεν έχω πάει αλλά μάλλον θα έχεις πάει εσύ κ θα τους το είπες κ θα τα άκουσεςΝα το πεις αυτό στη Βαρσοβία τύπε .... πόσες ψιλές θα έτρωγες έτσι για πλάκα .....
poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.148
- Πόντοι
- 216
ρε εισαι μπουφος; μπροστα στις καμερες τι ηθελες να πει; μλκα ποσο χαπατα ειστε που τα πιστευετε κιολαςΑκριβώς
είναι απαράδεκτο ένας εργοδότης να εκμεταλλεύεται
Τη θέση του για να πείσει τους υπαλλήλους σου να ψηφίσουν ότι τον βολεύει ή ότι θέλει αυτός
Ευτυχώς που ο γεωργιάδης απάντησε ψηφίστε ό,τι θέλετε δημοκρατία έχουμε
Στην περίπτωση Του saul δεν πιστεύω να το είπε κανείς όμως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις