alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Μην τα παρεις εσυ ρε φιλε αν σε φωναξουν, χαρισε ταΣοβαρά λεφτά, για τη χώρα που θα ξεπεράσει σε φτώχια τη Βουλγαρία σύντομα.
Μην τα παρεις εσυ ρε φιλε αν σε φωναξουν, χαρισε ταΣοβαρά λεφτά, για τη χώρα που θα ξεπεράσει σε φτώχια τη Βουλγαρία σύντομα.
Όσοι δεν έχουν λεφτά για διόδια, μη σώσουν να πάνε να ψηφίσουν .Oντως δεν θα επιστραφουν οι πινακιδες ούτε θα ειναι δωρεαν τα διοδια.
Εμένα αν με φωνάξουν , έχουν καλό λόγο να μην πάω.Μην τα παρεις εσυ ρε φιλε αν σε φωναξουν, χαρισε τα
Eτσι σε θελω, εμεις δεν μασαμε ούτε εχουμε αναγκηΝα πάει καμιά σαβούρα ψωμόλυσσα.
Γιατί να συμμετάσχω σε κάτι που μου είναι αποκρουστικό ;;Eτσι σε θελω, εμεις δεν μασαμε ούτε εχουμε αναγκη
Είναι μεγάλη μαλακία να μην ψηφίσεις
Αλλά δεν υπάρχει και τίποτα αξιόλογο δυστυχώς.
δεν ξέρω ούτε έναν που να μην έχει λεφτά , τη κοιλιά σαν έγκυος από τη μάσα , με τις φούμες κ τα ποτά τουΌσοι δεν έχουν λεφτά για διόδια, μη σώσουν να πάνε να ψηφίσουν .
Πρέπει το νοίκι για ημιόροφο στη λιοσσίων να φτάσει 1200€ .Αυτός μεχρί χτες πουλούσε σόμπες και περγαμηνές χαχα
Ακριβώς
σαν αυτο εδω λες; ενα δικιο το εχεις
ο βελόπουλος νδού είναι ,Το βελόπουλο .
Αλλιώς ψηφίζεις ΝΔ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπότε όλα καλά.
Αφού δεν έχει νεκρούς από πείνα.
Α ρε Βελουχιώτη .... δίκια που είχες ....
τα είχες πει ....
Πάντα γεμάτος επιχειρήματαΓαμω το μουνι σου βρωμιαρη με τις μαλακιες που γραφεις
αυτά έχει η έλλειψη αντιπολίτευσης
Τρεις πρώτοι ναιΙσχύει.Είχε και τα συν η λίστα.Πήγαιναν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι.Λεωνίδας Κύρκος,Μιχάλης Παπαγιαννάκης,Παρασκευάς Αυγερινός,Αλέκος Αλαβάνος και Γιώργος Καρατζαφέρης πιο μετά.
Και στα πολλά ποσταρίσματά μου θα έχω αντίστοιχα τα δικά σου να απαντάςδε θα γλιτώσεις από την οργή του
θα σε κυνηγάει σε όλα τα θρεντς θα αναγκάζεσαι να βλέπεις 3 σελίδες με τα σεντόνια του
θα γίνει η σκιά σου
Και εγώ από την αρχή που ήμουν εναντίον του καραμανλή για τη δήλωση του για την ασφάλεια των τρένωνεδω ψηφισαν τον αλλον στις Σερρες που τα γαμησε ολα με τα τρενα και τις μαλακιες και το επαιζε τσαμπουκας στην Βουλη και ηθελε να ανακαλεσουν οτι τα τρενα δεν ειναι ασφαλη , και εσυ μας λες για τον Αυτιά και τους αγρότες.
Στην πουτσα τους ολοι
Θα είχες απόλυτο δίκιοΨηφίζει η υπόλοιπη οικογένεια. Να βοηθήσουμε και κανέναν μικρό. Υγ. Ψήνεται κανείς για κινκυ όπερα εντός μιας ώρας; βαριέμαι και λέω να βγω
Παρασκευή όπως περνούσα από δρόμο στον Βύρωνα, είδα πανό αναρχο-άπλυτων που έλεγε "Θα χάσεις το μπάνιο σου; Μαλάκας είσαι;" ή κάτι τέτοιο.Σε μια αφίσα στο δρόμο το είχα διαβάσει.
To Βιετνάμ δεν έχει καμία σχέση με την Κίνα .....μιλάμε χτίζει το οικονομικό της θαύμα με περισσότερες ελευθερίες από την ΚίναΘα ψήφιζα κκε. Μετά ξαναψάχτηκα για κίνα και βιετνάμ και κορέα και λέω ούτε για αστείο ντρελέ μου.