Καλημέρα σε όλους! Σε αυτές τις δύο μέρες που έχω γραφτεί στο site μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι τέτοιος χείμαρος γνήσιας πληροφόρησης δίνεται τσάμπα!!! Δεν νομίζω ότι θα είχε κανείς αντίρρηση να έδινε ένα συμβολικό ποσό για εγγραφή ή συνδρομή. Και μετά από κάποιο καιρό που θα είχε αποδείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει θα μπορούσε να απαλλαγεί από την συνδρομή.
Αυτο όχι βέβαια για να τα οικονομίσει κάποιος αλλά κυρίως για να αποτρέπεται η πλέμπα και η αρπαχτή του στυλ αντί να πάω να πάρω μια εφημερίδα και να πάρω στο τέλος τα "φρύδια" μου, πάω κατευθείαν στα σίγουρα. Πάντως και έτσι τα παλαιότερα (κυρίως μέλη) κρατάνε το site σε ένα επίπεδο. Πιστεύω ότι στόχος του site είναι η ΑΜΟΙΒΑΙΑ πληροφόρηση.
Εγώ για παράδειγμα πληρώνω 60$ = 45? τον χρόνο για να πάρω πληροφορία στο worldsexarchives.com και πριν πάω Ταϋλάνδη και Κούβα είχα πάρει απίστευτη ενημέρωση. Μπροστά στα 45? είμαι σίγουρος ότι γλύτωσα πολύ περισσότερα και πέρασα πολύ καλύτερα.
ʼ και κάτι άλλο από εκεί ενημερώθηκα και για το bourdela.com (Είστε πλέον international...)
Και μην ξεχνάτε ένα παλιό ρητό "what costs nothing, worths nothing"
Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν κάνω υπόδειξη απλά εκφράζω έναν προβληματισμό.
Φιλικά
Νάσος