Νέα

Εύγε αδέρφια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εύγε αδέρφια! Αυτό είναι site! Κάτι που πραγματικά έλειπε από τον Ελληνικό κυβερνοχώρο. Θα μου πείτε "καλά ρε μεγάλε τώρα το πείρες χαμπάρι?" Τώρα αδέρφια, αλλά δεν πειράζει κάλιο αργά παρά αργότερα... Θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω στην κοινότητά σας μια και έχω "καταθέσει" σχεδόν μια μικρή περιουσία στην mounabank!
Εύγε και πάλι!

Nas0s

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Εύγε αδέρφια! Αυτό είναι site! Κάτι που πραγματικά έλειπε από τον Ελληνικό κυβερνοχώρο. Θα μου πείτε "καλά ρε μεγάλε τώρα το πείρες χαμπάρι?" Τώρα αδέρφια, αλλά δεν πειράζει κάλιο αργά παρά αργότερα... Θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω στην κοινότητά σας μια και έχω "καταθέσει" σχεδόν μια μικρή περιουσία στην mounabank!
Εύγε και πάλι!

Nas0s
nasos καλώς ήρθες. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλώς όρισες φίλε Νάσο.... :boobies: :boobies: :boobies: και για πές μας τί παίζει?κωλοδάχτυλο :birdman:,ομαδική  :jerking:,τραβέλια... :rockon:?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Καλώς όρισες φίλε Νάσο, σε ευχαριστούμε για την καλή σου κουβέντα (μετά τα χεσίδια του τελευταίου καιρού χρειαζόταν), και να με συμπαθάς μετέφερα το θεματάκι σου στο σωστό μέρος του forum. Το είχες ανοίξει στην κατηγορία "Call-Girls"...

Επισκέπτης
Καλωσήλθες Νάσο. Όπως είπες κι ο ίδιος, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θα δεις ότι μπορείς να δώσεις αλλά και να πάρεις πολλές πληροφορίες εδώ μέσα.

OP
OP
N

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να'στε καλά όλοι! Keep on the good work. Θα μοιράζομαι μαζί σας και τις καλές πληροφορίες αλλά και τις φόλες που θα τρώω ...και δεν σας κρύβω ότι - σε ότι αφορά τις αγγελίες σε εφημερίδες - έχω φάει πολλές. Πλέον μία στις πέντε απόπειρες αξίζει οι υπόποιπες για τα μπάζα...

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καλωσ ηρθεσ σηναδελφε!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
keep on rocking nasos,καλώσ αφίχθεις στην εκλεκτή παρέα των μπουρδελογαργαλιάρηδων.....keep walking και καλές ανταλλαγές πληροφοριών...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ελα στα ενδοτερα....
χεχεχεχεχε

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλωσόρισες φίλε,

...και παρεπιπτώντος σήμερα...αρκετά νέα μέλη  :sunglasses:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ είμαι νεος στο σιτε. Αλλά μπράβο είναι μια πολύ κάλη περίπτοση. Και σύγουρα το πιο χρησιμο σιτε που έχω δει εδώ και καιρό.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.817
Πόντοι
216
καλως ορισατε.. :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλως ορισατε κι αποψε στο ταξιδι μας....
Καλον αερα στα ονειρα σας.........
Καλως ορισατε ξανα με την αγαπη σας...
Και τ αναμενα φωτα της καρδιας σας....ή καλυτερα τα αναμενα φωτα της τσαρκα σας....

OP
OP
N

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους! Σε αυτές τις δύο μέρες που έχω γραφτεί στο site μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι τέτοιος χείμαρος γνήσιας πληροφόρησης δίνεται τσάμπα!!! Δεν νομίζω ότι θα είχε κανείς αντίρρηση να έδινε ένα συμβολικό ποσό για εγγραφή ή συνδρομή. Και μετά από κάποιο καιρό που θα είχε αποδείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει θα μπορούσε να απαλλαγεί από την συνδρομή.
Αυτο όχι βέβαια για να τα οικονομίσει κάποιος αλλά κυρίως για να αποτρέπεται η πλέμπα και η αρπαχτή του στυλ αντί να πάω να πάρω μια εφημερίδα και να πάρω στο τέλος τα "φρύδια" μου, πάω κατευθείαν στα σίγουρα. Πάντως και έτσι τα παλαιότερα (κυρίως μέλη) κρατάνε το site σε ένα επίπεδο. Πιστεύω ότι στόχος του site είναι η ΑΜΟΙΒΑΙΑ πληροφόρηση.
Εγώ για παράδειγμα πληρώνω 60$ = 45? τον χρόνο για να πάρω πληροφορία στο worldsexarchives.com και πριν πάω Ταϋλάνδη και Κούβα είχα πάρει απίστευτη ενημέρωση. Μπροστά στα 45? είμαι σίγουρος ότι γλύτωσα πολύ περισσότερα και πέρασα πολύ καλύτερα.
ʼ και κάτι άλλο από εκεί ενημερώθηκα και για το bourdela.com (Είστε πλέον international...)
Και μην ξεχνάτε ένα παλιό ρητό "what costs nothing, worths nothing"
Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν κάνω υπόδειξη απλά εκφράζω έναν προβληματισμό.
Φιλικά
Νάσος

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλημέρα σε όλους! Σε αυτές τις δύο μέρες που έχω γραφτεί στο site μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι τέτοιος χείμαρος γνήσιας πληροφόρησης δίνεται τσάμπα!!! Δεν νομίζω ότι θα είχε κανείς αντίρρηση να έδινε ένα συμβολικό ποσό για εγγραφή ή συνδρομή. Και μετά από κάποιο καιρό που θα είχε αποδείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει θα μπορούσε να απαλλαγεί από την συνδρομή.
Αυτο όχι βέβαια για να τα οικονομίσει κάποιος αλλά κυρίως για να αποτρέπεται η πλέμπα και η αρπαχτή του στυλ αντί να πάω να πάρω μια εφημερίδα και να πάρω στο τέλος τα "φρύδια" μου, πάω κατευθείαν στα σίγουρα. Πάντως και έτσι τα παλαιότερα (κυρίως μέλη) κρατάνε το site σε ένα επίπεδο. Πιστεύω ότι στόχος του site είναι η ΑΜΟΙΒΑΙΑ πληροφόρηση.
Εγώ για παράδειγμα πληρώνω 60$ = 45€ τον χρόνο για να πάρω πληροφορία στο worldsexarchives.com και πριν πάω Ταϋλάνδη και Κούβα είχα πάρει απίστευτη ενημέρωση. Μπροστά στα 45€ είμαι σίγουρος ότι γλύτωσα πολύ περισσότερα και πέρασα πολύ καλύτερα.
Ά και κάτι άλλο από εκεί ενημερώθηκα και για το bourdela.com (Είστε πλέον international...)
Και μην ξεχνάτε ένα παλιό ρητό "what costs nothing, worths nothing"
Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν κάνω υπόδειξη απλά εκφράζω έναν προβληματισμό.
Φιλικά
Νάσος

νασο απ οσο γνωριζω, αυτο που προτεινεις, ειναι μακρια απ τη φιλοσοφια των υπευθυνων του σαιτ..

υ.γ. να σου πω κι εγω απο δω, αν μου επιτρεπεται, καλως ηρθες στην παρεα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γεια σου νασος...!!! καλως ηρθες στην μπουερδελοπαρεα μας..!!!
καλα να περνας..!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom