Νέα

Έξυπνες γυναίκες vs χαζές γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιες γυναικες προτιματε ??

• τις χαζες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • τις πιό χαζες

• τις βλαμενες

• τις ηλιθιες

• τις πανηλιθιότερες

• τους στόκους

• κατακαμμένες

• έξυπνες

• δεν ξέρω -δεν απαντω

• τι ειναι γυναίκα

• υπάρχουν έξυπνες γυναίκες;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

magenta(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και χαζες υπαρχουν και κουτοπονηρες κι ολα.οπως και σε μας το ιδιο συμβαινει
Ναι δεν διαφωνω...Αν και κατα βαθος πιστευω οτι εσεις οι αντρες ειστε πιο "αθωοι" απο εμας τις γυναικες...Και για να σου δωσω ενα παραδειγμα θα εμπειστευομουν ενα μυστικο μου πιο ανετα σε εναν φιλο μου παρα σε μια φιλη μου...

Επισκέπτης
Ναι δεν διαφωνω...Αν και κατα βαθος πιστευω οτι εσεις οι αντρες ειστε πιο "αθωοι" απο εμας τις γυναικες...Και για να σου δωσω ενα παραδειγμα θα εμπειστευομουν ενα μυστικο μου πιο ανετα σε εναν φιλο μου παρα σε μια φιλη μου...
εχει ακουστει πολυ αυτο που λες περι αθωωοτητας.και παλι θα σου απαντησω ακριβως οπως πριν,ειναι ολα μοιρασμενα.υπαρχουν γυναικες αρπακτικα με κοφτερο μυαλο και αντρες αγαθοι και καλουληδες και υπαρχουν γυναικες θυματα και αντρες εκμεταλλευτες και καθαρα πρακτικοι

magenta(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχει ακουστει πολυ αυτο που λες περι αθωωοτητας.και παλι θα σου απαντησω ακριβως οπως πριν,ειναι ολα μοιρασμενα.υπαρχουν γυναικες αρπακτικα με κοφτερο μυαλο και αντρες αγαθοι και καλουληδες και υπαρχουν γυναικες θυματα και αντρες εκμεταλλευτες και καθαρα πρακτικοι
Σιγουρα και αντρες τυρανοι υπαρχουν και απανθρωποι αλλα το topic αφορα σε γυναικες χαζες ή εξυπνες.Παντως αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι πισω απο εναν αντρα με προβληματικο χαρακτηρα κρυβεται παντα μια γυναικα ως υπαιτια...

Επισκέπτης
Σιγουρα και αντρες τυρανοι υπαρχουν και απανθρωποι αλλα το topic αφορα σε γυναικες χαζες ή εξυπνες.Παντως αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι πισω απο εναν αντρα με προβληματικο χαρακτηρα κρυβεται παντα μια γυναικα ως υπαιτια...
μη γενικευεις ειναι λαθος

magenta(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
απλως μου ακουστηκε καπως περιεργο το τελευταιο σχολιο περι γυναικας πισω απο αντρα.λιγο τραβηγμενο δεν ειναι?
Οχι καθολου αλλα αν συνεχισω θα ξεφυγω απο την θεματολογια που αφορα στην απορια αν πιο σεξυ ειναι οι χαζες ή οι εξυπνες...Ετσι απλως θα προσθεσω σαν σχολιο οτι αν ημουν αντρας θα προτιμουσα να εχω στο κρεββατι μου μια γυναικα που θα συνδιαζε με επιτυχια ενα ομορφο κορμι με μια εντονη προσωπικοτητα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Οχι καθολου αλλα αν συνεχισω θα ξεφυγω απο την θεματολογια που αφορα στην απορια αν πιο σεξυ ειναι οι χαζες ή οι εξυπνες...Ετσι απλως θα προσθεσω σαν σχολιο οτι αν ημουν αντρας θα προτιμουσα να εχω στο κρεββατι μου μια γυναικα που θα συνδιαζε με επιτυχια ενα ομορφο κορμι με μια εντονη προσωπικοτητα...

Δηλαδή αν ήσουν άντρας θα προτιμούσες μια γυναίκα σαν εσένα ας πούμε?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν καταλαβα γιατι γυρισε η συζητηση για αλλη μια φορα στο κομπλεξ που επικρατει στην ελλαδα οσον αφορα το σεξουαλικο τομεα (και οχι μονο)

δε νομιζω οτι καποια απο τις δεσποινιδες εγραψε κατι το οποιο θα εκδηλωνε τετοιες αντιδρασεις εκτος αν κανω λαθος.... λαιφ??? για πες μου εσυ που τα λες ωραια :cheesy:

magenta(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Άντρας είμαι, χρυσή μου...αλλά δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα... :grin:
ωχ σορυ ρε συ δεν διαβασα καλα πριν νομισα οτι εννοουσες αν θα προτιμουσα μια γυναικα σαν εσενα...Αφου ρωτησες αν θα προτιμουσα μια γυναικα σαν εμενα θα σου πω το εξης:δεν ξερω αν ειμαι ομορφη ή ασχημη εξυπνη ή χαζη...Αυτο θα το κρινουν οι αλλοι οχι εγω!Αλλα αν ημουν αντρας θα προτιμουσα για γκομενα μια τυπισα σαν την Καραμπετη παρα ενα σαχλοκουδουνο σαν την Πετρουλα Κωστιδου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ωραια η καραμπετη....μαρεσουν οι γυναικες με γωνιες στο προσωπο!!!

ποια ειανι η πετρουλα κωστιδου ματζεντα?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν καταλαβα γιατι γυρισε η συζητηση για αλλη μια φορα στο κομπλεξ που επικρατει στην ελλαδα οσον αφορα το σεξουαλικο τομεα (και οχι μονο)

δε νομιζω οτι καποια απο τις δεσποινιδες εγραψε κατι το οποιο θα εκδηλωνε τετοιες αντιδρασεις εκτος αν κανω λαθος.... λαιφ??? για πες μου εσυ που τα λες ωραια :cheesy:

mhn mplekese

μην σκιαζεσε νιτσα

τωρα μιλαμε για το νουμερο σουτιεν που φοραει ο ανατολ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
mhn mplekese

μην σκιαζεσε νιτσα

τωρα μιλαμε για το νουμερο σουτιεν που φοραει ο ανατολ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α οκ....
κανα ρωσιδακι δε μας εχει ποσταρει ομως και ανησυχω για την υγεια του :2funny: παει η βαλερια ξεφουσκωσε..... :(

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

μια χαζογκομενιτσα
ολοκληρο τοπικ εχουμε στις συλλλογες γι αυτην!!! *P

κ μενα μ αρεσει η καραμπετη... ειναι σεξυ κουλτουρε γκομενακι

καλως την κ τη ματζεντα!

magenta(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

αμα δεις αυριο το δελτιο καιρου στο star θα καταλαβεις για ποια λεω

magenta(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια χαζογκομενιτσα
ολοκληρο τοπικ εχουμε στις συλλλογες γι αυτην!!! *P

κ μενα μ αρεσει η καραμπετη... ειναι σεξυ κουλτουρε γκομενακι