mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αμα δεις αυριο το δελτιο καιρου στο star θα καταλαβεις για ποια λεω
α.....θα την γκουγκλισω πιο ευκολο
αμα δεις αυριο το δελτιο καιρου στο star θα καταλαβεις για ποια λεω
Δεν νομιζω να ειναι βασικο στοιχειο αυτο,αλλα ετσι ειναι ο ανατολ!Λέτε η γυναίκα με βυζιά να έχει μεγαλύτερο ποσοστό εξυπναδας; Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Τώρα στεναχωρήθηκα
Δεν είναι τυχαίο ότι τις προτιμάμε. Ελκούμαστε από την ευφυΐα.
Δεν το λέω (και) εγώ. Υπάρχουν μελέτες.
"According to a study carried out by a Chicago sociologist in 2003, women with big breasts had ten point higher I.Q's. on average than their less well endowed counterparts"
και λίγα λεςμε διέλυσες...
και λίγα λες
Τις έξυπνες για τουλάχιστον δύο λόγους.
Ο ένας είναι ότι το έξυπνο "θήραμα" μας κάνει καλύτερους "κυνηγούς".
μου χαλασες το βραδυ >
αβυζη εισαι εριν και συνειδητοποιησες οτι εγω με τις βυζαρες μου ειμαι 10 ποντους πιο εξυπνη απο σενα??
Καταρχήν μουνιτσα μου οπως ξέρεις πολυ καλα εμένανε η γνώμη μου, η ζωη μου και όλη μου η ύπαρξη επηρεάζεται απο οτι λενε τα παλικάρια βαθυτατα. επίσης δυο ειναι τα προτυπα στην ζωη μου ο τριαντάφυλλος (μέγα ποιητής) και οι ανατολικές με βυζιά.
Τα δε δικά μου ειναι σαν του τριαντάφυλλου !
Ο πονος μου ειναι μεγαλος ειμαι αβυζη και χαζή και το χειροτερο.. αγαμητη.εσκασα...
ο δευτερος?
(ο πρωτος μαρεσε....ο κυνηγος πρεπει να ιντριγκαρεται απο το θυμα και το θυμα απο τον κυνηγο ακομα και οταν μιλαμε για απλη φλερτοκουβεντα που δε συνεπαγεται σεξ)
θα αφησεις το υποκαταστατο μου η θα μαλλιοτραβηχτουμε αποψε;
Εγώ ποντάρω στην mounitsa γιατί είναι έξυπνη.Αν παιξει μαλλιοτραβηγμα ξενυχταω ανετοτατα........
θα μαλλιοτραβηχτουμε φυσικα
εβαλα στριγκο και πεταξα τα ζουμερα μου στηθια οξω