Νέα

Έξυπνες γυναίκες vs χαζές γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιες γυναικες προτιματε ??

• τις χαζες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • τις πιό χαζες

• τις βλαμενες

• τις ηλιθιες

• τις πανηλιθιότερες

• τους στόκους

• κατακαμμένες

• έξυπνες

• δεν ξέρω -δεν απαντω

• τι ειναι γυναίκα

• υπάρχουν έξυπνες γυναίκες;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
λαιφ δεν εχω πιασει τον προβληματισμο σου με τη μπαιτ....προσπαθω εδω και ωρα και δεν εχω καταλαβει....λες να φταιει που νυσταζω? :2funny:

Aστον τον προβληματισμο ρε κοριτσι....Εδω δεν τον πιανω εγω που ειμαι και ανηρ  και θα τον πιασει η μπαιτ?????Απλα για την ...ιστορια τον κατεθεσα ....μιαs και εχουμε ευρα να καταθεσουμε....Α ωστε εσυ νυσταζειs ε?????  και με παρασερνειs και μενα εδωνα που δουλευω που λεει ο λογοs δλδ.... :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τωρα αυτο ηταν ασχετο

δεν σε αντιλαμβανομαι

προφανως θα μιλησω για το τι ενδιαφερει εμενα στο αλλο φυλο
για τους αλλους θα μιλαω?
κ που ξερω τι κανουν αυτοι?
μ ε ενδιαφερει τι κανει κ τι θελει αυτος που εχω επιλεξει να ειναι μαζι μου κ  μ εχει επιλεξει κ αυτος για να ειναι..
αι ντου νοτ γκετ γιου σορρυ

Σε σοραω ρε κοριτσι....Τελικα για τον ιδιο προορισμο πηγαιναμε αλλα απο αλλουs δρομουs....Θα μαs φαει το....χωροταξικο γμτ μου  και δεν εχω και ...gps :2funny: :2funny:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι καπως ετσι

μα κ το δικο σου σκεπτικο λογικο κ αποδεκτο
οπως κ της νιτσας

αυτο που δεν ειναι λογικο κ αποδεκτο ειναι η πεποιθηση των ανδρων οτι ολες σκεφτομαστε λιγο πολυ το ιδιο κ αρα περιμενουν να εχουμε παρομοιες αποψεις αλλιως μπερδευονται κ δεν μας καταλαβαινουν *P
καθε γυναικα ειναι διαφορετικη λεμε!

Προσεξε να δεις μπαιτ. Είσαι άντρας. Εχεις μια μουναρα απέναντι σου. Σου λέει διάφορα. Εσένα σου έχει σηκωθει γιατι βλέπεις τα βυζια της. Αμφιβάλλω και πόσο την ακούς ..Συνεπώς αφου δεν ακούς δεν μαθαίνεις...
Βρίσκεις αλλη. Την γουστάρεις την ακους.. αλλα σε καβλώνει.. δεν βλέπεις μπροστά σου απλά κατανοείς γιατι την θέλεις.

Ε υπάρχει περίπτωση να μαθεις;
Οι περισσότεροι άντρες που ξέρουν ενα δυο πράγματα για τις γυναίκες τα έμαθαν απο φίλες..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ισως να ειμαι κ λιγο οφ αλλα εκανα μια βολτα σε διαφορα θρεντς κ παρατηρησα κατι φωτο της αλογομουρας κ ηλιθιας κατ εμε ναταλι θανου!!!κορμι ναι!!φατσα κ μυαλο πατημενης τυροπιτας!!!κ ολοι κανουν σαν τρελοι!!!ε δε μπορω να το καταπιω!!!κ μη πει κανεις οτι ζηλευω!!!υπαρχουν πανεμορφες κ αξιολογες γυναικες να ζηλεψω....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σε σοραω ρε κοριτσι....Τελικα για τον ιδιο προορισμο πηγαιναμε αλλα απο αλλουs δρομουs....Θα μαs φαει το....χωροταξικο γμτ μου  και δεν εχω και ...gps :2funny: :2funny:

σοραω.. αχαχαχαχαχαχα

Προσεξε να δεις μπαιτ. Είσαι άντρας. Εχεις μια μουναρα απέναντι σου. Σου λέει διάφορα. Εσένα σου έχει σηκωθει γιατι βλέπεις τα βυζια της. Αμφιβάλλω και πόσο την ακούς ..Συνεπώς αφου δεν ακούς δεν μαθαίνεις...
Βρίσκεις αλλη. Την γουστάρεις την ακους.. αλλα σε καβλώνει.. δεν βλέπεις μπροστά σου απλά κατανοείς γιατι την θέλεις.

Οι περισσότεροι άντρες που ξέρουν ενα δυο πράγματα για τις γυναίκες τα έμαθαν απο φίλες..

κ αυτα που μαθαινουν.. ακομη κ απο μας που τα λεμε ετσι επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι κ θελουμε να τους ανοιξουμε τα ματια :cheesy: :cheesy: :P :P
τ αμφισβητουν!

μα οτι κ να τους πουμε για τις γυναικες εχεις δει ποτε να γραψουν οκ? εκει στα δικα τους το μυαλο τους! κολλημενοι! χαχαχαχαχα

Επισκέπτης

η τους αρεσει  περισσοτερο η πραγματικη ζωη κ οχι να ειναι online κ να το παιζουν παντογνωστες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ισως να ειμαι κ λιγο οφ αλλα εκανα μια βολτα σε διαφορα θρεντς κ παρατηρησα κατι φωτο της αλογομουρας κ ηλιθιας κατ εμε ναταλι θανου!!!κορμι ναι!!φατσα κ μυαλο πατημενης τυροπιτας!!!κ ολοι κανουν σαν τρελοι!!!ε δε μπορω να το καταπιω!!!κ μη πει κανεις οτι ζηλευω!!!υπαρχουν πανεμορφες κ αξιολογες γυναικες να ζηλεψω....

μην το ψαχνεις
κ εγω δεν καταλαβαινω γιατι τους αρεσουν κατι γαβγαβ κατι δευτερες τελειως
αλλα τους αρεσουν
εχει ανοιξει ενα θεμα εδω μεσα για μια γκομενα στο ιντερνετ την οποια ειδα εγω πχ κ την θεωρησα χαλι μαυρο κ σχολιαζει ενας απο κατω οτι ειναι μ@@@@αρα

η απαντηση ειναι οτι αλλα κοιτανε οι ανδρες κ αλλα οι γυναικες  κ δεν μ μπορουμε παντα να καταλαβουμε ο ενας τον αλλο

Επισκέπτης
Δεν κατανοω το μένος σας για τους χαζους ανθρωπους... δεν το κατανοω. Ο καθένας νομιζει καταρχας οτι ειναι εξυπνος. ΑΝ κάνω ερωτηση ποιος πιστευει οτι ειναι χαζός κανεις δεν θα απαντησεις αληθώς οτι ειναι΄σοβαρα..
Ολοι ξύπνιοι βγηκαμε...χαχαχαχαχα

εγω ειμαι χαζος

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μην το ψαχνεις
κ εγω δεν καταλαβαινω γιατι τους αρεσουν κατι γαβγαβ κατι δευτερες τελειως
αλλα τους αρεσουν
εχει ανοιξει ενα θεμα εδω μεσα για μια γκομενα στο ιντερνετ την οποια ειδα εγω πχ κ την θεωρησα χαλι μαυρο κ σχολιαζει ενας απο κατω οτι ειναι μ@@@@αρα

η απαντηση ειναι οτι αλλα κοιτανε οι ανδρες κ αλλα οι γυναικες  κ δεν μ μπορουμε παντα να καταλαβουμε ο ενας τον αλλο
δλδ ξανθο+σιλικονη+ανυπαρκτο υφασμα=μου@@ρα???οκ...οπως ειπα κ πριν εχουν αυτες που τους αξιζουν οι συγκεκριμενοι αντρες...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
σοραω.. αχαχαχαχαχαχα

κ αυτα που μαθαινουν.. ακομη κ απο μας που τα λεμε ετσι επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι κ θελουμε να τους ανοιξουμε τα ματια :cheesy: :cheesy: :P :P
τ αμφισβητουν!

μα οτι κ να τους πουμε για τις γυναικες εχεις δει ποτε να γραψουν οκ? εκει στα δικα τους το μυαλο τους! κολλημενοι! χαχαχαχαχα

Και να ταν μόνο αυτό... το χειρότερο για εμένα ξέρεις ποιο ειναι ότι θέλουν την κοροιδία. Την ζητάει ο οργανισμός τους. Θέλουν το ψέμα που βρίζουν κάθε μέρα εδω..
Αν η αλλη ξεσκίζεται και τους το παιξει παρθενα θα μασσήσουν. Αν τους το πει ειναι πουτανα.. Με πιανεις; Θέλουν υποκρισία.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Eιδεs μια κασταση????....Ο αντραs με τα ματια εχει ηδη ...πεισθει και σημειωτεον πρηστει....Ερωτευεται με τα ματια....τι να τον κανουμε τωρα τον ανθρωπο??? Ερωτευεται αυτο που βλεπει και θελει...Ενω η γυναικα ....σφιγγεται...Αν δεν ακουσει δεν.....το καταπνιγει δλδ...και πρεπει και ν ακουσει κατι εξυπνο προs Θεου οχι ατσαλο....ναναι χαριτωμενο ναναι ετσι ναναι γιουβετσι......Βαζει σκεψη δλδ στην αποφαση τηs...η και φρενο  που καταληγει σε χειροφρενο
Μαλιστα μαλιστα....

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Eιδεs μια κασταση????....Ο αντραs με τα ματια εχει ηδη ...πεισθει και σημειωτεον πρηστει....Ερωτευεται με τα ματια....τι να τον κανουμε τωρα τον ανθρωπο??? Ερωτευεται αυτο που βλεπει και θελει...Ενω η γυναικα ....σφιγγεται...Αν δεν ακουσει δεν.....το καταπνιγει δλδ...και πρεπει και ν ακουσει κατι εξυπνο προs Θεου οχι ατσαλο....ναναι χαριτωμενο ναναι ετσι ναναι γιουβετσι......Βαζει σκεψη δλδ στην αποφαση τηs...η και φρενο  που καταληγει σε χειροφρενο
Μαλιστα μαλιστα....

Δεν ειναι η δική μου άποψη αυτη..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και να ταν μόνο αυτό... το χειρότερο για εμένα ξέρεις ποιο ειναι ότι θέλουν την κοροιδία. Την ζητάει ο οργανισμός τους. Θέλουν το ψέμα που βρίζουν κάθε μέρα εδω..
Αν η αλλη ξεσκίζεται και τους το παιξει παρθενα θα μασσήσουν. Αν τους το πει ειναι πουτανα.. Με πιανεις; Θέλουν υποκρισία.

Ποιοs ειπε οτι ο ερωταs υπακουει στην λογικη??????Αν ηταν ετσι απο πλευραs αντρων ουτε και που θα γυριζαν εστω αυτο το λιγο να κοιταξουν....Δεν ειναι μακρο-συμφεροντολογοι....Ειναι θεμα και συμπεριφοραs...Αυτεs του εξωτερικου που οταν ερχονται εδω γινονται αναρπαστεs κατι παραπανω ξερουν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ποιοs ειπε οτι ο ερωταs υπακουει στην λογικη??????Αν ηταν ετσι απο πλευραs αντρων ουτε και που θα γυριζαν εστω αυτο το λιγο να κοιταξουν....Δεν ειναι μακρο-συμφεροντολογοι....Ειναι θεμα και συμπεριφοραs...Αυτεs του εξωτερικου που οταν ερχονται εδω γινονται αναρπαστεs κατι παραπανω ξερουν...
ξερουν...οτι ο κλασσικος λιγουροελληνας θα τσακιστει να της κολλησει γτ αλλιως δε θα τον παιζουν οι φιλοι του...κ φυσικα αυτες που καθονται ειναι κατι πεινασμενες τουριστριες...μην εχετε κ αυταπατες...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ξερουν...οτι ο κλασσικος λιγουροελληνας θα τσακιστει να της κολλησει γτ αλλιως δε θα τον παιζουν οι φιλοι του...κ φυσικα αυτες που καθονται ειναι κατι πεινασμενες τουριστριες...μην εχετε κ αυταπατες...

Aυταπατεs????????  εμειs????........σαs εμειδιασαν φοβουμαι.......Ειστε οι μονεs στην ευρωπαικη ενδοχωρα με αυτη τη συμπεριφορα......Αν ανοιξετε ματακια και αυτια και δειτε τι γινεται παραεξω θα δειτε πολλα πραγματακια.....θα αναθεωρησετε πολλα στη σκεψη και κυριωs στη νοοτροπια....Παντωs χαμενοι δεν θα παμε....ηδη ειμαστε σε αλλη διασταση....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ηδη το απιστευτα δυσθεωρητα υψηλο ποσοστο γυναικων ανευ ερωτικου συντροφου που ολοι ειδαμε στιs ειδησειs σε διαψευδει πανηγυρικα....μαλλον θα πρεπε να σαs προβληματιζει....αντι να επιμενετε σε τοσο παλαια και παρωχημενη αντιληψη

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ηδη το απιστευτα δυσθεωρητα υψηλο ποσοστο γυναικων ανευ ερωτικου συντροφου που ολοι ειδαμε στιs ειδησειs σε διαψευδει πανηγυρικα....μαλλον θα πρεπε να σαs προβληματιζει....αντι να επιμενετε σε τοσο παλαια και παρωχημενη αντιληψη
δε διαφωνω...απλα υπαρχουν οι ανθρωποι που απλως γουσταρουν να ειναι μονοι,οι ανθρωποι που δε συμβιβαζονται με κατι λιγοτερο απο αυτο που θεωρουν τελειο κ οι ανθρωποι που δε βρισκουν αυτο που τους ταιριαζει γτ ανηκουν στις 2 παραπανω κατηγοριες... 

Aυταπατεs????????  εμειs????........σαs εμειδιασαν φοβουμαι.......Ειστε οι μονεs στην ευρωπαικη ενδοχωρα με αυτη τη συμπεριφορα......Αν ανοιξετε ματακια και αυτια και δειτε τι γινεται παραεξω θα δειτε πολλα πραγματακια.....θα αναθεωρησετε πολλα στη σκεψη και κυριωs στη νοοτροπια....Παντωs χαμενοι δεν θα παμε....ηδη ειμαστε σε αλλη διασταση....
εξαρταται γ που τον εχεις τον εαυτο σου...αλλωστε εγω δεν αρνηθηκα την υπαρξη αυτων των γυναικων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom