Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Βασιζεται σε επίσημα στοιχεία similarweb.com και όχι σε κλώνους
Τυποι δε το κλειδώνουμε το νήμα μη γίνει καμια μαλάκια κ αλλού?
Βασιζεται σε επίσημα στοιχεία similarweb.com και όχι σε κλώνους
Τωρα σε ποιο γραφειο βρισκουμε ελληνιδες
αυτη την απορια ειχα και εγω...ωραιο κομματι....το ξανθο στο 1.44 διπλα στη Λιλα ποια ειναι?
έχω ήδη κλείσει δουλειά σε αλλο site και την άλλη βδομάδα θα ξαναμπώ στον χορό...Μελινα που θα σε βρουμε τωρα.......??????
Σιγά μην καθόσουν με σταυρωμένα τα πόδιαέχω ήδη κλείσει δουλειά σε αλλο site και την άλλη βδομάδα θα ξαναμπώ στον χορό...
αυτή φαίνεται για 37 τύπε :Sπαιζει να ειναι η Στεφ η μελαχρινη νταρντανα με τα σκληρα χαρακτηριστικα ??
καλα,μωραδελφουλα μου και εσυ παλι σε γραφειο μπηκες?μονη σου δηλαδη δεν μπορουσες να δουλεψεις?έχω ήδη κλείσει δουλειά σε αλλο site και την άλλη βδομάδα θα ξαναμπώ στον χορό...
μοναδικη σιγουρα δεν ηταν,αλλα αν κρινουμε απο τον μικροκοσμο του μπου ,αυτοι ειχαν την περισοτερη πελατεια αρα και το μαρουλι,και συνεχως αυξανονταν με συνεπεια να μειωνεται η δουλεια των αλλων.και ειχε και παρα πολυ καλα κοματια σε σχεση με τους αλλους.οι πελατες ειχαν στραφει στο ντιβα,αυτο δεδομενο.παντως και εγω δεν πιστευω οτι η στραβη εγινε απο τον ανταγωνισμο.αλλο παιχτηκε.εσυ μου φαινεται κατι μου θυμιζεις,κατι εισαι.θα το βρω.
Δηλαδη αν δεν δινεις τα μισα σε καποιον προστατη δεν το ευχαριστιεσαι ε?έχω ήδη κλείσει δουλειά σε αλλο site και την άλλη βδομάδα θα ξαναμπώ στον χορό...
έχω ήδη κλείσει δουλειά σε αλλο site και την άλλη βδομάδα θα ξαναμπώ στον χορό...
Δηλαδη αν δεν δινεις τα μισα σε καποιον προστατη δεν το ευχαριστιεσαι ε?
Μονη σου δεν μπορεις?
Εγω θυμαμαι μια ερασιτεχνιδα παλιοτερα μου ειχε πει οτι για να γινεις εκδιδομενη, χρειαζεσαι δυο πραγματα. Ενα τηλεφωνο και ενα μουνι. Και το τηλεφωνο δεν ειναι και απολυτως απαραιτητο.
Ετσι τις εχουν πεισει μαλλον, θεωρω. Τελος παντων ο καθενας και η καθεμια οπως νιωθει καλυτερα.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλε Αλεξ. Παραβλέπεις σημαντικούς παράγοντες όπως το βάρος (ψυχολογικό και άλλο) της κατά μόνας έκθεσης, τη διαχείριση της δημοσιότητας, ζητήματα σωματικής ασφάλειας (ναι, οι "φουσκωτοί" παρέχουν μια ψευδαίσθηση ασφάλειας στις κοπέλες) και άλλα. Μού τα είχε εξηγήσει αναλυτικά όλα αυτά γνωστή μασατζού όταν της είχα πει ότι θα τη συνέφερε να γίνει ανεξάρτητη call girl αντί να δουλεύει σε πασίγνωστη μασαζερί. Τα επιχειρήματά της τα είχα βρει πειστικά.
ΔΕΝ ειναι αυτηΠαίζει!
Είναι το ομορφούλικο αδύνατο μελαχρινάκι δίπλα από την Λίλα.
ρε τι μαλακιες ακουμε...μια ερωτηση μονο δεν εκαναν. Μπορουσατε κυρια μου να αρνηθειτε και να ανοιξετε την πορτα να φυγετε; Αν ναι αντε κοπελα μου στο καλο. Ποιο ηθικο και ποιο δικαιο;
στα αρχιδια μας :S :S :Sέχω ήδη κλείσει δουλειά σε αλλο site και την άλλη βδομάδα θα ξαναμπώ στον χορό...
το μπου ειναι ενα δειγμα,τιποτε αλλο.διαβασε τι γραφω.απο το δειγμα λεω οτι δεδομενο οτι στραφικαν στο ντιβα.και σαφως υπαρχουν μαγαζια και γυναικες που δεν φαινονται.συμφωνω.τωρα οχι και να φοβασαι για τιποτα,δεν ειμαι εγω αυτος που πρεπει να φοβαται καποιος.παικτης ειμαι ,τιποτε αλλο.αλλα εσυ δεν πολυπιστευω οτι εισαι παιχτης.κατι μου θυμιζεις.δεν ξερω,μπορει να κανω λαθος.δεν εχω αντιπαραθεση μαζι σου.Δεδομενο?Πως το θεωρεις δεδομενο ξερεις εσοδα-εξοδα του καθε μαγαζιου?Επισης ο μικροκοσμος του μπου ΔΕΝ ειναι ολη η Αθηνα.Υπαρχουν πολλα μαγαζια αλλα και γυναικες που δεν φαινονται εδω μεσα τι σημαινει αυτο οτι εχουν μικροτερο κοινο?Και τι σημαινει οτι κατι ειμαι και θα το βρεις?Θα πρεπει να αρχισω να φοβαμαι ας πουμε?
Από τον τρόπο που μιλάει πάντως, λεξιλόγιο κλπ, δείχνει μορφωμένη πάνω από τον μέσο όρο.αυτη ποια ειναι????
στα παπαρια μας θα ελεγα και με προλαβες..στα αρχιδια μας :S :S :S