Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.089
- Πόντοι
- 6.796
Έχει βιντεο και φωτογραφίες
Δεν εχω καταλάβει, εισαι με κοπελα athens diva στο video?
Έχει βιντεο και φωτογραφίες
Η carla η αλλιως Στεφη πρωτοξεκίνησε στο μαμπα το 2014 τότε 17 χρονών με ειδικοτητα της της παρτούζες ,μετά πήγε στα γραφεία που αναφέρονται παραπάνω και κατέληξε ξανά στο μαμπα...έχει παίξει σε βιντεακι του athens όχι σε αυτο ποιο πίσω...ακούστηκαν κατά καιρούς ότι είχε αφροδισιακό νοσήματα (εγώ δεν είχα παρατήρηση πότε κάτι)και παρακαλούσε για πούτσο..μεχρι που έστελνε αυτή μηνύματα..
Αν υπήρχε athens diva το καλοκαίρι του 2007 στην Ρόδο τότε ναιΔεν εχω καταλάβει, εισαι με κοπελα athens diva στο video?
α καλα! ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι!!Συνήθως γίνονται μετα από 15-16 μήνες
Καταρχην η καρλα ειναι το ιδιο προσωπο με την στεφη που ηταν στο βιντεοκλιπ?Εγω νομιζω οτι η στεφη του diva δεν εχει εμφανιστει ποτε ως ανεξαρτητη η στο mamba....
Τα κορίτσια τύπε μου, όταν γίνονται 12 και έρχεται περίοδος, τα παίρνει η μάνα τους και πάνε για χαλαουα στο εφηβαίο (κοινώς μουνι). Σκουλαρίκια στ αυτιά γίνονται από τα 3-5 χρονώ.Μετα τα 14 μπαίνει και στη μύτη ή φρύδια.Εκει αρχίζουν και τα τατουάζ περίπου,στα 14.Στα 15 πολλές τρώνε την πρώτη πουτσα και συνήθως στο κωλο απλά από περιέργεια.Μεχρι τα 18 έχει γίνει ροδάνι η σουφρα, πολλές έχουν κάνει και έκτρωση ήδη.
πέρα από την πλάκα.. Τα παιδιά σήμερα έχουν ξεφύγει.. αγόρια κ κορίτσια δεν σέβονται κανέναν..τα πιτσιρικια γενικα εχουν ξεφυγει ανεξαρτητα αν ειναι κοριτσακια ή αγορακια...
στην γειτονια μου σε μια παρατημενη οικοδομη εχω δει 12χρονα να παρτουζονονται .. γενικα τα παιδακια βριζουν ασυστολως και δεν σεβονται κανεναν και τπτ πλεον. δεν λεω οτι ειναι ολα ετσι ομως μεγαλο ποσοστο δυστυχος..
Καμια σχέση Κάρλα η Ρουμάνα με τη Στέφη
Απ'τα λίγα που ξέρω: Στις Σκανδιναβικές χώρες έχει ποινικοποιηθεί ο πελάτης, δηλαδή η αγορά σεξ ( criminalization of the purchase of sex). Αυτό σημαίνει κάποιο πρόστιμο, ή κάποια ποινή φυλάκισης λίγων μηνών. Αυτό ξεκίνησε στη Σουηδία τη δεκαετία του 90 και ακολούθησε η Νορβηγία και η Ισλανδία. Πιο πρόσφατα ψηφίστηκε ανάλογος περιορισμός και στη Γαλλία και τη Β. Ιρλανδία. Η λογική που επικρατεί σ'αυτές τις χώρες είναι η και καλά προστασία των γυναικών που εκδίδονται από το τράφικινγκ και υπέρτατος στόχος η κατάργηση της πορνείας(Abolitionism το λένε. Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε τον 19ο αι. για την κατάργηση της δουλείας!). Υπέρμαχος αυτού του μοντέλου εδώ στην Ελλάδα είναι ο γνωστός, ανεκδιήγητος Γρ. Λάζος.Κανε μια επεξήγηση αν εχεις χρονο τύπε..
Σωστοτατος και συγχαρητηρια, να την χαιρεσαι.Δεν ξέρω εάν κάποιος από σας είναι γονιός, αλλά εγώ που είμαι με 14 χρονών παιδί, έχω να πω ότι έχω ένα κορίτσι διαμάντι. Και επίσης να συμπληρώσω ότι ΟΛΑ ξεκινάνε από το σπίτι. Άρα η δική μας ή γενιά που γίναμε γονείς, φέρουμε και την ευθύνη για την εικόνα των παιδιών μας. Έχω δει και εγώ πολλά. Έχω κάνει και τον ντετέκτιβ πολλές φορές. Για να τσεκάρω εάν πάει εκεί που μου λέει, εάν πάει με αυτούς που μου λέει και αν κάνει αυτά που μου λέει. Πήρα τις απαντήσεις που ήλπιζα ότι θα πάρω και είμαι περήφανος για τον αγώνα που δώσαμε με τη μάνα της για να φτιάξουμε αυτό το παιδί. Καταλήγω... Οι γονείς ΔΕΝ ασχολούνται όσο θα έπρεπε με τα προβλήματα τους, ΔΕΝ περνάνε όσο χρόνο θα έπρεπε με τα παιδιά τους και ΔΕΝ ακουνε και κανέναν οτι κάπου μπορεί να κάνουν λάθος.
Τα παιδιά είναι η εξωτερική εικόνα των σπιτιών μας...
Εμείς φταίμε και όχι αυτά. Και το χειρότερο είναι ότι κάνεις μας δεν το βλέπει και άρα κάνεις μας δεν έχει την τσίπα να απολογηθεί σε αυτή τη γενιά, για το πόσο σκατα τα κάναμε και τους αμολησαμε να τα φάνε...
Σωστοτατος και συγχαρητηρια, να την χαιρεσαι.
Αφου πηγαν ολα καλα ως τωρα μην φοβασαι τιποτα
εύστοχοςΚαλα στο βιντεο του ντιβα, η "ανηλικη" εχει μια κωλοτρυπιδα σα δυευρο...
Δεν είμαι γονιός, δυστυχώς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν εξαρτώνται τα πάντα από τους γονείς πλέον. Η οικογένεια δεν είναι εδώ και μερικές δεκαετίες ο αεροστεγής χώρος στον οποίο τα μέλη της έβρισκαν καταφύγιο ("Λιμάνι σε έναν άκαρδο κόσμο" τη χαρακτήρισε κάποιος) αποκοπτόμενοι για λίγο από τον έξω κόσμο. Τώρα οι επιδράσεις που δέχονται απ'έξω, ιδίως τα πιο ευάλωτα μέλη, τα παιδιά, είναι τεράστιες. ΜΜΕ, διαδίκτυο, κινητά και φυσικά η ομάδα των ομοίων (peer group), συνήθως οι συνομήλικοι, συχνά ασκούν καταλυτική επιρροή. Οι γονείς για να το ελέγξουν όλο αυτό πρέπει να τρέχουν διαρκώς και με αμφίβολο αποτέλεσμα. Κι έχεις και πολλούς των νέων κινημάτων να βρίζουν την οικογένεια σαν εστία συντηρητισμού, ρατσισμού, ομοφοβίας και δεν συμμαζεύεται και να προτείνουν ουσιαστικά τη διάλυσή της.Δεν ξέρω εάν κάποιος από σας είναι γονιός, αλλά εγώ που είμαι με 14 χρονών παιδί, έχω να πω ότι έχω ένα κορίτσι διαμάντι. Και επίσης να συμπληρώσω ότι ΟΛΑ ξεκινάνε από το σπίτι. Άρα η δική μας ή γενιά που γίναμε γονείς, φέρουμε και την ευθύνη για την εικόνα των παιδιών μας. Έχω δει και εγώ πολλά. Έχω κάνει και τον ντετέκτιβ πολλές φορές. Για να τσεκάρω εάν πάει εκεί που μου λέει, εάν πάει με αυτούς που μου λέει και αν κάνει αυτά που μου λέει. Πήρα τις απαντήσεις που ήλπιζα ότι θα πάρω και είμαι περήφανος για τον αγώνα που δώσαμε με τη μάνα της για να φτιάξουμε αυτό το παιδί. Καταλήγω... Οι γονείς ΔΕΝ ασχολούνται όσο θα έπρεπε με τα προβλήματα τους, ΔΕΝ περνάνε όσο χρόνο θα έπρεπε με τα παιδιά τους και ΔΕΝ ακουνε και κανέναν οτι κάπου μπορεί να κάνουν λάθος.
Τα παιδιά είναι η εξωτερική εικόνα των σπιτιών μας...
Εμείς φταίμε και όχι αυτά. Και το χειρότερο είναι ότι κάνεις μας δεν το βλέπει και άρα κάνεις μας δεν έχει την τσίπα να απολογηθεί σε αυτή τη γενιά, για το πόσο σκατα τα κάναμε και τους αμολησαμε να τα φάνε...
Οχι τύπε, ολα απο την οικογενεια εξαρτωνται. Αυτα που παρεθεσες ειναι οι δικαιολογιες που βρισκουν αδιαφοροι και ανικανοι γονεις για να αιτιολογησουν την αποτυχια τους.Δεν είμαι γονιός, δυστυχώς, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν εξαρτώνται τα πάντα από τους γονείς πλέον. Η οικογένεια δεν είναι εδώ και μερικές δεκαετίες ο αεροστεγής χώρος στον οποίο τα μέλη της έβρισκαν καταφύγιο ("Λιμάνι σε έναν άκαρδο κόσμο" τη χαρακτήρισε κάποιος) αποοπτόμενοι για λίγο από τον έξω κόσμο. Τώρα οι επιδράσεις που δέχονται απ'έξω, ιδίως τα πιο ευάλωτα μέλη, τα παιδιά, είναι τεράστιες. ΜΜΕ, διαδίκτυο, κινητά και φυσικά η ομάδα των ομοίων (peer group), συνήθως οι συνομήλικοι, συχνά ασκούν καταλυτική επιρροή. Οι γονείς για να το ελέγξουν όλο αυτό πρέπει να τρέχουν διαρκώς και με αμφίβολο αποτέλεσμα. Κι έχεις και πολλούς των νέων κινημάτων να βρίζουν την οικογένεια σαν εστία συντηρητισμού, ρατσισμού, ομοφοβίας και δεν συμμαζεύεται και να προτείνουν ουσιαστικά τη διάλυσή της.