alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τυπε, αν διαβαζοντας "Λιλα" παει το μυαλο σου εκει, να το προσεξειςΓια κοπέλα γράφατε τόσες μέρες; Εγώ νόμιζα για ΤΟΝ Λιλα λέγατε...
Τυπε, αν διαβαζοντας "Λιλα" παει το μυαλο σου εκει, να το προσεξειςΓια κοπέλα γράφατε τόσες μέρες; Εγώ νόμιζα για ΤΟΝ Λιλα λέγατε...
Τρολάρω μεγαλειότατε, τί λέει η Κίνα;Τυπε, αν διαβαζοντας "Λιλα" παει το μυαλο σου εκει, να το προσεξεις
Πηρατε χαμπαρι οτι μιουταριστηκαν και ο baros και ο birlas εκτος απο τον μουνοβαγονια?
Τα καταφεραμεΤρολάρω μεγαλειότατε, τί λέει η Κίνα;
Απλως να θυμισω οτι ο Πικερ ειχε κοκκινισει αρκετες φορες, και μετα απο λιγο ξανα προς τη δοξα τραβα. Γι αυτο ειπα για Πουσυ περι προσωρινης καταστασης. Υπαρχουν λαθη ανεπανορθωτα και αλλα μικροτερης βαρυτητας.Ο πουσι ηταν σε αναστολη ποινης ουσιαστικα, ειχε ξαναμιουταρισθει και οφειλε να ειναι πιο προσεκτικος. Τωρα νομιζω τον ηπιε οριστικα
να φωνάξουμε και τον Ζαμπούνη τύπε να κάνουν παρέακι με τον ποδολάγνοΤύπε αν πάς πες στον Ασκητή να γινει μέλος τον έχουμε πελώρια ανάγκη εδώ στο Bou
Τι μπαχαλεψανε?Μπαχαλάκηδες, μεγαλειότατε.
Δεν είναι σοβαροί σαν κι εσάς.
Τι μπαχαλεψανε?
Το νημα με τα ζαχαροπλαστεια?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ποσο κωμικο αληθεια
Την φανταζομαι σε κανενα δικαστηριο ως μαρτυρα και να την βλεπουν οι δικαστες ως θυμα προαγωγης σε πορνεια
και λέω εγώ τώρα με το πονηρό μου το μυαλό...τυχαίο που έκλεισε και το γνωστό γραφείο αυτή την βδομάδα...;
Τύπε τα κορίτσια το έκαναν για να μην πάρουν πελάτη τη Δευτέρα μετά από μπακαλιάρο σκορδαλιά...Λέτε ότι το έκαναν επίτηδες για να χάσει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ε;;;
Λιλα - Ελλη - Φαιδρα πορνσταρ στη σειρά
Τύπε τα κορίτσια το έκαναν για να μην πάρουν πελάτη τη Δευτέρα μετά από μπακαλιάρο σκορδαλιά...
Ενώ αν δουν την Ήρα, που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι τσιμπουκομαζώχτρα θα τον καταδικάσουν αμέσως δηλαδή;
Το κωμικο ειναι οτι φυλακισθηκε ενας ανθρωπος κατηγορουμενος οτι...προηγαγε στην πορνεια καποιες γυναικες με βια, απειλη κλπ (σωματεμπορια) και μολις αυτες απαλλαχθηκαν απο την παρουσια του καταπιεστή τους, ψαχνουν να παρουν μεταγραφη αλλου για να συνεχισουν.Ο τιτλος του θρέντ -σπείρα trafficking- ειναι εκτος πραγματικοτητας προφανως.. ολες του Ντίβα μειναν δίχως στέγη αλλά οπως κατάλαβα θα μοιραστούνε σε άλλα..
Το κωμικο ειναι οτι φυλακισθηκε ενας ανθρωπος κατηγορουμενος οτι...προηγαγε στην πορνεια καποιες γυναικες με βια, απειλη κλπ (σωματεμπορια) και μολις αυτες απαλλαχθηκαν απο την παρουσια του καταπιεστή τους, ψαχνουν να παρουν μεταγραφη αλλου για να συνεχισουν.
Ο τιτλος του θρέντ -σπείρα trafficking- ειναι εκτος πραγματικοτητας προφανως.. ολες του Ντίβα μειναν δίχως στέγη αλλά οπως κατάλαβα θα μοιραστούνε σε άλλα..
Νταξ, έχει κάτι μύρια μαζεμένα στην άκρη για παρηγοριά. Αν είχε μυαλό και τα καβάτζωσε σωστά θα πιεί το πικρό το ποτήρι....Το κωμικο ειναι οτι φυλακισθηκε ενας ανθρωπος κατηγορουμενος οτι...προηγαγε στην πορνεια καποιες γυναικες με βια, απειλη κλπ (σωματεμπορια) και μολις αυτες απαλλαχθηκαν απο την παρουσια του καταπιεστή τους, ψαχνουν να παρουν μεταγραφη αλλου για να συνεχισουν.